Şimdi Ara

Lg las454b hk (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
10
Favori
25.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GnCfNrLi

quote:

Orijinalden alıntı: cilginsedat

quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

quote:

valla içime kurt düştü iyimi :) teknosada 449 n11de 375 tl kararsız kaldım. sonuçta orjinal ürün. Lg G3 telimide 500 tl ucuza netten almıştım bi sorun çıkmadı şükür on numara cihaz. Ona güvenerek internetten almaya karar verdim gibi :)

benccede sorun olmaz. ucuzunu alın.

netten alıyordum gece teknosadan 449 tl ye. Kredi kartını bulamadım Şeytan işte dürttü gerek yok boşver dedim. Bugün Teknosa ya gittim. Las454b baktım stantta. dinledim çok güzel ses. Fiyatı 449 TL. Yetkili geldi buyrun dedi. Dedim almak istiyorum ama karar veremedim dedim. fiyatı 300 e düştü bugün mağazaya özel dedi. İsterseniz %10 da benim ikramım olsun dedi dedim tamam ozaman 270 TL ye aldım. hayırlı uğurlu olsun artık :) Daha kurmadım bir kaç güne kurup deneyimlerimi paylaşırım :) Teşekkürler yardımların için

Kardeş hangi mağazadan aldın.

optimum teknosa mağazası

• quote:

quote:

quote:

valla içime kurt düştü iyimi :) teknosada 449 n11de 375 tl kararsız kaldım. sonuçta orjinal ürün. Lg G3 telimide 500 tl ucuza netten almıştım bi sorun çıkmadı şükür on numara cihaz. Ona güvenerek internetten almaya karar verdim gibi :)

netten alıyordum gece teknosadan 449 tl ye. Kredi kartını bulamadım Şeytan işte dürttü gerek yok boşver dedim. Bugün Teknosa ya gittim. Las454b baktım stantta. dinledim çok güzel ses. Fiyatı 449 TL. Yetkili geldi buyrun dedi. Dedim almak istiyorum ama karar veremedim dedim. fiyatı 300 e düştü bugün mağazaya özel dedi. İsterseniz %10 da benim ikramım olsun dedi dedim tamam ozaman 270 TL ye aldım. hayırlı uğurlu olsun artık :) Daha kurmadım bir kaç güne kurup deneyimlerimi paylaşırım :) Teşekkürler yardımların için

Satış elemanları öyle kafalarına göre ikram yapabiliyorlar mıymış?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

quote:

quote:

Satış elemanları öyle kafalarına göre ikram yapabiliyorlar mıymış?

bu her mağazada vardır. Kendine ürün aldığı zaman cüzi miktarda indirim olur. Ama faturasına baktım tüm ev sinema ürünlerine dair bi %10 luk indirim mevcut. Satıcı jest gibi göstermiş

• Bu arada cihazı kurdum ebatlarına göre kutusu çok büyük Ses olarak tatmin edici. Ekranında hangi modda olduğunu göstermemesi o kadar küçük bir ayrıntı ki. Kumandada mevcut bütün fonksiyonlar. Voice, Standart ve Cinema. En basit olarak Voice tiz ağırlıklı Standartta sesi açarsan bas aktif oluyor gibi. Cinema modu bass ın gümbür gümbür vurduğu bi mod. demem o ki hangi modda olduğunu ekranda yazmasa da anlayabiliyorsun. bluetooth modunda pc tel ve tabletten bağlantısı çok basit. Pc den bluetooth u açıp taratmak yeterli hemen buluyor zaten. Ama optikle kablo ile çıkardığı sesle arasında fark var yinede. DRC on ve off tuşları var bastım ama anlamadım ne işe yaradıklarını. Bence bu fiyata alınacak ender cihazlardan. Alan pişman olmaz. Beğenmeyen arkadaşlarda biraz elini ceplerine atıp daha iyi ses sistemlerine yönelebilirler. İyi forumlar..

• Merhabalar,

Bu ürünü yaklaşık 2 ay önce almıştım ve hiç bir sorun yaşamadan da kullanıyorum. LG TV lada eşleştirdiğimden artık TV kumandasıyla kullanıyordum. 2-3 hafta evvel televizyondan ses gelmeyince eşleşmede bir sorun var zannedip tekrar eşleştirme falan yaptım meğer dmart'ın sesi kapalıymış :(. Bu olaydan sonra telefonumdan soundbara bluettoth ile bağlanmada sıkıntılar yaşamaya başladım. soundbar telefonumda LG(2) olarak gözükmeye başladı. Çoğunlukla bağlantı kuramıyordu. Ben de bunu telefonumdan kaldırayım tekrar bulsun istedim (Samsung e500) . Fakat şimdi soundbarı hiçbir şekilde görmüyor. Bu soundbarı fabrika ayarlarına çevirmek mümkünmüdür ? veya başka bir önerisi olan var mı ?
  • bnde bu ürünü bugun aldım tv de de optik ses çıkışı var şimdi benim siz bir sorum var = )
    Ben pc den film izlerken bu lg las454b aktif olucakmı? bilgisayarda da bluetooth var ordan mı taratıp eşleştiricem.
    Ve son olarak ps4 kullanıyorum yıne ps4 oynarken lg las454b ses alıcakmıyım. Bunları neden soruyorum cunku sadece ıkı tane giriş var lg las454b de bir ses girisi virde optik ses girişi = )
  • Selamlar,

