Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alt yazı dosyası ile mkv dosyasının isimleri tıpatıp aynı olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

arkadaşlar LG LH 4000 ZA (made in poland) sahibiyim usb belleği biçimlendirip 3.15 firmware i uygun isimdeki dosya ile tv ye taktım ve menü de option sekmesinde iken 7 kez FAV tuşuna basarak firmware i downgrable yaptım ok+ok tuşları ile şifreyi girip mkv desteğini açtım (ÖZELLİKLE 1080P LERDE MÜKEMMEL )

sorum şu : şu an herşey normal son versiyon yüklemeye gerek varmı yüklenirse mkv v.b desteği ortadan kalkar eski haline dönermi? mkv v.b özelliğini korur ise SON VERSIYON FIRMWARE I NEREDEN BULABILIRIM?? çünki resmi lg sitesi saçmalamış durumda polonyaca da bilmiyorum

Yeni versiyonu yüklersen film özelliği gidebilir diyorlar ama bu TV molden modele farklılık gösterebilir. Bende de 42LH4000 var 2009 aralık ayından beri film seyrediyorum. Yeni versiyon yüklemiyorum. Aldığımda 3.40 vardı, 3.15 yükledim ayarı açtım Menü/Option üzerinde 7 yerine 9 tuşuna 7 kere basınca bir önceki versiyona 1sn içinde giçiş yapıyor. Zaman zaman 3.40 ile 3.15 arsı geçiş yapıyordum ama 2 ay önce HAMA kumanda aldım artık onu kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rehber3

Selamlar,
    Çalışmalarınız için teşekkürler.
    Benim M227WD PZ yi bir türlü güncelliyemedim.
    V.3.07.1
    Menude sadece AYAR RESİM SES SAAT OPSİYON KİLİT ( USB yok ) bölümleri var.
    Hama ya da Nokia ile söylenenleri yaptım. USB yi tanımıyor.USB sayfası yok ekranda.
    USB ye hem v.3.15 epk ve v3.10 bin olanı yükledim , alette hiç bir tepki yok.
    Çıkan sayfa:
    EZ ADJUST
    0.ADC CALIBRATION : DTV (koyu siyah yazılı )
    1.ADC ADJUST
    2. SUB B/C ADJUST
    3. W/B ADJUST
    4. WHITE PATERN : Kapalı
    Başka bir yazı yok.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı monitörTV bende var HAMA 12087 kumanda ile 5 saniyede usb film özelliğini açtım ama hiçbir işe yaramıyor TV olarak kullanıyorsan film özelliğini aç. Bu forumda daha önce bahsettik.

• konu çorba olmuş birbirine girmiş bir şey anlamadım.

bende 42ld551 modeli var. usb film izlemeyi aktif edebilmek için tv'deki menu ve kumandadaki menu tuşlarına aynı anda basmam gerekiyormuş. bastım olmadı. aynısını OK için de denedim olmadı. sadece bir özellik için kumanda satın almak istemiyorum. zaten piyasada kalmamış anladığım kadarıyla. şimdi olay nedir nasıl yapabilirim anlatabilecek bir yardımsever var mı ?
  • kardeş tv'de menü+ok kumandadan da ok tuşuna (menü de olabilir unuttum :p) basılı tut.
    quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

konu çorba olmuş birbirine girmiş bir şey anlamadım.

bende 42ld551 modeli var. usb film izlemeyi aktif edebilmek için tv'deki menu ve kumandadaki menu tuşlarına aynı anda basmam gerekiyormuş. bastım olmadı. aynısını OK için de denedim olmadı. sadece bir özellik için kumanda satın almak istemiyorum. zaten piyasada kalmamış anladığım kadarıyla. şimdi olay nedir nasıl yapabilirim anlatabilecek bir yardımsever var mı ?
  • tüm kombinasyonları denedim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiro -- 7 Şubat 2011; 3:45:12 >
  • buradan uygun yazılımı yükle ondan sonra dene

http://hot file.com/dl/95425395/0c8490d/SW_v_3.3.18_LD01ABD.zip.html
  • kumanda alın uğraşmayın arkadaşlar
  • o yazılımı indirdim nasıl yüklerim ?
  • Sana uygun yazilimi usbye at menüye bas opsiyonun üzerine gel exitde cik sonra tekrar menuye bas sonra 7 defa FAV tusuna bas sonra tv yazilimi güncellemeyi sec sonra senin yazilim gozukecek onu sec ondan sonra yüklemeye baslayacak yazılım bu kadar
  • Değerli arkadaşlar,

biraz da şu bluetooth olayına ağırlık versek de çözsek şu olayı. zira tv de bluetooth un olmasını oldukça çok istiyorum

uygun chipsetli bluetooth mu takıp denemek gerekiyo şimdi?
  • arkadaşlar hiç bir şey yapmama gerek kalmadı servisi çağırdım, ben evde yokken gelip ayarları yapıp gitmişler bile.

