Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hama 12087 dışında başka bir marka kumanda ile bu film menüsünü açma olayı olmuyor mu acaba ?
  • Bir tane LG M2262D var.Bu cihazın usb girişini açmak için elimdeki

inter akıllı kumanda ile (Model DCL 42 V6) Hama gibi işlem yapabilirmiyim?

Yapılabiliyorsa yol gösterirmisiniz.

İnter akıllı kumandam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalm -- 14 Mart 2011; 7:36:22 >
  • Arkadaşlar bu gün electro world den hama 40088 model olan kumanda aldım bunu nasıl tv ye tanıtacam.çıldırmak üzereyim.

• uğraşıpta hayla yapamıyan arkdaşlarımız warsa msn adresimden ulaşabilrsiniz tüm wersiyonlar acılır
    dogukan-gns@hotmail.com
  • LG 60PK550 Plazmalarda DTS passthrough olayini nasil aktif edebilirim , yabanci forumlarda DTS i aktif edenler varmis , ama ben servis menüsünde böyle birsey bulamadim, yardimci olacak bir arkadas var mi ?
  • Menüler su sekilde...

• 15 Mart 2011'de bir internet sitesinden 32LD450 model LCD TV aldım. Firmware 3.03.03. Hama 040080 model kumanda ve Fav marka akıllı kumanda ile servis menüsüne girmeye çalıştım fakat ikisinde de girmiyor. Daha sonra Kozyatağı Optimum'da bulunan MediaMrkt'ten 17 Tl'ye 12087 model hama ile divx menüsünü açtım. 21 Mart itibari ile yaklaşık 20 adet kumanda vardı. Problem yaşayan arkadaşlar oradan temin edebilir.

Saygılar
  • arkadaşlar bende uzun uğraşlarım sonunda kumandaya ulaştım merter darty de son kalan 1-2 kumandadan birini aldım isteyen olursa kumandayı verebilirim pm atsın
  • Bende 42LG5030 var.Bu model ile ilgili hiç bir yzaı bulamadım.Usb'den film izlenebiliyor mu
    bu model'den.cevaplarsanız sevinirim.
  • hama 12087 universal kumandayı
    aşağıdaki adresten temin edebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-hama-12087-universal-kumanda-45593313/detay
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Bu forumu nasıl görmemişim hayret. 2009 dan beri avforum.com avsforum.com lgusb.wikispaces.com (kapandı) vs takip ediyorum. Televizyonum 42 lh 9000. lh7000 serisinin led versiyonu. türkiyede pek tutlmadı ama gayet memnunum.aldığımda 3.40 fw vardı üzerinde ,3.55 sonra 3.60,3.63 ve en son 3.67 ye upgrade ettim.Pek bir sıkıntı yok.benim başka bi sorum olacak.
    yeni bir hdd dock station aldım,2 slotlu, ancak tv tanımıyor aleti. aletin linki:http://www.dealextreme.com/p/all-in-1-dual-hdd-docking-station-with-one-touch-backup-for-2-5-3-5-sata-hdd-31574
    alırken dedim ki usbden mkv oynatıyorum ama hddyi çıkar diğerini tak sıkıntı oluyo bari dock station olayına girim de rahat olsun.
    Bir türlü görmüyor. bilgisayara bağlanıyor sıkıntı yok.ancak tvye bağlanınca usb yükleniyor diyor sonra yükleyemiyor.yazı kayboluyor.
    bilgisi olan varmı? istedim ki film listesi menüsünde sürücü 1 sürücü 2 vs diye göreyim tüm sürücüleri :(( olmadı.
    yardımlarınızı beklyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozborme
    Arkadaşlar lg 22 inc tv monitör var bende m227wdp olması lazım ben tool options a giriyorum emf-pm nin üzerine geliyorum fakat değişmiyo tek seçenek o yani emf-pmm olmuyo tuş bozuk desem bir üstündekini değiştiriyo bu sorunu nasıl çözebilirim

Aynı sorunu bende yasıyorum.Hama kumanda ile menüye girdim.
    Ez adjust diye birsey çıkıyor.
    1.tool options :37581
    2.(silik halde)adc calibration external :av1
    3.adc calibration internal
    4.adc adjust
    5.w/b adjust
    6.white pattern :kapalı (ekran renklerini değiştiriyor.)
    7.ediş d/l

1tool option:37581 a giriyorum
    Yeni bir menü
    Modüle auo
    İnci 22
    Tool :Mx62D
    Media player:EMF-PM (değişmiyor)
    Hemi type:3-Hdmi

Ne yapmam lazım? EMF-PM değişmiyor.

• Aşağıdaki soruma cevap verecek bir arkadaş var mı?

Bende 42LG5030 var.Bu model ile ilgili hiç bir yazı bulamadım.Usb'den film izlenebiliyor mu
    bu model'den.cevaplarsanız sevinirim. Versiyon 3.35

Servis menüsüne bir türlü giremiyorum.Yardım ederseniz sevinirim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_47860410/tm.htm

bu linkten bana yardımcı olabilicek varsa cok memnun olurum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozborme
    Arkadaşlar lg 22 inc tv monitör var bende m227wdp olması lazım ben tool options a giriyorum emf-pm nin üzerine geliyorum fakat değişmiyo tek seçenek o yani emf-pmm olmuyo tuş bozuk desem bir üstündekini değiştiriyo bu sorunu nasıl çözebilirim

quote:

Aynı sorunu bende yasıyorum.Hama kumanda ile menüye girdim.
    Ez adjust diye birsey çıkıyor.
    1.tool options :37581
    2.(silik halde)adc calibration external :av1
    3.adc calibration internal
    4.adc adjust
    5.w/b adjust
    6.white pattern :kapalı (ekran renklerini değiştiriyor.)
    7.ediş d/l

1tool option:37581 a giriyorum
    Yeni bir menü
    Modüle auo
    İnci 22
    Tool :Mx62D
    Media player:EMF-PM (değişmiyor)
    Hemi type:3-Hdmi

Ne yapmam lazım? EMF-PM değişmiyor.

Yokmus orya cevap?Versiyon düşürüp kaldırmammı lazım ?Öyleyse nasıl yapılır?Anlatan olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalm -- 31 Mart 2011; 7:59:25 >

• Beyler biri bi el atsın :)

Bizde Hama kumandayı filan tedarik ettik.Fakat girmesine giriyorum servis menüsüne fakat EMF-PM değişmiyor.
    Versiyonmu güncellemem lazım düşürmem lazım ne yapmam lazım?
    Bana bi yardımcı olun.
  • Tüm sayfaları okudum..Tv ye baktım 3.01.13 sürümü die gözüküyor..Lg 42ld420 modeli var.video izlemeyi yapmak istiyorum..3.15 i bulsam yapıcam ama verilen tüm linkler kırık.biri acil şu 3.15 in linkini verebilirmi
  • arkadaslar 720 p filmlerde goruntu var ses yok format sanırım mkv.Sesi getirmenin bir yolu varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMWSAUBERF1

arkadaslar 720 p filmlerde goruntu var ses yok format sanırım mkv.Sesi getirmenin bir yolu varmıdır ?

Evet aynı sorun bende de var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMWSAUBERF1

arkadaslar 720 p filmlerde goruntu var ses yok format sanırım mkv.Sesi getirmenin bir yolu varmıdır ?

dts ise normal. sesleri ac3 e çevirince düzelir
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.