Şimdi Ara

Lg las454b hk (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
10
Favori
25.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satılık HS7 piyasadaki en uygun fiyat, 0 kapali ürün. PM atabilirsiniz
  • arkadaşlar size teknik bir soru soracağım.
    mevcut soundbarı memnun şekilde kullanmaktayım.mevcut hoparlörüne ek olarak piyasada satılan başka bluetooth hoparlör alsam başka odaya aynı sesi taşıyabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatsappbilgi

malesef subwoofer sorunu yaşamaya başladım. subwoofer'ın ışığı sürekli yeşil yanıp sönüyor bir türlü bağlanmıyor. arkasından reset atmama rağmen düzelme göstermedi. subwoofer dan ses gelmiyor. neden böyle oldu, bir çözümü var mı ? :/
    Merhaba,

Hocam sorununuza bir çözüm bulabildinizmi acaba? Aynı sorunu bende soundbarımda yaşamaya başladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bugün tv yi açtığımda soundbardan ses gelmediğini fark ettim, fakat Bluetooth a bağlanıp tekrar tv ye döndüğümde ses geliyor ses + - yaptıgım zaman ses gene gidiyor ve soundbarda kırmızı ışık yanıp sönüyor yardımcı olabılcek kımse varmı😢

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScR

Dün akşam biraz kurcalayınca farkettim ki; bluetooth ile bağlantıda sorun yok, ancak optik veya kulaklık girişi ile bağlanıp ses açma tuşuna basılınca hoparlörler sessiz konumuna geçiyor ve bu konumdan çıkartılamıyor. Çıkartmak için yine bluetooth ile bağlanmak gerekiyor!

Devrede veya yazılımda bir sorun olduğu kesin, garantiden değiştirteceğim...

Bendeli sorunda aynen bu garantide bitti napıcaz😰😭

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendedesobwofer bağlantı bağlanıyo kopuyo. çözüm varmı. lg markasına bulaşmamak lazım.kullanmadan bozuldu. telefonlarındaki sorunları herkesbiliyo. ne dandik markaymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.