Şimdi Ara

Lg las454b hk (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
10
Favori
25.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,siz de 454b vardı galiba cihazdan memnunmusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Merhaba,siz de 454b vardı galiba cihazdan memnunmusunuz?

merhaba evet memnunum philips 5.1 vardi bende ne bas ne tiz bu kadar iyi degildi ama beklentiniz de onemli burada ben philips den sonra cok memnun kaldım

• longwiev L kullanıcısına yanıt
    hocam ben cihazı aldım teknosaya götürdüm
    orda denedik her türlü direk bağlandı
    eve getirdim evde de sıkıntı olmadan bağlandı.
    inşallah bidaha sıkıntı yaratmaz
  • Nerden buldunuz 299'luk fiyatı? Şimdi sitesine baktım 449 yazıyor.

Lg  las454b hk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behicefe -- 29 Mart 2016; 8:59:31 >
  • bende baktim yok oyle bir fiyat varsa da teshir olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: seco4

hocam ben cihazı aldım teknosaya götürdüm
    orda denedik her türlü direk bağlandı
    eve getirdim evde de sıkıntı olmadan bağlandı.
    inşallah bidaha sıkıntı yaratmaz

sorun olacagini zannetmiyorum artik tekrar siz kontrol edin bir sorun olursa zaman geçmeden degisim isteyin

• Mağazada mı baktınız ? İnternet sitesinde geçerli değil.
  • seco4 kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah dediğiniz gibi olur. Dün akşam sorun hallettim derken sabah yine aynı sorun vardı yine modemi ve 3G yi kapadım bağlantıyı kurarken olmadı bu cihazı unut dedim blutooth bölümlünden vs bağlantıyı kurdum. Benim sorum ben her zaman böyle kırk takla mı atacağım bağlantıyı kuracam diye. Sizinkisi sadece bir kere yaptı bağlantı hatası.

Bu arada alacak arkadaşlar mağaza fiyatı 299 tl dir ve kesinlikle teşhir değil daha 4-5 tane vardı açılmamış Marmara park Teknosa da

Bu cihaza alternatif 300 TL civarı ürün bulamadım las454b almayı düşünüyorum.
  • Bu cihaza alternatif bu fiyata kesinlikle yok sesi de güzel bası da ama yukarıda bahsettiğim bağlantıyı zor yapmam mevzusu açıkcası beni üründen ilk günde soğuttu.

Telefon,tablet gibi cihazlarla bluetoth bağlantısında mı sorun oluyor ? Ne marka tv de kullanıyorsunuz tv ile uyumu nasıl ?
  • Tv özelliksiz olduğu için kablosuz bağlantısı yok. Kablo ile hem tv ye hem laptopa bağladım hiç bir sorun yok

• Eskişehir Özdilek Teknosada 2 tane vardı 299TL.ye , birini kaptım. Optik kablo kutudan çıkıyor. Kumandayla bi spotify bir digiturk. Eve neşe geldi. İyiki almışım
  • Lg dışındaki televizyonlar da drc on ile tv kumandasından kontrol bağlantısı yapabilen varmı ?

• arkadaşlar laptopumda bluetooth özelliği yok bende laptoptan kablosuz bağlanmak istiyorum.

usb bluetooth 4.0 dongle alsam şöyle bir şey

http://www.hepsiburada.com/dark-bluetooth-v4-0-dongle-dk-ac-btu40-p-BD800986

usb girişi az olduğu için şöyle birürün alsam ( usb çoklayıcı 4.0 bulamadım)

http://www.hepsiburada.com/mack-mch-097-bk-4-port-siyah-usb-hub-p-BS600176

sizce bu ürünleri alsam soundbar ile bağlantı kurabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longwiev -- 30 Mart 2016; 1:00:35 >

• fiyat şu an internet sitesinde de 299 lira almayı düşünüyordumki olumsuz yorumları okuyunca vazgeçtim:(
     Lg  las454b hk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsrky45 -- 30 Mart 2016; 20:47:42 >
  • Az önce internetten 299tl ye eve teslim şekilde sipariş ettim.
    Biraz bekleyince satın al butonunun altında size özel 299tl yazısı çıkıyor.

• teknosa dan bende aldım. hakkımızda hayırlısı
  • Arkadaşlar bugün itibariyle ben de 454 sizlere bir şey sormak istiyorum acaba bu soundbarı kullanabilecek ( ayarlar falan ) bir program mevcut mudur iOS ta (apple)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soundbar açıkken tv hoparlörünün sesini kapatıyormusunuz? Ses tv den ve soundbar dan açık olunca yankı yapıyor gibi oluyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.