Şimdi Ara

Lg las454b hk (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
10
Favori
25.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 299 düşmüş alınır mı bilemedim. 2.1 4.1 falan denmiş. 4.1 olanlar da soundbar mı oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

299 düşmüş alınır mı bilemedim. 2.1 4.1 falan denmiş. 4.1 olanlar da soundbar mı oluyor?

Nerde hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruya soruyla cevap. O da güzel. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • engunaydin E kullanıcısına yanıt
    Haklisin hocam arkadasa bakiyodum heycanla bi an sana vvp vermeyi akil edemedim.
    Bahsettiklerin kanal sayisini soyluyo.Soundbarlar fiziksel olarak 2+1 olsada sanal olarak 5+1 ses verebiliyo.
    299 tl bu cihaz icin bence super fiyat.
    1 senedir kullaniyorum gayet tatmin edici

• Avm marketinde gördüm hocam. Yalnız paralel ithalattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: seco4

Haklisin hocam arkadasa bakiyodum heycanla bi an sana vvp vermeyi akil edemedim.
    Bahsettiklerin kanal sayisini soyluyo.Soundbarlar fiziksel olarak 2+1 olsada sanal olarak 5+1 ses verebiliyo.
    299 tl bu cihaz icin bence super fiyat.
    1 senedir kullaniyorum gayet tatmin edici

Bu akşam aldım. Normal tv izlerken pek bir fark yoktu. İp tv kanallarımda da yoktu ama dsmart sinema kanalında bir de bass olan film açınca alet uçtu. Fox crime ve Fx ses efektleri de gayet güzel oldu.

Alacaksanız fiyat hala aynı. Sıcak fırsat bölümünde çıkmamış iyi ki forumun yoksa bu akşama kalmamış olurdu.

• arkadaşlar merhaba, foruma yeni üye oldum. lg uh770v tv aldım, yanına bu ürünü almayı düşünüyorum. özellikle kablosuz bağlantı konusunda aklımda soru işaretleri var. Ayrıca bu ürünlerde sorun olduğu zaman garanti sıkıntısı oluyor mu? şimdiden teşekkürler.
  • engunaydin E kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz fiyata tam olarak nereden alabilirim. teşekkürler
  • Lg las454b şuanda migrosta 299 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampar

Bahsettiğiniz fiyata tam olarak nereden alabilirim. teşekkürler

Nerde hocam ?😂

• Arkadaşlar benim bi sorunum var yardımcı olun lütfen las454b satın aldım ses güzel yanlış cihaz mecburen modem ile yan yana modemin sinyallerini kesiyor bağlantı kopmasana veri alışverişini engelliyor modemden bütün kanalları denedim olmadı hep kesiliyor uardımcı olurmusunuz 😑

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Lg las454b cihazına herkesin bluetooth ile bağlanmaması için bir ayar varmıdır. Apartmanda bluetooth açık olan herkes cihazı görüyor hiç beklenmedik anda bağlanıyor bu durum hiç hoş değil.
  • merhabalar.

ben LAS454B kullanma kılavuzunu bulamadım

pdf olarak aradım baya ama bulamadım

yardımcı olabilecek olan varmı.

bugün internetten 380 TL sipariş verdim

yarın gelecek bakalım.

yorumları eklerim.
  • Arkadaşlar LG SH3 modeli LG LAS454B'den eski mi yeni mi ? LG'nin sayfasında neden soundbar modelleri hakkında detaylı bilgi yok. SH3 modeli hakkında hiçbirşey bulamadım.

Birde ben laptopumda uydu kartından TV izliyorum LED TV'ye yansıtarak. Ayrıca film de izliyorum laptoptan yine yansıtarak.

Soundbar almak istiyorum laptopun bluetooth'u ile bağlantı kurarak kullanmak istiyorum. Sizce sorun olur mu ? Bıktım 4+1'in kablo karmaşasından.
  • Merhaba arkadaşlar bende bu ürünü alacam ama kararsızım bu üründe 3 D ses varmı bşrde bazı satiş sitelerinde LG LAS454B.DTURLLK yazıyor bu nedemek aynı ürün mü

• Yoksa Lg sh3 tam olarak bilgim yok ama

• Bende bugun bu cihazi aldim. Mukemmel bir sesi var, kulaklarima inanamiyorum dinledikce... Almayi dusunenler gonul rahatligi ile alabilir...

• LG SH3 modeli ile LG LAS454B arasında ne fark var? ikisi de 400 tl civarında fiyatlarla satılıyorlar. hangisini almak mantıklı? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
  • LG LAS454B 300W ürünü migrostan 299TL ye 6 taksit ile aldım. Uzun süredir takip ediyordum 300TL ye düşmesi için.
    Kişisiel yorumum bass ve ana ünite olarak beni tatmin etti diyebilirim. Optik giriş ile digiturk humax 9505 e bağladım, iphone ve pc bağlantısı için bluetooth kullandım doyurucu yeterli bir sesi var. f/p ve bağlantı noktaları göze alındığında güzel bir sistem olmuş.

Bundan önce Z5500 kullanıyordum bass apartman dairesi için çok fazla geliyordu. Sony müzik setleri vs gibi çok çeşitli profesyonele kaçmayan sistemler kullandım. Gayet yeterli ve en güzeli kablo karmaşası olmayan bir sistem.
  • hangi migros hocam bu antalya migrosta yok .teknosa ise 549 dan satiyor nette en ucuz 439 a bulabildim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.