Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

42lh3000 model LG marka televizyonum var. Üzerinde v3.55 sistem yüklü. Yazmış olduğunuz gibi kumandadan ok ve tvden ok bastığımda herhangi bir şey olmuyor. Nasıl çözüm bulabilir. Bunun yanısıra Menuden option menusunun ustune gelip kumandadan favori düğmesine bastığımızda yükleme menulerine ulaşa bilmekteyim.
  • Arkadaşlar benim de bir sorum olacak.
    Arçelik 106 ekran, mvk formatını destekleyen bir LCD var. 8gb büyüklüğüde standart bir usb bellek ile 6gb ortaladaki 720p mvk filmleri sorunsuz seyredebilir miyim?
    Şu anda elimde 8gb veya üstü usb bellek yok. Yeni alacağım. Okuma yazma hızı yüksek olanları mı tercih etmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

Arkadaşlar benim de bir sorum olacak.
    Arçelik 106 ekran, mvk formatını destekleyen bir LCD var. 8gb büyüklüğüde standart bir usb bellek ile 6gb ortaladaki 720p mvk filmleri sorunsuz seyredebilir miyim?
    Şu anda elimde 8gb veya üstü usb bellek yok. Yeni alacağım. Okuma yazma hızı yüksek olanları mı tercih etmeliyim?

Buralarda Arçelik kullanan ve bilen azdır.Ancak tahmin yürütebiliriz, sadece USB bellek değil Harici HDD de kullanabilirsin. Okuma yazma hızının standart olamsı bile yetiyor olmalı.Çünkü LG de öyle.
    Aslında en iyisi kullanma kılavuzuna bakmandır, orada bilgiler bulman olasıdır.Örnrğin LG en fazla 1 TB HDD öneriyor, ama 2 TB HDD çok rahat kullanıyorum ben. Ayrıca; USB yerine bir HDD alman daha iyi bir çözüm olacaktır kanaatindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

Arkadaşlar benim de bir sorum olacak.

Buralarda Arçelik kullanan ve bilen azdır.Ancak tahmin yürütebiliriz, sadece USB bellek değil Harici HDD de kullanabilirsin. Okuma yazma hızının standart olamsı bile yetiyor olmalı.Çünkü LG de öyle.
    Aslında en iyisi kullanma kılavuzuna bakmandır, orada bilgiler bulman olasıdır.Örnrğin LG en fazla 1 TB HDD öneriyor, ama 2 TB HDD çok rahat kullanıyorum ben. Ayrıca; USB yerine bir HDD alman daha iyi bir çözüm olacaktır kanaatindeyim.

Cevap için teşekkür ederim.
    Dandik bir tane 8gb bellek buldum. 6gb 720p'lik bir filmi mükemmel bir şekilde yürüttü. Ne takılma var ne de ağırlaşma. Süper akıcı.

Kullanma klavuzu çok ayrıntılı olmadığı için bu konuda da bilgi yok. Taşınabilir HDD konusunda da; 2 adet Taşınabilir HDD'm var. Ancak onlar şu anda bir süre ofiste bağlı olacağından ucuz bir usb bellek alayım; almadan önce foruma sorayım dedim.

• arkadaslar 42lf2500 var bende surumu 3.40 bunu 3.15 yapıp usb den fılm ızlemek ıstıyorum 1TB harddiskım var agzına kadar fılm cakılı ve fılm ızlemek ıcın laptop u tv ye hardıskı laptop a baglıyorum bana ezıyet olu lutfen yardımcı olursanız sevınırım...

3.15 ı bulup ındıremedım su lınkı verılen avforum da denedım denedım bır turlu basarılı olamadım lutfen bırı yardım etsın ozelden mesajlarınız beklıyorum cok tesekkur ederım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: romantikxserseri

arkadaslar 42lf2500 var bende surumu 3.40 bunu 3.15 yapıp usb den fılm ızlemek ıstıyorum 1TB harddiskım var agzına kadar fılm cakılı ve fılm ızlemek ıcın laptop u tv ye hardıskı laptop a baglıyorum bana ezıyet olu lutfen yardımcı olursanız sevınırım...

3.15 ı bulup ındıremedım su lınkı verılen avforum da denedım denedım bır turlu basarılı olamadım lutfen bırı yardım etsın ozelden mesajlarınız beklıyorum cok tesekkur ederım...

