Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,elimizde LG 42LK530 modeli var USB Vve Harici HDD den MKV filmleri sorunsuz oynatıyor, DTS sesleri çözmesini zaten beklemiyorum ama OPTİK çıkıştan Harici DTS anfiye neden sesi gönderemiyor????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 17 Ağustos 2011; 11:49:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: Vita Es Muorte

LG'nin hangi serisinde usbden sorunsuz mkv film izleyebilirim? 40" yada 42" lcd tv alacagim ama mkv yi sorunsuz izlemek istiyorum.Öneriniz?

lg LW serileri 3d li fiatları teknosada % 20 indirimi takip et al yalnız 5500 model ve üstü 4500 alma codec soruny var bende 55570s var 2 aydır kullanıyom
    3d 2d 3d müthiş olay niyetin varsa 40 lw 5500 42 lw 5500 alabilirsin ayrıca sonu s olan dahili uydu alıcılı modellerde var fiatı araştır lg türkiye olsun
    grey alma sakın

42lw5500 de karar kildim su an icin,bir kampanya yakalamaya calisiyorum Cevap icin tesekkürler

• arkadaşlar bende LG 32LF2500 var ilk öncelikle servis menüsüne ulaşamadım. heralde okuduğum kadarıyla kumanda almalıyım. bunu hallederim ben
    ama tv versiyonu 3.40 bu tv ye uygun olan v3.15 ve v3.40 yazılımlarını paylaşır mısınız? tv polonya malı. bu işlemleri kendi tv sinde yapan biri anlatırsa sevinirim.
  • avi formatlarda alt yazı açmıyo bişey olmuyo ne berbat bi marka
  • Gayet güzel açıyor sorun yok
  • neyi açıyo hani gel aç
  • --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bende LG 42 LH 4010 TV var buna DLNA sonradan takılabiliyormu yada ayrı bir cihaz olarak bulabilir miyiz
  • İYİ GÜNLER BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVNİRİM BENDE 32LG2000 LCD VAR BUNUN USB GİRİŞİNDEN BENDE FLİM İZLEMEK İSTİYORUM YARIDIM OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • Arkadaslar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum benim lcd lg32lf2500 dediğiniz yontemlerle önce versiyon 3.15 i yukledım sonra usb yı aktıf hale getırdım. Hiç bir sorun yok hatta alt yazılı filmleri bile destekliyor tek yapmak gereken filmin adı neyse alt yazının adını da aynı yapmak. Şimdi tek sorun yeniden versiyonu yukseltmek ama versiyon bulamıyorum verılen tum lınkler ölmüş sanırım :(

Bu arada tv nin player ı da oldukça kalıtelıymıs gucendım valla lg ye bızı böyle bir özellikten mahrum etmeye çalıştığı için :)
  • Slm sizden aldığım bilgiler doğrultusunda lg32lf2500 usb menusunu acma su sekilde oluyor.
    Öncelikle
    1)
    asresine gir **** linkinden versiyon 3.15 ı bilgisayarına kaydet.
    2) daha sonra zipli dosyaları LG_DTV_v3.15 adlı bir klasore cıkart.
    3) Flash diskini fat 32 formatında biçimlendir.
    4)LG_DTV_v3.15 klasorunu flash diskine kopyala artık bilgisayarla işimiz kalmadı .
    5) LCD sadece fişe takılı iken (rgb baglantısı olmasın) flash diskini usb only services yuvasına tak
    6)kumandadan menu tusuna bas ve options seceneginin uzerine gel burada ok basma 7 defa fav tusuna bas ve versiyon guncellenme menusu gelecek flash bellekte kı versiyon dosyasını gordugu zaman ok tusuna bas ve kur.
    Kurulum bıtınce flash bellegı cıkart.

Buraya kadar anlattıklarım lcd versiyonunu 3.15 e ındırmek ıcındı versiyon kurulumu bıttıkten sonra kumandadakı ok ve lcd dekı ok tusuna aynı anda 8-9 sanıye basılı tut kod kısmı gelecek 0000(4 tane sıfır) bas karsına sıstem menusu gelecek tool options 3 e gir divx yazan menuyu hd ye getir ust satırdaki resim muzık yazan yerın değerınıde 0 dan 1 yap return tusuyla cık bukadar.