Farklı bir başlıkta da yaşadığım sorunu belirttim, belki bu başlıktan biri çözümü biliyordur diye burdan da sormak istiyorum:

Ben de bu ürünü almıştım ancak televizyonumda optik çıkışı olmadığı için sadece bluetooth ile bağlanıp kullanıyordum. Optik çıkışı olan yeni bir televizyon aldım (LG 49UH850V), ancak optik kablo ile bağlayıp menüden çıkışı optik olarak seçmeme rağmen hoparlörden (hoparlörde de optik giriş seçili) ses alamıyorum. Kabloyu kontrol ettim, optik ışığında da bir sorun yok. Bu tip bir problem ile karşılaşan oldu mu?
  • Dün akşam biraz kurcalayınca farkettim ki; bluetooth ile bağlantıda sorun yok, ancak optik veya kulaklık girişi ile bağlanıp ses açma tuşuna basılınca hoparlörler sessiz konumuna geçiyor ve bu konumdan çıkartılamıyor. Çıkartmak için yine bluetooth ile bağlanmak gerekiyor!

Devrede veya yazılımda bir sorun olduğu kesin, garantiden değiştirteceğim...
  • 649 tl gözüküyor hocam
  • Merhaba bu cihaz PS4 e bağlanırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrix

bnde bu ürünü bugun aldım tv de de optik ses çıkışı var şimdi benim siz bir sorum var = )
    Ben pc den film izlerken bu lg las454b aktif olucakmı? bilgisayarda da bluetooth var ordan mı taratıp eşleştiricem.
    Ve son olarak ps4 kullanıyorum yıne ps4 oynarken lg las454b ses alıcakmıyım. Bunları neden soruyorum cunku sadece ıkı tane giriş var lg las454b de bir ses girisi virde optik ses girişi = )

pc den film izlerken bluetooth la eşleştirmen lazım. çok basit tefarruatı yok o kadar. Kumandadan bluetooth a getirip pcden de açtığın zaman otomatik bulup bağlanıyor zaten. Ps4 ü tv ye bağlayacağın için ve soundbarda tv ye bağlı olduğu için onuda optik girişten ses alıcaksın tv izliyor gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ScR

Selamlar,

Farklı bir başlıkta da yaşadığım sorunu belirttim, belki bu başlıktan biri çözümü biliyordur diye burdan da sormak istiyorum:

Ben de bu ürünü almıştım ancak televizyonumda optik çıkışı olmadığı için sadece bluetooth ile bağlanıp kullanıyordum. Optik çıkışı olan yeni bir televizyon aldım (LG 49UH850V), ancak optik kablo ile bağlayıp menüden çıkışı optik olarak seçmeme rağmen hoparlörden (hoparlörde de optik giriş seçili) ses alamıyorum. Kabloyu kontrol ettim, optik ışığında da bir sorun yok. Bu tip bir problem ile karşılaşan oldu mu?

menüden optik seçmenize gerek yok aslında. Ben de Lg tv kullanıyorum. Optikten bağladım ve direk açtım hiçbir ayar yapmadan. Tv nin ses ayarlarıyla oynamadım. Yanlız ses ayarlarında sadece soundbardan gelmesi için tv sesini kapatıyorum daha canlı ses oluyor. Çünkü
    hem soundbardan hem tv den ses geldiği zaman eko yapabiliyor. Tv nin sesini 50 yapıp soundbarı açıyorum. Tvden ses çıkışı düşükse belki soundbardan ses gelmiyor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: krmkng88888

649 tl gözüküyor hocam

369 TL şuan. Ama bazı mağazalarda indirim günleri oluyor. Denk getirirsen benim gibi 269 tl ye alabilirsin :)
  • TV menüsünden sadece optik i seçerseniz TV'nin sesini kısmanıza da gerek kalmaz, muhtemelen sizin menüde dahili hoparlör+optik seçeneği seçili..

Benim soundbar'a gelecek olursak; servis tarafından anakartında sorun olduğu tespit edildi, yeni ürün ile değişimi yaptırdım, şu anda sorunsuz kullanıyorum.
  • 2gun once teknosa dan 399liraya aldik dayima, harika performansi var, lg led tv ile optic bagladik

dusuk frekanslari harika veriyor woofer gercekten sonuna kadar basarili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 31 Mayıs 2016; 14:05:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

TV menüsünden sadece optik i seçerseniz TV'nin sesini kısmanıza da gerek kalmaz, muhtemelen sizin menüde dahili hoparlör+optik seçeneği seçili..

Benim soundbar'a gelecek olursak; servis tarafından anakartında sorun olduğu tespit edildi, yeni ürün ile değişimi yaptırdım, şu anda sorunsuz kullanıyorum.

