Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 42 LG 5030 var.Usb'den film izlemek için nasıl yapılacağına dair bu modele uygun hiçbir yazıya rastlamadım.Elinde bu televizyona ait yazılım yada herhangi bir bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım etsin.Yazılım versiyonu 3.35 olarak görünüyor.Menüsünde otomatik güncelleme var.O da uydu yoluyla tarıyor olmalı.Lg servisi ile görüştüm bu konuda yardım edemeyeceklerini bildirdiler.Bu yazılımları nereden buluyorsunuz yada bendeki model için neler yapabilirim,bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: BMWSAUBERF1

arkadaslar 720 p filmlerde goruntu var ses yok format sanırım mkv.Sesi getirmenin bir yolu varmıdır ?

dts ise normal. sesleri ac3 e çevirince düzelir

Ac 3 formata cevirmek zor bir islemmidir filmi bozma tehlikesi varmi ?
  • quote:

quote:

quote:

arkadaslar 720 p filmlerde goruntu var ses yok format sanırım mkv.Sesi getirmenin bir yolu varmıdır ?

yok hocam bi program var onunla 10 15 dakkada filmin dts li halini ac3 lü haline çeviriyorsun. ama şimdi adını hatırlamıyorum. ben samsungf aldığım için artık direk dts leri orda izliyorum o yüzden o prgramları uzun süredri kullanmıyorum o yüzden hatırlamıyorum adlarını. ama bu başlıkta knouşuldu. yada dts to ac3 yada dtsyi ac e çevirme ditye arat google de çıkıyor ilgili şeyler

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam bi program var onunla 10 15 dakkada filmin dts li halini ac3 lü haline çeviriyorsun. ama şimdi adını hatırlamıyorum. ben samsungf aldığım için artık direk dts leri orda izliyorum o yüzden o prgramları uzun süredri kullanmıyorum o yüzden hatırlamıyorum adlarını. ama bu başlıkta knouşuldu. yada dts to ac3 yada dtsyi ac e çevirme ditye arat google de çıkıyor ilgili şeyler

Tesekkurler dostum ..

• çok uğraştım ama yazılımı 3.15 yapamadım hata verdi hep..En sonunda tv yi aldığımız bayiyi aradım.durumu anlattım servisi arayıp açtırabilirsiniz dedi.bende alırken siz açtırcam demiştiniz falan dedim oda tamam ben servisten rica ediyim ücretsiz gelip yaparlar dedi.yarın gelip açcaklarmış divx olayını..şu forumu okumasam haberim bile olmucak divx gösterdiğine.
  • Arkadaşlar yukarıda arkadaş mesaj atmış inter kumanda ile bu işi yapamazmıyız.Yardımcı olursanız sevinirim.Şifre kısmına bile ulaşamıyorum.Kumanda TV yi tanıyor ama 0000 girilen yer gelemiyorum.Bir yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick3379 -- 9 Nisan 2011; 0:28:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick3379

Arkadaşlar yukarıda arkadaş mesaj atmış inter kumanda ile bu işi yapamazmıyız.Yardımcı olursanız sevinirim.Şifre kısmına bile ulaşamıyorum.Kumanda TV yi tanıyor ama 0000 girilen yer gelemiyorum.Bir yardım lütfen.

hama 12047 yada 12087 kumanda gerek. İnter kumanda ile olmaz.Hama bulmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

quote:

Orijinalden alıntı: maverick3379

Arkadaşlar yukarıda arkadaş mesaj atmış inter kumanda ile bu işi yapamazmıyız.Yardımcı olursanız sevinirim.Şifre kısmına bile ulaşamıyorum.Kumanda TV yi tanıyor ama 0000 girilen yer gelemiyorum.Bir yardım lütfen.

hama 12047 yada 12087 kumanda gerek. İnter kumanda ile olmaz.Hama bulmalısın.

Ben anladım inter kumanda ile olmayacağını Hama kumanda edindim.Edindim edinmesinede yukarıda yazdığım postta gördüğünüz gibi EMF/PM değişmiyor.
    Ne yapmam lazım?
  • Arkadaşlar elimde LG LH 2000 var 3,15 versiyon vede 3,40 yazılımlar elinde olanlar varsa verirseniz sevinirim.
  • Bütün dünya yaptı sadece biz 42PJ350 ciler yapamadık yazıklar olsun LGye herkeze açmışlar bize açmamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burçin1717

Arkadaşlar elimde LG LH 2000 var 3,15 versiyon vede 3,40 yazılımlar elinde olanlar varsa verirseniz sevinirim.

