Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unruly1907

quote:

Orijinalden alıntı: zaferce

quote:

tv nin ve kumandanın ok tuşlarına basarak servis menusunu acabiliyormusunuz şayet açamıyorsanız kızıl ötesi baglantılı nokia telefonla yada hama akıllı kumanda ile acabilirsiniz yada dediğiniz gibi 3.15 yükleyerek

Bilgi için teşekkür ederim.

Şunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar.Bu M2262D model tv'yi alınca,hiç bir ayar yapmadan usb kullanılmıyor mu?Usb'yi kullanmak için illaki açmak gibi bir ayar mı gerekli? O zaman ne diye usb'den film izlemenin keyfini yaşayın diye reklam yapıp satıyorlar

ayar yapmadan sadece müzik ve fotoğraf olarak kullanırsınız usb kısmını size satarken böyle bir vaadde bulundular ise aldığınız yere başvurabilirsiniz ben film izleme olarak reklam yapıldığına şahit olmadım ama sorun degil 12 liraya alacağınız kumanda ile 30-40 saniyede servis menusunden acabilirsiniz usb movie yi

Daha müzik dinlemek ve fotoğraf bakmak bile nasip olmadı.3 marka 6 adet bellek taktım hiç tepki yok görüntü yok ses yok.Hepsi buradadan aldım sitesinde film seyretme keyfi diye reklamını yapıyor.İlgin için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tv nin ve kumandanın ok tuşlarına basarak servis menusunu acabiliyormusunuz şayet açamıyorsanız kızıl ötesi baglantılı nokia telefonla yada hama akıllı kumanda ile acabilirsiniz yada dediğiniz gibi 3.15 yükleyerek

Bilgi için teşekkür ederim.

Şunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar.Bu M2262D model tv'yi alınca,hiç bir ayar yapmadan usb kullanılmıyor mu?Usb'yi kullanmak için illaki açmak gibi bir ayar mı gerekli? O zaman ne diye usb'den film izlemenin keyfini yaşayın diye reklam yapıp satıyorlar

ayar yapmadan sadece müzik ve fotoğraf olarak kullanırsınız usb kısmını size satarken böyle bir vaadde bulundular ise aldığınız yere başvurabilirsiniz ben film izleme olarak reklam yapıldığına şahit olmadım ama sorun degil 12 liraya alacağınız kumanda ile 30-40 saniyede servis menusunden acabilirsiniz usb movie yi

Daha müzik dinlemek ve fotoğraf bakmak bile nasip olmadı.3 marka 6 adet bellek taktım hiç tepki yok görüntü yok ses yok.Hepsi buradadan aldım sitesinde film seyretme keyfi diye reklamını yapıyor.İlgin için teşekkür ederim.

acaba usb girişinde mi bir problem var sonucda film için ayarı yapmasanda harci disk yada küçük bellekleri takınca içi boş dahi olsa usb menusunun gelmesi lazım

• USB girişi sorunlu aldığınız yere başvurursanız iyi olur, telefonla görüşün, LG servisi sizin adresinize yönlendiriyorlar servis hemen gelip yerinde bakıyor. Tv küçük dahi olsa adrese geliyorlar. Eğer LG yetkili servisten garantili ise.
  • Arkadaşlar LG PK350 serisi plazmada, usb üzerinden film izlerken nasıl stretching yapıyoruz görüntüyü? Menülerden yaptığım ayarları usb'ye geçince sıfırlıyor cihaz.
  • Selam arkadaşlar dün 31.01.2011'de 12 taksitle 1499.00TL'ye 42LD551 aldım. Mkv'leri bile oynatıyor. Ama altyazıları Türkçe'ye ayarlıyorum, hafızaya aldıramıyorum. ne yapmam gerek. Bir resmini gönderiyorum. piksel testi nasıl yapılır? versiyon yükseltmeme gerek varmı?

• arkadaşlar elinde kumanda olan varsa satın alabilirim bendede 22' monitör tv var lg nin onu açmam lazım
  • arkadaşlar herkese selamlar tam 6 saatte bütün forumu okudum ve irdeledim bende izmirdeyim görünüyor ki kumanda bulmak çok zor bende telefonla kızılötesi yöntemini denemeye karar verdim ancak yazılımları bulamadım linkler hep ölü yardımcı olursanız sevinirim
    not:java ile çalışan telefonlar için bi yazılım varmı? örn:sony ericsson k750i vb..
  • sevgili arkadaslar

Bende formda yazıldığı gibi hama 12087 kumandadan belirtilen yonergelerde kurulumu yaptım
    Lakin Tool option 3 e geldiğimde benim ekranda 0-1 yerine OFF-SD-HD yonergeleri belirdi bu yonergelerden bende SD yi sectim su an sorunsuz seyrediyorum
    sorum suki SD-HD ne anlama geliyor farkı ne?

