Şimdi Ara

LG LA970V NANOLED KULLANICILARI DERNEĞİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
8
Favori
11.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

55LA970V TELEVİZYONUM VAR aşağıdaki detayları bulunan dosyaları açamıyorum neden?

Résolution : 3840x2160
    Taille : 1220 Mo
    Durée : 03min 38sec
    Format : TS
    Codec : HEVC

Link
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagsa

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum,

55LA970V TELEVİZYONUM VAR aşağıdaki detayları bulunan dosyaları açamıyorum neden?

Résolution : 3840x2160
    Taille : 1220 Mo
    Durée : 03min 38sec
    Format : TS
    Codec : HEVC

Linkhttp://demo-uhd3d.com/fiche.php?cat=uhd&id=43

Selam, TV nin kendi media playerı 4k videolar konusunda çok seçici, en önemli şart tam 3840x2160 çözünürlükte olması, altı ve üstü oynatılmıyor, birde mp4 kabul ediyor sanırım, sizin dosya ts olduğu için sıkıntı olmuş olabilir. Aslında piyasada birkaç trailer ve kısa video dışında pek 4k video da yok, bu videolar ve filmler yaygınlaşınca 4k mediaplayer alma daha mantıklı hal gelecek, şu anda bile 250-300tl ye 4k media playerlar çıkmaya başladı, (Himedia Q5 quad gibi).
    Günümüzde hala nativ 4k film bile yokken TV bunları oynatmıyor diye canınızı sıkmayın, bence zaten bu TV alınabilecek en iyi TVlerden biri.
    Lg nin belirttiği oynatılabilen formatlar:
    3840 x 2160 (H.264 L5.1) : 50Mbps (megabits per second)
    3840 x 2160 (HEVC L5.0) : 25Mbps (megabits per second)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberk2 -- 14 Şubat 2015; 11:39:58 >

• drberk2 D kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Biz 4k Media player alsak dahi hdmi 2.0 bağlantı desteği olmadığı için yine videoyu 4k çözünürlüğünde izleyemeyeceğiz.

LG nin belirtmiş olduğu codec HEVC içinde uygun, işin ilginç yönündeki diğer sorun ise LG nin kendi yayınlamış olduğu 4K (tabi 4k değil 3840x2160 ) videolarında çoğunda ya seste yada görüntüde takılmalar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagsa

Selamlar,

Biz 4k Media player alsak dahi hdmi 2.0 bağlantı desteği olmadığı için yine videoyu 4k çözünürlüğünde izleyemeyeceğiz.

LG nin belirtmiş olduğu codec HEVC içinde uygun, işin ilginç yönündeki diğer sorun ise LG nin kendi yayınlamış olduğu 4K (tabi 4k değil 3840x2160 ) videolarında çoğunda ya seste yada görüntüde takılmalar oluyor.

Yok öyle değil, mevcut Hdmi 1.4 standartı 4k videoların 30fpsde gösterilmesine destek veriyor, bu bahsettiğim cihazlarda 4k30 formatında çıkışı hdmi 1.4 üzerinden verebiliyor. Aslında Hdmi 2.0 ın tek faydası 4k60 formatı ki bu da ne tv de ne uyduda ne de filmlerde kullanılmıyor, sadece konsol oyunlarında gerekli olabilir, Ps4 ve Xbox One yeni cihazlar olnlarda FullHd oyun bile çok nadir var, yani 4k60 formatında oyun için daha çok uzun süre var.

• Gayet güzel
  • Arkadaşlar,

UHD upgrade kit aşağıda blirtmiş olduğum sitelerde var getirebilecek olan varmı?

http://www.mcmelectronics.com/product/LG-ELECTRONICS-AAA75846809-/AAA75846809

http://lge.andrewselectronics.com/search/electronic-parts/parts/9/AGF77602206
     LG LA970V NANOLED KULLANICILARI DERNEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagsa -- 10 Mart 2015; 17:59:01 >

