Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Yünanlı genç filan yazmışınız ya ben türkçesini video olarak ayrıntılı bi şekilde açıkladım niçin izlemiyorsunuz led kızılötesi ile herhangi bir kumandayla ses dosyasını göndererek yapılıyor bu işlem çok basit yukarıda video linkinide vermiştim....Biraz formu inceleyelim...Yada direk google amcaya:Lg lcd tv usb film izleme yazın benim hazırladığım video ilk olarak karşınıza çıkıyor zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless4040

Arkadaşlar Yünanlı genç filan yazmışınız ya ben türkçesini video olarak ayrıntılı bi şekilde açıkladım niçin izlemiyorsunuz led kızılötesi ile herhangi bir kumandayla ses dosyasını göndererek yapılıyor bu işlem çok basit yukarıda video linkinide vermiştim....Biraz formu inceleyelim...Yada direk google amcaya:Lg lcd tv usb film izleme yazın benim hazırladığım video ilk olarak karşınıza çıkıyor zaten...

Her video'yu izlemedim ama o sistemi bir türlü başaramadım ben. 3 tane kulaklık kablosu haşat ettim ama olmadı maalesef. 30 lira bayıldım servise sonunda.
  • arkadaşlar Samsung LE40A656A1 FXXC modelinde usb den ansıl film izleyebilirim ? İlk mesajda anlatılan sadece lg için, söylediğim modelde nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz ? direk flash belleği taktığımda sadece fotoğraf görüntüleyebiliyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

quote:

Arkadaşlar Yünanlı genç filan yazmışınız ya ben türkçesini video olarak ayrıntılı bi şekilde açıkladım niçin izlemiyorsunuz led kızılötesi ile herhangi bir kumandayla ses dosyasını göndererek yapılıyor bu işlem çok basit yukarıda video linkinide vermiştim....Biraz formu inceleyelim...Yada direk google amcaya:Lg lcd tv usb film izleme yazın benim hazırladığım video ilk olarak karşınıza çıkıyor zaten...

Her video'yu izlemedim ama o sistemi bir türlü başaramadım ben. 3 tane kulaklık kablosu haşat ettim ama olmadı maalesef. 30 lira bayıldım servise sonunda.

Sanırım sen facebook sayfasındada yazmışın bi sayfa öneriliyor videoda orda ses mp3 leri filan var kumanda için facebook taki sayfada gördüm aynı senin gibi birisini :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

quote:

Sanırım sen facebook sayfasındada yazmışın bi sayfa öneriliyor videoda orda ses mp3 leri filan var kumanda için facebook taki sayfada gördüm aynı senin gibi birisini :D

O da benim :)

• quote:

senin videoyu da izledim ellerine sağlık daha ayrıntılı daha güzel. ama ben önce o yünanlı gencin;) videosunu gördüm...
  • quote:

Selamlar ben biraz yukarıdada yazdım 37LG5000 model lcd tvm var. Servis çağırdım onlar bile açamadılar ilgili menüleri ve merkezden bir teknisyeni arayıp sordular oda bu modellerde o özellik yok demiş (TV de usb girişi olmasına rağmen)... Sizin bulduğunuz veya bu bulunan yöntem servisin açamadığı menüyü açarmı ya da USB bağlantısı olduğu halde neden o menüleri ben açamıyorum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

• vay be konu nerelere gelmiş. ben en son 1 yılı geçti 42lf2500 ün usb sini aktif etmitşim. ediş o ediş. hala izliyorum mkv leri. ama dts çözmediği için artık film izleme işini içerdeki samsung 32c450 de yapıyoruz. bu firmalar bi acaip bazı modellerine usb koyup film izleme koymuyorlar bazılarına koyup aktif etmityorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

arkadaşlar Samsung LE40A656A1 FXXC modelinde usb den ansıl film izleyebilirim ? İlk mesajda anlatılan sadece lg için, söylediğim modelde nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz ? direk flash belleği taktığımda sadece fotoğraf görüntüleyebiliyorum ...

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonder

quote:

Selamlar ben biraz yukarıdada yazdım 37LG5000 model lcd tvm var. Servis çağırdım onlar bile açamadılar ilgili menüleri ve merkezden bir teknisyeni arayıp sordular oda bu modellerde o özellik yok demiş (TV de usb girişi olmasına rağmen)... Sizin bulduğunuz veya bu bulunan yöntem servisin açamadığı menüyü açarmı ya da USB bağlantısı olduğu halde neden o menüleri ben açamıyorum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

Eğer servis menüsüne girebildiysen ve Divx seçeneği,ilgili tools menülerinde yoksa Tv nizin o özelliği maalesef yok demektir.Usb girişi varsa o sadece servisin software müdahalesi için tasarlanmıştır.Eğer LG televiyonunuzun modeline uygun Divx özelliği ekli yeni bir yazılım geliştirirse ancak o zaman film izleyebilirsin upgrade ederek.Fakat o özellik yok dedilerse LG merkezden üzgünüm yapacak bişey yok alırken araştırsaydın keşke çünkü ben merkeze telefon açtığımda tv ye sonradan o özellik eklenmiştir dediler (tabi yeni yazılım üretimi sayesinde) benim Lcd modeli için.buda tabi üreticinin yazılım geliştirerek koyduğu bi özellik Tv ye uygun yazılım şart başka türlü imkansız.Videoda yapılan sadece o ekli olan yazılımdaki toolslardan Divx i on a çevirmek.Aynı Lambanın düğmesine basıp lambayı yakmak gibi bişey ama lamba yoksa yanmaz.Oraya bir lamba takmak şart yani yeni bir yazılım;) LG merkezle bi görüş en azından bu modele uygun bir usb film izleme özelliği olan yazılım varmı diye sor varsa internette bulursun sana sadece ismini versinler.Tabi yetkili birisini bağlat çağrı merkezi bilemez ;)
    Teşekkürler...

