Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hdmi adedi 4 seçili. açıp kapatma nasıl oluyor
  • arkadaşlar benim m227wdp model monitör tv ekranım var usb den film seyretme işi versiyon ile alakalı galiba
    benim ekranın yazılım sürümü : v3.08.0 olarak görünüyor bunu v3.15 nasıl ayarlayabilirim ve m227wdp modele uyumlu v3.15 versiyonunu nerden temin edebilirim
    en kısa zamanda yardımlarınızı bekler ve şimdiden yapacağınız yardımlara çok çok teşekkürler ederim saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: king512

Lglf2500 var bende hardi diskimden film izleyemiyorum ama flash diski taktığım da çaılştırıyor.Birde alt yazılı film açmıyo acilen yardım bekliyorum

walla bende hem hardi diskimden izlym hemde altyazlı izlym
  • quote:

Orijinalden alıntı: king512

Lglf2500 var bende hardi diskimden film izleyemiyorum ama flash diski taktığım da çaılştırıyor.Birde alt yazılı film açmıyo acilen yardım bekliyorum

2,5" Hard Disklerle beraber iki USB ucu olan kablolar verilir. USB ucunun birinden veri alış-verişi yaparken diğerinden (kablosu diğerine göre biraz daha ince olanı) güç beslemesi yapar. Eğer bu kablonuz yoksa önce bu kabloyu edinin. Sonra güç beslemesi için üzerinde USB girişi olan adaptör/şarj cihazı alın. Çıkışı 5 Volt; 500 veya 1000 mA olan bu şarj aletlerini her yerde bulabilirsiniz.

32LH300 LCD TV'imde içinde 1TB 2,5" Toshiba HD bulunan iomega prestige taşınabilir hard diski ben öyle kullanıyorum. Tek kablo ile olunca hard disk tam çalışmadığını belli eden garip sesler çıkartıyor ve TV'de tanımıyor.

Altyazı ise film dosyası ile aynı klasörde ve aynı isimde olmalı "ornek.avi, ornek.srt" gibi.... Bu halde de görmüyorsa film izlerken kırmızı tuşa basarak menüsüne girip altyazı ayarlarını kontrol edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: verydark

arkadaşlar benim m227wdp model monitör tv ekranım var usb den film seyretme işi versiyon ile alakalı galiba
    benim ekranın yazılım sürümü : v3.08.0 olarak görünüyor bunu v3.15 nasıl ayarlayabilirim ve m227wdp modele uyumlu v3.15 versiyonunu nerden temin edebilirim
    en kısa zamanda yardımlarınızı bekler ve şimdiden yapacağınız yardımlara çok çok teşekkürler ederim saygılarımla

Yukarıdaki yaıları okursanız Hama 12087 kumanda ile 3-4 sn'de USB film için açılıyor, versiyon atmayın. Bu modellerde ver. atamazsınız zaten.
  • merhaba , 42 '' Lg ld550 aldım. çok araştırdım ama 100hz görüntüyü 50 hz nasıl çevriliyor bulamadım.yada 50hz 100hz nasıl döner .bilen arkadaşların yardımlarını rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XEDOCS

merhaba , 42 '' Lg ld550 aldım. çok araştırdım ama 100hz görüntüyü 50 hz nasıl çevriliyor bulamadım.yada 50hz 100hz nasıl döner .bilen arkadaşların yardımlarını rica ederim.

