Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cash1

quote:

arkadaşlar lg lh 3000 tv yi vga ile pc kasasına takıp monitor olarak kullanıyorum tv kolonundan ses almak içinde audio kabloyla bağlıyorum fakat şöyle bir sorun olusuyor film falan izlerken ses yuksek çıkınca goruntude titremeler olusuyor bunu nasıl hallederim şimdiden tesekurler
    arkadaşlar bu sorunum haala güncel lütfen bilen varsa cevap yazsın

bende 87 ekran tüplü tv var seninki gibi yüksek seste ekran yukardan aşağı titriyor sağ ve sol bögelerde daha yoğun oluyor ben de hep tamircilere sevrise sordum kimse anlamadı .yüksek baslı seslerde daha çok oluyor aldığın seslerin tv den basını kapayıp dene biraz azalır titreme.

• arkdşlar lg lcd lerde özellikle oyun modunda kullandığınız değerleri yazarsanız çok makbul geçer
  • arkaslar ben hama kumanda bulamadım onun yerine kullanabileceğim başka kumanda varmı 32ld450 tv için ???
  • quote:

quote:

arkadaşlar lg lh 3000 tv yi vga ile pc kasasına takıp monitor olarak kullanıyorum tv kolonundan ses almak içinde audio kabloyla bağlıyorum fakat şöyle bir sorun olusuyor film falan izlerken ses yuksek çıkınca goruntude titremeler olusuyor bunu nasıl hallederim şimdiden tesekurler
    arkadaşlar bu sorunum haala güncel lütfen bilen varsa cevap yazsın

Bilgisayarın çıkış sesini çok az tutup LCD'den açarsan düzelir gibi, LCD'lerde bilgisayar board'una benzer bir board var ve fazla ses girişinde voltaj problemi yaratıp ekranda titreme yapabilir LH4000'lerde bunu düzeltmişler. Bence bilgisayar çıkışına ayrı hoparlör tak TV'de sorun açabilir, giriş empedansını ayarlayamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

ben yeni m2262 aldım tv full hd.
    usb film izlemeyi açtım avi divx falan açıyor fakat tv full hd olduğu halde 720X556 boyuttan büyük filmleri açmıyor nasıl iş böyle.
    yüksek boyuttaki filmleri açmıyormu bu tvler. kendisi

FullHD demek USB'den oynattığı anlamına gelmez elektronik devre kısımı farklı. m227wdp-pc'de aynısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

arkdşlar lg lcd lerde özellikle oyun modunda kullandığınız değerleri yazarsanız çok makbul geçer

Herkesin zevki başkadır, sormanız bence tuhaf olmuş, ben hd'den 1920x1080p oynadığım için spor ayarda keskinlik çok yüksek ancak ışığını biraz kısılı oynuyorum.
  • quote:

arkadaşlar lg tv de izlemek için mkv filmleri kalite kaybı olmadan hangi formata ve en hızlı hangi program ile çevirebilirim.
    OJOsoft Total Video Converter denedim program full ama çevirmiyor hata raporu çıkıyor.

DTS sesimi çeviriyorsunuz çözünürlüğümü?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yigit0510

arkadaşlar ben de lh2000 var 2009 aldım 1 tv daha aldım oda LG servis cagırdım kurulumu icin arkadaşlar geldi tv ler hakkın da konuşurken lh2000 de bazen gölgelen me oluyor dedim oda bakalım dedi baktı sorun göremedi. daha son ra abi dedi tv nin divix ni acmamı istermisin dedi ben de ne divix dedim tv böyle bir özelligi yok dedim vee cebinden 1tane kuman da cıkardı 15 saniye sonra bazı kodlar girerek divix mp3 fotg larla ilgili menüde cık tı cook şasır dım arkadaş normalde 30 tl acıyorlar dedi vee gitti bende gercek ten calısı yormu diye bak tım tv ye arkasın da sadece servis girisi le ilgili usp girisi vardı taktım calıştı ve dahada şaşır dım madem böyle bir özellik vardı da neden acık deyıldi onuda anlamadım

bak böyle delikanlı çalışanlarda var ,başkaları bildiği halde söylemezler yada para alırlar.
    bende daha 3 hafta önce 2262d aldım kumanda bulup açtım.
    garip aslında divx özelliği varken kapalı olması neye dayanarak kapamışlar.
    yada neden koyup ta özelliği gizlemişler.servisler parayı kırsın diye olabilir.

