Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG6000 serisi ile ilgili bir cevap yok mu acaba? Bugün lg müsteri hizmetlerini aradim.Müsteri hizmetleri mp3 dinleyip resim acabiliyorsak calisacagini söyledi.Akabinde en yakin lg teknik servisi aradim.Onlarda 5000 serisini denediklerini olmadigini,6000 serisinde de kuvvetle muhtemel olmayacagini söyledi.

Bilgi sahibi olan var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalm

quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

quote:

Orijinalden alıntı: maverick3379

Arkadaşlar yukarıda arkadaş mesaj atmış inter kumanda ile bu işi yapamazmıyız.Yardımcı olursanız sevinirim.Şifre kısmına bile ulaşamıyorum.Kumanda TV yi tanıyor ama 0000 girilen yer gelemiyorum.Bir yardım lütfen.

hama 12047 yada 12087 kumanda gerek. İnter kumanda ile olmaz.Hama bulmalısın.

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli )

Hama kumandam var ama daha önceki postlardada dediğim gibi hatta birkaç arkadaşında aynı dertten muzdarip olup yazdığı gibi.

EMP/PM değişmiyor.
    Üstteki alttaki parametreler değişiyor ama EMP/PM değişmiyor.

Nasıl yapabilirim bir yardımcı olsanız.
    quote:

1.tool options :37581
    2.(silik halde)adc calibration external :av1
    3.adc calibration internal
    4.adc adjust
    5.w/b adjust
    6.white pattern :kapalı (ekran renklerini değiştiriyor.)
    7.ediş d/l

1tool option:37581 a giriyorum
    Yeni bir menü
    Modüle auo
    İnci 22
    Tool :Mx62D
    Media player:EMF-PM (değişmiyor)
    Hemi type:3-Hdmi

Ne yapmam lazım? EMF-PM değişmiyor.

Ben anladım inter kumanda ile olmayacağını Hama kumanda edindim.Edindim edinmesinede yukarıda yazdığım postta gördüğünüz gibi EMF-PM değişmiyor.
    Ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalm -- 20 Nisan 2011; 21:32:27 >

• Hocam sorun ney hama kumanda ile servis menüsüne girebildin mi ben yardımcı olayım sana
  • arkadaslar bizdede 32ld450 var link verirmisiniz acaba sabahten beri arıyorum valla bulamadım
  • Bu dosyanın içinden uygun olanı indirebilirsin bir çok seri var

http://www.multiupload.c om/SW7DF6VLUW
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawyer53

Bu dosyanın içinden uygun olanı indirebilirsin bir çok seri var

abi indiriyorum bakıcam cok tsk ederim insallah icinde vardır
  • quote:

Bu dosyanın içinden uygun olanı indirebilirsin bir çok seri var

abi indirdim ama tek bütün parça bisi cıktı icinden bunun tek parça cıkmadı ??????? 50 mb bi dosya indi
  • Arkadaşlar bende ld 320 marka tv var. DTS ses dosyalarını açmadığını deneye deneye buldum ama bazı formatları hiç açmıyor. Bu format hangisi bir türlü bulamadım. Bazı 720p leri açıyor bazılarını açmıyor. Denediğim bütün 1080p leri açtı. Neye göre açıp açmadığını anlayamadım.

Bilgisi olan var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macrinius -- 22 Nisan 2011; 12:09:35 >
  • quote:

Hocam sorun ney hama kumanda ile servis menüsüne girebildin mi ben yardımcı olayım sana

Dostum Hama ile servis bölümüne girebiliyorum.

1.tool options :37581
    2.(silik halde)adc calibration external :av1
    3.adc calibration internal
    4.adc adjust
    5.w/b adjust
    6.white pattern :kapalı (ekran renklerini değiştiriyor.)
    7.ediş d/l

1tool option:37581 a giriyorum
    Yeni bir menü
    Modüle auo
    İnci 22
    Tool :Mx62D
    Media player:EMF-PM (değişmiyor)
    Hemi type:3-Hdmi

çıkıyor.Media Player bölümündeki EMF/PM değişmiyor.Acaba diyorum hiçbirşeymi değişmiyor.Yok diğer parametreleri değiştirebiliyorum ama EMP/PM değişmiyor.O değişmediği içinde film bölümü açılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: macrinius

Arkadaşlar bende ld 320 marka tv var. DTS ses dosyalarını açmadığını deneye deneye buldum ama bazı formatları hiç açmıyor. Bu format hangisi bir türlü bulamadım. Bazı 720p leri açıyor bazılarını açmıyor. Denediğim bütün 1080p leri açtı. Neye göre açıp açmadığını anlayamadım.

