Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar anlamıyorum üstte de yazdım neden kendiniz uğraşıyorsunuz. ben servisi çağırdım yaptılar ve gittiler bu kadar basit. garantisine de bir şey olmadı aletin. ayrıca para falan da almadılar ücretsiz.. neden sadece bir kaç kere tuşa basmak için yeni bir kumandaya para veresiniz ki.
  • model 32ld420 işlem tamam sonuç mükemmel :D
    (hama kumanda ile)
  • Merhaba 42LD420 modelini kullanıyorum.Kumanda hiç bir yerde yok.İstanbulda kumandayı nereden bulabilirim.?
    Firmware versiyonu .03.03.08 3.15 downgrade etme şansım varmı ?.3.15 42ld420 için hiç bir yerde bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazgulmaster -- 16 Şubat 2011; 17:24:54 >
  • Merhaba,

TV : 32LF2500
    SİNEMA SİSTEMİ : HT503TH

Problem: TV'nin optik çıkışından giden sesi sinema sisteminin optik girişine aktardığımda herhangi bir ses çıkmıyor.

Şu an USB'den fimleri izleyebiliyorum. Yalnız optik çıkış ile sesleri sinema sistemine aktaramadım. 2 kanallı ses denedim. Ondan olabilir mi acaba? Ayarlardan TV hoparlörünü açınca ses TV'den geliyor ama onu kapatıp "digital ses çıkışı"nı açınca hiç ses gelmiyor.

Sinema sisteminde AUX OPT seçili. Onda problem olduğunu düşünmüyorum.

Optik kabloyu takma kısmında bir problem olmamıştır diye düşünüyorum.

Lütfen yardım edin. Ne zamandır çözemediğim bir problem bu...

• Merhaba artık garanti dışı kabusu sona ermiş arkadaşlar. LG teknik servisleri 40 TL karşılığında bu işlemi legal olarak yapıyor. Gerçi 30 sn lik işlem için 40 TL çok ama en azından artık garanti dışı kalırmı kabusu sona eriyor. Benim tavsiyem symbian destekli kızılötesi özelliği olan bir telefon kullanın. Ben N73 ile yaptım açma işlemini 2 dak içinde işlem tamamlanıyor.
  • 40 TL ye divx player alırsın
  • Maalesef öyle ama HD izlemenin keyfini hesaplarsanız bu fiyatı gözden çıkaracak kumanda ile uğraşmak istemeyen çok kişi oalcaktır.
  • Kumanda 15 TL ve arada sırada ben menüleri açıp bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sennedjemus

Merhaba artık garanti dışı kabusu sona ermiş arkadaşlar. LG teknik servisleri 40 TL karşılığında bu işlemi legal olarak yapıyor. Gerçi 30 sn lik işlem için 40 TL çok ama en azından artık garanti dışı kalırmı kabusu sona eriyor. Benim tavsiyem symbian destekli kızılötesi özelliği olan bir telefon kullanın. Ben N73 ile yaptım açma işlemini 2 dak içinde işlem tamamlanıyor.

ben servise bunu ücretsiz yaptırdım. bunu übu şekilde yapmak durumundalar diye biliyorum. para istemeleri biraz kendi karları gibi geliyor bana.
  • nihattr arkadasım bende aynı sorun vardı ama benım tv 32lg2000 ve sony dav dz 680 ıdı ve optık kablo ıle bu olayı cozmustum.yane senın dedıgn gb fakat tv optık kabloyu taktıgınyerde out yanı cıkıs yazıyormu ve sınema sıstemınde ın yanı gırıs anlamına gelen yazı yazıyormu eger bunları yazıyorsa ve ses sıstemınden de tv ye getırdıgınde dırek sesı ben 5+1 den alıyorum ama optıkkablonun takılısı bıraz zahmetlı kardesım onu dogru taktıgından emın ol bakalım hala ses alamıyosan optıkkabloyu degıstır eger hala aynıysa servıse goster derım cunkı ben bu durumu dırek optık kabloyla çözdüm kardesim olmadı tekrar konusalım kolay gele..
  • BEn 500 gb lık harici hard diskimini taktım ama okumuyor denilen ayarları yaptım bu arada
    Şimdi ne yapmalıyım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: king512

BEn 500 gb lık harici hard diskimini taktım ama okumuyor denilen ayarları yaptım bu arada
    Şimdi ne yapmalıyım???

Nereye taktığını yazmamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

quote:

Orijinalden alıntı: king512

BEn 500 gb lık harici hard diskimini taktım ama okumuyor denilen ayarları yaptım bu arada
    Şimdi ne yapmalıyım???

Nereye taktığını yazmamışsın

:D usb girişine taktım ...

YArdım edebilecek biri var mı ?
  • NTFS formatlı mı yoksa fat32 mi?
  • walla ben 42lf2500 televizynuma bu uygulmyı yükleyeli 5 ay oldu sorunuz şekilde usb den filimlerimi altyazılı altyzısız kesintisiz izliyorum,sağolun ;)
  • Lglf2500 var bende hardi diskimden film izleyemiyorum ama flash diski taktığım da çaılştırıyor.Birde alt yazılı film açmıyo acilen yardım bekliyorum
  • Birisi yardımcı olabilrmi 1 hafta önce mesaj attım ilgilenen olmadı.
    Merhaba 42LD420 modelini kullanıyorum.Kumanda hiç bir yerde yok.İstanbulda kumandayı nereden bulabilirim.?
    Firmware versiyonu .03.03.08 3.15 downgrade etme şansım varmı ?.3.15 42ld420 için hiç bir yerde bulamadım
  • Arkadaşlar ben lh 7000 kullanıcısıyım. v3.69 firware update yaptıktan sonra hdmi girişleri çalışmadı. tekrar v3.15 e geri döndüm yine çalışmadı. şimdi tv seyredemiyorum. bir çözüm önerisi olan var mı? yardımlarınızı bekliyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazgulmaster

Birisi yardımcı olabilrmi 1 hafta önce mesaj attım ilgilenen olmadı.
    Merhaba 42LD420 modelini kullanıyorum.Kumanda hiç bir yerde yok.İstanbulda kumandayı nereden bulabilirim.?
    Firmware versiyonu .03.03.08 3.15 downgrade etme şansım varmı ?.3.15 42ld420 için hiç bir yerde bulamadım

Selam dostum bence hiç yazılım riskine girme etrafında Nokia N73, N90,N95, 6630 gibi kızılötesi olan ve symbianlı telefon bul. Psiloc irremote controller programını tele yükle. sıfır maliyetle bu işi halledebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurum35

Arkadaşlar ben lh 7000 kullanıcısıyım. v3.69 firware update yaptıktan sonra hdmi girişleri çalışmadı. tekrar v3.15 e geri döndüm yine çalışmadı. şimdi tv seyredemiyorum. bir çözüm önerisi olan var mı? yardımlarınızı bekliyorum :(

Servis menüsü ayarlarında HDMI adedi ve açıp kapatma var oradan düzeltebilirsin. Bende 42LH4000 var bunun servis menülerinde var
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.