Oldukça kaliteli oynatıyor filmleri herhangi bir sorun görmedim oldukça kaliteli menulere sahip.
    Alt yazılı filmlerde film adı ile alt yazı adı birebir aynı olmak zorunda alt yazı desteği var yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

avi formatlarda alt yazı açmıyo bişey olmuyo ne berbat bi marka

.avi altyazı formatı değil görüntü formatıdır arkadaşım... Filmin bulunduğu klasöre, filmin ismiyle aynı adla (sonundaki .srt kalacak) altyazı dosyası eklersen bırak .avi 'yi .mkv formatlı film de izlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

samsung 32c450 aldıktan beri lg de nerdeyse hiç film izlemiyortum. internette 720 1080 filmler çoğunlukla dts ancak arayıp buluacaksın da ac3 bulup lg de izleyeceksin .yada dts leri ac3 e çevirmeyle uğraşacaksın. samsung bu konuda bir adım önde

EZmkvDTS to AC3 v1.2 progrmı ile 10 dk da DTS yi AC3 'e çeviriyorum. Problem yok ...
  • m1962d de yapılabiliyormu? evetse nasıl bilgi alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydogdu

quote:

Orijinalden alıntı: unruly1907

quote:

Orijinalden alıntı: serinkan

M1962d modelinde hama kumandayla video olayını aktif hale getirdim. ancak tek sıkıntı alt yazıları büyütme seçeneği yok.

onu da bulursak süper

altyazıların boyutunu hdd içinde ki srt yada sub dosyasında büyütünce herhangi bir etkisi oldumu ben denemedim ama belki işe yarar

bende de aynı sorun var, malesef büyütemiyorum. Bide mkv çalışmıyor sadece avi filmleri oynatabiliyor.

Nasıl yaptınız acaba?ne yaptıysam servis menüsüne giremedim

• arkadaşlar q menü tuşu ile alt yazı boyutunu değiştirebiliyorsunuz
  • Arkadaşlar Lg plazma tv sahibiyim. 1 tb hdd yi bagladim ve bluray 1080p filmler çalışmıyor. Diğer filmlerde ve alt yazılarında(6-10gb arası 720p filmler ve 600-1.5gb arasi divxler) hiç bir sorunum yok. Bluray 1080p leri çalıştırmanın bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Labarabo -- 1 Eylül 2011; 20:16:25 >
  • Lg 42PG6000 Plazmam var. Bu seri için v.3.15 Yazılımını bir türlü bulamadım. Yardımcı Olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirty_Love

42LD420 model bir televizyonum var, hama kumandayla video özelliğini açtım. Ama film izlerken belli bir süreden sonra ses, görüntüden sonra geliyor. Bunun çözümü nedir? Filmi kapatıp yeniden açınca sesin gecikme sorunu gidiyor. Ayrıca usb çoğaltıcı alırsak televizyonda çalışır mı?? Acil cevap verirseniz sevinirim.

bendede aynı sorun olmaya başladı araştırınca sorunu çözdüm usb flas bellek flim seyrettiğimizde 30 yada 40 dk sonra iyice ısınmaya başlıyınca görüntü ve seslerde kayma meydana geliyormuş bende usb uzatma aldımflas belleği yere koyunca sorun bir nevze olsa gitti
  • Benim lcd LG 32LD551 sürümü 03.00.23 yazıyor. Ok tuşlarını menü tuşlarını denedim olmadı. Yorum yapan arkadaşlar hep versiyon düşürmeden bahsetmiş benimkide 3.15 versiyonunun altında. Ben ne yapmam gerekiyor bir türlü ulaşamadım servis menüsüne :(
  • arkadaşlar bende usbden film izlerken 30-40 dk sonra film kapanıyo baştan başlıyo, kapandığı yede kadar sardırıyorum filmi yine kapanıyor, ama pc de izlerken bişey olmuyo, ısınmayla mı alakalı, çözumu varmı?
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.