Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lg 32ld350 için bir yazılım güncellemesi gerekir mi? 1 senedir kullanıyorum. ilk aldığımda servis gelip usb ve video özelliklerini açmıştı. Versiyon 03.01.08 görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

37" LG tv de mkv lerin bazılarını izleyemiyoruz . misal Troy 1080p yi izleyebilirken , captain americayı açmadı , dark knight filminde de ses yok görüntü var.

acaba bunun için sürücü güncellemesi var mıdır ?

dts çözme olmadığı için ses gelmez bazı mkv filmlerde codec high@5.1 olduğu için tv oynatmaz tv ler high@4.1 e kadar codecli filmleri usb den oynatır
  • ARKDAŞLAR bizim yazılımlar çok hantal.. yeni çıkan tvlerdeki orj. yazılımlar çok kullanışlı.. bu tarz bir yazılım ayarlayabilirmiyiz..

formda biraz inecelmeler yaptım ama bulamadım.. atlamışta olabilirim..
  • ARKADAŞLAR BEN ELSİDİ TV ALDIM USB GİRİŞLİ ADAMALR USB YE VİDEO/FİLM ATARSANIZ İZLEYEBİLİRSİNİZ DEDİ BUGÜN DENEDİ MÜZİKLERİ GÖRÜYO AMA VİDEOLARI GÖRMÜYO KİTAPCIKTA USB NİZ FAT32 DOSYASINI DESTEKLEMESİLAZIM USB NİN ÖZELLİKLERİNE BAKTIM FAT32 Yİ DESTEKLİYO AMA BUNA RAĞMEN TV FİLMLERİ GÖRMÜYO NE YAPMAM LAZIM NE DENESMDE OLMADI Bİ YARDIM EDERSENİZ ÇOOOOOOK MAHBULE GEÇER..

İYİ GÜNLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcamlibel

ARKDAŞLAR bizim yazılımlar çok hantal.. yeni çıkan tvlerdeki orj. yazılımlar çok kullanışlı.. bu tarz bir yazılım ayarlayabilirmiyiz..

yeni çıkan modeller hangileri?
    bizimkilerin board'u onlarla aynı ise neden olmasın.
  • 3.75 VERSİYON ÇIKMIŞ LG nin sitesinden indirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

ARKDAŞLAR bizim yazılımlar çok hantal.. yeni çıkan tvlerdeki orj. yazılımlar çok kullanışlı.. bu tarz bir yazılım ayarlayabilirmiyiz..

42LD650 MESELA. yazılım on numara.. bekleme felan yok..
  • quote:

quote:

quote:

dostum senin Yeni model tv Saturn7 serisi.
    Ancak bizdeki 2009 serileri ise Saturn6 serisine ait.
    Yabancı forumda sordum. Cevap bekliyorum. Gelirse çok güzel olur.
    Kib.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum senin Yeni model tv Saturn7 serisi.
    Ancak bizdeki 2009 serileri ise Saturn6 serisine ait.
    Yabancı forumda sordum. Cevap bekliyorum. Gelirse çok güzel olur.
    Kib.

valla oylebir yazılım ayarlayabilirsek super olur.

• Arkadaş 35 sayfa olmuş hala bi çözüm bulamadık şu meseleye :)

Bende 42ld450 var.
    Uzun ugraşlar sonunda HAMA 12087 ye ulaşabildim.
    Sürüm: 03.03.023
    Benim ne yapmam lazım şimdi.
  • Forum önceki sayfalarda HAMA kumanda ile nasıl yapılacağı detaylı bir şekilde anlatılıyor.
    Kumandanın kitabında anlatılanda şöyle:
    1- TV açılır.(herhangi bir anten, receiver bağlı olmadan)
    2- Setap tuşuna, kırmızı led yanana kadar basılır. (yaklaşık 3 saniye)
    Bu aşamada forumda MODE tuşuna basılması gerektiği yazılmakta, fakat kumandanın kitabında cihaz gruplarında(aux,amp,dvb-t,cbl) MODE tuşuna basılması
    gerektiği yazıyor. Biz tv'yi tanıtacağımız için MODE tuşuna basmamız gerekmiyor. (Her iki türlü denenebilir)
    3- TV tuşuna basılır.
    4- 0,1,1,9 tuşlarına basılır. (0119 kodu girilir)
    5- shıft tuşuna , ardından OK tuşuna basılarak yapılan işlem kumandanın belleğine alınır.

LCD TV açıkken (ekranda görüntü yok, sadece "sinyal yok" yazısı var) setap tuşuna (kırmızı led yanana kadar) basılır, ardından AV tuşuna basılır.
    Ekranın ortasında dört adet kutucuk içerisinde yıldız çıkar ve kod girişi ister.
    Buradan sonra işlemler televizyonun kumandası ile yapılır.
    Buraya dört adet sıfır (0000) girilir.
    Ve ekranda USB alt menüsü çıkar. Tools Options 3 seçilir, Divx'in yanındaki kutu içerisinde "0" yazmaktadır. Burası sağ, sol tuşlarıyla "1" yapılır.(forumda yazıldığı gibi "OFF-HD" yazmıyor.)
    42LD450'nin JPEG ve MP3 'ü zaten açık olduğundan onlara dokunmuyoruz. HAMA kumandanın Exit tuşuyla çıkılır.

