Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yokmu bana yardım edebilecek biri servis menüsünden anlayan ? Resimdede göründüğü gibi AV1 RGB inputun görüntüsünü componenet inputtaki görüntü gibi uzaklaştırmamın bi çaresi yokmu servis menüsünden filan?iki görüntüde aynı ayarlarda(16:9) farklı inputlardan çekilmiştir.Teki uzak teki yakın zommlu gösteriyor.Componentte görüntü siyah beyaz o önemli değil zaten uydu alıcım componenti desteklemediği için görüntüyü siyah beyaz verdi sadece yeşil inputa takmıştım video kablosunu.Fakat resimdeki gibi görüntü daha uzak ve güzel aslında..(İKİ RESİMDE AYNI UYDU ALICISINDAN ALINMIŞTIR).RGB INPUTU COMPONENT GİBİ NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM.Eski Monitorlerdeki görüntü zommlama filan gibi?

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix-61

Arkadaşlar 32lw4500 servis menüsünü nasil acarim

++
  • Arkadaşlar tüm konuları okumama rağmen LG M227 WD (J) PZ 3.07.1 VERSİYONU var. bu modelde usb den film izlemek mümkün müdür?

yazılım Yükseltme işe yarar mı?

Hama kumanda bu usb film açılıyor mu? bu seride

ok tv + ok kumandaya basınca tool option çıkmıyor.

nokia e72 symbian modelli bir telefon Psiloc irremote controller işlemi nasıl gerçekleştiriyoruz.

Ya artık bu model içinde bir yardım edin 2 gündür bir sonuç alamadım.... napmamız lazım....

• quote:

quote:

Arkadaşlar 32lw4500 servis menüsünü nasil acarim

++

Arkadaşlar bu modelin servis menüsü nasıl acilir bilen varsa yardimm
  • kumandayı satmaktan vazgeçtim ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi must4 -- 14 Nisan 2012; 13:34:32 >
  • lg 47lw3350 var bende. özelliklerinde mkv den bahsetmiyor ama mkv leri sorunsuz oynatıyor. 2tb hdd yi bağladım gayet stabil. bu cihaz sanırım eski model. update yapılabiliyormu yapılıyorsan update dosyasını nereden bulabilirim ? ve nasıl update edebilirim yardım edersmisiniz ?
  • Servis menüsünü açan hama kumanda arayan arkadaşlar.
    Ben buldum isteyen varsa..

Hama Kumanda
  • hama kumanda ile hiç versiyon yükseltme vs ile ugraşmadan LG LD 550 tv nin video oynatma seçenegi aktif hale geliyor
  • Arkadaşlar bende 42LV450 war kumanda ve panelden tuşa basınca bir menü gelmiyor. ne yapmam lazım usbden film izlemek için
  • arkadaşlar bende 10 gün önce lg42lw4500 model 3d led aldım 3d yi seyredeyim diye karıştırırken menü ayarlarını fazla karıştırdım sonra her şeyi bi sıfırlayayım diye fabrika ayarlarına döndüm ama 3d menüsün de daha önce 3 ayrı seçenek varken bir de baktım 1 tek seçenek kalmış ne yapacağımı bir türlü bulamadım bu 3d menüsünde ki seçenekleri yaniden açmak için ne yapmam lazım bir açıklama getirirseniz sevinirim artı bu model tv lerde internet özelliği yok bunun için de servis menüsünde bi açma bölümü gibi benzer bir şeyler varmıdır veya özellik olarak gizli menüler felan varmı bi açıklama getirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalcaki -- 21 Nisan 2012; 23:26:23 >

• Bende LG LH400 106 tv var, dün antalyadan bir arkadaş kargo ile "HAMA 12087 Üniversal"" kumanda gönderdi o kumandayla tarif edildiği gibi servis menüsüne girdim ve usb ve harici diskten film seyretme olaylarını hallettim,hatta Bluetooth özelliği bile aktif hale geldi,kumandayı 3. dakika kullandım ve sorunu çözdüm, bu koınuda sıkıntısı olan kim varsa kumandayı kargo ile kendisine gönderebilirim.
    saygılar.
  • lg tv için 3,15 ver. firmware linki olan veya yazılımı olan varsa yardımcı olun arkadaşlar
  • 42lh4000 kullanicisiyim 3.15 versiyon bulup downgrade ya
    tim ve servise menuden divx ve bluetooth modunu hd ve on mode yaptim. filmler catir catir calisiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulgacan

quote:

Orijinalden alıntı: Tulgacan

SORU : LG PLAZMA/LCD TV'ME NASIL VİDEO ÇALAR ÖZELLİĞİ KAZANDIRIRIM?

