Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alihaydar2003

Merhaba arkadaşlar. LG LM660s televizyonumda USB ye kayıt komutu verdim, cihazda formatlanacak uyarısında bulundu. ok dedim ve diğer USB portunda bağlı bulunan Hdd yi formatladı. Film arşivim bunun içersinde idi. Hdd yi pc bağladım ancak pc görmüyor. Bu hdd yi kurtarmak için ne yapmalıyım. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

kurtarma programları var araştır istersen ama dosyaları tam olarak kurtaramayabilirsin
  • İlginize çok teşekkür ederim. Araştırmalarım sonucu Hdd yi görünür hale getirdim ancak dediğiniz gibi arşivimin tamamı gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

quote:

Orijinalden alıntı: Tulgacan

quote:

Orijinalden alıntı: Tulgacan

SORU : LG PLAZMA/LCD TV'ME NASIL VİDEO ÇALAR ÖZELLİĞİ KAZANDIRIRIM?

CEVAP : AŞŞAĞIDAKİ YAZILANLARI VE RESİMLERİ SIRASIYLA TAKİP EDEREK

RESİMLER CASIO EXILIM İLE ÇEKİLMİŞ, TV DENEMESİ LG 47LH4010'DA YAPILMIŞTIR

1) Öncelikle LCD TV'nizi açın, ardından MENÜ tuşuna basın AYAR MENÜSÜne girin. orda HATA AYIKLAMA bölümüne girin, açılan pencerede LCD TV'nizin versiyonu 3.15 ten başka birşey ise, örneğin v3.24 ise; LCD TV'niz için gerekli olan v3.15 firmwareyi BURADAN indiriniz.(TV v3.15 ise birşey indirmenize gerek yok)

2) Elinize 2-4-8-16-32GB... olan bir usb bellek alın, bilgisayarınıza takın ve bilgisayarıma sağ tıklayın, yönete basın, açılan pencerede depolamaya çift tıklayın, daha sonra disk yönetimi(yerel)'e sağ tıklayın, orda kaç gb ise görmüş olduğunu usb belleğinize sağ tıklayın, biçimlendir diyin, açılan mini pencerede FAT32 yi seçin TAMAM butonuna basın, biçimlensin, biçimlenince yönetten tamam diyip X'dan çıkın.

3) Daha sonra indirmiş olduğunuz winrar/zip dosyasını bulun, sağ tıklayıp klasöre çıkartın, yeni oluşan (LH4000_V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash) türünden olan sarı klasörü açın, içindeki LG_DTV olan sarı klasörü bulun, klasörün içine girmeyin, klasöre sağ tıklayıp göndere gelin ve usb belleğinizin içine gönderin.

4) Kopyalama bitince usb belleği çıkarıp LCD TV'nizin yanına gidin, TV açıksa kapatın, usb belleği arkasına takın, TV'yi tekrar açın, 10 saniye bekleyin, (usb'yi okuyupta otomatik güncelleme penceresi çıkmaz ise kumandadan MENÜ tuşuna basın, OPSİYON MENÜSÜ'nün üstüne gelip 7 kere üzerinde FAV yazan tuşa basın), karşınıza güncelleme penceresi gelecek, OK tuşu ile güncelleyi seçin, %100 olunca TV kapanıp tekrar açılır, açılınca güncellemenin doğru olarak tamamlandığını anlamak için yine MENÜ tuşuna basın AYAR MENÜSÜne girin, orda HATA AYIKLAMA bölümüne girin, açılan pencerede LCD TV'nizin versiyonu 3.15 olmuş ise (ki olmaması imkansız) işlem tamamlanmıştır.

5) Şimdi LCD TV'nizi kapatmadan Menüden çıkın sadece sinyal yok yazısı kalsın, LCD TV'nizin sağ tarafına geçin yandaki butonlardan OK tuşuna basın ve arada saniye zaman bırakmadan kumandadaki OK tuşunada basın, 3-7 saniye arasında bir zamanda ekranda PAROLA seçenei belirecek, oraya PAROLA olarak 4 tane sıfır (0000) yazın, servis seçenekleri çıkacak karşınıza, çıkan menüde bir sürü şey var! AMAN HA! hiçbirini kurcalamayın.