• quote:

Arkadaşlar elimde LG LH 2000 var 3,15 versiyon vede 3,40 yazılımlar elinde olanlar varsa verirseniz sevinirim.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1206458
  • quote:

quote:

quote:

EZmkvDTStoAC3.v12 programı ile sorunsuz çeviriyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1206458

Ne yazık ki yazılımlar indirilmiyor, bir arkadaşın elinde varsa verse ne iyi olur.
  • quote:

Ne yazık ki yazılımlar indirilmiyor, bir arkadaşın elinde varsa verse ne iyi olur.

Bu yazılımlar LH serileri içindir dikkat!!!

v3.15http://www.4shared.com/file/q2RlyEXI/V31500.html
    v3.40http://www.lg.com/pl/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=42LH2000&initialTab=drivers# Buradan aşağıdaki "Sterowniki i oprogramowanie" yazan yere tıklayıp "EU_ALL_0.1.57.66_flash.epk" dosyasını indirin.

• yazan yere tıklayıp "EU_ALL_0.1.57.66_flash.epk" dosyasını indirin.

arkadaşım bunu anlamadım, bumu 3,40 oluyor acaba.

indirdigim, dosya 3,35 çıktı arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burçin1717 -- 12 Nisan 2011; 17:44:20 >
  • quote:

yazan yere tıklayıp "EU_ALL_0.1.57.66_flash.epk" dosyasını indirin.
    arkadaşım bunu anlamadım, bumu 3,40 oluyor acaba.
    indirdigim, dosya 3,35 çıktı arkadaşım.

3.40 hatırlıyordum, değilmiş demekki. Evdeki HDD de 3.67 versiyon vardı. Unutmazsam upload ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

quote:

Orijinalden alıntı: verydark

arkadaşlar benim m227wdp model monitör tv ekranım var usb den film seyretme işi versiyon ile alakalı galiba
    benim ekranın yazılım sürümü : v3.08.0 olarak görünüyor bunu v3.15 nasıl ayarlayabilirim ve m227wdp modele uyumlu v3.15 versiyonunu nerden temin edebilirim
    en kısa zamanda yardımlarınızı bekler ve şimdiden yapacağınız yardımlara çok çok teşekkürler ederim saygılarımla

Yukarıdaki yaıları okursanız Hama 12087 kumanda ile 3-4 sn'de USB film için açılıyor, versiyon atmayın. Bu modellerde ver. atamazsınız zaten.

Yazilim yuklemeyle ugrasmak gereksiz. Hama 12087 ile bende 47LH3010 model LG nin usb'yi actim. Su ana kadar problemsiz izledim. Yalniz bende alt yazilari ayrica gormuyor. altyazi ile film ayni ise otomatik olarak altyazi gorunuyor.

• Merhaba arkadaslar.Bugün eskaza bu basligi gördüm.Evimde 32LG6000 lcd tv var.5000 serisi icin olmuyor yazilmis.Peki 6000 serisi icinde gecerli mi? Forumda ara ara LG5000 ve LG6000 sahipleri sormus ama net yanit alamamis yada pek dikkate alinmamis.

Eger 32LG6000 icinde divx izleme (mkw olmasada olur :P ) aktif olabiliyor ise hemen yarin hama kumanda alirim.Bir fikir verirseniz sevinirim.

Tesekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue1972

quote:

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

quote:

Orijinalden alıntı: verydark

arkadaşlar benim m227wdp model monitör tv ekranım var usb den film seyretme işi versiyon ile alakalı galiba
    benim ekranın yazılım sürümü : v3.08.0 olarak görünüyor bunu v3.15 nasıl ayarlayabilirim ve m227wdp modele uyumlu v3.15 versiyonunu nerden temin edebilirim
    en kısa zamanda yardımlarınızı bekler ve şimdiden yapacağınız yardımlara çok çok teşekkürler ederim saygılarımla

Yukarıdaki yaıları okursanız Hama 12087 kumanda ile 3-4 sn'de USB film için açılıyor, versiyon atmayın. Bu modellerde ver. atamazsınız zaten.

Yazilim yuklemeyle ugrasmak gereksiz. Hama 12087 ile bende 47LH3010 model LG nin usb'yi actim. Su ana kadar problemsiz izledim. Yalniz bende alt yazilaYazilim yuklemeyle ugrasmak gereksiz. Hama 12087 ri ayrica gormuyor. altyazi ile film ayni ise otomatik olarak altyazi gorunuyor.

Bencede yazılım yüklemeyle uğraşmak gereksiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 20 Nisan 2011; 11:38:34 >

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.