ülkemizdeki yayınlar 50 hz.şimdilik 100 hz izleyemiyoruz.uydu alıcının av çıkış ayarları menüsüne gir.PAL yazan yeri NTSC yap.60 hz oluyor.ama görüntü bende bulanık oluyor.
  • lg nin hangi model PLAZMALARINDA hama kumanda ile usbden MKV izleniyor.. divx wmw ler aviler izleniyormuş ama her plazma modelinde mkv izlenemiyormuşşş:(((
    ben lcd tvmi sattımdaa yine bir lg almak istiyorum ama bu sefer plazma olsun vede mkv oynatsın..
    yanıtlarınız için teşekkürler şimdiden iyi pazalar
  • Arkadaşlar m1962d modelinin usb'den video özelliğini açabilen var mı. yardım bekliyorum 21. yüzyılın ortasında foçanın göbeğinde:)
  • Arkadaşlar lg 22 inc tv monitör var bende m227wdp olması lazım ben tool options a giriyorum emf-pm nin üzerine geliyorum fakat değişmiyo tek seçenek o yani emf-pmm olmuyo tuş bozuk desem bir üstündekini değiştiriyo bu sorunu nasıl çözebilirim
  • Arkadaşlar bir belgesel indirdim. Görüntü ve türkçe dublaj ayrı dosyalar halinde. Bu ses dosyasını videoya hangi programla aktarabilirim ?
  • izmirde hama marka kumandası olup benimle paylaşmak isteyen var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macrinius

Arkadaşlar bir belgesel indirdim. Görüntü ve türkçe dublaj ayrı dosyalar halinde. Bu ses dosyasını videoya hangi programla aktarabilirim ?

Video uzantısı ne?
  • mrb bende lg 425300 modeli var okuduğum kadarıyla sorulan sorulara genel bi cewap vereyim

1 . si indirğin filimin alt yazısı str uzantılı olacak eğer diğilse basit bi programla çevirebiliyosun (ben subtıtle workshop kullanıyorum)
    2. si filimle alt yazının adı aynı olacak . mesela : Zoraki kral alt yazı: Zoraki kral.str bu şekil
    3 sü altyazı çağırmak için kumandanın üzerindeki subtitle ye basman gerekli
    4. sü alt yazılarda türkçe karekterler tv de değişik şekilde çıkıyo LG servisi belki ileride güncelleme yapılarak çözülebileceğini söylüyo oda belki
    5. si 1 TB harddısk bağladım sorunsuz çalıştırdı ayrıca bi media oynatıcı almanıza gerek yok
    6. sı mkv oynatmıyo diyolar ki doğru oynatmıyo onuda hd nizi pc ye baglayıp bir mkv filimler klasörü oluşrun içine mkv lerinizi atın ve
    o klasöre k-lite codec kurun ve tv de deneyın bizzat denedim açmakan mkv lerim sorunsz şekilde açıldı.

sonuçta LG nin teknik destek hizmetındende memnunum almak isteyen varsa tavsıye ederım iyi bir LED tv dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berentoni -- 6 Mart 2011; 20:06:20 >

• merhabalar, lg 42ld450 bu üründe divx film izleyemiyorum. konuyu pek incelemedim ama anlatıma göre yaptığımda lcdnin yanındaki ok tuşuna ve kumandadaki ok tuşuna basılı tuttuğumda şifre kısmı gelmedi.

acaba bu modelde mi gelmiyor ? yanlıs yapmama imkan yok.
    baska bir anlatımda hama kumanda gerekli oldugunu okudum bu ürünede ulaşamıyorum. acaba başka bir yolu yok mu ?
  • lg m2794 de yazılımını değiştiren oldu mu? programı nerden bulabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbazgs58

quote:

Orijinalden alıntı: XEDOCS

merhaba , 42 '' Lg ld550 aldım. çok araştırdım ama 100hz görüntüyü 50 hz nasıl çevriliyor bulamadım.yada 50hz 100hz nasıl döner .bilen arkadaşların yardımlarını rica ederim.

ülkemizdeki yayınlar 50 hz.şimdilik 100 hz izleyemiyoruz.uydu alıcının av çıkış ayarları menüsüne gir.PAL yazan yeri NTSC yap.60 hz oluyor.ama görüntü bende bulanık oluyor.

