Şimdi Ara

Lg las454b hk (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
10
Favori
25.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg lssa454bde led ekran varmı ses mod onları gosteriyomu ya bunu yada samsung hw j430 tk alicam bugün siz hangisini tavsiye edersiniz tv lg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekentli095

Lg lssa454bde led ekran varmı ses mod onları gosteriyomu ya bunu yada samsung hw j430 tk alicam bugün siz hangisini tavsiye edersiniz tv lg

benim tvde lg diye lg aldim cokta memnunum tavsiye ederim cihazda ekran var ancak sadece baglanti seklini gosteriyor ses seviyesini ya da ses modunun ne oldugunu gostermiyor en cok sevdigim yani bas 200w cok derin guzel bir basi var

• Teşekkür ederim bugün iki cihazdan birini alcam inşallah

• Niye ekrani yok yahu cok sacma benm 120 watt
    lik ta bile var

• quote:

Orijinalden alıntı: fenomen11

Arkadaşlar ben bu ürünü bugün aldım ama sihirli kumandayla eşleştirerek kumanda etmek istedim beceremedim Yapabilen var mı ? Televizyonumun modeli LG 55UF7787

SİHİRİ KUMANDA İLE UYUMLU ÇALIŞTIRMA ÇÖZÜM ( LG 50lf650v)
    ana ekran menüsü (ev resmi olan tuşa bas)> Aygıt bağlantısı> sound bar - ses çıkışını değiştir:evet> sol menüde seç:optik - sağ menüde ses çıkışı: optik/hdmi arc(sayfayı aşağıya doğru indir) > İLERİ> üretici:LG seç>İLERİ> uzaktan kumanda türü:1>KURULUMU TAMAMLA

Normal ve Sihirli Kumandadan ses ile oynayınca sesdeki değişim ekranda + ve - şeklinde gözüküyo, seviyesini yazmıyo.
    İşlem bu kadar...

Ek olarak ; sihirli kumanda üzerindeki araçlar butonunun(çark işareti olan buton) hemen üzerindeki "kumanda butonu" na basıp>TV yerine SOUNDBAR seçip> buradanda ses artımı ve fonksiyon değiştirme özelliği kullanılıyo. buradan ses çıkışını LG optik yaparsanız, sadece normal kumanda ses seviyesi göstererek çalışırken, sihirli kumanda bu ekran üstündeki + ve - tuşları ile çalışır... Tercih sizin

Bu mesaja eklenen görseller:

Lg  las454b hk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Les -- 28 Şubat 2016; 23:56:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

Ürünü geçen gün iade ettim. Mağazaya gittiğimde tüm soundbarları denedim diyebilirim.
    Aklıma yatan Samsung HW-J430 modeli oldu.

Kardesim ben de ikisni denedm samsung u aldim ama eve gelince isler degisti ses yukselmedikce bas yukselmiyor lg icin kisik seste bile derin bas vuruyor diodu biri cok begenmedm sanirim lg daha iyi olandi

• quote:

Orijinalden alıntı: orkattack1

quote:

Ürünü geçen gün iade ettim. Mağazaya gittiğimde tüm soundbarları denedim diyebilirim.

Kardesim ben de ikisni denedm samsung u aldim ama eve gelince isler degisti ses yukselmedikce bas yukselmiyor lg icin kisik seste bile derin bas vuruyor diodu biri cok begenmedm sanirim lg daha iyi olandi

lg de bas düşük seste cok iyi 200 w olusundan midir bilmiyorum ama ben basarili buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: orkattack1

quote:

genel olarak soundbarlarda çok fazla bas duyamazsınız. en pahalısından en ucuzuna kadar hepsini denedim diyebilirim teknosa da.

ben kendi kişisel deneyimimden bahsediyorum lütfen kimse yanlış anlamasın; lg de bluetooth bağlantı kopması vardı. bir de bas olarak pat pat vuruyordu. yani derin tok bir bas sesi yoktu diyebilirim.
    samsung da ise bas bana biraz daha yumusak ve derin geldi. ayrıca bluetooth bağlantısı daha basarılı.

daha önceki yazım da fikirlerimi detaylı paylasmıstım;

*cihaz cok şık ve bir kadar da sade

*3 baglanti girisi var. Birisi normal 3.5 mm lik jak, biri optic digeri ise bluetooth.

*Bluetooth ile baglanti yapildiginda ses kalitesi oldukca dusuyor. Cihazi ilk bu şekilde bagladiginizda hayal kirikligi olabiliyor.
    Baglanti siniri da kisitli. Biraz uzaklastiginizda ses de kopmalar olabiliyor.

Az cok bunu bildigim icin diger baglanti girislerinden laptop ve ps3 bagladim. Ses oldukca farketti.

*Bas tamamen hoparlörden bağımsız. Fisini taktiginizda otomatikman ana hoparlore baglaniyor. Ayni odadayken hicbir kopma yasamadim. Diger odaya tasimama ragmen yeterli diyebilecegim bir cekim gucune sahip.

Yazi da sadece kendi dusuncelerimden bahsetmeye calistim, teknik bilgi isteyenler sitesinden kontrol edebilirler.

Sonuc olarak, yerim yok, kablo kalabaligindan sikildim, gorsel olarak tatmin edici bir sistem ariyorsaniz bu cihaz sizin icin.
    Ancak bangit bangir muzik dinlerim, bas'i icimde hissederim, hissetmem lazim gibi bir düşünceniz varsa bu cihaz size gore degil.
    Cunku evimde z5500 de var. Ses doygunlugu olarak arasinda ucurum fark var.