Yazılımı boşver, hama kumanda bul. Daha kolay ve risksiz olur.
  • ya arkadaşlar bende samsung c6820 var ama usb den ideo ızlerken mesela avı dosyası 5 parcaya bolunmuş olsun ılk dosyayı oynatıyor dıgerlerını oynetmıyor. aynı sey 3 parcalı vob. dosyasında da oldu. neden boyle bısey oluyor. desteklenemyen codec yazıyor. hanı butun formatları calısıtrıoyrdu. yapmadıgım bısey mı var acaba. bazı vıdeoların da sesi uymuyor desteklenemyen ses codec dıyor. 3g olsun. oncelıkle ılk sorunun cozumunu boılen arkadaslar varsa yardımcı oalbılırler mı.
  • Bi arkadaşın LH3000 vardı 3.15 yükledi LCD mefta oldu dikkat edin, LH4000'den aşağı modeller sakatlık çıkarabiliyor. Sizinki sadece SD oynatıyorsa boşverin, geçen bi arkadaşında LH3000 lcd'sini açtık SD olarak dvd player gibi olduğundan kullanmıyor bile bence uğraşmayın.
  • Arkadaşın birinde Samsung 40" c6xxx serisi var DTS ses codec'li olan filmlerde çocuk menüsünden her sefer bi program yüklüyor o şekilde ses sorununu çözmüş. Ben de LG 42LH4000 var ses sorununu 280 TL'ye EGREAT M34A Medya oynatıcı aldım IPTV,Hdd paylaşımı, Wifi gibi yüzlerce özelliği var. bunun ucuzlarından alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykanoney

Merhaba

42lh3000 model LG marka televizyonum var. Üzerinde v3.55 sistem yüklü. Yazmış olduğunuz gibi kumandadan ok ve tvden ok bastığımda herhangi bir şey olmuyor. Nasıl çözüm bulabilir. Bunun yanısıra Menuden option menusunun ustune gelip kumandadan favori düğmesine bastığımızda yükleme menulerine ulaşa bilmekteyim.

Forum'u iyi okuyun tüm bilgiler var. Menü+menü deneyin. Yada kumanda alıp onunla yapın.
  • Bende LG 42LD450 tv var harici harddiskimi bağladım, mp4 formatlı bir filmi izlemeye başladım herşey güzel gidiyodu ama film bir anda durdu ve başa sardı sonra yine o kaldığım yere getirdim ve yine başa sardı.
    O noktayı biraz geçiriyim dedim, durduğu yeri biraz geçirdim ama nafile yine o başa sardığı yeri gösterdi ve yine film gitti. Acaba film mi bozuk dedim hemen pc ye bağladım filmde sorun yok sonuna kadar alabiliyorum filmi hiç takılma, başa sarma olmuyor.
    Tv de daha önce avi, mkv filmler izledim hiç böyle bir şey olmamıştı acaba mp4 le alakalı bir durum mu, ama öyle olsa en baştan 30 dk filan izleyemezdim diye düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oraeta

Bende LG 42LD450 tv var harici harddiskimi bağladım, mp4 formatlı bir filmi izlemeye başladım herşey güzel gidiyodu ama film bir anda durdu ve başa sardı sonra yine o kaldığım yere getirdim ve yine başa sardı.
    O noktayı biraz geçiriyim dedim, durduğu yeri biraz geçirdim ama nafile yine o başa sardığı yeri gösterdi ve yine film gitti. Acaba film mi bozuk dedim hemen pc ye bağladım filmde sorun yok sonuna kadar alabiliyorum filmi hiç takılma, başa sarma olmuyor.
    Tv de daha önce avi, mkv filmler izledim hiç böyle bir şey olmamıştı acaba mp4 le alakalı bir durum mu, ama öyle olsa en baştan 30 dk filan izleyemezdim diye düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.

TV nin desteklediği formatların kısıtlı olmasından veya o filmin bozuk olmasından kaynaklanabiliyor. Ben de ayrıca WD live oynatıcı var. LG tv de takılan, bozuk görünen filmler oluyor. WD aynı filmi takır takır oynatıyor. Sonuçta tv den her şeyi ummamak gerek. Yaptıkları yeterli bence. DTS desteklemiyor oluşu, film seçmesi yüzünden WD live almıştım ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicomedian

Servis menüsüne girerek ayarları değiştirmenin cihazı garanti kapsamından çıkarttığı söyleniyor. Bu yüzden yaptığınız işlem ve işlemlerin sorumluluğu kendinize aittir. Servis menüsüne girdiğinizde söylenenler dışında hiç bir ayarla oynamayın ve kumandada başka hiçbir tuşa basmayın bastırmayın.

Servis menüsüne giriş: Kumanda ve panel üzerindeki OK tuşlarına aynı anda 5-6 saniye basılı tutun. Sorulacak şifreye 0000 (dört tane sıfır) girin.

USB medya oynatımını aktifleştirme: Sadece ve sadece "option 3" e girin. Burada jpeg seçeneğini 0'dan 1'e dönüştürün. Onun hemen altındaki "divx movie playback" seçeneğini de "HD" olarak düzeltin. Return tuşuna basarak menuden çıkın.

Bu işlemi yapmak için sürüm yükseltmeye gerek yok. Ancak eğer sürümünüz 3.15 den yüksek ise sürüm düşürmek gerekli.

Daha üst sürümler servis menüsü giriş kodları henüz bilinmediği için servis menüsüne girilemiyor ve dolayısıyla USB medya oynatımı aktifleştirilemiyor.