• 32LD350-ZA lcd cihazimin versiyonunu ilk aldigim 2010 kasim da montaja gelen LG servisine guncelleterek video, mkv vb okuyabilecek hale getirtmistim. Versiyonum su anda 03.01.08. Internette 03.03.03 versiyonu buldum, uzun bir dosya ismi ve sonunda EU ibaresi olan 52 MB gibi bir dosya. Usb de dtv vb leri yapip tv ye taktigimda otomatik taniyor ve ok e basarsam guncellemeyi yapacak. Gun icinde LG cagri merkezinden Yucel Bey ile konustugumda, 03.03.26 versiyondan soz etti. Bendeki sanki daha ileri bir versiyon gibi AMA kurmaya cekindim. bunu kuran var mi, neler degisti, turkce dil yeteneklerini kaybetmek istemem.
    Bu arada 2 gun once vatan dudulluya DVD player almaya gittim. LG istememin yegane sebebi tv deki simplink i kullanabilmek idi. AMA vatandaki saticilar kesin olarak bu destek bulunuyor dedikleri icin DV600H mkvli DVD playeri aldim. Maalesef kurunca gordum ku bu destek yok. Nasil olur da 1 Sene once alddigim bir tv, daha yeni aldigim DVD player, sirf birbirlerini tanisinlar diye yapilan bu Simplink ozelligini desteklemez aklim almiyor. Diger nokta ise, bu makinayi LG turkiye neden getiriyor satiyor ve vatandaki adamlar da yalan yanlis bilgilendirmelerle markaya bu kadar zarar verebiliyor?bugun vatandaki urun sayfasina(http://www.vatanbilgisayar.com/ses-ve-goruntu-sistemleri/lg-dv600h-dv600h--mkv-playback-dvd-player/productdetails.aspx?I_ID=53354) olumsuz bir yorum ve musteri hizmetlerine de sikayet maili yazdim.bakalim ne diyecekler?yukaridaki linke benim yorumu da ekleyecekler mi merak ediyorum.

• arkadaşlar bizde 37LF2500 modeli var tvnin arkasına baktım service only yazıyor usb girşinin altında bunda mkv divx filmleri izleyebilirmiyim acaba.
  • arkadaşlar ben 37LF2500 tv için 3.15 fwyi bulamadım bilen arkadaşlar pm atabilirmi indirme linkini teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiKaaN -- 4 Aralık 2011; 13:11:36 >
  • tmmdır arkadaşlar buldum ve yaptım daha sonra tekrar 3.40 a güncelledim usb oynatıyor. Şimdi 3.70 update çıkmış galiba sitede gördüm onuda yapsak bir sıkıntı olurmu usb film izlemede acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

tmmdır arkadaşlar buldum ve yaptım daha sonra tekrar 3.40 a güncelledim usb oynatıyor. Şimdi 3.70 update çıkmış galiba sitede gördüm onuda yapsak bir sıkıntı olurmu usb film izlemede acaba.

olmaz kardeşim. USB desteği yazılımla değil, donanımla ilgilidir.
    Yani; 3,15 e geri dönüp USB OFF yapmadığın sürece istediğin sürüme güncelle fark etmez, USB desteği açık kalır.
    Piyasadaki son sürüm v3,75 haberin olsun...
    v3,75 TIKLA

• quote:

quote:

tmmdır arkadaşlar buldum ve yaptım daha sonra tekrar 3.40 a güncelledim usb oynatıyor. Şimdi 3.70 update çıkmış galiba sitede gördüm onuda yapsak bir sıkıntı olurmu usb film izlemede acaba.

Yani; 3,15 e geri dönüp USB OFF yapmadığın sürece istediğin sürüme güncelle fark etmez, USB desteği açık kalır.
    v3,75 TIKLA

saolasın metin peki 3.75 in yenilikleri hakkında bilgin varmı yani neler değişmiş.

• quote:

quote:

quote:

v3,75 TIKLA

saolasın metin peki 3.75 in yenilikleri hakkında bilgin varmı yani neler değişmiş.

bilindiği gibi;
    3,55 ile HDMI tepki süresi iyileştirilmişti.
    3,65 ile USB modundaki tepki sürelerinde iyileştirme yapılmıştı.
    3,75 de ise DVB ve SI tablo parsellerinde geliştirme yapılmış.

Açıkçası biz kullanıcıların pekde gözlemleyemeyeceği şeyler bunlar. Ama madem firma bunu yayınlıyor ki bildikleri vardır.
    Yüklemekte fayda var.

• slm arkadaşlar 32 lg 2000 lcd tv de insanlar tombul ve kısa gösteriyor aynı zamanda usb film izleyemiyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba yazım la bu sorun düzelirmi.saygılarımla
  • slm bende 42lv3550 var mkv oynatmıyor aca sebebi nedir yazılımdan olabilir mi? yardımcı olur musunuz?tşk
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.