Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG M1962 sahipleri için servis menüsü girişi:

(mkflow'dan alıntı)

quote:

Arkadaşlar bu film izleme olayını yapmak için bir tane universal kumandanız olması lazım, eğer hama 12047 kumandanız varsa (yoksa dartyden edinebilirsiniz 12.90 a) bu kumandanın üzerinde setup tuşu var, ona basılı tutup av tuşuna bastığınızda service menu girişi geliyor. (Bende hama kumanda yoktu, oneforall vardı ondada setup tuşu olmadığı için baya uğraştım, ama onunda 10 saniyelik işi var 00018 function koduyla setup tuşu create yapabiliyoruz.)
    Şifre ekranı çıkıyor **** dört tane sıfır giriyoruz ve service menüye giriyoruz.
    1. Tool Option OK
    Media Player : EMF-PMM yapıyoruz sağ okla.
    exit deyip çıkıyoruz. tv açıp kapatıyoruz.

Kesinlikle diğer ayarlarıyla oynamıyoruz tvnin perte çıkmaması için, bu işlemden sonra garanti dışı kalıp kalmıyacağını bilmiyorum size kalmış, ama denemeye değer

http://forum.donanimhaber.com/m_42133292/tm.htm

• 37LD420 modelini almayı planlıyorum. Bunun için veya bu seri için usb hack deneyen oldu mu? Hama universal kumandam var. Buna uygun bir anlatım var mı acaba.
  • arkadaşlar 32LD350 de RS232 den Divx modunu açtım fakat LCD de ses diye bişi kalmadı. Hiçbirşeyden ses çıkmıyor ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XEDOCS

merhaba , 42 '' Lg ld550 aldım. çok araştırdım ama 100hz görüntüyü 50 hz nasıl çevriliyor bulamadım.yada 50hz 100hz nasıl döner .bilen arkadaşların yardımlarını rica ederim.

bende de aynı t var sadece avı dosyalarını oynatabılıyorum.mkv ıcın bır ayar yaparak oynatma sansımız var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: j.sparrow

quote:

Orijinalden alıntı: XEDOCS

merhaba , 42 '' Lg ld550 aldım. çok araştırdım ama 100hz görüntüyü 50 hz nasıl çevriliyor bulamadım.yada 50hz 100hz nasıl döner .bilen arkadaşların yardımlarını rica ederim.

bende de aynı t var sadece avı dosyalarını oynatabılıyorum.mkv ıcın bır ayar yaparak oynatma sansımız var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitalca

arkadaşlar 32LD350 de RS232 den Divx modunu açtım fakat LCD de ses diye bişi kalmadı. Hiçbirşeyden ses çıkmıyor ne yapmalıyım?

servis menüsüne girip ses ayarından TA500 gibi bie şey var onu seçmen gerekiyor
  • arkadaslar ld550 modelinde bazı mkv lerı acıyor bazılarını acmıyor neden olabılır bu?
  • arkadaşlar lg lh 3000 tv yi vga ile pc kasasına takıp monitor olarak kullanıyorum tv kolonundan ses almak içinde audio kabloyla bağlıyorum fakat şöyle bir sorun olusuyor film falan izlerken ses yuksek çıkınca goruntude titremeler olusuyor bunu nasıl hallederim şimdiden tesekurler
  • Annemlere 32LD320 aldım hepsiburada.com'dan. 800 tl.

Servise söyledim media player menüsünü açtılar. (ücretsiz kurulum yapıyorlar) MKV, AVI vs açık artık.

Bu arada Samsung c450 hepsiburada.com'da kampanyada. Direk media player açık.
  • Servisin açmasıda iyiymiş...
  • Arkadaşlar m1962d olan modeli açmış bulunmaktayım tek sorunum ekranın küçük olmasından dolayı altyazınında küçük olması ve altyazının arkasındaki gölge.onıun haricinde iyi. bendeki hama 12084 kumandayıda satışa çıkardım sahibinden.com'dan bakabilirsiniz. teşekkürler donanımhaber...
  • quote:

Orijinalden alıntı: macrinius

Arkadaşlar bende ld 320 marka tv var. DTS ses dosyalarını açmadığını deneye deneye buldum ama bazı formatları hiç açmıyor. Bu format hangisi bir türlü bulamadım. Bazı 720p leri açıyor bazılarını açmıyor. Denediğim bütün 1080p leri açtı. Neye göre açıp açmadığını anlayamadım.

Bilgisi olan var mıdır ?

Video dosyalarınızı, Media Player Classic - Home Cinema isimli program ile açtıktan sonra, üstteki sekmelerden Dosya - Seçenekler - Ayrıntılar yolunu izlediğinizde video hakkında ses ve görüntü bilgileri ekrana gelecektir. Bu şekilde televizyonunuzda izleyebildiğiniz ve izleyemediğiniz dosyaların özelliklerini tespit edebilirsiniz.