6) Şimdi sadece şunları yapın, kumandadan aşağıya doğru "ToolOption3"ün üstüne gelin, açılan menüde JPEG/MP3 seçeneği "1" olarak seçili ise dokunmayın, DIVX Menüsüne gelin "OFF" konumunu "HD" olarak değiştirin ve RETURN tuşu ile geri çıkın, dediğim gibi başka hiçbirşeye dokunmayın. Burda şeytan sizi kandırmasın, bluuetooth vs bilmemne bisürü şey yazıyor onlarla hiçbir işimiz yok kesinlikle dokunmayın ve diğer menülere girmeyin bile.

7) Şimdi MENÜ'ye girin, USB'ye girin, orda seçeneklerde olan;

Fotoğraf Listesi (vardı)
    Müzik Listesi (vardı)
    Film Listesi (yeni gelen)
    Divx Kayıt Kodu (yeni gelen)
    Etkinliği Kaldırma (yeni gelen)

Menüleri çıkacak, yani bu menüler çıkmış ise işleminiz sorunsuz olarak tamamlanmış demektir. Hadi hayırlı olsun...

EKLEMEK İSTEDİĞİM : Arkadaşlar USB belleğinizden fotoğraf, müzik, divx mpeg avi mkv bluray nerdeyse desteklemediği format kalmıyor diyebilirim, flv oynatmıyor, zaten bizim işimiz MKV ile... MKV oynatması zatne bize yeter, ama onun haricinde DIVX dahil birsürü formatı sorunsuzca ve mükemmel oynattığını deneyerek göreceksiniz.

PEKİ YA USB HDD?

EVET USB HDD DE TAKILIR, YALNIZ 2.5 DİSKİNİZ VAR VE ÇALIŞMADI DİYE ÜZÜLMEYİN, EĞER 2.5 DİSK TAKIYORSANIZ VE SADECE TEK KABLODAN BAĞLIYORSANIZ BİRİ İNCE KABLOLU OLAN 2 UÇLU USB KABLO KULLANMANIZ VEYA ADAPTÖR GİRİŞLİ USB KUTU KULLANMANIZ VEYA ZATEN ADAPTÖRLÜ OLAN 3.5 DİSK KULLANMAZNI GEREKMEKTEDİR. 2.5 USB BELLEK KULLANMAK İSTİYORSANIZ KALIN KABLOLU USB UCU İLE BİRLİKTE İNCE KABLOLU USB UCADA 5VOLT ELEKTRİK BAĞLAMANIZ GEREKLİ, BUNUDA YANINDA LAPTOPUNUZ VARSA ORDAN SAĞLAYABİLİR, MASAÜSTÜ PC VARSA ORDAN SAĞLAYABİLİR YADA PRİZE TAKILAN USB ÇIKIŞLI MP3 ŞARJ ADAPTÖRLERİ VAR ONADA BAĞLAYARAK BU ELEKTİRĞİ SAĞLAYABİLİRSİNİZ, BU 2 UÇLU USB KABLONUN İNCE KABLOLU UCU KISA OLDUĞU İÇİN UZATMAK İÇİN DİŞİ/ERKEK USB KABLODA KULLANMALISINIZ. ANLAMAYAN ARKADAŞ OLURSA BU KONUDAKİ BİLGİMİ PAYLAŞABİLİRİM.

2.5 İNC 160GB, 250GB, 320GB USB DİSK SATMAKTAYIM, KABLOSUDA ÇİFT ÇIKIŞLIDIR VE İÇİNDE EN AZ 150GB BLURAY(.mkv) UZANTILI FİLM BULUNMAKTADIR, BİLGİNİZE, işte 320GB 2.5 DİSKİMDEN FİLMLER

Çok güzel anlatım. Teşkkürler

firmware listesinde 47lw3350 yi bulamadım

• merhaba bende 42lg5010 var v:3.51.1 buna v: 3.15 bulamıyorum yardım ederseniz çok sevinirim
  • 50 ps 6000 için bir çözüm yok mu hala ?
  • 42lf2500 3.63 yazılımlı cihazım var, birçok mesajı okudum bunun için 3.15 firmware linkini bir türlü bulamadım?
    Ayrıca 2+1 ses sistemim var, ses çıkışını arkasındaki audio girişine takıyorum ancak ses çıkışı alamıyorum, hala televizyon hoparlöründen ses geliyor.
    Tecrübesi olan var mıdır?
  • http://www.filecrop.com/lg-dtv-v3.15-firmware.html
    ARKADAŞIM BURADA İSTEDİĞİN BÜTÜN FİRM'LERİN HEPSİ MEVCUT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanaft -- 20 Ağustos 2012; 22:41:16 >
  • ARKADAŞLAR BU MENÜDE BİRDE BLUETOOTH GÖRÜNÜYOR NASIL AKTİF EDERİZ BEN DEĞERİ 1 YAPTIM TV ANA MENÜSÜNDE GÖRÜNÜYOR AMA BLUETOOTH ETKİNLEŞMİYOR USB 'YE BLUETOOTH APARATI TAKTIM AMA ÇALIŞMADI BAKALIM BUNU ÇÖZEBİLECEKMİYİZ :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burley