• cagsa C kullanıcısına yanıt
    Kiti getirmek mümkün olabilecekse, ben alabilirim. Kitin nasıl alabileceğini ve montajının nasıl yapılabileceğini biliyor ve yapabileceksek ben kiti almaya hazırım. Sizin kiti alma yönünde girişiminiz olacaksa beni de bilgilendirirseniz sevinirim. Cevabınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar 9 martta yeni güncelleme çıkmış deneyen varsa ne gibi değişiklikler olduğunu yazarsa memnun olurum.
  • curacura C kullanıcısına yanıt
    Öyle bir güncelleme gelmemiş. Güncelleme ile, 4k kanalı gösterememe sorunu çözmüş olsalar.
  • Her şeyi devletten beklememe mantığıyla ben az önce güncellemeyi internet sitesinden indirip kurdum.
    Maalesef hayal kırıklığı 4k yayını hem dvbs hemde dvbs2 den arattım maalesef yalnızca ses çıkıyor hala.
    Bu güncellemelerle neyin düzeltildiğini ve bozulduğunu yazmamaları tam bir zafiyet.
    Okulda 49UB800 tv si olan bir arkadaş. Bu 4k olayı yazılımla değil içindeki bir parçayla ilgiliymiş o yüzden düzeltilemez demişti.
    Umarım haklı değildir.
    Sonuç olarak 4k hayali bir başka güncellemeye kaldı.
  • Nanoled maloled diye milleti kandırıyorlar. Şu konuyu açan arkadaşın koyduğu fotoğraftan sonra ben bu tvyi evime bile sokmam. Heryerden ışık sızıyor , parlak cisimlerin etrafında parıldamalar vss oluyor. Gavurlar buna hayalet etkisimi ne diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulabuneya U kullanıcısına yanıt
    Bir ay sonra benimkinin taksidi bitiyor. Bitsin bende atayım.
    Forumda tepkimiz ortak olsun.
    Maksat demokratik hakları aramak ve tepki koymak.
    Yoksa paranın ne önemi var.
    4K olmadan televizyon mu olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curacura -- 14 Mart 2015; 14:03:50 >
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    (Transfonder değiştiremiyoruma cevap)
    Bu kadar zaman sonra cevap yazmak tuhaf ama maksat işe yaramak.
    Bunu ilk denediğimde tv dondu. Kapatıp açmak zorunda kaldım.
    Zaman içinde yaptığım denemelerde bu menüyü doğrudan kullanabilmek için
    uydu ayarı menüsünden diğer1 şeklinde yeni bir uydu eklemek ve
    bunun tüm ayarlarınıda TÜRKSAT ile aynı yapmak gerektiğini fark ettim.
    Bunu yaptığınızda hem transponder ekleyebiliyor, hemde manuel aramadan
    istediğin tp üzerinden arama yaptırabiliyorsun.
    (Benim televizyonun TP sini değiştirmek için okun üzerine tıkladığında
    TV kapanıp açılıyordu Bu sorunda sona erdi. Ancak ikinci uydu üzerinde yapmanız gerekiyor
    yapacağınızı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curacura -- 14 Mart 2015; 14:12:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulabuneya

Nanoled maloled diye milleti kandırıyorlar. Şu konuyu açan arkadaşın koyduğu fotoğraftan sonra ben bu tvyi evime bile sokmam. Heryerden ışık sızıyor , parlak cisimlerin etrafında parıldamalar vss oluyor. Gavurlar buna hayalet etkisimi ne diyorlar.

Sayın forumdasim biliyorsanız konuşun bilmiyorsanız konuşmayin,resmi ben koydum bu resim ekrandaki local dimming alanlarını göstermek üzere özellikle çekildi, tabi ki normalde baktığınızda böyle görünmüyor. Bu tv siyah performansı ve görüntü kalitesi bakımından çıktığı dönemde ve ve kısmen halen en iyi tv lerden biridir. Yurtdışındaki insanlar (ABD) TV'lerin degistirmek yerine upgrade kit ile guncelleyerek kullanmayı tecil etmektedir. Birçok kullanıcıya göre upgrade sonrası hala şu anda piyasadaki en iyi tv dir.

• drberk2 D kullanıcısına yanıt
    Bu resim ayrdınlık ortamda çekilmesine rağmen buram burak ışık sızması problemi var. Full led olmasına rağmen alt ve üst kısımlarda griye çalma sorunu görünüyor .AYrıca parlak cisimlerin etrafında aşırı ışık sızmaları görünüyor. ZAten yazıyı yazarken fotoğraf için konu başlığındaki arkadaşın koyduğu fotoğraf diye belirttim.

Şu görüntüyü gördükten sonra isterse 41 K panele sahip olsun evime sokmam. Bu tvde film izlemek işkenceye döner.Haa siz tv yi beğeniyorsanız o sizin kişisel tercihinizdir yoksa tv iyi olduğundan değil
    Lg nin oled tvleri gayet güzeller fakat led lcd tvlerinin hepsini toplasan 1 tane adam akıllı tv etmez. Daha geçen sene yakınım la660 diye bir model kapalı kutu led tv aldı. TV yi açtık şok geçirdik , tvnin heryerinden ışık sızıyor.Panel panel değil resmen lunapark. Ama geride iade edemedi servis normaldir normaldir diye oyalayıp durmuş. Oda şimdilik böyle idare ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulabuneya -- 14 Mart 2015; 14:42:11 >

• curacura C kullanıcısına yanıt
    Sağolasın, o yazıyı yazdıktan bir hafta sonra m.hizmetleri
    ile görüşüp tuner ayarlarını yaptım. Şimdi sorun yok.
  • 60 FSP 4K ları gösterememesi dışında "SUPER" bir TV.
    HDMI 2.0 60 fps 4K hakkında LG M.H. ya da servis ile görüşen var mı?
  • Selamlar arkadaşlar,
    TV'yi babamlar kullanıyor ve kanal listesini istedikleri sırada ayarlamak istiyorlar (eski alışkanlıklar). Tek tek sıra numarası vermek çok uzun sürüyor...

Kanalların sıralamasını kolayca değiştirmenin bir yolu var mı acaba?
  • Yeni güncelleme çıkmış...
    NC4_DVB_MP1_UHDTV_D13_SU2_lg115x_B0_DrvRevNo3248_official-build-nc40-eu-uhd-42705RevNo62064_V04.27.05_usb_V2_SECURED
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Yeni güncelleme çıkmış...
    NC4_DVB_MP1_UHDTV_D13_SU2_lg115x_B0_DrvRevNo3248_official-build-nc40-eu-uhd-42705RevNo62064_V04.27.05_usb_V2_SECURED

Bende yükleyelim diye internetten indirdim baktım tv zaten yüklemiş... dikkatinizi çeken fark var mı...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.