Media Player Classic - Home Cinema
    http://sourceforge.net/projects/mpc-hc/files/MPC%20HomeCinema%20-%20Win32/MPC-HC%20v1.5.1.2903_32%20bits/MPC-HomeCinema.1.5.1.2903.x86.exe/download?use_mirror=garr

• arkadaşlar 2009 lg lh2000 aldım .. daha sonra 2 tv mi aldım oda lg . servis teki arkadaş la tv ler hakında konuşurken bede lh2000 var dedim ara sıra gölgelen me oldunu söyledim arkadaş baktı sorun görmaedi daha sonra cebimde 1 tane kumanda cıkardı abi dedi tv nin divx özeligini acayımmı dedi bede ne divix dedim bu tv de böyle bir özellik yok dedim . ve 15 saniye sonra bazı konlar girerek divix mp3 ve fotg la ilgili kutular cık tı cok şaşırdım adam normalde 30 tl acıyoruz senden para istemez dedi ve gitti .. bede calışıp calışmadını görmek isdem ve tv nin arka bölümünü inceledim ama usp girecegi tek yer vardı oda servislerin kullandıgı bolum du taktım ve calış tıı fil ve tolarıma cok rahat ulaşıyorum

• arkadaşlar ben de lh2000 var 2009 aldım 1 tv daha aldım oda LG servis cagırdım kurulumu icin arkadaşlar geldi tv ler hakkın da konuşurken lh2000 de bazen gölgelen me oluyor dedim oda bakalım dedi baktı sorun göremedi. daha son ra abi dedi tv nin divix ni acmamı istermisin dedi ben de ne divix dedim tv böyle bir özelligi yok dedim vee cebinden 1tane kuman da cıkardı 15 saniye sonra bazı kodlar girerek divix mp3 fotg larla ilgili menüde cık tı cook şasır dım arkadaş normalde 30 tl acıyorlar dedi vee gitti bende gercek ten calısı yormu diye bak tım tv ye arkasın da sadece servis girisi le ilgili usp girisi vardı taktım calıştı ve dahada şaşır dım madem böyle bir özellik vardı da neden acık deyıldi onuda anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit0510

arkadaşlar ben de lh2000 var 2009 aldım 1 tv daha aldım oda LG servis cagırdım kurulumu icin arkadaşlar geldi tv ler hakkın da konuşurken lh2000 de bazen gölgelen me oluyor dedim oda bakalım dedi baktı sorun göremedi. daha son ra abi dedi tv nin divix ni acmamı istermisin dedi ben de ne divix dedim tv böyle bir özelligi yok dedim vee cebinden 1tane kuman da cıkardı 15 saniye sonra bazı kodlar girerek divix mp3 fotg larla ilgili menüde cık tı cook şasır dım arkadaş normalde 30 tl acıyorlar dedi vee gitti bende gercek ten calısı yormu diye bak tım tv ye arkasın da sadece servis girisi le ilgili usp girisi vardı taktım calıştı ve dahada şaşır dım madem böyle bir özellik vardı da neden acık deyıldi onuda anlamadım

bak böyle delikanlı çalışanlarda var ,başkaları bildiği halde söylemezler yada para alırlar.
    bende daha 3 hafta önce 2262d aldım kumanda bulup açtım.
    garip aslında divx özelliği varken kapalı olması neye dayanarak kapamışlar.
    yada neden koyup ta özelliği gizlemişler.servisler parayı kırsın diye olabilir.

• arkadaşlar lg tv de izlemek için mkv filmleri kalite kaybı olmadan hangi formata ve en hızlı hangi program ile çevirebilirim.
    OJOsoft Total Video Converter denedim program full ama çevirmiyor hata raporu çıkıyor.
  • elinde hama 12087 kumanda olan varsa satın alabilirim...
    is_mail45@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

Orijinalden alıntı: yigit0510

arkadaşlar ben de lh2000 var 2009 aldım 1 tv daha aldım oda LG servis cagırdım kurulumu icin arkadaşlar geldi tv ler hakkın da konuşurken lh2000 de bazen gölgelen me oluyor dedim oda bakalım dedi baktı sorun göremedi. daha son ra abi dedi tv nin divix ni acmamı istermisin dedi ben de ne divix dedim tv böyle bir özelligi yok dedim vee cebinden 1tane kuman da cıkardı 15 saniye sonra bazı kodlar girerek divix mp3 fotg larla ilgili menüde cık tı cook şasır dım arkadaş normalde 30 tl acıyorlar dedi vee gitti bende gercek ten calısı yormu diye bak tım tv ye arkasın da sadece servis girisi le ilgili usp girisi vardı taktım calıştı ve dahada şaşır dım madem böyle bir özellik vardı da neden acık deyıldi onuda anlamadım

bak böyle delikanlı çalışanlarda var ,başkaları bildiği halde söylemezler yada para alırlar.
    bende daha 3 hafta önce 2262d aldım kumanda bulup açtım.
    garip aslında divx özelliği varken kapalı olması neye dayanarak kapamışlar.
    yada neden koyup ta özelliği gizlemişler.servisler parayı kırsın diye olabilir.

Bazı modellerde media player özelliği vermiyorlar. Ancak anakart/yazılım aynı olunca sadece gizliyorlar. Satış taktiği meselesi. Üst modellerde veriyorlar media player özelliğini. Allah'tan servise aç dersen bedava açıyor. Bedavaya media player desteği oluyor.

• ben yeni m2262 aldım tv full hd.
    usb film izlemeyi açtım avi divx falan açıyor fakat tv full hd olduğu halde 720X556 boyuttan büyük filmleri açmıyor nasıl iş böyle.
    yüksek boyuttaki filmleri açmıyormu bu tvler. kendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cash1

arkadaşlar lg lh 3000 tv yi vga ile pc kasasına takıp monitor olarak kullanıyorum tv kolonundan ses almak içinde audio kabloyla bağlıyorum fakat şöyle bir sorun olusuyor film falan izlerken ses yuksek çıkınca goruntude titremeler olusuyor bunu nasıl hallederim şimdiden tesekurler
    arkadaşlar bu sorunum haala güncel lütfen bilen varsa cevap yazsın
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.