Kendi versiyonunuzu görmek için Menü>Ayar-Hata Tanıma. Benim 2009 üretimli 32LG2100 3.15 yüklü geldi zaten.
    Versiyon düşürmeyi eğer isteyen olursa: Menü tuşuna basın imleç "seçenek" başlığına gelsin ancak OK'e basmayın. Şimdi 7 kere Fav tuşuna basın. Indirdiğiniz dosyanın içindeki LGDTV klasörünü olduğu gibi FAT32 ile formatlanmış USB flash diskinize çıkartarak hazırlamış olduğunuz USB flash diski takın. Yeni yazılım bulununca OK tuşuna basın böylece versiyon yükseltme ya da düşürme gerçeklşmiş olacaktır. Güncelleme sırasında asla kapatmayın fişi çekmeyin mümkünse kesintisiz güç kaynağı kullanarak işlem yapın. Güncellemeden sonra USB medya oynatımı aktivasyonunu yapmanız gerekecektir.

Alıntıdır arkadaşlar. Versiyon düşürmek isteyenler sorumluluğunu alarak uygulasın.

cok tesekkur ederım ıkı saattır okuyorum kımse boyle bır bılgı vermemısdıı...

Versiyon düşürmeyi eğer isteyen olursa: Menü tuşuna basın imleç "seçenek" başlığına gelsin ancak OK'e basmayın. Şimdi 7 kere Fav tuşuna basın. Indirdiğiniz dosyanın içindeki LGDTV klasörünü olduğu gibi FAT32 ile formatlanmış USB flash diskinize çıkartarak hazırlamış olduğunuz USB flash diski takın. Yeni yazılım bulununca OK tuşuna basın böylece versiyon yükseltme ya da düşürme gerçeklşmiş olacaktır. Güncelleme sırasında asla kapatmayın fişi çekmeyin mümkünse kesintisiz güç kaynağı kullanarak işlem yapın. Güncellemeden sonra USB medya oynatımı aktivasyonunu yapmanız gerekecektir.

• Merhabalar, benim de size bir sorum olucak.
    lg 37ld450 var, kendim kumanda ile avi opsiyonunu açtım, fakat bütün filmlerde, hangisini açtıysam açtım, yarım saat sonra senkron kayması başlıyor görüntü önce geliyor ses gerikalıyor. Normal bilgisayarda ve başka bir arkadaşın samsung lcd sinde aynı yerden izledim filmi hiç bir sıkıntı yok. yani benim tv de bir sıkıntı var. hiç yaşayan oldu mu böyle bir problem. tvnin sürümünü bilmiyorum. hiç update yapmadım geldiği gibi kullanıyorum. şimdiden teşekkürler.
  • Sevgili DH dostları,

Ben 42LH3010 model LCD TV kullanıcısıyım. Şuan 3.55 versiyon yüklü lakin mkv seyrederken ses kayması oluyor. Kapatıp açınca düzeliyor ama can sıkıcı. Tavsiye edeceğiniz bir sürüm var mı? 3,55 den yukarı.
    Bu arada mkv'ler sağlam başka başka tv ve pc lerde denenmiştir.
    Teşekkür Ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osaglam

Sevgili DH dostları,

Ben 42LH3010 model LCD TV kullanıcısıyım. Şuan 3.55 versiyon yüklü lakin mkv seyrederken ses kayması oluyor. Kapatıp açınca düzeliyor ama can sıkıcı. Tavsiye edeceğiniz bir sürüm var mı? 3,55 den yukarı.
    Teşekkür Ederim.

son sürüm v3,67...
    Win XP yazan yerin karşısında v3,66 mevcut. V3,67 birileri tarafından editlenmiş yazılımdır. Çokda bir fark yaratmaz.

http://www.lg.com/pl/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=32LH3000&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 28 Haziran 2011; 22:03:57 >

• iyi geceler arkadaşlar saatlerdir araştırıyorum. Elimde toshiba regza rv73 lcd televizyonu var. resim ve müzik oynatmasına rağmen vidyo oynatmıyor. bu konuyu okudum ancak herkes lg hakkında bişeyler biliyor. Eğer toshiba usbden nasıl film izleneceğini hakkında yardımcı olabilecek biri varsa teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orijinalden alıntı: osaglam

Sevgili DH dostları,

Teşekkür Ederim.

son sürüm v3,67...
    Win XP yazan yerin karşısında v3,66 mevcut. V3,67 birileri tarafından editlenmiş yazılımdır. Çokda bir fark yaratmaz.

http://www.lg.com/pl/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=32LH3000&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile

Son sürümü'de yükledim ama değişen birşey olmadı, Başlarda düzgün akışındaki ses ilerleyen dakikalarda kayıyor. Sıkıntı ne olabilir..

• Bende de 32LG3000 var.O kadar forumu takip ettim ama baktım bize ekmek yok bu usb işinden.Artık bir hd medya player alıp kurtuldum bu stresten.Ne yapalım TV yi bir sene önce almış olmamız dezavantaj oldu bize.
  • Selam
    Lg 32'' Full Hd Lcd Televizyon 32LK450 model tv aldım.Yalnız usb den film izlerken alt yazıyı görmüyor... isimlerinide aynı yaptım ama yine göremiyorum...
    Ne yapabilirim bunun için
    Bilgi veren olursa çok teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.