Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultramercan

slm bende 42lv3550 var mkv oynatmıyor aca sebebi nedir yazılımdan olabilir mi? yardımcı olur musunuz?tşk

lv3550 yeni serilerden oynatması lazım dts sesleri açamıyor ama ac3 e çevirip izleniyor mkv açarken ne gibi bir hata veriyor?
  • LG LCD TV'lerin LH serisi için olan yazılımın, v3.63 sürümünün detayları;

v3.63 Changelog:
    - Better performance DVB-T/DVB-C tuning and channel switching
    - Better remote support faster response
    - Audio fix for Xvid

olarak belirtiliyor.

Bu durumu sadece v3.63 sürümünün yüklenmesi olarak sınırlamadan, v3.63 sürümünden önceki herhangi bir sürüm ile v3.63 sürümünden sonraki herhangi bir sürüm arasında, kumanda ile TV tepki süresinde kullanılabilirlik açısından fark var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayofway -- 5 Aralık 2011; 16:58:13 >
  • Benim evde lg m2262d model tv var versiyonu da v3.10 kendi kumandasıyla servis menüsüne girilmiyor nasıl yapabilirim?
  • dosya geçersiz diye uyarı veriyor
    x264 de hata veriyor dün h264 uzantılı bi film indirdim sorunsuz açtı fakat altyazı gömdükten sonra aynı hatayı verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wayofway

LG LCD TV'lerin LH serisi için olan yazılımın, v3.63 sürümünün detayları;

v3.63 Changelog:
    - Audio fix for Xvid

olarak belirtiliyor.

Bu durumu sadece v3.63 sürümünün yüklenmesi olarak sınırlamadan, v3.63 sürümünden önceki herhangi bir sürüm ile v3.63 sürümünden sonraki herhangi bir sürüm arasında, kumanda ile TV tepki süresinde kullanılabilirlik açısından fark var mıdır?

kesinlikle var.
    ben LH3000 'de v3,15 den itibaren tüm sürümleri denedim.
    v3,65 'de kumanda artık ideal performansa ulaşmıştı. Kesinlikle kasma takılma yapmıyordu. Ama o ilk hali hakikatten çok kötüydü.
    Son sürüm v3,75 geldi.
    Çok bir fark olmasada her zaman yeni daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

v3.63 Changelog:
    - Audio fix for Xvid

olarak belirtiliyor.

kesinlikle var.
    v3,65 'de kumanda artık ideal performansa ulaşmıştı. Kesinlikle kasma takılma yapmıyordu. Ama o ilk hali hakikatten çok kötüydü.
    Son sürüm v3,75 geldi.

Teşekkür ediyorum. En sorunsuz ve memnun kaldığınız sürüm hangisi?

• quote:

quote:

quote:

v3.63 Changelog:
    - Audio fix for Xvid

olarak belirtiliyor.

kesinlikle var.
    Son sürüm v3,75 geldi.

Teşekkür ediyorum. En sorunsuz ve memnun kaldığınız sürüm hangisi?

dediğim gibi aslında 3.55 ve üzeri sürümlerde gözle görünür bir sorun yok.
    Ancak 3.75 son olduğu için tavsiyem o olur.

• Arkadaşlar selam 42lf2500 cihazım var orjinalde v3.55 ile geliyordu doğal olarak kumandadan açamadım v3.15 i yükledim 3.15 e dönünce görüntü çok kötü oldu ama servis menüsünü açıp resim müzik ve video modunu açtım tekrar 3.55 e döndm görüntü düzeldi ve usb den tüm filimleri mkv dahil çalışır duruma getirdi. bugunde 3.75 versiyona yükselttim 2 tane dosya var 13mblık olanı yüklemeyin 19mb lık olan dosya uyuyor.
  • Arkadaşlar 42lv3550 de yazılım güncellemeyi nerden yapabilirim
  • Merhaba benim Tv'im LG 42LE5300 harddisk bağlayarak mkv filmleri oynatabiliyorum Ancak konu dts kaynaklı filmlere gelince orada tıkanıyor. Acaba yeni bir firmware yüklenerek bu sorun ortadan kalkabilir mi?
  • denemekte fayda var..ben son sürümü yükledim o tarz bir çok sorun çözüldü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldindian

Merhaba benim Tv'im LG 42LE5300 harddisk bağlayarak mkv filmleri oynatabiliyorum Ancak konu dts kaynaklı filmlere gelince orada tıkanıyor. Acaba yeni bir firmware yüklenerek bu sorun ortadan kalkabilir mi?

maalesef bu iş yazılımla olmuyor. Cihazlarımızın kapasitesi DTS kodekli sesleri çözmüyor.
    DTS to AC3 converter yardımı ile çeviri yapmalısınız. sonra rahatça izlersiniz.
  • İnternette bayağı bir araştırma yaptım. LG Kore de sattığı ürünlerde yerleşik olarak piyasaya sürüyormuş. Sonuçta bu bir yazılım bunu bir şekilde elde ettiğimiz zaman sorun çözülür diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Merhaba benim Tv'im LG 42LE5300 harddisk bağlayarak mkv filmleri oynatabiliyorum Ancak konu dts kaynaklı filmlere gelince orada tıkanıyor. Acaba yeni bir firmware yüklenerek bu sorun ortadan kalkabilir mi?

maalesef bu iş yazılımla olmuyor. Cihazlarımızın kapasitesi DTS kodekli sesleri çözmüyor.

Yeni yazılımı nereden bulup nasıl yüklediniz açıklayabilir misiniz? Yükledikten sonra ne gibi değişiklikler oldu.

• Arkadaşlar bir sitede resimde göreceğiniz bir cihaz buldum bu sorunumuzu çözer mi acaba?

• quote:

quote:

quote:

Yeni yazılımı nereden bulup nasıl yüklediniz açıklayabilir misiniz? Yükledikten sonra ne gibi değişiklikler oldu.

• Peki resimde ki bu cihaz işe yaramaz mı arkadaşlar?
  • hocam bende 32lf2500 serisi bi tv var buradan servis menüsüne giriş yöntemini denedim fakat bi türlü açılmadı
    acaba bi hatamı yapıyorum , mesela anten takılı ve herhangi bir kanal açık iken girmeye çalışırsak başarılı olurmuyuz yada nasıl yapmak gerek özel bi kumandaya mı ihtiyaç duyuyoruz yardımcı olursanız sevinirm teşekkürler
  • slm akaddaşlar lg pq6000 için fimwaregüncellemesi lazım hama olmadan olmuyor mu
  • Yazılım işi risklidir.Hama bulmaya çalış. Daha olmadı LG servislerine başvur, onlarda servis kumandası var, onunla açıyorlar.Ücret alırlarmı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.