Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

Aynı filme birde bilgisayarda bak, yine aynı şey olacaktır. LCD ile alakalı değil. Film çevrilirken olmuştur

Hayır yanlış anladın sanırım, televizyonda filmi kapatıp aynı yerden tekrar açtığımda sorun gidiyor. Ara vermeden 30-40 dk izleyince yeniden ses kaymaya başlıyor. Firmware yüzünden midir yoksa flash diskten mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul05

Selam arkadaşlar bende lg flatron m227wd tv var service only girişinden mkv izleyebilirmiyim

Bi cevaplarsınız
  • lg lw570s için usb kayıt özellğini açtırdım.yukarıda yazan herşeyi yaptım.uyduda digital yayında ok tuşuna basınca tv altında kayıt barı çıkıyor.ama bir türlü kayıta başlamadı.dikdörtgen renkli tuşların yönlendirmesi çalışıyor.ama kayıt için kırmızı yuvarlak tuşu gösteriyor.kumandadaki kırmızı dikdörtgen tuşla aktşf edemiyorum.bu konuda problem yaşayıp çözen varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim...yardımlarınız için şididen teşekkürler....
  • Arkadaşlar 42" lg lh3000 Televizyonumun şeytana uyarak tool options 1-2-3-4-5 teki değerlerini değiştirdim.42 lh 3000'i olan bir arkadaşım varsa bana fotoğraflarını gönderebilirmi.şimdiden teşekkürler.....
  • Bu arada ayarlarını değiştirdiğim televizyonumun usb bağlantısı ile mkv izleyemiyorum.Diğer formatları izleyebiliyorum (avi vs.)Sizce sebebi ne olabilir?
  • samsung 32c450 aldıktan beri lg de nerdeyse hiç film izlemiyortum. internette 720 1080 filmler çoğunlukla dts ancak arayıp buluacaksın da ac3 bulup lg de izleyeceksin .yada dts leri ac3 e çevirmeyle uğraşacaksın. samsung bu konuda bir adım önde
  • 42ld551 model televizyonumu aldığımda sağolsun servisteki arkadaşlar açtılar usb menüsünü, o zamandan beri film izleyebiliyorum.Benim sorunum ise bazı divx filmlerde 16:9 formatına televizyona görüntünün yayılmaması.
    720x576 divx açtığımda mesela o boyutta kalıyor (tam ekran seçtiğim halde)

tv izlerken ekran boyutlarıyla oynanabiliyor fakat usb ekranındaki menüde maalesef tam ekran, orjinal boyut gibi birkaç seçenek var. onlar da genişletmiyor.
  • 32 lh 3000 kullanıyorum uzun süredir ama ekranın tam ortasında hafif bir çizgi var. bir taraf biraz daha soluk bir taraf koyu.. ve özellikle akşamları karanlık ortamda daha belirgin hale geliyor.. ve cok sinir bozucu.
    bir kaç ay önce servisi cagırmaya karar verdim. ürünü gold'dan almıstım. lg türkiyenin de destek vermedigini ögrendim arayınca... neyse gold'un yönlendirdigi servis geldi ve adamlara bir türlü anlatamadım olayı.. istersen götürelim abi ama bakıp geri yollarlar gibi bi cevap aldım.. bu durumda ne yapabilirim. bunu bir şekilde adamlara göstermem gerek..

bir de yazılım güncelleyerek sorunu çözebilirmiyim acaba güncellemeye yapınca garantisi bozulur mu?
  • LG'nin hangi serisinde usbden sorunsuz mkv film izleyebilirim? 40" yada 42" lcd tv alacagim ama mkv yi sorunsuz izlemek istiyorum.Öneriniz?
  • selam arkadaşlar bugün lg 32lv3550 aldım mkv oynatılıyor mu aldığım yer illa oynatıyor dedi yardımlarınızı bekliyorum
  • divx oynatıyor mkvde oynatıyordur heralde bir dene
  • ya bende lg 42ld550 var ben nasıl mkv flim oynatabilirim nasıl açıyorsunuz
  • 42 lf2500 lg televizyonum var sizin bahsettiğiniz gibi tv sağ tarafındaki ok ve kumandadaki ok tuşuna basılı tutuyorum aynı zamanda ama hiç bir değişiklik olmuyor yardımcı olursanız sevinirim
  • merhaba arkadaşlar 42 lw 4500 tv var. 3d 8 gb lık intikam yolu filmini izlemek istedim dosya geçersiz diye bi hata verdi aynı şekilde başka bir 3d film izlemek istedim 3gb lık bir dosyaydı yine aynı hatayı verdi yardımınızı bekliyorum.
  • birde menü tuşlarına basarak dene kumandadan yvden menüye basılı tut
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: TomMorello

arkadaslar bende de lg nin dts cozmeyen bi modeli var 32" full hd usb girişli model nosunu tam hatrlayamadım.

sormak istedigim usbden film izlerken dtsleri açmıyo doğal olarak, eger optik cıkıstan dts cozen bi ses sistemi baglarsam bu sorun cozulur mu yoksa aynı kendi oynatırmış gbi dts çözülmedi hatası mı alırım?

lg lerde malesef dts yoktur alamazsın lg dts lisansı tv lere almıyor

ne saçmaymış neye yarıyolar o zaman...blu ray oynatıcı alsak böyle bi problem olmaz heralde dimi ses de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: TomMorello

arkadaslar bende de lg nin dts cozmeyen bi modeli var 32" full hd usb girişli model nosunu tam hatrlayamadım.

sormak istedigim usbden film izlerken dtsleri açmıyo doğal olarak, eger optik cıkıstan dts cozen bi ses sistemi baglarsam bu sorun cozulur mu yoksa aynı kendi oynatırmış gbi dts çözülmedi hatası mı alırım?

lg lerde malesef dts yoktur alamazsın lg dts lisansı tv lere almıyor

ne saçmaymış neye yarıyolar o zaman...blu ray oynatıcı alsak böyle bi problem olmaz heralde dimi ses de ?

medya player alırsan filmleri usb den harddiskten oynatıp dts li film seslerini alırsın 100 tl lik med player işini görür

• quote:

Orijinalden alıntı: Vita Es Muorte

LG'nin hangi serisinde usbden sorunsuz mkv film izleyebilirim? 40" yada 42" lcd tv alacagim ama mkv yi sorunsuz izlemek istiyorum.Öneriniz?

lg LW serileri 3d li fiatları teknosada % 20 indirimi takip et al yalnız 5500 model ve üstü 4500 alma codec soruny var bende 55570s var 2 aydır kullanıyom
    3d 2d 3d müthiş olay niyetin varsa 40 lw 5500 42 lw 5500 alabilirsin ayrıca sonu s olan dahili uydu alıcılı modellerde var fiatı araştır lg türkiye olsun
    grey alma sakın
  • altyazıyı niye görmüyo ben anlamadım hiçbişey bu işten samsung alıcaktım bunu aldırdılar zorla...film adı ile altyazı ismini silip aynı yapıyorum örneğin ikisini de ahmet yazıyorum olmuyo sonuna avi ekliyorum sub yada srt ekliyorum yine olmuyo nedir çözümü arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawyer53

birde menü tuşlarına basarak dene kumandadan yvden menüye basılı tut

Menü Tuşuna Da Bastım gelmedi 42 lf 2500 lg tv nasıl yapabilirim uğraşıyorum uğraşıyorum olmuyor yazılımından olabilirmi yazılım nasıl güncelleniyor hangi yazılımını yüklemem gerekiyor ve nasıl yükleyebilirim yazılımı ya yardımcı olursanız çok sevinirim ya
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.