Şimdi Ara

LG LA970V NANOLED KULLANICILARI DERNEĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
8
Favori
11.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de ses sistemine bağlı. Sürekli açık veya sürekli kapalı ayarı bu durumda pek işe yaramıyor. Çabuk bozulabileceği de zaman zaman aklıma geliyordu. İnşaallah otomatik çalışmasını (Onkyo AVR'ye ARC olarak bağlı) devredışı bırakacağım. Evdekilere zaten kendi hoparlöründen çıkan ses yeterli oluyor. Gerektiğinde ayarlarından aktif ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 25 Kasım 2014; 17:39:11 >
  • kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Yazılımda 4.25.07 versiyonu çıkmış yükleyebildiniz mi?
    Ben yüklemeye çalıştığımda %3 te kalıyor. TV yi kapatıp açtıktan sonra denediğimde DTV kanalı diye bir yere bağlanıp
    %5 te bekliyor. 5-10 dakika sonra yayın başlıyor ama güncelleme yapılmadığını görüyorum.

Bu anlattıklarımı sırasıyla resimledim.

@kucukyenici

LG LA970V NANOLED KULLANICILARI DERNEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 26 Kasım 2014; 23:07:34 >

• turoktr kullanıcısına yanıt
    TV gelince denerim İnşaallah. 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende eve gidince deneyeyim, aklıma hep gelirdi ABD de kullanıcılar güncellemlerle hareketli sahne performansı banding im azaldığını söylüyorlar, acaba oradaki firmware i yükelyebilir miyiz diye. ABD cihazı olan la9700 için 31.10.2014 de güncelleme yayınlanmış, versiyon 5.07.01 biz daha 4.25.07 yi yeni aldık.
  • hdmi 2.0 upgrade isi ne oldu arkadaslar ? yaptiran var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylerd

hdmi 2.0 upgrade isi ne oldu arkadaslar ? yaptiran var mi ?

Ülkemizde adı bile geçmiyor, ABd de millet sırada ama 450dolar civarında bir ücret alıyorlarm, yaptıranlar çok menun cihaz ucuyor diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici
    TV gelince denerim İnşaallah. 😄

quote:

Orijinalden alıntı: drberk2
    Bende eve gidince deneyeyim, aklıma hep gelirdi ABD de kullanıcılar güncellemlerle hareketli sahne performansı banding im azaldığını söylüyorlar, acaba oradaki firmware i yükelyebilir miyiz diye. ABD cihazı olan la9700 için 31.10.2014 de güncelleme yayınlanmış, versiyon 5.07.01 biz daha 4.25.07 yi yeni aldık.
    Ben sonunda yüklemeyi yaptım. Smart menüsünde birkaç ilave dışında belirgin bir fark göremedim.
    Sizler de yükleyin bakalım bir fark görecek misiniz?

Bu arada TURKSAT'ın 12123 H 15000 frekansını bir taratın.
    Türksat 4K yayınları çıkıyormuş. Frekansta yayını buldum ama göstermiyor.
    Ses ve görüntü yok. LG nin bazı modelleri sorunsuz gösteriyormuş.

Bu TV "Ultra 4K HEVC H.265" uygunluğu olduğu sayfasında yazıyorsa oynatması lazım.

küçükyenici arkadaşımız hazır servisle irtibattayken bunu bir sorsa iyi olur.

Servis TV'yi bugün teslim edecek İnşaallah.
    Hevc kodeklerinde bir problem olacağını sanmıyorum. Demolar'da bu kodekler var ve oynatıyor.
    4K Test yayınını ben daha önce yükledim ama sadece ses geliyor, görüntü yoktu! :-)
    Yazılımı da tv ulaşınca güncelleyip denerim kısmetse.

H.265 Kodek ile ilgili hızlı bir bakışla bu sayfayı buldum. "Hazır" ibaresi var.
    https://locopor3d.wordpress.com/tag/lg-la970v/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 28 Kasım 2014; 11:33:36 >
  • Türkiye sayfasında da var olduğu yazıyor.
    Ama bende ne ses ne de görüntü çıktı.
    Buradaki arkadaş sorunsuz seyrettiğini yazıyor.

http://www.turkey f o ru m.com/satforum/showthread.php?t=742847#.VHhD7Ge2Xs0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 28 Kasım 2014; 11:54:49 >

Cihazın içerisindeki uydu alıcı ile 4K yayın seyredebilirsek ne güzel olur! :-)
    Bizimki 2013 model. Aynı şekilde imkan dahilinde midir şüpheliyim... Hayırlısıyla eve varalım da bakalım İnşaalllah.

