Şimdi Ara

LG LAPTOPLAR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir laptop beğendim. markası lg. bu marka hakkında bilgim yok .LG LAPTOPlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşırsa sevinirim

• lg notebooklar benim de ilgimi çekiyor en azından dizayn olarak.ama forumda bi kaç olumsuz yorum okuduğumu hatırlıyorum.ama adı üstünde yorum...
  • LG dizayn olarak guzel notebooklar uretiyor ama bi Asus veya Toshiba kadar deneyimi yoktur stabilite ve kalite olarak, diye dusunuyorum..
    Eger ne icin laptop baktigini soylersin sana daha kolay yardimci olabiliriz arakdasim
  • evde LG notebook kullanıyorum,Bende senin gibi tasarım olarak çok beğendiğim için bu modeli tercih etmiştim.Ama aslına bakarsan çok da memnun deilim.Cihazın genel olarak bir problemi yok ama fanı bence cok ama cok gürültülü çalışaıyor...üstelik bu fan hızı cihazı 10 dk. çalıştırınca bile hemen yüksek modda çalışmaya başlıyor.İşyerinde de DELL kullanıyorum ama aleti saatlerce kullanmama rağmen 1 gün olsun fan sesi duymadım şimdiye kadar ve LG nin bence handikaplarından biri de çok kibar olması tuşlarına basarken ödüm kopuyor her an çıt diyip kırılcakmış gibi geliyor yani son derece narin...

Yanlış anlaşılmasın burada şunu belirtmeliyim ki LG notebookların kasa yapısı ve tasarımı genel olarak çok zarif ve hoş , kullanılan malzeme kalitesi de bence çok yüksek ve bence piyasadaki en kaliteli ve ihtişamlı ekran teknolojisi LG de...ama benim gibi çok yazan kişiler için biraz daha hoyrat kullanılabilecek notebooklar daha kullanışlı oluyor.Eğer notebook unu ordan oraya taşıyacaksan , çok yazı yazıcaksan ve biraz hoyrat bir kullanıcıysan LG alma daha dayanıklı bir cihaz seç ama yok ben ewde kullanıcam aletime de kibar dawranabilirim diyebiliyorsan bu markayı seçebilirsin...

Bu arada yukarıdaki yoruma pek katılmıyorum.Zira stabilite konusundada LG'nin TOSHIBA'dan herhangi gerikalır bir yanı yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaaydin79 -- 15 Aralık 2006; 22:05:35 >

• + bozulduğu zamanda yaptırması da zor olur. ben de f.siemens var garantisi bitti. valla bana 100 dolara mal oldu.kendi firmasına gitseydim kesin ana kartı değiştirirlerdi.o yüzden alırken sonrasını da düşün.aldığın makina marka olsun uygun olsun...
  • ben lg m1-g4hit aldim iki ay önce.şükür hic sorun yok tasarımı ve ekrani süper.özellikleri de fiyata göre gayet uygundu o zamanlar.ekranı orta parlaklıktayken pili 3-3.5 saat gidiyo.konu açmıştım aldığımda .arama yaparsan orda ayrıntılı düşüncelerimi ve fotolari görürsün :) kolay gelsin
  • arkadaşlar benim istediğim özellikler
    core 2 duo 1.83 veya 2.0
    1 gb ram
    ekran kartı x 700 , x 1400 ,go 7600 gibi orta düzey ekran kartı
    15.4 parlak
    gibi...
    önerilerinizi bekliyorum....
  • önerilerinizi bekliyorum?????
  • imzamdaki dell'e bak
  • monster lere bi bak ilgini çekeblir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.