Şimdi Ara

Lg las454b hk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
10
Favori
25.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar teknosadan LG LAS454B alarak aranıza katıldım. kurulum için servise gerek yok siz yapabilirsiniz dediler. kendim bağlayabilirim sorun oacağını düşünmüyorum ama garanti noktasında bir problem yaşarmıyım. (fatura garanti yerine geçiyor sorun etmeyin dediler). cevaplarınızı bekliyorum...
  • kalban K kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun cihaziniz ben de kendim kurdum servise tek ihtiyacin kutudan cihaz kirik cikarsa servis hemen degisim onayi veriyor ama sen açtığında kirik oldugunu gorursen kullanici hatası deme ihtimalleri var ama ben açınca gordum cok saglam korunmus bence kendiniz kurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, cihazı kurdum ilk izlenim olarak beklentimin karşılığını aldım diyebilirim. ses kalitesi dinleyenleri etkisi altına hemen alıyor. apartmanda yaşayanlar için fazlası gereksiz ki zaten son noktaya kadarda sesi açmadım daha...
    tek sıkıntı duyduğum nokta şu: ses ve mod değişimlerini görebileceğin bir ekranının olmaması can sıkıyor. sesi ne kadar açtım, % kaçta, hangi mod devrede bilemiyorsun.
    kumandasında normal ses için ayrı subwoofer sesi için ayrı kontrol tuşları var. ama neresindeyiz "%50 kafi" gibi birşey diyemiyoruz. tuşlara bas bas bas... nerede kırmızı led yanıp sönmezse bilki sondasın yada diptesin :) tek kesin yorum bu oluyor maalesef...
    ama sistem devreye girince diyorsunki işte bu :) gerisi teferruat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalban

arkadaşlar, cihazı kurdum ilk izlenim olarak beklentimin karşılığını aldım diyebilirim. ses kalitesi dinleyenleri etkisi altına hemen alıyor. apartmanda yaşayanlar için fazlası gereksiz ki zaten son noktaya kadarda sesi açmadım daha...
    tek sıkıntı duyduğum nokta şu: ses ve mod değişimlerini görebileceğin bir ekranının olmaması can sıkıyor. sesi ne kadar açtım, % kaçta, hangi mod devrede bilemiyorsun.
    kumandasında normal ses için ayrı subwoofer sesi için ayrı kontrol tuşları var. ama neresindeyiz "%50 kafi" gibi birşey diyemiyoruz. tuşlara bas bas bas... nerede kırmızı led yanıp sönmezse bilki sondasın yada diptesin :) tek kesin yorum bu oluyor maalesef...
    ama sistem devreye girince diyorsunki işte bu :) gerisi teferruat...

soylediklerinize harfiyen katiliyorum cihaz da tek sıkıntı bu bahsettiginiz ekranda detay göremememiz ozellikle sinema ya da muzik diye bir mod var ya o dusuk seslerde cok basarili

• Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsınız umarım kalban, ben de bu ürünü alacaktım hatta arkadaşlara biraz da sorular yönelttim, fakat sizlerin de dediği gibi ekran olayı son anda beni vaz geçirdi, tam alacakken lg las450h modeli ile arasında kaldım, apartman dairesin de 300w kullanma şansımın da olmadığını düşünerek las450h aldım. Tabi ekran neden koymamışlar anlam veremedim.
  • ürünü ben de teknosadan dün aldım. servisi aradım kurulum için, ücretli olduğunu söylediler.

akşam kendim kurucam. alacakların bilgisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

ürünü ben de teknosadan dün aldım. servisi aradım kurulum için, ücretli olduğunu söylediler.

kendiniz kurun kurulumda sorun çıkmaz da açarken dikkatli açın her ihtimale karşı kırık patlak bir yeri var ise direkt servisi çağırırsınız kutuyu tekrar kapatıp hayırlı olsun cihazınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

