Şimdi Ara

LG LA970V NANOLED KULLANICILARI DERNEĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
8
Favori
11.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    18 Eylülde evdeki uydu alıcılarında yayınlar eksik çıkınca yeni TP leri manuel eklemiştim.
    Fakat LG de tarama sonrası kanallar eksiksiz çıkınca frekans eklemedim.
    Haziran ayında almıştım ilk defa dün TV fonksiyonunu kullandım.
    Yeni frekanslar birkaç hafta önce etkinleştiğine göre TV kendi kendine güncellemiş anlaşılan.
  • kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Eve gelen kabloya 19.2E ASTRA da bağlı. Bu uyduda bir çok FTA şifresiz HD yayın var.
    TV nin dizeq ayarından seçip şifresiz yayınları tarattım. Birçok HD/SD yayın buldu.
    Fakat tarama başlarken TURKSAT kayıtlarımı sildi.Daha doğrusu uyarı geliyor "kanal listesi güncellenecek" diye.
    Evet dersek mevcut liste siliniyor. Bir yerde yanlışlık mı yapıyorum acaba?

Bir de sanırım diğer ithal TVlerde olduğu gibi bunda da biss key girme menüsü yok.
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Ben standart bir kullanıcıyım. Normal TV yayınlarıyla idare ediyorum! :-)
    BissKey girişi bazı yerli markaların TV'lerinde mevcutmuş, bilmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 2 Ekim 2014; 12:25:27 >
    Arçelik ve Vestel marka TV' lerin dahili uydu alıcılarına Biss Key girilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waywedie

Arçelik ve Vestel marka TV' lerin dahili uydu alıcılarına Biss Key girilebiliyor.

Evet Arçelik Vestel, Seg ve Regal gibi yerli üretim LCD lerin tunerleri biss girişine sahip.
  • Merhaba la970 Kullanıcı arkadaşlar
    Bende bu tv yi almayı istiyorum ancak piyasada son teshir ürünü dışında bulamadım.
    Su anda 5 aylık teshir de olan 55la970b için bimeks 4100 tl istiyor almamı tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dtseko D kullanıcısına yanıt
    Temiz ve kullanım saati çok yüksek değilse 3.900 TL. civarına pazarlık yap. (TV güzel).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 15 Ekim 2014; 4:52:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Temiz ve kullanım saati çok yüksek değilse 3.900 TL. civarına pazarlık yap. (TV güzel).

Bir çok mağazaya göre çok değil 168 gün çalışmış zaten mağaza 180 gündür önce açıldı,günde 10-12 saat arası açık.ömrü 10 yıl olan bir cihaz için çok fazla değil sanırım.
    Mağazalarda pazarlık yapıldığını bilmiyordum şimdi sormadan duramam tabi bakalım düşeceklermi.
    Lg sitesinde ürünün yanında 4 normal gözlük 2 tane de dual gözlük yazıyor doğrumu acaba ?
    Teşekkürler
  • dtseko D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle pazarlık yap! Mutlaka indirim alırsın. Teknosa'da son teşhirler 3.499 TL.'ye satılmıştı. Bunu da gündeme getir ve ona göre fiyatı düşür. 4+2 Gözlük paketten çıkıyor. Ayrıca mağazada LG yetkilisi varsa biraz naz ile fazladan gözlük alabilirsin. Ek olarak akım korumalı priz vs. gibi hediye iste. Hiç çekinme, mezarcılık yap. Mağazalar bu gibi durumlara alışık. ☺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 15 Ekim 2014; 20:32:29 >
  • Arkadaşlar ben 6 ay önce aldım 4k videoların formatı ne olmalı ben youtube dan indiriyorum usb 3.0 bağladığım harddiskteki 4k mp4 dosyasına video desteklenmiyor diyor sadece teknosadan yüklediğim demoları oynatıyor bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruttemhem

Arkadaşlar ben 6 ay önce aldım 4k videoların formatı ne olmalı ben youtube dan indiriyorum usb 3.0 bağladığım harddiskteki 4k mp4 dosyasına video desteklenmiyor diyor sadece teknosadan yüklediğim demoları oynatıyor bu konuda bilgisi olan var mı?

Merhaba
    Sadece mp4 olması yetmez çözünürlüğünde 3840x2160 olması lazım youtube daki 4k ların yarısı 4096x2160 çözünürlüğünde bunları bu tv açmaz.Mecburen programla çözünürlüğü tv göre ayarlican. Bir de işin ses formatı tarafı var.Benim youtube dan indirdiğim 4k videolarin %80 i "ogg" ses format lı çıkıyor ve tvde desteklemiyor.Bende videodan ses dosyasını çıkarıp "ACC" formatina dönüştürüp tekrar video ya gömüyorum.Bunları yapmazsan ogg formatlı videoları sessiz izlersin.

• TV'nin açılan hoparlör sistemi arızalandı. Dışarı çıkmaya çalışıyor, uğultu yapıyor ama maalesef açılmıyor. Ses sistemiyle kullanıyorum. Servisi bekliyoruz. Hayırlısı İnşaallah.

• Hadi ya geçmiş olsun, kısa sürede çözülür inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • drberk2 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Servis geldi. Haftasonu olduğu için TV'siz kalmayalım diye Pazartesi günü tekrar uğrayıp alacaklar. Değişim talep etsek dedim ama "çok bekletirler, alalı 5 ay gibi bir zaman olmuş, sonuçta reddedilir" diye gelen elemanlar uyardı. Nasıp diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 23 Kasım 2014; 5:13:14 >
  • Merhaba;
    Ben de 55la970 kullanicisiyim.ozellikle maclarda alabildiğim en iyi performansı merak ediyorum.acaba kontrast vs.kullanici degerleriniz nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: tygon

Merhaba;
    Ben de 55la970 kullanicisiyim.ozellikle maclarda alabildiğim en iyi performansı merak ediyorum.acaba kontrast vs.kullanici degerleriniz nelerdir?

Selam, hareketli sahneler için truemotion var ama tam aksine maçlarda bunun kapatılmasının daha iyi sonuçlar verdiği söyleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim ama ben menüden truemotion'u bulamıyorum güncelleme hiç yapmadım ondan olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Teşekkür ederim. Servis geldi. Haftasonu olduğu için TV'siz kalmayalım diye Pazartesi günü tekrar uğrayıp alacaklar. Değişim talep etsek dedim ama "çok bekletirler, alalı 5 ay gibi bir zaman olmuş, sonuçta reddedilir" diye gelen elemanlar uyardı. Nasıp diyelim.

Ne yaptınız hoparlör işi sonuçlandı mı?Ne yaptınız hoparlör işi sonuçlandı mı?
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Şimdi servisi arayıp görüştüm. Hoparlörün hareketli aksamında arıza oluşmuş. O kısmı komple değişiyormuş. Sipariş vermişler gelir gelmez işleme alıp haber vereceklermiş. Aynı sebeple pek arıza gelip-gelmediğini sordum; "Pahalı bir ürün zaten pek satılmıyor, ilk defa bu arızadan geldi" dedi. 1 - 1,5 yıl kadar fiyatının düşmesini beklediğimi söyledim. İnşaallah problemsiz bize ulaşır. Açılıp-kapanan hoparlör biraz fanteziydi zaten! :-)
    İlginize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 25 Kasım 2014; 14:28:33 >
    Hadi hayırlısı. Ben sürekli açık tutuyorum.
    Ayarlardan o şekilde ayarladım. Ancak harici ses kaynağını seçersem doğal olarak içeri kapanıyor.
    Normal konuma gelince açık halde kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.