DIVX'li TV'ler çıkalı çok oldu fakat, DIVX'in lisans sahipleri, LCD üreticilerine çok pahalı verdikleri yada vermedikleri için o sıralar ayarı kapatıp satmışlar, divx'den lisans alınca yeni modellere açık koymuşlar eskilerde de tek chip içinde olduğundan açılmasına karşı çıkmıyorlar.
    Yani anlayacağınız ; LCD yapanlar ileriye müşteri lehine yatırım yapmışlar, amliyeti artırmadığından.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit0510

arkadaşlar ben de lh2000 var 2009 aldım 1 tv daha aldım oda LG servis cagırdım kurulumu icin arkadaşlar geldi tv ler hakkın da konuşurken lh2000 de bazen gölgelen me oluyor dedim oda bakalım dedi baktı sorun göremedi. daha son ra abi dedi tv nin divix ni acmamı istermisin dedi ben de ne divix dedim tv böyle bir özelligi yok dedim vee cebinden 1tane kuman da cıkardı 15 saniye sonra bazı kodlar girerek divix mp3 fotg larla ilgili menüde cık tı cook şasır dım arkadaş normalde 30 tl acıyorlar dedi vee gitti bende gercek ten calısı yormu diye bak tım tv ye arkasın da sadece servis girisi le ilgili usp girisi vardı taktım calıştı ve dahada şaşır dım madem böyle bir özellik vardı da neden acık deyıldi onuda anlamadım

Bende LH4000 serisi tv var.Alırken ankarada kemal elektronigin ücretsiz açacagını söylemişlerdi.Ancak şimdi aradıgımda 45 tl karşılıgında yapacaklarını söylüyorlar.Paralel ithalat oldugundan Electronic Service Solutions servisinide aradım onlarda cihazı istanbula istiyorlar ve 100 tl de para .Ankarada bu özelligi ücretsiz açtıracagım servis varmıdır yada Hama kumandanın ilgili modeli ile açarsam cihaz garanti kapsamı dışında kalırmı.

Benden Tavsiye Paralel ithalattan uzak durun arkadaşlar.Cihaz Arızalanırsa halimiz neolur merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat77 -- 23 Mayıs 2011; 18:03:06 >

• Hiç servisle falan uğraşma, hama kumanda ile sen hallet. Garanti dışına çıkmıyor artık. Bizzat yetkili servise sordum bu hususu.Ankara'da Darty dee vardı sanırım bu kumanda. 12047 ve 12087 olanlar açıyor. Sanırım 12 ile başlayan diğer serilerde açıyor.

Sana bir öneri; bu kumandadan bulamazsan, kumandaya sahip birini bulacaksın, bir de herhangi bir marka öğrenme yeteneği olan bir akıllı kumanda alıp öğreteceksin. Ben Ankara'da olsam yardımcı olurdum. Orada olan bir forumdaş yardımcı olur sanırım.
  • slm mitalca lg lcd tv yi rs232 den nasıl güncelliyoruz...tv modeli lg 32lf2510 yüklü sürüm 3.55 elimdeki sürüm 3.67 yardımcı olabilirsen cok memnun olurum..elimde usb rs232 kablo ve dişi dişi ara kablosu var...
  • slm arkadaşlar lg lcd tv yi rs232 den nasıl güncelliyoruz...tv modeli lg 32lf2510 yüklü sürüm 3.55 elimdeki sürüm 3.67 yardımcı olabilirseniz cok memnun olurum..elimde usb rs232 kablo ve dişi dişi ara kablosu var.usb den rs232 tv baglantısıyla yükleme için program mı gerekiyor tv yi direk görmüyor...
  • slm arkadaşlar 32lf2510 lg lcd tv ye sürüm güncellemek için avs forum diye yabancı bir siteden v 4.30 USA/CANADA/ASİA/AUSTRALYA YAZAN SÜRÜMÜ İNDİRİP FLASH BELLEKTEN GÜNCELLEME YAPTIM KAPANIP ACILMASI GEREKİRKEN KAPANDI ANCAK BİRDAHA ACILMADI SUANDA POWER DÜGMESİNDE IŞIK FELAN YANMIYOR ACABA RS232 DEN TEKRAR 3.67 SÜRÜMÜ YÜKLEYE BİLİRMİYİM BİLENLERDEN ACELE YARDIM BEKLİYORUM...SERVİSLE GÖRÜŞTÜM ÜCRETLİ TAMİR EDİLECEGİNİ İCİNDE BİR HASAR YOKSA GARANTİNİN DEVAM ADECEGİNİ SÖYLEDİ....
  • aynısi bana oldu servise söyleme ne olduğunu akşam kapattim bir daha açılmadı de yenisiyle değiştiriyorlar tvyi
  • 1.5 yıldır 37lg7000 televizyon kullanıyorum. güncellemek istiyorum. güncellemeyi video dosyalarının bazılarını göstemediği için istiyorum.

