Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lh2000 için 3.15 i upload edebilecek varmı ?
  • Simdi bende 32LH 3000 var bunun versiyonu 3.15. Bunun firmware ni yukseltim mi yoksa boyle kalsin mi? Dts okumamasinin haricinde benim tek sikintim her mkv formatli filmi acmiyor olusu.. 50 gb mkv star wars serisini indirdim onu acmayinca yazmaya karar verdim :) Sizde de film seciyor mu yoksa sorun bende mi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osaglam

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orijinalden alıntı: osaglam

Sevgili DH dostları,

Ben 42LH3010 model LCD TV kullanıcısıyım. Şuan 3.55 versiyon yüklü lakin mkv seyrederken ses kayması oluyor. Kapatıp açınca düzeliyor ama can sıkıcı. Tavsiye edeceğiniz bir sürüm var mı? 3,55 den yukarı.
    Bu arada mkv'ler sağlam başka başka tv ve pc lerde denenmiştir.
    Teşekkür Ederim.

son sürüm v3,67...
    Win XP yazan yerin karşısında v3,66 mevcut. V3,67 birileri tarafından editlenmiş yazılımdır. Çokda bir fark yaratmaz.

http://www.lg.com/pl/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=32LH3000&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile

Son sürümü'de yükledim ama değişen birşey olmadı, Başlarda düzgün akışındaki ses ilerleyen dakikalarda kayıyor. Sıkıntı ne olabilir..

büyük ihtimalle TV'ye bağladığın bellekle alakalıdır.
    Şöyle ki; bazı flaş belleklerin okuma hızı düşüktür, kullandığın markalara dikkat et ve genelde ntfs formatlı olsunlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgabes64

lh2000 için 3.15 i upload edebilecek varmı ?

Sıradan hepsini veriyorum..

https://rapid*share.com/files/337932125/V3.15.00.epk

https://rapid*share.com/files/320845624/V3.55.00.epk

https://rapid*share.com/files/387275627/V3.65.00.epk

SON DAKİKA: v3,75 SÜRÜMÜ AZ ÖNCE VERİLMİŞTİR... Aşağıdan indirilebilir...

http://www.lg.com/pl/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=32LH3000&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 4 Temmuz 2011; 19:38:42 >

• bende lg m277wd tv-monitör var arkasında service only usb var bu işlem budada geçerli olurmu
  • Selam arkadaşlar LG'nin sitesinde 42LD420 için yeni bir yazılım var. ne işe yarar ne özellikler getirir. fikri olan varmı

http://www.lg.com/tr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=42LD420&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile#
  • quote:

Orijinalden alıntı: oraeta

Bende LG 42LD450 tv var harici harddiskimi bağladım, mp4 formatlı bir filmi izlemeye başladım herşey güzel gidiyodu ama film bir anda durdu ve başa sardı sonra yine o kaldığım yere getirdim ve yine başa sardı.
    O noktayı biraz geçiriyim dedim, durduğu yeri biraz geçirdim ama nafile yine o başa sardığı yeri gösterdi ve yine film gitti. Acaba film mi bozuk dedim hemen pc ye bağladım filmde sorun yok sonuna kadar alabiliyorum filmi hiç takılma, başa sarma olmuyor.
    Tv de daha önce avi, mkv filmler izledim hiç böyle bir şey olmamıştı acaba mp4 le alakalı bir durum mu, ama öyle olsa en baştan 30 dk filan izleyemezdim diye düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.

mp4 filmleri oynatmıyor film indirirken mp4 seçme mkv avi oynatıyor bendede 4 adet 1080p mp4 oynatmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Frostlord

Simdi bende 32LH 3000 var bunun versiyonu 3.15. Bunun firmware ni yukseltim mi yoksa boyle kalsin mi? Dts okumamasinin haricinde benim tek sikintim her mkv formatli filmi acmiyor olusu.. 50 gb mkv star wars serisini indirdim onu acmayinca yazmaya karar verdim :) Sizde de film seciyor mu yoksa sorun bende mi...

bazı filmleri oynatmıyor oynatmadığını bilgisayar oynatıyor açmadığı filmle hiç uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrazi

1.5 yıldır 37lg7000 televizyon kullanıyorum. güncellemek istiyorum. güncellemeyi video dosyalarının bazılarını göstemediği için istiyorum.

2 gündür bu konuyu araştırıyorum. gerek donanımhaberde olsun gerek lg nin kendi sitesinden olsun girmediğim yer kalmadı.

