Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba arkadaşlar, bu konuda emeği geçen herkese öncelikle teşekkür ederim. bende bu forumdan edindiğim bilgilerle usb yi aktif ettim. televizyonum lg32lh3000.. bende ki yazılım 3.65 ti öncelikle 3.15 yazılıma düşürdüm usb yi aktif ettim tekrar 3.65e yükselttim. sizden şunu soracaktım. şu an piyasada ki en son sürüm hangisi acaba, 3.65 mi yoksa başka birşey var mi..? çünkü yazılım yükleme sonucunda enerji tasarruf modunu değiştirdiğim menüde değişiklik oldu,(özellik çalışıyor) başka değişen yok sanırım. ben yazılımın yeterince güncel olmadığını düşünüyorum. yardımınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim. iyi forumlar..
  • 3,75 olması lazım..formu geri dönük okursan görebilirsin. ama ben farklılık hissetmedim çok önemsemiyorsan hiç uğraşma derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcamlibel

3,75 olması lazım..formu geri dönük okursan görebilirsin. ama ben farklılık hissetmedim çok önemsemiyorsan hiç uğraşma derim..

Çok teşekkür ederim.. aslında uğraşmamak daha mantıklı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun denıcem
  • arkadaşlar ne akıllı kumandaya para verin ne de yazılım arayıp kafayı yiyin az önce aşağıdaki videodaki işlemi yapıp 32LD450 modelinin film özelliğini aktif ettim. İşlem çok basit bir adet kulaklığı kulaklık kısmından keserek 3.5mm jack takılı kulaklık kablosu ucuna eski kumanda üzerindeki led lambayı lehimleyin ardından bilgisayarınızın ses çıkışına bu jackı takın led lambayı televizyona tutarak videoda belirtilen ses dosyasını mediaplayer ile play yapın lede giden sinyal ile televizyonunuzun teknik servis code menüsü açılsın kodu girin (benim televizyonumda kod 0143) ve ayarı open yaparak televizyonunuzun sınırlarını kaldırın...

http://www.youtube.com/watch?v=ACCmOyXl9j4

• arkadaşlar dediklernizi harfiyen uyguladım ama 3.15e upgrade etmedi bir türlü sürümü.ne yaptıysam, dosya aniden kapatıldı.yazılım güncelleme başlatılamıyor. uyarısı geliyor ve 3.15e geçemiyor.Yazılım mı yanlış diye silip tekrar yükledim, usb.deki herşeyi temizleyip sadece o klasörü bıraktım yine de olmadı.tv modeli 42ld420.lütfen yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1985

arkadaşlar ne akıllı kumandaya para verin ne de yazılım arayıp kafayı yiyin az önce aşağıdaki videodaki işlemi yapıp 32LD450 modelinin film özelliğini aktif ettim. İşlem çok basit bir adet kulaklığı kulaklık kısmından keserek 3.5mm jack takılı kulaklık kablosu ucuna eski kumanda üzerindeki led lambayı lehimleyin ardından bilgisayarınızın ses çıkışına bu jackı takın led lambayı televizyona tutarak videoda belirtilen ses dosyasını mediaplayer ile play yapın lede giden sinyal ile televizyonunuzun teknik servis code menüsü açılsın kodu girin (benim televizyonumda kod 0143) ve ayarı open yaparak televizyonunuzun sınırlarını kaldırın...

http://www.youtube.com/watch?v=ACCmOyXl9j4

o videoyu izleyip yaptım (LG LD 550) ama videodaki menü yerine başka bi menü açıldı. sende nasıl. foto koyuyorum aynısı mıydı.dvix falan yazmıyor. 2 yıldır açamadım servis menüsünü o kumandayı akıl edene de tebrik ederim:)

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli )

• Benimde ilk denememde bu menü açılmıştı divx aktif eden menü bu değil. diğer ses dosyalarını deneyerek videodaki ekranı bulabilirsin. çünkü dört adet ses dosyası var... :) işine yaramasına sevindim.
  • 1 Hafta aramam sonucunda gaziantepde buldum hama 12087 kumandayı. pazartesi istanbula getirtiyorum. usb videoyu açtıktan sonra bana mal olan fiyattan (60TL) satabilirim isteyene.. isteyen pm atabilir bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafaba

Servis usb girişi sadece servisin müdahale etmesi gereken durumlarda servis elemanlarınca kullanılan bir giriştir. Bu girişi kullanırsanız tvnin garantisini bitirmiş olursunuz. Bazı satış noktalarında usb girişinin fotograf ve film izlemek için kullanılacağı söyleniyor ama bu yanlış bir durum. Lg bu girişi güncelleme ve arızalarda servis elemanlarınca kullanılması için yapmıştır. Bilgilerinize.

böyle bir saçmalık mı var tv alıcan lcd usb olucak ama sen ona bakıcan o sana bakıcak böyle bir saçmalık yok ne derseniz deyin yok usb açık sunsalar herhangi bir yanlış yüklemede eprom gitse bu zaten garanti dışıdır şimdi kullanıcı kendi çabalarıyla açınca usbyi yine aynı şekilde eprom giderse yine garanti dışı kalıcak ee fark ne neresinden tutarsan tut bu dediğin mantık dışı..