ürünü ben de teknosadan dün aldım. servisi aradım kurulum için, ücretli olduğunu söylediler.

kendiniz kurun kurulumda sorun çıkmaz da açarken dikkatli açın her ihtimale karşı kırık patlak bir yeri var ise direkt servisi çağırırsınız kutuyu tekrar kapatıp hayırlı olsun cihazınız

teşekkürler, internetten aldığım için koşulsuz 2 hafta iade hakkım var. en ufak sıkıntıda iade ederim.
    ama inşallah öyle bir şey olmaz.
    fikirlerimi paylaşırım tekrar burada.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

teşekkürler, internetten aldığım için koşulsuz 2 hafta iade hakkım var. en ufak sıkıntıda iade ederim.
    ama inşallah öyle bir şey olmaz.
    fikirlerimi paylaşırım tekrar burada.

hımm o zaman sorun değil :) bir sorun olacağını zannetmem çok iyi kutulamışlar cihazı fikirlerinizi paylaşmanızı bekliyorum iyi günlerde kullanın

• Evet arkadaslar kendim kurulumu yaptim. Kutu muhafazasi basit ama bir o kadar da saglam.
    Yeni evim icin almistim, nisan da dugunum var. Kutuyu tekrar eski halinde cok rahat toplayabildim.
    Uzatmadan cihaz hakkindaki yorumlarimdan bahsedeyim;

*cihaz cok şık ve bir kadar da sade

*3 baglanti girisi var. Birisi normal 3.5 mm lik jak, biri optic digeri ise bluetooth.

*Bluetooth ile baglanti yapildiginda ses kalitesi oldukca dusuyor. Cihazi ilk bu şekilde bagladiginizda hayal kirikligi olabiliyor.
    Baglanti siniri da kisitli. Biraz uzaklastiginizda ses de kopmalar olabiliyor.

Az cok bunu bildigim icin diger baglanti girislerinden laptop ve ps3 bagladim. Ses oldukca farketti.

*Bas tamamen hoparlörden bağımsız. Fisini taktiginizda otomatikman ana hoparlore baglaniyor. Ayni odadayken hicbir kopma yasamadim. Diger odaya tasimama ragmen yeterli diyebilecegim bir cekim gucune sahip.

Yazi da sadece kendi dusuncelerimden bahsetmeye calistim, teknik bilgi isteyenler sitesinden kontrol edebilirler.

Sonuc olarak, yerim yok, kablo kalabaligindan sikildim, gorsel olarak tatmin edici bir sistem ariyorsaniz bu cihaz sizin icin.
    Ancak bangit bangir muzik dinlerim, bas'i icimde hissederim, hissetmem lazim gibi bir düşünceniz varsa bu cihaz size gore degil.
    Cunku evimde z5500 de var. Ses doygunlugu olarak arasinda ucurum fark var.

Tizleri yeterli, net ses veriyor. Film tv icin birebir. Muzik icin de eh diyebilirim.

Bu arada daha once ses sistemi deneyiminiz yoksa bu sistem size yetecektir.

Uzun oldu, umarim alacak olanlara fikir vermis olurum.
    Teşekkürler.

• Şuan teknosada 399 .bende eski model bekonun 5+1 var.çok kablosu olduğu için karmakarışık duruyor.eğer 5+1 e yakın bir ses veriyorsa almayı düşünüyorum.aranızda 5+1 kullandıktan sonra soundbar alıp memnun kalan varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matozgur

Şuan teknosada 399 .bende eski model bekonun 5+1 var.çok kablosu olduğu için karmakarışık duruyor.eğer 5+1 e yakın bir ses veriyorsa almayı düşünüyorum.aranızda 5+1 kullandıktan sonra soundbar alıp memnun kalan varmı?

ben 5.1 den sonra buna gectim ancak 5.1 zevki vermez daha guclu bas daha guclu tiz var lg de ancak 5.1 de heryerden ses geliyordu bunda gelme ihtimali yok ama derseniz ki soundbar guzelmi ben hic pisman degilim iyiki almisim

• Dün itibariyle teknosa dan 399tl ye ürünü almış bulunmaktayım. Genel olarak ses kalitesinden oldukça memnun kaldım. Ancak birkaç problemim mevcut.

