Bildirim
Lg Lb730v aldım yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrtknc
arkadaşlar 47lb730v aldım kliksadan 2500 e mal oldu. Dün servis gelip kurulumunu yaptı tv de sorun yok ama trt hd de maç izlerken çimlerin netliği sürekli değişiyor kamera hareket edince bir de ekran kirli gibi bu sadece maçlarda oluyor .Sizce iade etmelimiyim ya da ne yapabilirim
o panelı nasıl 2500 tl ye aldın?
lg panellerin çoğunda olan vertical banding problemi sende de var alırken hiç araştırmadınmı.
Bende lb670 kullanıyorum aynı sorun bende de var ben pek takılmıyorum.
Çok rahatsız ediyosa seni bu durum iade et bu sorunun çözümü yok ama emin ol bunun yerine alacağın benzer fiyattaki bir panelde de canını sıkacak başka problemler olucak bunuda bil. -
quote:
Orijinalden alıntı: saldıray_16
quote:
Orijinalden alıntı: mrtknc
arkadaşlar 47lb730v aldım kliksadan 2500 e mal oldu. Dün servis gelip kurulumunu yaptı tv de sorun yok ama trt hd de maç izlerken çimlerin netliği sürekli değişiyor kamera hareket edince bir de ekran kirli gibi bu sadece maçlarda oluyor .Sizce iade etmelimiyim ya da ne yapabilirim
o panelı nasıl 2500 tl ye aldın?
lg panellerin çoğunda olan vertical banding problemi sende de var alırken hiç araştırmadınmı.
Bende lb670 kullanıyorum aynı sorun bende de var ben pek takılmıyorum.
Çok rahatsız ediyosa seni bu durum iade et bu sorunun çözümü yok ama emin ol bunun yerine alacağın benzer fiyattaki bir panelde de canını sıkacak başka problemler olucak bunuda bil.
Aynen doğru söylemiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
araştırdım ya aslında çok fazla rahatsız etmiyor hatta filmlerde görüntü süper bakalım iade etmeyecem evet 2500 tlye mal oldu gg dan aldım
gg dan kliksanın kendi üyeliği var gelen fatura 2950 tl ama bana maliyeti 2500
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtknc -- 16 Haziran 2014; 19:54:15 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lg uygulama mağazası açılmıyor
- philips tv en iyi görüntü ayarları
- samsung tv açma kapama düğmesi nerede
- televizyon açma kapama düğmesi çalışmıyor
- axen tv fabrika ayarları şifresi
- en iyi televizyon markası
- sony a95l
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- bim televizyon ne zaman gelecek
- tv box nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X