• 42lh3000 için 3.15 firmware dosyası arıyorum bütün linkleri denedim iptal olmuş elinde olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  • arkadaslar su kumandadan istanbulda nerde bulabılırız eger elınde olan varsa ıletısıme gecelım ... bende ld450 var uygun frım bulamadım offffffffff:)
  • ld450 3,15 versiyon dosyası elinde bulunan varsa internete yükleyip link atabilir mi

farklı marka üniversal kumanda aldım ya işe yaramadı ya da ben yapamadım ( seupa basılı tutunca kırmızı ışık yanar şekilde durmuyor )

kumandalı olayı yaptım o da ya sinyal çok düşük geliyor ya da işe yaramıyor..

bilenler yardımcı olabilirler mi

teşekkürler.
  • kumandalı sınyal için gerekli olan dosya varsa bana yollayabılırmısın bırde oyle deyeyim su vav dosyasını bulamadımbır turlu ....
  • lg ld550 lcd tv var, elimde 2 tane 2,5 luk hdd var ikisinide görmüyor televizyonum
    , USB den flash bellekle rahatlıkla mkv izliyorum,
    bugün arkadaş yeni hdd almış 2,5 uk ona film yükledim benim tv, 750 gb lık hdd yi gördü

hdd nin markasını modelini yazıyorum belki işinize yarar
    SEAGATE SRD00F1 750 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

quote:

Orijinalden alıntı: Tulgacan

quote:

Orijinalden alıntı: Tulgacan

[size=4] SORU : LG PLAZMA/LCD TV'ME NASIL VİDEO ÇALAR ÖZELLİĞİ KAZANDIRIRIM?

[size=4]CEVAP : AŞŞAĞIDAKİ YAZILANLARI VE RESİMLERİ SIRASIYLA TAKİP EDEREK

RESİMLER CASIO EXILIM İLE ÇEKİLMİŞ, TV DENEMESİ LG 47LH4010'DA YAPILMIŞTIR

[size=5]1) Öncelikle LCD TV'nizi açın, ardından MENÜ tuşuna basın AYAR MENÜSÜne girin. orda HATA AYIKLAMA bölümüne girin, açılan pencerede LCD TV'nizin versiyonu 3.15 ten başka birşey ise, örneğin v3.24 ise; LCD TV'niz için gerekli olan v3.15 firmwareyi BURADAN indiriniz.(TV v3.15 ise birşey indirmenize gerek yok)

[size=5]2) Elinize 2-4-8-16-32GB... olan bir usb bellek alın, bilgisayarınıza takın ve bilgisayarıma sağ tıklayın, yönete basın, açılan pencerede depolamaya çift tıklayın, daha sonra disk yönetimi(yerel)'e sağ tıklayın, orda kaç gb ise görmüş olduğunu usb belleğinize sağ tıklayın, biçimlendir diyin, açılan mini pencerede FAT32 yi seçin TAMAM butonuna basın, biçimlensin, biçimlenince yönetten tamam diyip X'dan çıkın.

[size=5]3) Daha sonra indirmiş olduğunuz winrar/zip dosyasını bulun, sağ tıklayıp klasöre çıkartın, yeni oluşan (LH4000_V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash) türünden olan sarı klasörü açın, içindeki LG_DTV olan sarı klasörü bulun, klasörün içine girmeyin, klasöre sağ tıklayıp göndere gelin ve usb belleğinizin içine gönderin.

[size=5]4) Kopyalama bitince usb belleği çıkarıp LCD TV'nizin yanına gidin, TV açıksa kapatın, usb belleği arkasına takın, TV'yi tekrar açın, 10 saniye bekleyin, (usb'yi okuyupta otomatik güncelleme penceresi çıkmaz ise kumandadan MENÜ tuşuna basın, OPSİYON MENÜSÜ'nün üstüne gelip 7 kere üzerinde FAV yazan tuşa basın), karşınıza güncelleme penceresi gelecek, OK tuşu ile güncelleyi seçin, %100 olunca TV kapanıp tekrar açılır, açılınca güncellemenin doğru olarak tamamlandığını anlamak için yine MENÜ tuşuna basın AYAR MENÜSÜne girin, orda HATA AYIKLAMA bölümüne girin, açılan pencerede LCD TV'nizin versiyonu 3.15 olmuş ise (ki olmaması imkansız) işlem tamamlanmıştır.

[size=5]5) Şimdi LCD TV'nizi kapatmadan Menüden çıkın sadece sinyal yok yazısı kalsın, LCD TV'nizin sağ tarafına geçin yandaki butonlardan OK tuşuna basın ve arada saniye zaman bırakmadan kumandadaki OK tuşunada basın, 3-7 saniye arasında bir zamanda ekranda PAROLA seçenei belirecek, oraya PAROLA olarak 4 tane sıfır (0000) yazın, servis seçenekleri çıkacak karşınıza, çıkan menüde bir sürü şey var! AMAN HA! hiçbirini kurcalamayın.