CEVAP : AŞŞAĞIDAKİ YAZILANLARI VE RESİMLERİ SIRASIYLA TAKİP EDEREK

RESİMLER CASIO EXILIM İLE ÇEKİLMİŞ, TV DENEMESİ LG 47LH4010'DA YAPILMIŞTIR

1) Öncelikle LCD TV'nizi açın, ardından MENÜ tuşuna basın AYAR MENÜSÜne girin. orda HATA AYIKLAMA bölümüne girin, açılan pencerede LCD TV'nizin versiyonu 3.15 ten başka birşey ise, örneğin v3.24 ise; LCD TV'niz için gerekli olan v3.15 firmwareyi BURADAN indiriniz.(TV v3.15 ise birşey indirmenize gerek yok)

2) Elinize 2-4-8-16-32GB... olan bir usb bellek alın, bilgisayarınıza takın ve bilgisayarıma sağ tıklayın, yönete basın, açılan pencerede depolamaya çift tıklayın, daha sonra disk yönetimi(yerel)'e sağ tıklayın, orda kaç gb ise görmüş olduğunu usb belleğinize sağ tıklayın, biçimlendir diyin, açılan mini pencerede FAT32 yi seçin TAMAM butonuna basın, biçimlensin, biçimlenince yönetten tamam diyip X'dan çıkın.

3) Daha sonra indirmiş olduğunuz winrar/zip dosyasını bulun, sağ tıklayıp klasöre çıkartın, yeni oluşan (LH4000_V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash) türünden olan sarı klasörü açın, içindeki LG_DTV olan sarı klasörü bulun, klasörün içine girmeyin, klasöre sağ tıklayıp göndere gelin ve usb belleğinizin içine gönderin.

4) Kopyalama bitince usb belleği çıkarıp LCD TV'nizin yanına gidin, TV açıksa kapatın, usb belleği arkasına takın, TV'yi tekrar açın, 10 saniye bekleyin, (usb'yi okuyupta otomatik güncelleme penceresi çıkmaz ise kumandadan MENÜ tuşuna basın, OPSİYON MENÜSÜ'nün üstüne gelip 7 kere üzerinde FAV yazan tuşa basın), karşınıza güncelleme penceresi gelecek, OK tuşu ile güncelleyi seçin, %100 olunca TV kapanıp tekrar açılır, açılınca güncellemenin doğru olarak tamamlandığını anlamak için yine MENÜ tuşuna basın AYAR MENÜSÜne girin, orda HATA AYIKLAMA bölümüne girin, açılan pencerede LCD TV'nizin versiyonu 3.15 olmuş ise (ki olmaması imkansız) işlem tamamlanmıştır.

5) Şimdi LCD TV'nizi kapatmadan Menüden çıkın sadece sinyal yok yazısı kalsın, LCD TV'nizin sağ tarafına geçin yandaki butonlardan OK tuşuna basın ve arada saniye zaman bırakmadan kumandadaki OK tuşunada basın, 3-7 saniye arasında bir zamanda ekranda PAROLA seçenei belirecek, oraya PAROLA olarak 4 tane sıfır (0000) yazın, servis seçenekleri çıkacak karşınıza, çıkan menüde bir sürü şey var! AMAN HA! hiçbirini kurcalamayın.

6) Şimdi sadece şunları yapın, kumandadan aşağıya doğru "ToolOption3"ün üstüne gelin, açılan menüde JPEG/MP3 seçeneği "1" olarak seçili ise dokunmayın, DIVX Menüsüne gelin "OFF" konumunu "HD" olarak değiştirin ve RETURN tuşu ile geri çıkın, dediğim gibi başka hiçbirşeye dokunmayın. Burda şeytan sizi kandırmasın, bluuetooth vs bilmemne bisürü şey yazıyor onlarla hiçbir işimiz yok kesinlikle dokunmayın ve diğer menülere girmeyin bile.

7) Şimdi MENÜ'ye girin, USB'ye girin, orda seçeneklerde olan;

Fotoğraf Listesi (vardı)
    Müzik Listesi (vardı)
    Film Listesi (yeni gelen)
    Divx Kayıt Kodu (yeni gelen)
    Etkinliği Kaldırma (yeni gelen)

Menüleri çıkacak, yani bu menüler çıkmış ise işleminiz sorunsuz olarak tamamlanmış demektir. Hadi hayırlı olsun...

EKLEMEK İSTEDİĞİM : Arkadaşlar USB belleğinizden fotoğraf, müzik, divx mpeg avi mkv bluray nerdeyse desteklemediği format kalmıyor diyebilirim, flv oynatmıyor, zaten bizim işimiz MKV ile... MKV oynatması zatne bize yeter, ama onun haricinde DIVX dahil birsürü formatı sorunsuzca ve mükemmel oynattığını deneyerek göreceksiniz.

PEKİ YA USB HDD?