Hayırlısı olsun ozaman. Lg 375s kullanıyorum ben ama sadece optik seçeneğini ben bulamadım sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: laborant35

quote:

TV menüsünden sadece optik i seçerseniz TV'nin sesini kısmanıza da gerek kalmaz, muhtemelen sizin menüde dahili hoparlör+optik seçeneği seçili..

Hayırlısı olsun ozaman. Lg 375s kullanıyorum ben ama sadece optik seçeneğini ben bulamadım sanırım :)

Merhaba, benim hem tv de hem uydu alicida optik çıkış mevcut.bendede bu soundbar var sizce hangi cihaza baglamak daha verimlidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bugün Akşama doğru, Optimum Outlet'deki AVM'de bulunan Teknosaya gittim.
    Amacım Lg LAS454B almaktı. Özellikle bir arkadaşın ürünü mağaza indirimi sayesinde 270 TL'ye aldım demesi üzerine
    özellikle Optimum'a gittim. indirim falan denk gelmedi. 399 TL idi.

LAS454B ürününü denedim. Güzeldi. Bir de Samsung HW J430 TK ürününü incelemek istedim.
    Normalde 599 olduğunu ama özel indirim olduğunu ve 399 TL'ye indiğini söyledi.
    Samsung'un ürününü de öve öve bitiremedi, orada test ettim ve memnun kalıp, bu ürünü aldım malesef.

Malesef diyorum, çünkü eve geldim ürünü açıp kurdum. Ürün arızalı çıktı.
    İlk olarak ana ünitenin elektrik prizine giren ucu yamuktu.
    Neyse dedim önemli değil, yine de giriyor elektrik prizine. Sonra bir baktım ki Subwoofer bozuk çıktı.
    Minik ve çok ufak bir cızırtı geliyor sadece. Hiç bir şekilde çalıştırmayı başaramadım.
    Kullanım klavuzundaki talimatları da uygulamama rağmen subwooferdan ses gelmiyor.

Yarın geri teslim etmeyi düşünüyorum. Açıkcası hem moralimi bozdu hem de soğuttu beni bu işten.
    Bu ürünü geri verip LAS454B almaya çalışıcam ama arıza çıkaracaklar kesin.

Bakalım yarın ne olacak. Dertsiz başıma dert açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConquerorIron -- 5 Haziran 2016; 1:15:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ConquerorIron

Merhaba,

Bugün Akşama doğru, Optimum Outlet'deki AVM'de bulunan Teknosaya gittim.
    Amacım Lg LAS454B almaktı. Özellikle bir arkadaşın ürünü mağaza indirimi sayesinde 270 TL'ye aldım demesi üzerine
    özellikle Optimum'a gittim. indirim falan denk gelmedi. 399 TL idi.

LAS454B ürününü denedim. Güzeldi. Bir de Samsung HW J430 TK ürününü incelemek istedim.
    Normalde 599 olduğunu ama özel indirim olduğunu ve 399 TL'ye indiğini söyledi.
    Samsung'un ürününü de öve öve bitiremedi, orada test ettim ve memnun kalıp, bu ürünü aldım malesef.

Malesef diyorum, çünkü eve geldim ürünü açıp kurdum. Ürün arızalı çıktı.
    İlk olarak ana ünitenin elektrik prizine giren ucu yamuktu.
    Neyse dedim önemli değil, yine de giriyor elektrik prizine. Sonra bir baktım ki Subwoofer bozuk çıktı.
    Minik ve çok ufak bir cızırtı geliyor sadece. Hiç bir şekilde çalıştırmayı başaramadım.
    Kullanım klavuzundaki talimatları da uygulamama rağmen subwooferdan ses gelmiyor.

Yarın geri teslim etmeyi düşünüyorum. Açıkcası hem moralimi bozdu hem de soğuttu beni bu işten.
    Bu ürünü geri verip LAS454B almaya çalışıcam ama arıza çıkaracaklar kesin.

Bakalım yarın ne olacak. Dertsiz başıma dert açtım.

Olay tamamen benim cahilliğim ile alakalı çıktı.
    Biraz kullandıktan sonra da kullanım yorumlarımı bırakırım.

Özet olarak ; Cahillik kötü bir şeydir. Okuyun.

Yalnız ilk kullanım olarak, 600 TL verilecek bir cihaz olmadığını peşin peşin söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConquerorIron -- 5 Haziran 2016; 14:42:41 >

• valla faturası evde resmini çekip atabilirim kardeşim. Aldığım fiyat doğrudur yanlış bilgi vermek istemem. Geçen gün oğlumun doğum gününde bluetooth üzerinden müziklerini çaldık bir arkadaşla pc üzerinden (optikle daha fazla çıkıyor tahminimce) merdivenlerden çıkarken ses sistemini nerden buldun dedi soundbarı görünce bi şaşırdı bu ses bundan mı çıkıyor diye ve sipariş verdi akşamına :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.