Ayrıca daha once kıdemli bir arkadaslardan biri yaptığı açıklamada 1080P seyretmeyin mümkünse 720P seyredin demis
    bununla ilgili basınıza gelen kotu bir durum oldumu?
  • arkadaşlar bende LG2000 var. epeyce okudum ama sonunda kayboldum. Kimi arkadaşlar olduğunu, kimileri ise olmadığını söylemiş. Nasıl yapacağız biz bu işi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: facess74

sevgili arkadaslar

Bende formda yazıldığı gibi hama 12087 kumandadan belirtilen yonergelerde kurulumu yaptım
    Lakin Tool option 3 e geldiğimde benim ekranda 0-1 yerine OFF-SD-HD yonergeleri belirdi bu yonergelerden bende SD yi sectim su an sorunsuz seyrediyorum

Ayrıca daha once kıdemli bir arkadaslardan biri yaptığı açıklamada 1080P seyretmeyin mümkünse 720P seyredin demis

sen onu hd yap kardeş öyle izle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canciger

quote:

Orijinalden alıntı: facess74

sevgili arkadaslar

sen onu hd yap kardeş öyle izle...

Peki SD'nin açımılım hakkında bir fikrin varmı
    Neden HD?

• kardeş sen bu konularda çok yenisin galiba iyismi google amcaya sor bu soruları uzun uzadıya sana anlatsın...

sd
    standart definition
    standart çözünürlük

hd
    high definition
    yüksek çözünürlük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canciger -- 3 Şubat 2011; 17:18:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmurat35

arkadaşlar herkese selamlar tam 6 saatte bütün forumu okudum ve irdeledim bende izmirdeyim görünüyor ki kumanda bulmak çok zor bende telefonla kızılötesi yöntemini denemeye karar verdim ancak yazılımları bulamadım linkler hep ölü yardımcı olursanız sevinirim
    not:java ile çalışan telefonlar için bi yazılım varmı? örn:sony ericsson k750i vb..

arkadaşlar yokmu bu konuda bilgisi olan yapan eden bi yardım etseniz
  • Selamlar,
    Çalışmalarınız için teşekkürler.
    Benim M227WD PZ yi bir türlü güncelliyemedim.
    V.3.07.1
    Menude sadece AYAR RESİM SES SAAT OPSİYON KİLİT ( USB yok ) bölümleri var.
    Hama ya da Nokia ile söylenenleri yaptım. USB yi tanımıyor.USB sayfası yok ekranda.
    USB ye hem v.3.15 epk ve v3.10 bin olanı yükledim , alette hiç bir tepki yok.
    Çıkan sayfa:
    EZ ADJUST
    0.ADC CALIBRATION : DTV (koyu siyah yazılı )
    1.ADC ADJUST
    2. SUB B/C ADJUST
    3. W/B ADJUST
    4. WHITE PATERN : Kapalı
    Başka bir yazı yok.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rehber3

Selamlar,
    Çalışmalarınız için teşekkürler.
    Benim M227WD PZ yi bir türlü güncelliyemedim.
    V.3.07.1
    Menude sadece AYAR RESİM SES SAAT OPSİYON KİLİT ( USB yok ) bölümleri var.
    Hama ya da Nokia ile söylenenleri yaptım. USB yi tanımıyor.USB sayfası yok ekranda.
    USB ye hem v.3.15 epk ve v3.10 bin olanı yükledim , alette hiç bir tepki yok.
    Çıkan sayfa:
    EZ ADJUST
    0.ADC CALIBRATION : DTV (koyu siyah yazılı )
    1.ADC ADJUST
    2. SUB B/C ADJUST
    3. W/B ADJUST
    4. WHITE PATERN : Kapalı
    Başka bir yazı yok.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

her şey iyi güzel de bu tv de usb özelliği yok ki kardeş diğer modellerle karıştırdın sen galiba.

• Selamlar,
    Bu modellerin arkasındaki USB service ne işe yarar onu merak ediyorum.
  • quote:

Selamlar,

yazılım güncellemeye...
  • Kardeş servise 40 lira ver çok işe yarıyor. Ben baktım sakatlayacağız tv'yi aradım servisi yarın gelecekler. İzlerim mis gibi filmlerimi wallaa. Bir de wi-fi bağlansa ordan... :)
    quote:

Selamlar,
  • arkadaşlar LG LH 4000 ZA (made in poland) sahibiyim usb belleği biçimlendirip 3.15 firmware i uygun isimdeki dosya ile tv ye taktım ve menü de option sekmesinde iken 7 kez FAV tuşuna basarak firmware i downgrable yaptım ok+ok tuşları ile şifreyi girip mkv desteğini açtım (ÖZELLİKLE 1080P LERDE MÜKEMMEL )

sorum şu : şu an herşey normal son versiyon yüklemeye gerek varmı yüklenirse mkv v.b desteği ortadan kalkar eski haline dönermi? mkv v.b özelliğini korur ise SON VERSIYON FIRMWARE I NEREDEN BULABILIRIM?? çünki resmi lg sitesi saçmalamış durumda polonyaca da bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 4 Şubat 2011; 23:43:16 >
  • Ben de LG 32LD 750 modeli var.Mkv formatlı filmleri gösteriyor fakat altyazıyı görmüyor.Kumandadan Subtitle tuşuna basınca herhangi bir tepki vermiyor. Cihazda en son yazılım yuklu.Altyazı dilini de Türkçe olarak ayarladım. Altyazı dosyaları da srt uzantılı. Bu cihazlrda altyazılı mkv filmleri oynatmayı bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.