Arkadaşlar herkez yanlış anlıyor LCD 100hz olması tüplü televizyonların 100hz. ile aynı şey değil
    LCD'de; 50 veya 60 hz. gelen görüntünün aralarını kendisi tamamlayarak akıcı görüntü elde ediyor.Motion Flow gibi her markanın kendi keşfettiği teknik ile görüntünün akıcılığını sağlıyor. Satan mağazadakiler 50 hz. LCD satmak için 100hz. yayın yok diye alıcıyı 50hz.'e yönlendirip kandırıyorlar bunu en çok satan mağazalarda yapıyor, bunun yanında filmlerde 24p özelliği var, Filmlerin orjinal çekimi 24hz.(24p) olarak çekildiyse LCD'nin 24p ayarı açıksa kareler tam oturup 100hz gibi süper akıcı görüntü oluşuyor.

Tüplü CRT televizyonlardaki 100hz ve 60hz. ekranın tarama hızı, LCD'lerdeki ile alakası yok. LCD'lerdeki tarama hızına benzer hız tepkime süresi ile değerlendirilir.

• arkadaşlar merhaba;
    Bende LG 42LH3000 ve LG 50PK250 mevcut LH3000 de hama kumanda ile media player(dvix,mp3,jpeg)menüsünü açamyı başardım.
    PK250 ise aynı kumanda ile servis menüsüne girdim aynı işlemleri yaptım fakat sadece müzik ve foto münüsü ekrana geldi flim işlemi başarılı olmadı tüm çabalarıma ragmen bunun neden olduğunu bilen arkadaş var ise burada paylaşalım.

Şimdi gelelim bu işlem nasıl yapılır.
    1-Media Mark dan 16,99 a hama kumanda alınır.
    2-Kumanda tv ye tanıtılır,kitapçıkta gayet açık biçimde anlatılmış(Lg kumanda kodu 0119 dur)
    3-Hama Kumanda üzerinde 1 defa setup tuşuna 1 defa AV tuşuna basılır menü karşınızda
    4-Menü şifresi 0413 dür.
    5-Başka hiç bir yer kurcalanmadan aşağıdaki resimdeki işlemler yapılır
    Resimler MURAT KARAOĞLU dan alıntıdır.Kendisine teşekkür ederim

Bazı model ve versiyonlarda parola “0413″ olabiliyor. “0000″ açmazsa “0413″ deneyin.)

Servis menüsünden “Tool Option3” yazan bölüme girin.

DivX yazan ayarın karşısında “0” yazar, kumandanın sağ veya sol tuşuyla o rakamı “1” yapın ve EXIT tuşuyla servis menüsünden çıkın.

İşlem tamamdır. Artık flash diskinizi veya harici hard diskinizi takarak divx ve mkv filmleri izleyebilir, televizyonunuzu tam bir medya canavarına dönüştürebilirsiniz.

Resimler MURAT KARAOĞLU dan alıntıdır.Kendisine teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurluturk -- 8 Mart 2011; 12:13:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ReoRey

merhabalar, lg 42ld450 bu üründe divx film izleyemiyorum. konuyu pek incelemedim ama anlatıma göre yaptığımda lcdnin yanındaki ok tuşuna ve kumandadaki ok tuşuna basılı tuttuğumda şifre kısmı gelmedi.

acaba bu modelde mi gelmiyor ? yanlıs yapmama imkan yok.
    baska bir anlatımda hama kumanda gerekli oldugunu okudum bu ürünede ulaşamıyorum. acaba başka bir yolu yok mu ?
  • selam .

uff iyiki gördüm bu forumdaki konuyu . azdaha . yabancı sitelerde anlatılan fw hack ile uğraşacaktım . süper basit oldu . orijinal kumanda ve televizyondaki ok düğmesine ayni anda basınca şifre istiyor . 4 adet sıfır girip servis menüsüne ulaşıyorsun . jpeg 1 ve divx HD ayarlıyorsun olay bitiyor :) .

teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 13 Mart 2011; 18:16:28 >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.