yalnız bazı filmlerin sesleri çıkmıyor.

ayrıca tüm altyazılarda türkçe karakterler çıkmıyor.

bunları evde olmadığım için onlara söyleme fırsatım olmadı evdekilerde ek anlamadıkları için farkedememişler doğal olarak.
  • arkadaşlar altyazı sorununu buldum, ayarları biraz kurcalayınca türkçe altyazı desteğinin olduğunu gördüm. bilmeyenler film açıkken qmenü tuşuna basıp ayarlardan bakabilirler.

bu arada bazı filmlerin seslerinin açılmamasını da bazı ses kodeklerini açamamasına bağlıyorum, belki ilerki güncemelerde falan onu da aktif ederer diye umuyorum. bunun için bir çözüm bilen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamiro

arkadaşlar hiç bir şey yapmama gerek kalmadı servisi çağırdım, ben evde yokken gelip ayarları yapıp gitmişler bile.

yalnız bazı filmlerin sesleri çıkmıyor.

ayrıca tüm altyazılarda türkçe karakterler çıkmıyor.

bunları evde olmadığım için onlara söyleme fırsatım olmadı evdekilerde ek anlamadıkları için farkedememişler doğal olarak.

dts codeci desteklemediği için filmlerden ses alamıyorsunuzdur
  • M1962D modelinde video özelliğiniaçabilen var mı?
  • şu an 3.67 versiyon u yükledim av forumlarda oldukça + larından bahsediliyor ve konuda proff geçinen pek çok arkadaş yüklemiş.. ayarlardan olabiliri belki ama görüntü biraz daha keskinleşmiş gibi geldi bana tekrardan picture wizard ayarlarını yaptım gayet güzel bu arada usb özellği halen açık ve mkv dahil sorunusz gösterim devam. ancak ok+ ok den servis menüsüne girilme olayı iptal evvelki sayfalarda behsedilmişti 3.15 den sonra bu özellik kapalı

İSTEYEN VE BULAMAYAN ARKADAŞLARA 3.15 i usb özelliği açmak için VE 3.65- 3.67 VERSİYON FIRMWARE leri upload edilmiş adresi aşağıdadır gerekli anlatım içindedir.!!!

http://rapidshare.com/files/447751129/LG_TV_USB_HACK.rar (yıldızlı kısımlara r-a-p-i-d-s-h-a-r-e yazınız tabi aradaki çizgiler olmayacak )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 13 Şubat 2011; 20:38:42 >

• Dun aksam DVD playerim bozuldu usb destekli oldugundan hep usb atıp seyrdiyordum bişeyler, bende TV'deki usb'yi aktif hale getireyim dedim ve nerdeyse tum yazıyı okudum ama benim tv için uygun yazılımı bulamadım lg5000 modeli bendeki lh5000'nin fw'i oluyor demişler onuda bulamadım, yarım edecek varmı acaba?

Yoksa gidip yeni mkv'li bir dvd falan almam gerekcek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuysuzMan

Dun aksam DVD playerim bozuldu usb destekli oldugundan hep usb atıp seyrdiyordum bişeyler, bende TV'deki usb'yi aktif hale getireyim dedim ve nerdeyse tum yazıyı okudum ama benim tv için uygun yazılımı bulamadım lg5000 modeli bendeki lh5000'nin fw'i oluyor demişler onuda bulamadım, yarım edecek varmı acaba?

Yoksa gidip yeni mkv'li bir dvd falan almam gerekcek.

Kumanda al....!
  • Selamlar,
    Benim tv ( monitor-tv ) M227WD PZ yi bir türlü güncelliyemedim.......V.3.07.1
    Menude sadece AYAR RESİM SES SAAT OPSİYON KİLİT ( USB logosu yok.... ) bölümleri var.
    Hama ya da Nokia ile söylenenleri yaptım.USB sayfası yok ekranda.
    USB ye hem v.3.15 epk ve v3.10 bin olanı yükledim , televizyonda hiç bir tepki yok.
    Çıkan sayfa:
    EZ ADJUST
    0.ADC CALIBRATION : DTV (koyu siyah yazılı )
    1.ADC ADJUST
    2. suB B/C ADJUST
    3. W/B ADJUST
    4. WHITE PATERN : Kapalı

Yardımlarınız bekliyorum sanırım son çare servis olacak.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.