Bir kaç sorunun cevabını bulamadım.(sonra araştırmadan yazdı demeyin)

1. ben televizyonu güncelledikten sonra ne gibi değişiklikler olur. mesela türkçe menü seçeneği halen varlığnı sürdürürmü?
    2. yazılımın şimdiki yüklü versiyonu:03.40.00 - Bu versiyonların 03.67 sürümü bu televizyona uyarmı? çeşitli televizyonları destekleme gibi bir özelliği varmı?
    3. güncel yazılımların hepsini rapidshare sitesinde bulbum. ancak rapid yasaklanmış giremiyorum. Elinde tüm yazılımlar olan bir arkadaş bu yazılımların tümünü ve tüm yazılımların hangi televizyonlara uygun olduğunu sitede mesaj olarak yayınlarsa diğer ülkelerden bile siteden bu yazılımların linkini almak için gelecek insanlar olacak düşüncesindeyim.

bu yazılımları yayınlayacak arkaşa minnettar olacağım.

Saygılarımla

hiç uğraşma bende lg 4000 var sürüm 3.67 yine film seçiyor genelde mp4 de sorun var mp4 leri oynatmıyor film indirirken bak mkv avi olsun seside ac3 lerden seç dts de vermiyor rahat ol 3.67 de seninkiylen aynı bendede 70 film var bunların 10 unu oynatmıyor

• 47lh7000 kullanıyorum.güncelleme hiç yapmadım.3.75 sürüm çıkmış sanırım.ne değişiklikler olduğunu ve getirilerini söyleyebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

quote:

Orijinalden alıntı: maverick3379

Arkadaşlar yukarıda arkadaş mesaj atmış inter kumanda ile bu işi yapamazmıyız.Yardımcı olursanız sevinirim.Şifre kısmına bile ulaşamıyorum.Kumanda TV yi tanıyor ama 0000 girilen yer gelemiyorum.Bir yardım lütfen.

hama 12047 yada 12087 kumanda gerek. İnter kumanda ile olmaz.Hama bulmalısın.

Hama kumandam var ama daha önceki postlardada dediğim gibi hatta birkaç arkadaşında aynı dertten muzdarip olup yazdığı gibi.

EMP/PM değişmiyor.
    Üstteki alttaki parametreler değişiyor ama EMP/PM değişmiyor.

Nasıl yapabilirim bir yardımcı olsanız.
    quote:

1.tool options :37581
    2.(silik halde)adc calibration external :av1
    3.adc calibration internal
    4.adc adjust
    5.w/b adjust
    6.white pattern :kapalı (ekran renklerini değiştiriyor.)
    7.ediş d/l

1tool option:37581 a giriyorum
    Yeni bir menü
    Modüle auo
    İnci 22
    Tool :Mx62D
    Media player:EMF-PM (değişmiyor)
    Hemi type:3-Hdmi

Ne yapmam lazım? EMF-PM değişmiyor.

Ben anladım inter kumanda ile olmayacağını Hama kumanda edindim.Edindim edinmesinede yukarıda yazdığım postta gördüğünüz gibi EMF-PM değişmiyor.
    Ne yapmam lazım?

Bende kumandada var ama hala açamadım.Bı yardım lütfen.

• quote:

LG M2262D

Cihazda bu
  • 3.75 sürüm hakkında bilgisi olan hiç yokmu?getirisi pek olmayacaksa
    yüklemeyelim boşuna ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

3.75 sürüm hakkında bilgisi olan hiç yokmu?getirisi pek olmayacaksa
    yüklemeyelim boşuna ..

verdiğim linkte bazı bilgiler mevcut...

http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Firmware_versions_history_%28Saturn_6_models%29#v._3.75
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamyak

quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

3.75 sürüm hakkında bilgisi olan hiç yokmu?getirisi pek olmayacaksa
    yüklemeyelim boşuna ..

verdiğim linkte bazı bilgiler mevcut...

http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Firmware_versions_history_%28Saturn_6_models%29#v._3.75

Arkadaslar ben evde olsaydim denerdim ama en erken Ramazan bayramina test edebilirim...
    Yükleyen birisi burdan sonuclari paylasirsa sevinirim(z).

• yükledim biraz önce.3.17 den 3.75 e geçtim.çok fark hissedemedim görüntüde.ancak kanal geçişleri ve tuşlara reaksiyon biraz hızlandı sanırım.
  • Akşam bende eve gidince yükleme yaparım...Ama genel olarak pek bi fark olacağını sanmıyorum...Ufak tefek iyileştirmeler yapmışlardır...
  • Benim sorunuma cevap yokmu?

• 32ld350 den servis menusune giremedim ok ok olmadı nasıl gireceğim?
  • arkadaşlar benim tv modelim 42ld420 sürümü 03.03.11 ne yaptıysam servis menüsünü açamadım.ok-ok , menü-menü yaptığımda olmadı.ne yapmam gerekiyor acaba bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.