Tizleri yeterli, net ses veriyor. Film tv icin birebir. Muzik icin de eh diyebilirim.

Bu arada daha once ses sistemi deneyiminiz yoksa bu sistem size yetecektir.

Uzun oldu, umarim alacak olanlara fikir vermis olurum.
    Teşekkürler.

• Kanki z5500 le kiyaslama tabi onla club acarsin 😀 verdim samsungu geri aldim lg yi lg cok daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Les

quote:

Orijinalden alıntı: fenomen11

Arkadaşlar ben bu ürünü bugün aldım ama sihirli kumandayla eşleştirerek kumanda etmek istedim beceremedim Yapabilen var mı ? Televizyonumun modeli LG 55UF7787

SİHİRİ KUMANDA İLE UYUMLU ÇALIŞTIRMA ÇÖZÜM ( LG 50lf650v)
    ana ekran menüsü (ev resmi olan tuşa bas)> Aygıt bağlantısı> sound bar - ses çıkışını değiştir:evet> sol menüde seç:optik - sağ menüde ses çıkışı: optik/hdmi arc(sayfayı aşağıya doğru indir) > İLERİ> üretici:LG seç>İLERİ> uzaktan kumanda türü:1>KURULUMU TAMAMLA

Normal ve Sihirli Kumandadan ses ile oynayınca sesdeki değişim ekranda + ve - şeklinde gözüküyo, seviyesini yazmıyo.
    İşlem bu kadar...

Ek olarak ; sihirli kumanda üzerindeki araçlar butonunun(çark işareti olan buton) hemen üzerindeki "kumanda butonu" na basıp>TV yerine SOUNDBAR seçip> buradanda ses artımı ve fonksiyon değiştirme özelliği kullanılıyo. buradan ses çıkışını LG optik yaparsanız, sadece normal kumanda ses seviyesi göstererek çalışırken, sihirli kumanda bu ekran üstündeki + ve - tuşları ile çalışır... Tercih sizin

Lg  las454b hk

teşekkürler problem çözüldü

• Daha önce denemeye çalışmıştım telefonla bağlanarak fakat cihazın arızalı olduğunu bluetoooth ile çalışmadığını söylediler.
    Dün aynı teknosada tekrar denedim ve bağlantı oldu ve sesi beğenip almaya karar verdim.
    Sabahtan beri bluetoothla bağlanmaya çalışıyorum fakat olmuyo.
    Sanırım teşhirdeki arızalı cihazı bana sattılar
    ya da ben şu bağlantı işini beceremiyorum.
    İşin püf noktası varsa bilen birinden yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco4

Daha önce denemeye çalışmıştım telefonla bağlanarak fakat cihazın arızalı olduğunu bluetoooth ile çalışmadığını söylediler.
    Dün aynı teknosada tekrar denedim ve bağlantı oldu ve sesi beğenip almaya karar verdim.
    Sabahtan beri bluetoothla bağlanmaya çalışıyorum fakat olmuyo.
    Sanırım teşhirdeki arızalı cihazı bana sattılar
    ya da ben şu bağlantı işini beceremiyorum.
    İşin püf noktası varsa bilen birinden yardım bekliyorum.

telefondan bluetooth aciyorsunuz cihazin kumandasindan da f tusuna 2 kez basarak son kisma getiriyorsunuz bluetooth simgesi olana telefondan baska cihazları gorunume aciyorsunuz ve direkt baglaniyor

• yok hocam malesef
    3 farklı telefonla denemedim bu işlemleri olmadı.

umarım değişim yaparlar
    teknosanın bu konudaki tutumu iyi değil diyolar malesef,servise gönderiyolarmış
  • seco4 kullanıcısına yanıt
    ne kadar oldu cihazi alali

• Urun teknosalarda 299 tlye dustu tekrardan. İhtiyaci olan gitsin baksin

• quote:

Orijinalden alıntı: recep41

Urun teknosalarda 299 tlye dustu tekrardan. İhtiyaci olan gitsin baksin

urun 450 tl dediginiz fiyat degil

• quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

kardeşim bugün gidip baktım ürüne.449 tl idi.indirim olduğunu söyledim.o an olmadığını belirtti arkadaş.numaramı aldı indirim olursa ararım abi dedi.eve geldim telefonum çaldı.31 marta kadar 299 tlye düştüğünü söyledi.ben mağazaya gidip fiyatı kontrol edemedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

kardeşim bugün gidip baktım ürüne.449 tl idi.indirim olduğunu söyledim.o an olmadığını belirtti arkadaş.numaramı aldı indirim olursa ararım abi dedi.eve geldim telefonum çaldı.31 marta kadar 299 tlye düştüğünü söyledi.ben mağazaya gidip fiyatı kontrol edemedim.

teshir olmasin ben baktim 449 hala

• Arkadaşlar ben bugün aldım ürünü teknosadan tekrar 299 tl ye düşmüş.

Fakat benim blutooth bağlantı sorunum var. Telefonum 6s yani Bluetooth4.2 destekliyor. Bu sorunu Nasıl çözebilirim. Ürün kapalı kutuluydu yani teşir filan değildi zaten yaklaşık 4-5 tane daha satılmamış duruyordu mağazada.

Yardımlarınızı bekliyorum zira canım çok sıkıldı bu duruma

Lg  las454b hk

• Arkadaşlar şimdi bağlantıyı kurdu. Farklı hiç bir şey yapmadım, yaklaşık onuncu dememde bağlandı. Böyle saçma ürün olur mu? Resmen ilk günden soğudum. Ben nereden bileyim bir ay sonra aynı hatayı tekrarlamayacağını.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.