Şimdi Ara

LG LB670V mi , SAMSUNG 40H6500 mü ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lg lb670v almayı düşünüyodum forumu arastırdıgımda bazı sorunlar oldugunu duydum.

Bunlar ; Köşelerde kararma
    Kanal değiştirme aralığı süresinin uzun olması
    Bulutlanma
    Banding testinde takılmalar olması
    Flash player desteği olmaması (bazı videolar tam ekran olmuyormus vb.)
    Ekran kiri denilen şey maçlarda rahatsız ediyormus( Ben özellikle digitürk alıp HD maç izlemek için de alıcam bu tv yi )

gibi sorunlar okudum. Bazı kullanıcılar ise bu sorunların kendi tv lerinde olmadıgını söylüyorlar. Teknoloji tv,tel. vb. biraz da şans işi oldugunu düşünüyorum her sorunun her tv de oldugunu düşünmüyorum.

samsung 40h6500 ü dün 3d sini denedim derinlik olarak lg den daha iyiydi sanırım. Fakat pilli gözlük olması maliyet ve göz yorması nedeniyle tercihim değil. Genel olarak nasıl bir tv tam arastırmadım.

İkisi arasındaki farklardan bir tanesi ise samsungda 400 Hz CMR , lg de 700 Hz MCI olması. Bu farkı anlayamadım CMR ile MCI ne demektir. Benim için önemli olan HD, 3D filmlerde max. performans görüntü kalitesi aynı zamanda ps3 ,laptop baglayıp oyun oynarken kasılmalar olmamasını istiyorum. İsteğime göre bir tv almam gerekirse hangisini almalıyım gerçekten emek verdim araştırdım bu konuda bilgisi olan tecrübeli arkadaslarım yardımlarını bekliyorum yanlıs karar vermek istemiyorum. Bütçem 2000 tl 42 inç lik bir tv bakıyorum baska önerisi olan arkadasım varsa o tv ye de bakmak isterim. Ama kafamda lg lb670v yi almak var.

• Arkadaşlar bir de bu tv lerin gerçek panel değerleri nedir? Asıl öenmli olan bu değerler dediler lg nin sanırım 50-60 Hz gercek panel değeri mcı 700 Hz. samsung un kini bilmiyorum bu konuda da yardım bekliyorum. Tesekkürler
  • Şöyle bir resim buldum konuyla alakalı
     LG LB670V mi , SAMSUNG 40H6500 mü ????
  • malesef çoğu lg modelinde bahsettiğiniz durum mevcut.Hz olayı ise tamamen şişirmece o değerlere aldanmayın.
  • güncelll
  • ???
  • Bende iki tv arasında çok kararsız kaldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz geç bir cevap biliyorum ama foruma girip buraya uğrayan yeni kullanıcılar veya alacaklar için bir iki cümle sarfedeyim:

1- En başta bariz "yetersiz bellek" deyip seni, net ortamında film izlediğin siteden zırt pırt atıyor!BU, çok can sıkıcı.!

2- KAnal geçişleri ağır yani geç.

3- TV açıldığında ilk 5-10 dakka kendine gelemiyor. O an ne işlem yaparsanız yapın, o kendi kafasına göre gidiyor. Hatta yaptığınız işlemlerle kafası karışıp, menüler kanal numaraları vs. birbirine giriyor.

4- Smart Tv de ağır, yani öyle hızlı geçişler yapayım şu bu yok..

5- HD kanallar iyi ama diğer kanallarda görüntü bulanık. Yakına gittiğinizde sis bile var, buğulu bir görüntü görüyorsunuz sadece..

Kısaca, bu TV'yi bayağı bi uzun araştırıp, epey para biriktirip, büyük bir iştahla almıştım ama maalesef hüsrana uğradım:(( Hatta LG yetkili servisi kabul ederse değiştirip, bir "YETERSİZ BELLEK" uyarısı vermeyen cihaz ile hemen değiştirmek istiyorum!!

Bu arada anlattıklarım sizi caydırmasın, kesinlik kazandırmasın..İyice bi araştırın sonra alın derim ben son olarak...

• Lg lb670 yeni aldım deneyimlerimi paylaşmak istedim, öncelikle çok pişmanım aldığım için iade etmeyi düşünüyorm, yetersiz bellek uyarısı veriyor ikincisi tv geçişleri öle yavaş değil yavaş kelimesi hafif kalır çok ama çok yavaş çoğu zaman kitleniyor arada bir televizyon kendini kapatıyor ya çok şey sölerim ama benden size tavsiye lg ye yanaşmayın çok pişman olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldır kullanıyorum henüz hiç bir sorunla karşılaşmadım Yetersiz bellek hatası 2-3 kere aldım hata almamak için tv kapatıp açarsanız sorun olmuyor harici uydu ile de gayet kullanışlı ayrıca tv kendine gelmesi 1 dk sürüyor ben ps4 içinde kullanıyorum gayet memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.