[size=5]6) Şimdi sadece şunları yapın, kumandadan aşağıya doğru "ToolOption3"ün üstüne gelin, açılan menüde JPEG/MP3 seçeneği "1" olarak seçili ise dokunmayın, DIVX Menüsüne gelin "OFF" konumunu "HD" olarak değiştirin ve RETURN tuşu ile geri çıkın, dediğim gibi başka hiçbirşeye dokunmayın. Burda şeytan sizi kandırmasın, bluuetooth vs bilmemne bisürü şey yazıyor onlarla hiçbir işimiz yok kesinlikle dokunmayın ve diğer menülere girmeyin bile.

[size=5]7) Şimdi MENÜ'ye girin, USB'ye girin, orda seçeneklerde olan;

Fotoğraf Listesi (vardı)
    Müzik Listesi (vardı)
    Film Listesi (yeni gelen)
    Divx Kayıt Kodu (yeni gelen)
    Etkinliği Kaldırma (yeni gelen)

Menüleri çıkacak, yani bu menüler çıkmış ise işleminiz sorunsuz olarak tamamlanmış demektir. Hadi hayırlı olsun...

[size=4]EKLEMEK İSTEDİĞİM : Arkadaşlar USB belleğinizden fotoğraf, müzik, divx mpeg avi mkv bluray nerdeyse desteklemediği format kalmıyor diyebilirim, flv oynatmıyor, zaten bizim işimiz MKV ile... MKV oynatması zatne bize yeter, ama onun haricinde DIVX dahil birsürü formatı sorunsuzca ve mükemmel oynattığını deneyerek göreceksiniz.

PEKİ YA USB HDD?

EVET USB HDD DE TAKILIR, YALNIZ 2.5 DİSKİNİZ VAR VE ÇALIŞMADI DİYE ÜZÜLMEYİN, EĞER 2.5 DİSK TAKIYORSANIZ VE SADECE TEK KABLODAN BAĞLIYORSANIZ BİRİ İNCE KABLOLU OLAN 2 UÇLU USB KABLO KULLANMANIZ VEYA ADAPTÖR GİRİŞLİ USB KUTU KULLANMANIZ VEYA ZATEN ADAPTÖRLÜ OLAN 3.5 DİSK KULLANMAZNI GEREKMEKTEDİR. 2.5 USB BELLEK KULLANMAK İSTİYORSANIZ KALIN KABLOLU USB UCU İLE BİRLİKTE İNCE KABLOLU USB UCADA 5VOLT ELEKTRİK BAĞLAMANIZ GEREKLİ, BUNUDA YANINDA LAPTOPUNUZ VARSA ORDAN SAĞLAYABİLİR, MASAÜSTÜ PC VARSA ORDAN SAĞLAYABİLİR YADA PRİZE TAKILAN USB ÇIKIŞLI MP3 ŞARJ ADAPTÖRLERİ VAR ONADA BAĞLAYARAK BU ELEKTİRĞİ SAĞLAYABİLİRSİNİZ, BU 2 UÇLU USB KABLONUN İNCE KABLOLU UCU KISA OLDUĞU İÇİN UZATMAK İÇİN DİŞİ/ERKEK USB KABLODA KULLANMALISINIZ. ANLAMAYAN ARKADAŞ OLURSA BU KONUDAKİ BİLGİMİ PAYLAŞABİLİRİM.

[size=5]2.5 İNC 160GB, 250GB, 320GB USB DİSK SATMAKTAYIM, KABLOSUDA ÇİFT ÇIKIŞLIDIR VE İÇİNDE EN AZ 150GB BLURAY(.mkv) UZANTILI FİLM BULUNMAKTADIR, BİLGİNİZE, işte 320GB 2.5 DİSKİMDEN FİLMLER

Çok güzel anlatım. Teşkkürler

Aynı anda hem kumanda da yer alan hem de lcd üzerinde yer alan OK tuşuna basıyorum ama olmuyor bir türlü, bir yöntemi var mıdır ? Yazılım güncellemesini yaptım.

• Servisi aradım, 50 TL istediler, vazgeçtim kendim yapmaya çalışacağım, bu kumanda ile tv üzerinde yer alan OK tuşlarına aynı anda bastığımda menü gelse işlem tamam zaten :((
  • Arkadaşlar 37 LD 450 televizyonumun film izleme özelliğini burada anlatılan şekilde aktif hale getirmiştim ve 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyordum ama geçen haftadan beri harici diskte veya flashtaki film,klip,videoları görmüyor alet... Hama kumandayla birkaç kez deaktif edip sonra yine aktifleştirdim ama durum değişmiyor... Fotoğraflar sorunsuz, film menüsü yerliyerinde fakat video-film dosyalarını görmüyor...Benzer bir durum yaşayan veya önerisi olan var mı?
  • Opsiyon üstüne gelip 7 kere fav tuşuna basıyorum birşey olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben hakimim masum bey

Opsiyon üstüne gelip 7 kere fav tuşuna basıyorum birşey olmuyor

ben de bir türlü yapamadım, servis 50 TL istedi.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.