Bilgisi olan var mıdır ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende ld 320 marka tv var. DTS ses dosyalarını açmadığını deneye deneye buldum ama bazı formatları hiç açmıyor. Bu format hangisi bir türlü bulamadım. Bazı 720p leri açıyor bazılarını açmıyor. Denediğim bütün 1080p leri açtı. Neye göre açıp açmadığını anlayamadım.

Bilgisi olan var mıdır ?

Bu sorun desteklediği formatların kısıtlı olmasından kaynaklanıyor sanırım. Bende de aynı sorun olmuştu pek çok filmi açmamıştı, bu nedenle silecektim filmleri neredeyse. Sonradan DTS çözmediği için WD live aldım. LG TV nin çözmediği tüm filmleri çatır çatır oynattı WD live. Bu durumda her formatı desteklemediği sonucunu çıkarttım ben.

• Desteklediği formatlar kısıtlı gibi gelmedi bana. Çünkü harddiskte 50 film varsa 2-3 tanesini açmadı. Genel olarak memnunum yani. Ama şu desteklemediğini bulsam film indirirken buna dikkat ederim. O yüzden soruyorum ?
  • Arkadaşlar merhaba,

Forumda yeniyim. doğru yere yazıp yazmadığımdan da emin değilim.!!

LG 50"PK350 TV kullanıyorum. usbyi bağlayınca diskin içinde ne varsa oynatıyor (film resim müzik) fabrikadan geldiği gibi kullanıyorum herhangi bir ek ayar yapmadım.
    ancak altyazı açmıyor(filmle aynı ismi taşısa bile) ayrıca çoklu ses dili olan filmleri dil seçeneğini de değiştiremiyorum. örneğin (çince fince ingilizce ve türkçe 4 ses dili olan filmi, ilk dil çince olduğu için çince açıyor)

arkadaşlar forumda versiyon, kumanda, usb service menüsü falan demişler. benim yaşadığım sorun ile ilgili ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olmak isteyen olursa sevinirim.

teşekkürler.
  • LG M2262D-PC servis için usb girişi var bu tv'de de film için usb'yi aktif edebilirmiyim.
  • LG 32LD350 aldık
    Servis gelip USB yi açtı

1080P 40 mb bitrate mkv videoyu sorunsuz oynattı
    Normal 720p videolarda altta ve üstte siy bantlar var
    video modunda ekran boyutu değişmiyor orj veya bire bir büyütme oluyor

Bununla ilgili yapacak bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

LG 32LD350 aldık
    Servis gelip USB yi açtı

1080P 40 mb bitrate mkv videoyu sorunsuz oynattı
    Normal 720p videolarda altta ve üstte siy bantlar var
    video modunda ekran boyutu değişmiyor orj veya bire bir büyütme oluyor

Bununla ilgili yapacak bir şey var mı?

Bende de 32LD320 var. Aynı şekilde oluyor. Yapacak bir şey yok heralde
  • arkadaşlar 47ld420 de film özelliği açılabiliyormu. açan varsa cevap verirse sevinirim.
  • USBye bellek tak
    Usb menusu açılınca muzik listesi resim listesi diye cıkıyorsa
    Vardır
    AYnı tarz menusu varsa içindeki donanım ve yazılım da aynıdır
    Çağırırsın servisi açarlar
    32LD350 modeli Servis gelip açtı
    Aşağıdaki arkadaş yanlış anlamış konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 29 Nisan 2011; 15:54:51 >
  • bende ld551 model var herşeyi açıyor sorun yok servistekiler sallamış seni açıkcası.usb yi takınca film listesi resim listesi ve müzik listesi şeklinde 3 tane yanyana kutucuk açılır.eğer film listesi yok ise ayarlardan açılması gerek....3 ve 4 serilerinde bile var bu özellik öyle diyor herkes..
  • LH3000'lerin arkasındaki kart yuvasına uydu kartı yerleştirip uydu yayınlarını izleme olanağı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.