merhaba bende 42lg5010 var v:3.51.1 buna v: 3.15 bulamıyorum yardım ederseniz çok sevinirim

http://www.filecrop.com/lg-dtv-v3.15-firmware.html
  • Arkadaslar sorunum malesef büyük, 32LG5000 model tv me V3.55 i yükledim ve dosyayı lg nin Yunan resmi sitesinden buldum USB ye attım bin olarak ve güncellemeyi yaptı kendisi restart yaptı tv açıldı fakat görüntu yok ve seste yok kumanda çalışıyor ama ekranda menü görüntüsü hiçbirşeyi yok simsiyah bir ekran var karşımda input la bağlı üniteler arasında geçiş yaptım ekranda siyahbeyazlı çizgiler çıktı ve sonra mavi çizgiler göründü
    Basına böyle bir sorun gelen var mı? Ne yapmalıyım yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar AVCHD formatları oynatabilen varmı.. varsa bilgimiz olsun sabahlara kadar convert ler den kurtulalım..
  • Arkadaşlar merhaba. Benim evimde LG 42PG6000 modeli Plazma TV var. Firmware sürümü 3.08. Şu ana kadar ne yaptımsa 3.15 sürümüne güncelleyemedim. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • bu özelliğin olabileceği birden aklıma geldi ve internette arama yapınca konuya ulaştım bilgiler çok açıklayıcıydı ama çok karışmış bir arkadaş düzgünce anlatmış bencede çok başarılı olmuş benim televizyonum 32lh2000 di yazılım sürümü 3.63 tü sürümü 3.15 e düşürüp servis menüsüne girdim ayarları yaptım sonra 3.75 olan güncel sürümü yükledim üstüne şimdilik çok güzel bir şekilde çalışıyor.
  • LG den bi yol olmaz, aldık elimizde patladı, gidin Samsung alın ,çatır çatır açmadığı , dosya film yok. DTS falan tırı vırı yani.
  • Hocam şimdi ben bu işlemi yaptım, film oynatma özelliğini açtım ve film izleyebiliyorum artık.

Peki şimdi versiyonu yükseltsem problem olur mu?
  • ben yükselttim herhangi bir sorun olmuyor
  • Merhaba Arkadaşlar.
    Belki forum sitesinde daha öncepaylaşılmıştır bilemiyorum ama yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Benim 42 LG5000 lcd televizyonum var ve tv'nin arka tarafında 'service only' yazılı olan usb girişi mevcut.
    Bu marka televizyonlarda divx, mkv, mp3 oynatma olasılığım nedir?
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • form başlarında yazılan işlemleri harfiyen yaparsanız. sizde usb den film mp3 resim izleyebilirsiniz. ve dvd divx vcd den çok daha kaliteli oluyor bizzat denedim..
  • Arkadaşlar, oturma odasına 22", 32", 42" civarında bir LCD veya LED TV almayı düşünüyorum. Bütçem maximum 1000 TL.

Tv lerin özelliklerinden pek anlamıyorum ve anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum.

İşyerinde netten film indirip, usb ye atıp, akşam evde seyretmek istiyorum. mkv, avi, mpeg, mp4, FLV gibi dosyaları oynatan, usb girişli FULL HD bir LCD yada LED önerebilir misiniz?

Hangi markanın hangi modelini almalıyım? Fiyat / performans olarak nasıldır?

İki gündür nette araştırıyorum ama ne alacağımı hala bulamadım? :(

Acilen yardımınıza ihtiyacım var.
  • Arkadaslar konuyu baya bi okdum ama anlamadigim bir nokta var. 42LD450 icin tek yontem HAMA kumandami acaba? 3.15 fw yukleyip yapamazmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.