Şimdi Ara

Lg las454b hk (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
10
Favori
25.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün itibari ile bluetooth çalışmıyor. Optik kablodan ses alabiliyorum ama ne telefondan ne pc den bağlanmıyor. Bluetooth a alıyorum pc den arat diyorum bağlandı yazması gerekirken eşleştirilmiş yazıyor ve bağlanmıyor. birde las454b (88) oldu ismi varmı başına gelen ?
  • birde cihazın sıfırlanması gerektiğini okudum. Lg.com da var ingilizce. Çeviriyorum reset için konuşmacı arkasındaki tuşla + tuşu diyor onu bulamadm. Sağolsun bizim Lg.com.tr de de açıklama yapmamışlar deli olmamak elde değil
  • sereal kullanıcısına yanıt
    bende de oluyor. Lg tv var bende de. Ses yankılı çıkıyor.Tv nin ses ayarlarından tv hoparlörünü kapalı konuma getirdikten sonra ses berraklaşıyor. Kullanımdan sonra soundbarı kapatıp tekrar tv ayarlarından hoparlörleri aktif hale getirebilirsin
  •  Lg  las454b hk
  • LGSH3B 300W SOUNDBAR sES Sistemim var....Ps 4 te sesler yarım sn geç geliyor..Mesela buz hokeyinde top direğe çarpıyor yarım sn geç geliyor bunu nasıl çözebilirim?
  • İnternet üzerinden 380 tl'ye aldık. Kargolanıp gönderilmesini bekliyoruz. En kısa zamanda gelirse, kurup kullanacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byskandal

İnternet üzerinden 380 tl'ye aldık. Kargolanıp gönderilmesini bekliyoruz. En kısa zamanda gelirse, kurup kullanacağız.

hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

quote:

İnternet üzerinden 380 tl'ye aldık. Kargolanıp gönderilmesini bekliyoruz. En kısa zamanda gelirse, kurup kullanacağız.

Teşekkür ederiz sayın kadir bey, kurduk kullanıyoruz . Güzel ve kullanışlı bir cihaza benziyor.
    Tavsiye edilebilir bir cihaz . apartman da dikkatli kullanmak lazım. Komşulara dikkat.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

quote:

Teşekkür ederiz sayın kadir bey, kurduk kullanıyoruz . Güzel ve kullanışlı bir cihaza benziyor.
    Tavsiye edilebilir bir cihaz . apartman da dikkatli kullanmak lazım. Komşulara dikkat.

ben müstakilde olduğumdan cihazın hakkını fazlasıyla veriyorum :)

• Cihaz resetleme düğmesi var mı acaba ? Bilen varmı. Bluetooth çalışmıyor artık bende. Pc yada telefon görüyor ama bağlantı kurulamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: laborant35

Cihaz resetleme düğmesi var mı acaba ? Bilen varmı. Bluetooth çalışmıyor artık bende. Pc yada telefon görüyor ama bağlantı kurulamıyor

sanırım arkasında küçük bir tuş vardı
  • Acil =
    lg las454b soundbar lg lm660s televizyon ile uyumlu mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valek

Acil =

Ikiside lg oldugu icin uyumlu olacagini dusunuyorum..tv de sound sencron özelliği varsa kablosuz ses alabilirsiniz. Hdmi uzerinde ses almak en kaliteli olanıdır.lg 47 lb 670 be lg las750 ikilsini tam uyumlu kullanabiliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon74

quote:

Orijinalden alıntı: valek

Acil =

Ikiside lg oldugu icin uyumlu olacagini dusunuyorum..tv de sound sencron özelliği varsa kablosuz ses alabilirsiniz. Hdmi uzerinde ses almak en kaliteli olanıdır.lg 47 lb 670 be lg las750 ikilsini tam uyumlu kullanabiliyorum

Cihazda hdmi çıkışı yok optık ses çıkışı var onunla bağlayın kutu içeriğinde çıkan mükemmel uyum sagliyo tv ile

• Merhabalar
    Optik ses çıkışı tv'de verilen kabloya uyumlu değil. Digital audio out çıkışına bağlamaya çalıştım ama olmadı.
    Kulaklık çıkışından bağladık bu sefer de subwoofer cızırtı yapıyor. Bluetooh 'da bunu yapmıyor.
    Nasıl çözüm üretebiliriz arkadaşlar ?
     Lg  las454b hk
    Bundan alsam işimi görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byskandal -- 13 Kasım 2016; 19:46:54 >
  • lg las454b soundbar ürünü almak istiyorum fakat tereddütlerim var şöyleki vestel 40ua9300 tv var bununla sesbombaları Bluetooth ile çalışmaktadır tv'm bu soundbar Bluetooth ile baglanabilirmi yoksa marka farkından dolayı eşleştirilme sorunu olurmu bilgisi olan lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: iMMoRTaLoWe

lg las454b soundbar ürünü almak istiyorum fakat tereddütlerim var şöyleki vestel 40ua9300 tv var bununla sesbombaları Bluetooth ile çalışmaktadır tv'm bu soundbar Bluetooth ile baglanabilirmi yoksa marka farkından dolayı eşleştirilme sorunu olurmu bilgisi olan lütfen yardım

Optik girisi varsa tv nin hic ugrasmayin bence.
    En kaliteli sesi bu sekilde alirsiniz

• Arkadaşlar merhaba LG LAS454B cihazından bende aldım bir iki güne elime ulaşır...

Benim sormak istediğim lcd tv aldığımızda servisi arıyoruz kurulum ve garanti geçerliliği için...

Bu cihaz içinde gerekiyor mu illa servis kurulumu garantinin bozulmaması için ?
  • Ürünü aldım bluetooth ile telefonda mc bağlantı kurdum ama tv ye bluetooth ile bağlanamadım bir türlü görmedi tv. Tv modeli lg webos

• quote:

Orijinalden alıntı: radiohead71

Ürünü aldım bluetooth ile telefonda mc bağlantı kurdum ama tv ye bluetooth ile bağlanamadım bir türlü görmedi tv. Tv modeli lg webos

Lg servisinden aldığım bilgiye göre bu modelde bluetooth ile tv ye bağlanma özelliği yokmuş maales.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.