Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: akrazi

1.5 yıldır 37lg7000 televizyon kullanıyorum. güncellemek istiyorum. güncellemeyi video dosyalarının bazılarını göstemediği için istiyorum.

2 gündür bu konuyu araştırıyorum. gerek donanımhaberde olsun gerek lg nin kendi sitesinden olsun girmediğim yer kalmadı.

Bir kaç sorunun cevabını bulamadım.(sonra araştırmadan yazdı demeyin)

1. ben televizyonu güncelledikten sonra ne gibi değişiklikler olur. mesela türkçe menü seçeneği halen varlığnı sürdürürmü?
    2. yazılımın şimdiki yüklü versiyonu:03.40.00 - Bu versiyonların 03.67 sürümü bu televizyona uyarmı? çeşitli televizyonları destekleme gibi bir özelliği varmı?
    3. güncel yazılımların hepsini rapidshare sitesinde bulbum. ancak rapid yasaklanmış giremiyorum. Elinde tüm yazılımlar olan bir arkadaş bu yazılımların tümünü ve tüm yazılımların hangi televizyonlara uygun olduğunu sitede mesaj olarak yayınlarsa diğer ülkelerden bile siteden bu yazılımların linkini almak için gelecek insanlar olacak düşüncesindeyim.

bu yazılımları yayınlayacak arkaşa minnettar olacağım.

Saygılarımla

hiç uğraşma bende lg 4000 var sürüm 3.67 yine film seçiyor genelde mp4 de sorun var mp4 leri oynatmıyor film indirirken bak mkv avi olsun seside ac3 lerden seç dts de vermiyor rahat ol 3.67 de seninkiylen aynı bendede 70 film var bunların 10 unu oynatmıyor

Bu güncelleme işinden vaz geçtim.

yabancı bir sitede gördüm. medya oynatıcı. sanırım onu alacağım. full hd filmlerde problemi yokmuş. yorumlarında öyle yazıyordu.

Neyse bu lg nin diğer ülkelerde güncellemesini sitelerinden yayınlayıp Türkiyede yayınlamaması olayı beni biraz lg den soğutsada lg lcd tv lerde yinede benim gözümde bir numara.

inşallah karasal yayın gibi recever için de olan tv ler daha çok yaytınlaşır.

Parlamenter mesajıma yanıt verdiğin için teşekkür ederim.

• 32LG3000 sahibiyim ve bende servis menüsü çıkmıyor?
  • 3.75 güncelledim pek bir fark göremedim. ayrıca eger usb bir kere acıldıysa güncelleme yapınca kapanmıyor, gönül rahatlıgıyla guncelleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osaglam

Sevgili DH dostları,

Ben 42LH3010 model LCD TV kullanıcısıyım. Şuan 3.55 versiyon yüklü lakin mkv seyrederken ses kayması oluyor. Kapatıp açınca düzeliyor ama can sıkıcı. Tavsiye edeceğiniz bir sürüm var mı? 3,55 den yukarı.
    Bu arada mkv'ler sağlam başka başka tv ve pc lerde denenmiştir.
    Teşekkür Ederim.

Geri sarma tuşuna bas, 5-6sn geri alsın ve tekrar play tuşuna bas. O şekilde düzeliyor. Sanırım işlemci yeterli gelmiyor.
  • arkadaşlar çok faydalı bilgiler hepinize teşekurler,benim tv çöktü 37 lh 3000 sadece tvde pover kırmızı yanıyor açılmıyor kurtarma yazılımı varmı bir kaç sefer 315,355,375 ve tekrar 315 yükledim şuan açılmıyor
  • bilgi :garanti bitmemişti servise gitti yapmışlar tv geldi servise sordum ağrıza neymiş diye power modu ağrızalanmış dediler servis v340 yazılımı yüklemiş garantili olanlar hiç çekinmeden yazılımları atabilir
  • arkadaşlar bende 32 lh 3300 modeli var ne yaptımsa servis menüsüne giremiyorum elimde hama 12087 kumanda var onunlada giremedim yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim
  • arkadaşlar bende 32 lh 3300 modeli var ne yaptımsa servis menüsüne giremiyorum elimde hama 12087 kumanda var onunlada giremedim yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.1 aydan beri uğraşıyorum olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dete

arkadaşlar bende 32 lh 3300 modeli var ne yaptımsa servis menüsüne giremiyorum elimde hama 12087 kumanda var onunlada giremedim yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.1 aydan beri uğraşıyorum olmuyor

