Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

Orijinalden alıntı: ben hakimim masum bey

Opsiyon üstüne gelip 7 kere fav tuşuna basıyorum birşey olmuyor

ben de bir türlü yapamadım, servis 50 TL istedi.

Bunların özel kumandaları var sanırsam , servis kendisimi gelip usb özelliğini açacak yoksa sadece kumandamı?
  • Arkadaşlar 42 lv5500 de usb den film izlerken tv kendini kapatıyor. Sorun nasıl çözülür bilgisi olan varmı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

Opsiyon üstüne gelip 7 kere fav tuşuna basıyorum birşey olmuyor

ben de bir türlü yapamadım, servis 50 TL istedi.

Bunların özel kumandaları var sanırsam , servis kendisimi gelip usb özelliğini açacak yoksa sadece kumandamı?

Servis gelip kendi yapınca 50 TL istiyorlar. Özel kumandayı aradım ama bulamadım. Diğer fav tuşu oldu ama ilgili işlemi yapamadım bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: başka

Arkadaşlar 42 lv5500 de usb den film izlerken tv kendini kapatıyor. Sorun nasıl çözülür bilgisi olan varmı

bilgisi olan yokmu arkadaşlar
  • şu işe adamakıllı bir elatıp illa versyon değiştirmedir,hama kumanda almadan,sybian telefondan kumanda programlarıdır,tv ye uygu wifi alıcı satın alıp android programı uğraştırmadan yapmanın yolunu aradım.uzun araştırmalar sonucuhttp://www.youtube.com/watch?v=fNiAvLtZ_fM böyle bir yöntem buldum ama işeyaramadı.sonra videodaki yöntemihttp://jumpjack.wordpress.com/2008/05/22/remote-control-4-the-emitter/ bu sitedeki gibi bağladım kabloyu genede MP3,TABLET,vs işeyaramadı.sonra 2. verdiğim sitedeki yorumlara dayanarak ses çıkış hz sinin sinyaldeki etkisini öğrendim.masa üstü pc ile ses-hoperlör-özellikler-gelişmiş kısmında ses hz sini 16 bit 48000 dvd kalitesinde ses çıkışı ile sinyali göndermeyi başardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devan -- 28 Nisan 2013; 19:44:53 >

• bugün baktım arkasına bizim lcd 32'liğin 150 watt elektrik sarfediyormuş milletin ledleri en fazla 60 65 watt yakıyor. televizyon ceryan değil sanki beni yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirfeza -- 4 Mayıs 2013; 20:32:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgac

Arkadaşlar 37 LD 450 televizyonumun film izleme özelliğini burada anlatılan şekilde aktif hale getirmiştim ve 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyordum ama geçen haftadan beri harici diskte veya flashtaki film,klip,videoları görmüyor alet... Hama kumandayla birkaç kez deaktif edip sonra yine aktifleştirdim ama durum değişmiyor... Fotoğraflar sorunsuz, film menüsü yerliyerinde fakat video-film dosyalarını görmüyor...Benzer bir durum yaşayan veya önerisi olan var mı?

Var mı fikri olan?
  • Değerli arkadaşar uzun bir süre geçmiş son mesaj atılmasından bu yana ancak ben yinede forumdaki arkadaşaların bana yardım edeceğini ümid ediyorum. Bende LG 32lg2000 model lcd var, 3.41.1 firmware versiyonuna sahip menu+ok tuşu kombinasyonu ile şifreli bölüm açılmıyor AD adjust gibi bir menu açılıyor ki oradan da birşey açılıp kapanamıyor görüntü ayarı yapılıyor.

İlk sorum bu model cihazda USB den film izlemek mümkün mü? Yurt içi ve yurt dışı neredeyse tüm bilgilere baktım net bir yanıt alamadım.