EVET USB HDD DE TAKILIR, YALNIZ 2.5 DİSKİNİZ VAR VE ÇALIŞMADI DİYE ÜZÜLMEYİN, EĞER 2.5 DİSK TAKIYORSANIZ VE SADECE TEK KABLODAN BAĞLIYORSANIZ BİRİ İNCE KABLOLU OLAN 2 UÇLU USB KABLO KULLANMANIZ VEYA ADAPTÖR GİRİŞLİ USB KUTU KULLANMANIZ VEYA ZATEN ADAPTÖRLÜ OLAN 3.5 DİSK KULLANMAZNI GEREKMEKTEDİR. 2.5 USB BELLEK KULLANMAK İSTİYORSANIZ KALIN KABLOLU USB UCU İLE BİRLİKTE İNCE KABLOLU USB UCADA 5VOLT ELEKTRİK BAĞLAMANIZ GEREKLİ, BUNUDA YANINDA LAPTOPUNUZ VARSA ORDAN SAĞLAYABİLİR, MASAÜSTÜ PC VARSA ORDAN SAĞLAYABİLİR YADA PRİZE TAKILAN USB ÇIKIŞLI MP3 ŞARJ ADAPTÖRLERİ VAR ONADA BAĞLAYARAK BU ELEKTİRĞİ SAĞLAYABİLİRSİNİZ, BU 2 UÇLU USB KABLONUN İNCE KABLOLU UCU KISA OLDUĞU İÇİN UZATMAK İÇİN DİŞİ/ERKEK USB KABLODA KULLANMALISINIZ. ANLAMAYAN ARKADAŞ OLURSA BU KONUDAKİ BİLGİMİ PAYLAŞABİLİRİM.

2.5 İNC 160GB, 250GB, 320GB USB DİSK SATMAKTAYIM, KABLOSUDA ÇİFT ÇIKIŞLIDIR VE İÇİNDE EN AZ 150GB BLURAY(.mkv) UZANTILI FİLM BULUNMAKTADIR, BİLGİNİZE, işte 320GB 2.5 DİSKİMDEN FİLMLER

Çok güzel anlatım. Teşkkürler

• ARKADAŞLAR LG LH5000 LCD TV SAHİBİYİM. YAKIN ZAMANDA İNTERNETTEKİ 350MB AVİ DİZİLER MP4 FORMATINDA YAYINLANMAYA BAŞLADI VE TELEVİZYONUM BU FORMATI AÇMIYOR :( 2 GÜNDÜR FORUMLARI OKUYUP DURUYORUM AMA İYİCE KAFAM KARIŞTI İNTERNETTEN 3.75 FİREWARE İNDİRDİM AMA DOSYA İSMİ 635704(3.75.00)-LH70_0.1.57.85_flash_V3.75.EPK ŞEKLİNDE BU SURUM LH7000 İÇİNMİ ANLAYAMADIM VE KURMAYI DENEMEDİM. AÇIKÇASI TAM NASIL KURACAĞIMIDA ANLAYAMADIM BİR ÇOK FARKLI ANLATIM VAR. BU KONUYA HAKİM ARKADAŞLAR MP4 FORMATLI FİLMLERİ DİZİLERİ FİRAWARE İLE İZLEYEBİLİRMİYİM EĞER İZLEYEBİLİYORSAM HANGİ DOSYAYI NASIL YÜKLERİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN. TEŞEKKÜRLER....
  • bende de lh3000 var. usb belleğin ana klasörüne programın kendi klasörünü atıyorsun. belleği tv nin usb girişine takıyorsun. tv yazılımı otomatik olarak algılıyor. yanlız yükleme esnasında tv ile oynama. tv birdaha yazılım almıyormuş diye duydum..

ve yükleme bitiyor.. sorun yok.
  • SON SURUM 3.75'İ BAŞARI İLE YUKLEDİM AMA HALA MP4 FORMATLI BAZI DİZİLERİ OYNATMIYOR ÖRNEĞİM SPARTACUS SEZON 2 BOLUM 7 BU VİDEO MP4 FORMATINDA AMA OYNATMIYOR NE YAPTIYSAM ÇÖZEMEDİM :(((
  • Toshiba lcd 19 AV605PG tv'im var. Cihazdan servis only yazıyor. Bundan da film seyretmek mümkün mü?
  • Merhaba arkadaşlar. LG LM660s televizyonumda USB ye kayıt komutu verdim, cihazda formatlanacak uyarısında bulundu. ok dedim ve diğer USB portunda bağlı bulunan Hdd yi formatladı. Film arşivim bunun içersinde idi. Hdd yi pc bağladım ancak pc görmüyor. Bu hdd yi kurtarmak için ne yapmalıyım. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Malesef hiç bir şey yapamazsın kurtarman çok çok uzun sürer bunuda yapman mümkün değil aylarını alır
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.