Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadas elimde 2262 var mönütör olarak kullanıyorum.Ankartım bozuldu 4-5 gundur acmıyordum mönütörü.Arkadasım ps2 verince oynamak için dun aksam acınca resimde ki sorunla karsılastım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.Gördüğünüz gibi sadece beyaz ekranda v3.10.0 baska bişi yok.Ne cihaz üzerrinden nede kumandadan acma kapa herhangibir işlem yapamıyorum. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufgul52 -- 19 Kasım 2013; 16:34:01 >
  • Arkadaşlar meraba bende lg lf2500 lcd mevcut servis moduna geçebilmek için 3.15 e dowgrade yaptım ardından 3.55 e update yaptım fakat ekran renkleri çok karışık gözüküyo ve düzelmiyo LÜTFEN ACİL YARDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

37LV3550 için yazılım güncellemesini ben mi bulamıyorum LG sitesinde , hoş TV yi bulamıyor model olarak

http://www.lg.com/ru/support-product/lg-42LE5300

Buradaki yazılımı indirip USB üzerinden kurunuz. Sayfayı google chrome ile açarak türkçeye çevirin.
  • 42 LD 651 model televizyonum var bu modele günceleme olur mu ? olursa ne faydası ne dğeişiklik olur ?? eski model sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufgul52

Arkadas elimde 2262 var mönütör olarak kullanıyorum.Ankartım bozuldu 4-5 gundur acmıyordum mönütörü.Arkadasım ps2 verince oynamak için dun aksam acınca resimde ki sorunla karsılastım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.Gördüğünüz gibi sadece beyaz ekranda v3.10.0 baska bişi yok.Ne cihaz üzerrinden nede kumandadan acma kapa herhangibir işlem yapamıyorum. Kolay gelsin

Merhaba ayni sorun bendede var siz nasil çözüm buldunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya arkadsşlar 3 aydır arıyorum lg 32lh2000 serisi için v3.15 arıyorum varsa yardım edin lütfen ya.bendeki v.3.4 usb den film izleyemiyorum aslında kendım ıcınde ıstemıyorum 10 aylı k kızım var yemek yemıyor anca tv karşısında çocuk şarkılarını ızlerse yemek yıyor ona ızletmek için.valla deli olacam artık
  • sympathy kullanıcısına yanıt
    verdıgın lınkler çalışmıyor tekrar verırımsıın lınklerı tşk
  • Ben burada buldum, en üstteki dosyayı indiriyorum. Henüz denemedim ama çalışacağını düşünüyorum.

http://www.filecrop.com/lg-dtv.html
  • tşk gerçekten cok faydası oldu halletim istedigim gibi çok saolasın.
  • arkadaşımın telefonunu aldım lg g2 kızılötesi kumanda özelliği var. onunla usbyi nasıl aktif hale getiririm?
  • 5.ayda yeni yazılım çıkmışhttp://www.lg.com/uk/support/software-manuals#

Bilginize

• Arkadaşlar bende LG 32LK330 var usb den film izliyorum fakat filme göre ekran ayarına müdahele edemiyorum yani alttan ve ustten kesiyor genişlet yapamıyorum, samsunglarda bu ayarlar ile oynanabilmekte bunda menüzde resimde sadece tam ve orjinal secenekleri var tam konumunda dediğim gibi alttan üstten kesiyor, orjinalde ise minicik kalıyor. Yazılımla birşey yapılabilirmi, cihazın son firmware versiyonu kaçtır. nasıl yükleyebilirim teşekkürler...
  • Arkadaşlar benim işyerinde kullandığım LG 50PJ350 model plazma tv var. Başıma gelen bir sorun ve çözümünü yazacağım beni bayağı uğraştırdı ama çözdüm;

Malum bu modelde de USB den film oynatma yok. Ayrıca kumandadan da gizli menüye girilmiyor.http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/LGMOD adresinde paylaşılan bir custom firmware vardı bende TV ye USB üzerinden yükledim bunu, ilk seferde film menüsü çıkmayınca 2. kere fw flashladım ama bu sefer tv brick oldu. Açılıyor ama ekran gri kalıyordu görüntü gelmiyor, kumanda ve dokunmatik tuşları da çalışmıyordu. Sadece fişten çekip tekrar takınca çıt-çıt sesi gelip kırmızı ışık sönüyordu.

RC 232 portu üzerinden kurtarma yöntemleri var ancak daha basit bir çözüm olarak;

USB belleğe "lgmod_reset_config" adında uzantısı olmayan bir dosya atıyorsunuz,
    USB belleği TV ye takıp televizyonun fişini çıkarıp tekrar taktığınızda aynı anda kumandadan da kapatma tuşuna basılı tutunca görüntü geliyor.
    Bir süre bu şekilde bekleyip tepki almazsanız fişi çıkarıp tekrar deneyin.

• Merhaba oguzhan arkadasim... Lg 32lg3000 usb calistirmak icin yeni bir bilgin varmi tesekkur ederim.

• rkayaci R kullanıcısına yanıt
    Merhaba rkayaci arkadasim. Senin eskiden ugrastigin sorun simdi benim karsimda. Kisacq bende lg 32lg3000 var bende bunun usb sini aktif edemedim nerdeyse forumlari felan heryere baktim bulamadim. Acaba sen bu isi cozduysen lutfen banada yardimci ol.

• LG televizyonların usb'den film izleyi aktif hale getiren Hama 12047 veya 12087 kumanda olması gerekiyor.

Elimde mevcut almak isteyenlere aşağıdaki linki veriyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-hama-12047-hama-12087-183954473/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaarslantas

Merhaba rkayaci arkadasim. Senin eskiden ugrastigin sorun simdi benim karsimda. Kisacq bende lg 32lg3000 var bende bunun usb sini aktif edemedim nerdeyse forumlari felan heryere baktim bulamadim. Acaba sen bu isi cozduysen lutfen banada yardimci ol.

LH serileri için, yardımcı olur umarım.

http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/LG_USB_Port_Hack_on_2009_LH_series
  • Arkadaşlar merhabalar acil bilginize ihtiyacim var.. Bugun Eniştem yeni Led smart Tv aldi ve eskisini yani 42LG5000 olan tv'i bana gönderdiler... Yeni gibi fazla kullanilmamiş Lcd'm oldu.. Şimdi ben ne yaparsam yapayim bu tv'e taktiğim Usb'den film izleyemedim daha doğrusu Input seçeneklerinde hiç USB gibi bişiy göremedim yoktu çünkü.. 1 Saat menüsünü orasini burasini kariştirdim yinede bulamadim.. Her zimbirti var o yok...

Ben bu tvde Usb içindeki filmleri nasil izleyebilirim.. Bunun çözümü nedir acaba... Eğer usb'den film izleyemeyeceksem PC'e mönitör yapmayi düşünüyorum ama Tv'lerin mantiken En dandiklerinde bile usb'de film oynatma varken bunda hayli hayli olmali diye düşünüyorum..

Tv'nin arkasini çektim model nosunu kodunu falan Umarim bilenler vardir burada.. Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar..

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.