2 gündür bu konuyu araştırıyorum. gerek donanımhaberde olsun gerek lg nin kendi sitesinden olsun girmediğim yer kalmadı.

Bir kaç sorunun cevabını bulamadım.(sonra araştırmadan yazdı demeyin)

1. ben televizyonu güncelledikten sonra ne gibi değişiklikler olur. mesela türkçe menü seçeneği halen varlığnı sürdürürmü?
    2. yazılımın şimdiki yüklü versiyonu:03.40.00 - Bu versiyonların 03.67 sürümü bu televizyona uyarmı? çeşitli televizyonları destekleme gibi bir özelliği varmı?
    3. güncel yazılımların hepsini rapidshare sitesinde bulbum. ancak rapid yasaklanmış giremiyorum. Elinde tüm yazılımlar olan bir arkadaş bu yazılımların tümünü ve tüm yazılımların hangi televizyonlara uygun olduğunu sitede mesaj olarak yayınlarsa diğer ülkelerden bile siteden bu yazılımların linkini almak için gelecek insanlar olacak düşüncesindeyim.

bu yazılımları yayınlayacak arkaşa minnettar olacağım.

Saygılarımla

• ARKADAŞLAR
    LG 227WDP TV VAR. 3.08 YAZILIMLA GELDİ. 2-3 GÜNDÜR FORUMDA KONUYLA İLGİLİ MESAJLARI TAKİP ETTİM. BU YAZILIMLA İRREMOTE PROGRAMI YÜKLÜ N73 İLE USB DEN VİDEOYU AÇABİLİR MİYİM YOKSA BAŞKA VERSİYON MU GEREKLİ?

darty de hama kumandaya baktım 12047 ve 12087 kalmamış onun yerine 12084 var. o da aynı işi görür mü
    servis 50 tl istese hemen verecem
  • arkadaşlar lg m227wdp modelinde usb den film izlemek mümkün müdür?
    bende 3.08 yüklü geldi. uprage yapmadım
    ama mutlaka dvix ilenebilir hale geitrmek istiyorum
    yoksa 2. el olarak satıp dartyden samsung 22 led olan 22d5000 alacağım

o hem led hem de usb den film izlenecek halde hazır geliyor şu anda %18 indirimle 610 tl haberiniz olsun. 720lerden indi

bana acilen yardım!!!
  • arkadaşlar en sonunda hama 12047 kumandayı buldum.LG 42 LH 4000 lcd için Formda yazan bilgileri okudum çok ugraşmama ragmen birtürlü hama kumandayı tanıtamadım.LCD nin versiyonu 3,40 gözüküyor.Hama Kumandayı tanıtım için yardımcı olacak arkadaş varmı.
  • Kullanım kitapçığında yazar, her markada modelde bile farklı olabiliyor o olay. Geleneksel olarak Standby tuşuna basılı tutuyorsun, sonra kodu giriyorsun sonra yine standby a basıyorsun kodlanmış oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palio12

ARKADAŞLAR
    LG 227WDP TV VAR. 3.08 YAZILIMLA GELDİ. 2-3 GÜNDÜR FORUMDA KONUYLA İLGİLİ MESAJLARI TAKİP ETTİM. BU YAZILIMLA İRREMOTE PROGRAMI YÜKLÜ N73 İLE USB DEN VİDEOYU AÇABİLİR MİYİM YOKSA BAŞKA VERSİYON MU GEREKLİ?

darty de hama kumandaya baktım 12047 ve 12087 kalmamış onun yerine 12084 var. o da aynı işi görür mü
    servis 50 tl istese hemen verecem

O tip kumandaların çoğu oluyor bence deneyin, 12087 kumandayı ilk ben kullandım bu siteye yazdım, 14 tl aldım olmazsa kumanda olarak kullanırım dedim. Oldu.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.