Önce kumandayı LG için tanıttınmı? 0119 idi sanırım.Yukardaki sayfalarda detaylı anlatım var, 14-16 sayfalarda olmalı.Bir şeyi eksik yapıyor olmalısın.Çünkü senin kullandığın tv bu işe uygun.
  • arkadaşim öncelikle cevap yazdiğin içın tesekkürler.forumda yazilanlari aynen uyguladim ojmadi.birde tv de türkçe menû yok.ingilizce,almanca ve nitherland hollanda sanırım.acaba üretildiği ülkedenmi kaynaklanıyo sorun.yardimcı olursan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dete

arkadaşim öncelikle cevap yazdiğin içın tesekkürler.forumda yazilanlari aynen uyguladim ojmadi.birde tv de türkçe menû yok.ingilizce,almanca ve nitherland hollanda sanırım.acaba üretildiği ülkedenmi kaynaklanıyo sorun.yardimcı olursan sevinirim

O zaman tek yol servise başvurmandır. Servisler bu işi küçük bir ücretle çözmektedir. Özel bir kumandaları var, hama kumanda ile bizim yaptığımıza benzer bir yol izlerler sanırım.
  • benim televizyonun versionu
    model/teype :32 lh 3300
    update date :22/jul/2009
    software version :1.00.30
    cı+software version :1.00.00
    loader version :i5.07.30
    micom version :00-01-33 şimdi bide servise para vermek istemiyorum .servis işyerine getirmemi istiyor ben bide bunu duvardan sökecem bide nakliye parası verecem .zaten hama kumanda aldım 19 tl bide sevise verirsek külli zarar olacak .ben 1 aydır araştırıyorum bu forumuda hatim ettim ama lh 3300 için birşey bulamadım.sende bi yardımcı olursan çok hora geçecek.şimdiden teşekkür ederim.
  • arkadaslar bende de lg nin dts cozmeyen bi modeli var 32" full hd usb girişli model nosunu tam hatrlayamadım.

sormak istedigim usbden film izlerken dtsleri açmıyo doğal olarak, eger optik cıkıstan dts cozen bi ses sistemi baglarsam bu sorun cozulur mu yoksa aynı kendi oynatırmış gbi dts çözülmedi hatası mı alırım?
  • Yanlış hatırlamıyorsam çözüyor optik çıkıştan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomMorello

arkadaslar bende de lg nin dts cozmeyen bi modeli var 32" full hd usb girişli model nosunu tam hatrlayamadım.

sormak istedigim usbden film izlerken dtsleri açmıyo doğal olarak, eger optik cıkıstan dts cozen bi ses sistemi baglarsam bu sorun cozulur mu yoksa aynı kendi oynatırmış gbi dts çözülmedi hatası mı alırım?

lg lerde malesef dts yoktur alamazsın lg dts lisansı tv lere almıyor
  • yaklaşık 1 yıldır 42LD450 kullanıyorum dts çözmüyor malesef. optik çıkıştan sesi z-5500 e çözdürebilirim diye düşündüm ama sesi işlemeden data olarak göndermeyi yani "pass through" diye adlandırılan bu olayı yapamıyormuş malesef. biraz kurcaladım ama olmadı. yapabilen varsa bizi de aydınlatırsa sevinirim.
  • hmm cevaplar için teşekkürler
  • Selam arkadaşlar bende lg flatron m227wd tv var service only girişinden mkv izleyebilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42LD420 model bir televizyonum var, hama kumandayla video özelliğini açtım. Ama film izlerken belli bir süreden sonra ses, görüntüden sonra geliyor. Bunun çözümü nedir? Filmi kapatıp yeniden açınca sesin gecikme sorunu gidiyor. Ayrıca usb çoğaltıcı alırsak televizyonda çalışır mı?? Acil cevap verirseniz sevinirim.
  • Aynı filme birde bilgisayarda bak, yine aynı şey olacaktır. LCD ile alakalı değil. Film çevrilirken olmuştur
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.