Birincisi, yukarıda yazılmış gerçi ama ne yaptıysam sony 55w805 televizyonum ile kablosuz bağlantı sağlayamadım. Tv devamlı cihazı arıyor ama ekranda lg ye ait bir cihaz çıkmıyor. Telefonlardan ise her türlü bağlandı.(hem android hem ios)

İkinci problem ise, optikten tv ye bağlı iken diğer girişlerden örneğin portaple-in den pikapa bağlı iken bir süre sonra kaynak seçimi optiğe geçiyor ve pikaptan ses gelmemeye başlıyor. Aynı durum blutooth ile başka bir cihaza bağlıyken de oluyor. Yani yaklaşık 3-4 dakika sonra kaynak otomatik olarak optiğe geçiyor.

Şimdi bu cihaz 3 farklı kaynağa bağşanmak için yapılmış ama ben optik dışındaki diğer kaynakları kullanamayacaksam çok anlamsız kalıyor. Bu tür sorunla karşılaşan var mı? Bir de çözümü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trulli -- 17 Ocak 2016; 17:16:20 >

• Arkadaslar bende las454b modelini teknosadan aldim...

Beklentilerim bosa cikti. Alacak olanlar bence incelemeden almasinlar... benim gibi hayal kirikligina ugramasinlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ayho

Arkadaslar bende las454b modelini teknosadan aldim...

Beklentilerim bosa cikti. Alacak olanlar bence incelemeden almasinlar... benim gibi hayal kirikligina ugramasinlar...

Szin de yorumlarınızı dinlemek isteriz. Hangi konuda sıkıntı yaşadınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayho

Arkadaslar bende las454b modelini teknosadan aldim...

nedir sizi memnun etmeyen kisimlar

• 1.ses kalitesini begenmedim. Bas ve tiz ler ayrintili diyen arkadaslara hic katilmiyorum.

2. Display ekraninda sadece aktif giris bilgisi var. Baska hic bir bilgi gostermiyor. Ornek master volume seviyesi, eq modu, subwofer seviyesi vs... ile ilgili hic bir bilgi yok.

3. Kumandasini kullanmdan eq modu degismiyor. Eq modlari standart, cinema, ve voice modu var. User eq ayari yok. Ki benim icin olmazsa olmazlardan bi ozellikti.

Ozetle acilen elden cikarmayi dusunuyorum. 5 puan uzerinden 2 bile vermem. Lg nin bu kadar vasat kotu bir urun piyasaya neden surdugunu anlamiyorum...

Tabi bu benim kisisel gorusum... hic kimse katilmak zorunda degil...

• ayho A kullanıcısına yanıt
    Ürünü geçen gün iade ettim. Mağazaya gittiğimde tüm soundbarları denedim diyebilirim.
    Aklıma yatan Samsung HW-J430 modeli oldu.
  • satılık lg las454b teknosa.com dan gecen hafta aldım sadece 1 2 kez kullanabıldım aslında 14 gun iade hakkım var ama isteyen olursa aldıgım fiyat olan 385 tl ye verebılırım istanbul eyupten ısteyen gelıp teslım alabılır satma sebebım ise eşimden dolayı nezaman ses sistemini açsam sesı kıs demesi yani anlıycanız kullandırmıyor 1 2 gün içinde bana dönüş yapan olursa satıcam yoksa iade hakkımı kullanıp teknosaya götürücem onlarda benden aldıklarını başkasına 450 tl ye satıcaklar ilgilenen varsa dönüş bekliyorum.
  • 4.1 değilki bu 2.1 100 lira olsa alınmaz. çöp teknoloji.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.