Ek: TV geldi ama aynı arızaya geri döndü. Servis gelip TV'yi açmış lakin kapatıp durumu kontrol etmek akıllarına gelmemiş. Bugün TV'yi tekrar aldılar. Değişim talep ettim. Yazılımı güncelledim. Hareket sensörü ile ses açma-kapama vs. vs. gibi değişiklikler olmuş ama o moralle pek inceleyemedim. Turksat 4K Test Yayınında ses ve görüntü bende de yok. Önceden ses geliyordu, o da gitmiş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 2 Aralık 2014; 18:19:14 >
  • Servis değişim raporu yazmış. Yarın gelip teslim edecekler, TV'nin ayak standını ve aksesuarlarını da bizden alacaklar. Bu arada Teknosa'dan da aradılar. Raporu gönderince iade işlemini gerçekleştirecekler İnşaallah. Ücret iadesi mi, hediye çeki mi verecekler bilemiyorum. Tecrübeli bir arkadaş varsa, bilgi verebilirse memnun olurum. Başka TV almam gerekirse LG 55UB950V veya Philips 55PUS8809/12 düşünüyorum. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 3 Aralık 2014; 20:01:42 >
  • abov hocam bu normalmi ya,
    baksana görüntünün çevresinde hare oluşmuş resmen, bu şekilde olmaması lazım local diming i biraz düşürsene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 3 Aralık 2014; 20:36:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

abov hocam bu normalmi ya,
    baksana görüntünün çevresinde hare oluşmuş resmen, bu şekilde olmaması lazım local diming i biraz düşürsene..

Bu resmi local dimmingi göstermek için çektim zaten.yanlardan bakınca filtreler kaçan ışık görülüyor karşıdan bakınca sadece ekrandaki cisimler gorUmur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Servis değişim raporu yazmış. Yarın gelip teslim edecekler, TV'nin ayak standını ve aksesuarlarını da bizden alacaklar. Bu arada Teknosa'dan da aradılar. Raporu gönderince iade işlemini gerçekleştirecekler İnşaallah. Ücret iadesi mi, hediye çeki mi verecekler bilemiyorum. Tecrübeli bir arkadaş varsa, bilgi verebilirse memnun olurum. Başka TV almam gerekirse LG 55UB950V veya Philips 55PUS8809/12 düşünüyorum. Ne dersiniz?

Hay Allah geçmiş olsun.Vardır bir hayır diyelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hımmm ekran ıps değil sanırım.
  • drberk2 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İnşaallah hayırlısıyla süreci neticelendiririz. :-)
  • quote:

Teşekkür ederim. İnşaallah hayırlısıyla süreci neticelendiririz. :-)

Bir gelişme var mı?
    Epey maceralı bir süreç yaşadım. Servis raporundan sonra geçtiğimiz Cumartesi günü TS'ya giderek iade işlemini gerçekleştirdim. (Kartımıza ücret iadesi yapmak üzere resmi işlemleri yaptılar).
    Aynı mağazadan LG 55UB950V + LG SOUND BAR (Tv ile alındığında indirimli) + 7" TABLET (+1 TL'YE) + 1 Yıl genişletilmiş sigorta şeklinde toplamda 5.170 TL. olarak sipariş verdim, ödemesini yaptım.
    Hafta arası teslim olacaktı ki mağazadan çıkınca AVM içerisinde LG bayiinde 65UC970V (Direct Led - Curved) model tv gördüm. Büyük firmaların stoklarında olmadığından, LG'nin resmi Türkiye sitesinde de bahsedilmediğinden tv'nin varlığından bile haberdar değildim.
    55" modelinin olup-olmadığını sordum. Stokta var deyince içime bir kurt düştü. Eve gittim fakat aklım o tv'de kalmıştı. Pazar sabahı bu sebeple uyuyamadım. Kalkıp erkenden siparişi verdiğim mağazaya gidip iptal ettirdim. :-)
    Sonra N11 sitesinde 300 TL. indirim kuponum vardı. LG 55UC970V'yi bu indirimle birlikte 4.899 TL.'ye sipariş verdim. Dün (Salı günü) ürün geldi ve aynı zamanda servis talep edip kurulumunu yaptırdım. Şimdi WebOS menülerine alışmaya çalışıyorum. Yazılım güncellemesi yaptım. Bittikten sonra baktım bir güncelleme daha var. Onu da yükledim. Gayet güzel bir TV. LG 55LA970V'yi aratmayacak muhtemelen. Yeni TV alacaklara tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 10 Aralık 2014; 8:58:56 >

• Arkadaşlar gunluk kullanimdaki arka isik, kontrast, parlaklik degerleriniz nelerdir? En verimli olarak nasil kullanabilinecegini merak ediyorum

• kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, sorunu çözmene sevindim.
    Bu TV yi ben de n11 dışında yerli satış platformlarında göremedim.
    LA 970 ile curved ekran olması dışında bir fark var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.