İkinci sroum şayet 1. sorunun cevabı evet ise firmware versiyonnu düşürmem gerek sanırım zira 3,15 olmalı onu net olarak anladım. Ancak türkçesi olan ülkemiz ayarlarıyla uyumlu firmware dosyasını da bulamadım.

Yardımlarınızı rica ediyorum...
  • Arkadaşlar bu işlemi Hama 11413 kumanda ile nasıl yapabiliriz? Kumandayı TV ye tanıtmakta problem yok fakat Servis menüsünü açamadım. Setup + AV yapınca açılmıyor. Bu kumandayla servis menüsüne girebilen var mı?
  • sanırım 3,15 lik versiyonu buldum uzun aramam sonucunda.

bir iki güne kadar servis menüsüne girmeyi dener buradan haber ederim.
    olması durumunda da arzu edene mail atarım versiyonu.
  • merhaba

bende 42 LH 5020 kullanıyorum. suan tv de vs olarak 03.75 görünüyor bu en son yazılım mııdır? daha gğnceline ulaşabilirmiyizm? teşekkürler.
  • merhaba,

LG televizyonumdan mkv uzantılı filmleri açabiliyorum fakat bu filmlerde alt yazı sorunu var.Alt yazı gelmiyor bunu nasıl giderebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnfori

merhaba,

LG televizyonumdan mkv uzantılı filmleri açabiliyorum fakat bu filmlerde alt yazı sorunu var.Alt yazı gelmiyor bunu nasıl giderebilirim?

menüden alt yazı ayarlarına girdiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Guapo

quote:

merhaba,

Alt yazı kapalıydı onu açık duruma getirdim ama menüde başka bir seçenek değiştiremiyorum
    Sadece 1 filmde değil bütün mkv uzantılılarda bu şekilde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Guapo

quote:

merhaba,

Alt yazı kapalıydı onu açık duruma getirdim ama menüde başka bir seçenek değiştiremiyorum
    Sadece 1 filmde değil bütün mkv uzantılılarda bu şekilde

Bu arada filmleri USB den açıyorum
  • alt yazıların isimlerinde sıkıtnı yok değil mi ? film ismiyle aynı olması gerektiğini bildiğinizi sanıyorum..Onun dışında neden gözükmez bilmiyorum bende açılıyor bir sorun yok ama vaktim olursa araştırırım sonuç alırsam paylaşırım
  • arkadaslar ben bu ıslemı yaparken nere hata yaptım bılmıyorum ama main board brick olmus servis değişicek diyo 300-500 arası bı rakadam soyledı 42pj350 ıcın :( yabancı forumlarda baktım bır kac cozum bulan var ama pek anlamadım. Yardımcı olabılecek kımse varmı acaba?
  • s.a herkese. bende lg 42ln575s serisi bir tv var ve ben usb den film izlemek istiyorum ama filmler açılmıyor ya da açılsa bile donuyor. bunun sebebi ne olabilir ve bu tv nin desteklediği video formatları nelerdir?
  • hocam iyi günler. Daha önce bir arkadaş sormuştu ama sonucu kaçırdım mkvodu açtığımda ilk sayfayı görebiliyorum 1-10 arası ondan sonrasını göremiyorum. Cihaz lg lm765s eski yazılımda bu yoktu. Yardımlarınız için teşekkürler
  • arkadaşlar bende lg 47 LH 3000 modeli var versiyon v3.63 yüklü hama kumanda bu gün bütün izmiri gezdim sadece media markt optimum da kodu (11413) olan modelini bulabildim bu modelle de deniyorum 0119 kodunu yüklüyorum ama setup ve av tuşlarına basınca menü açılmıyor ve 0119 kodu tvde hiç bir şeyi çalıştırmıyor başka kodlar ile tv yi kontrol edebiliyorum ama o kodlardada setup ve av bir işe yaramıyor bu kumanda ile yapamazmıyım servis menüsünü açma imkanım yokmu bilen bir arkadaşım bilgi verirse çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.