• Cevap için teşekkürler araştıracağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonder

quote:

Teşekkürler.

benim aradığım yetkili servis de açamayacaklarını söylediler. o özellik yok dediler ama ben açtım... forumları biraz araştır bulunur bir çaresi...

• Valla kafam iyice karıştı arkadaşlar :D
  • merhaba arkadaşlar

benim sorum 32lg2000 modelinde bu olayı yapabiliyor muyuz.?
    lg modellerine olmadığını okudum
    ama 32lg2100 modeline olduğunu istisnai bir durum olduğunu okudum
    acaba bendeki modele de oluyormu

yazılım V3.15.1

işte servis kısmını açtım ama sadece tool 1 var geri kalan yok
    yazılım güncellemeler ile birşey eldeedebilir miyiz?

bilgilendiren olursa şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklife123 -- 26 Şubat 2012; 12:47:35 >
  • Arkadaşlar benimde bi sorum olacak LG servis menüsünün inini dibini bilen arkadaşlar bana cevap verirse çok sevinirim siteyi dolaştım fakat sanırım servis menüsü ile alakalı için burda sormak istedim..Sorum şöyle benim Receiver eski model AV çıkışından scart ile yayını almaktayım şöyle birşey dikkatimi çekti.Receiverdan çıkan output Av nin Video kablosunu LCD tvnin Av inputuna taktığımda görüntü ekrana daha bir yakın duruyor yani örneğin kanal amblemleri ekranın köşesine daha bi yaklaşıyor fakat bi gün denedim Video çıkışını Tv nin Komponent girişinin yeşil inputuna taktığımda Kanal logosu ekranın köşesinden uzaklaştı alan genişledi yani.Fakat receiver component çıkışlı olmadığı için görüntü siyah beyaz berbattı dolayısıyla.Aklıma şu geldi demekki receiver daha geniş bir görüntü imkanı sağlıyor fakat Tv nin Av çıkışının ayarını biraz daha zoom lu yapmışlar.Sorum şu Servis menüsünde görüntü çıkış ayarları varmı eğer varsa Av1 görüntü çıkışının ayarlarını servis menüsünden ekrandan uzaklaştırıp daha geniş bir alanı izleme imkanım varmı?Eğer isteyen olursa resim olarakta detayı atabilirim..Teşekkürler...

• USB 'den movie izleyen arkadaşlar ses sistemi olarak ne kullanıyorsunuz? Sesleri hangi çıkıştan alıyorsunuz?
  • benımde lg 50pz350 tv war ama dedıgınızı yaptım olmadı bu model hakkında fıkrı olan arkadaslar warsa msj atabılırmı?
  • merhaba arkadaslar bende lgpz250 tv ve lg ht1100bb ew sınema sıstemı war sorunum şu:

hem ev sınema ses sıstemımdekı usb ye hemde plazmadakı usb ye flash dıskımı taktıgımda avı fılmlerı goremıyorum bu konuda yardım edebılecek arkadaslar warsa cok sewınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanx

Merhaba arkadaşlar,forumda birçok kez yazıldı,konular açıldı.
    Özellikle fiyatıyla ön plana çıkan LG nin LG2100 Modeli sahip oldugu "service usb" girişinden video oynatıyormuydu?
    Oynatıyorsa hangi formatları oynatıyordu ve bu işlem nasıl yapılıyordu?Deneme imkanım oldu ve olumlu sonuçlar aldım,tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
    Ben bu işlemleri Piyasada 1000tl civarı satılan 32LG2100 Modeli ile denedim.
    Nasıl yapılıyor?
    Lcd nin sag tarafında bulunan ok düğmesine ve lcd nin kumandasındaki ok düğmesine aynı anda birkaç saniye basılı tutuyoruz.
    Sonra karşımıza bir parola ekranı çıkıyor ve buraya 0000 ( dört adet sıfır ) degerini giriyoruz.
    Ve servis menüsü ile karşı karşıyayız.
    Karşımıza çıkan menüden tool options 3 e giriyoruz.
    Divx yazan seçeneğe girip off durumdan HD durumuna getiriyoruz.
    Yine tool options 3 menüsünde yer alan fotograf ve muzik degerlerinide 0 ( sıfır ) dan 1 e getiriyoruz.
    Return tuşu ile servis menüsünden çıkıyoruz.
    Televizyonumuz şu an service usb girişinden video,fotograf ve müzik oynatmaya hazır.

Yaptıgım denemelerde 8gb lik kingstone usb bellekten mkv formatında hd video
    Ve 320gb 2.5" lik seagate harici harddiskten avi,mpeg4 formatında filmler oynattım.
    Hiçbir kasılma olmadı,usb menüsü çok kullanışlı,ileri geri sarma,birden çok videoyu işaretleyip sırası ile oynatma işlemlerini problemsiz gerçekleştirdim.

aynı işlemleri 32LG2100 ün yanısıra 42LF2500 Modelindede gerçekleştirdim hiçbir problem olmadı.
    Tek sorun filmlerdeki altyazıları görüntülüyemedim.
    Sormak istediginiz birşey varsa cevaplayabilirim.
    Not : Bu işlemler sonucunda tv nizde herhangi bir problem oluşursa tv nizin servis dışı kaldıgını duydum.Bununla ilgili kesin bir bilgiye sahip değilim.

arkadaslar bende lgpz250 tv ve lg ht1100bb ew sınema sıstemı war sorunum şu:

hem ev sınema ses sıstemımdekı usb ye hemde plazmadakı usb ye flash dıskımı taktıgımda avı fılmlerı goremıyorum bu konuda yardım edebılecek arkadaslar warsa cok sewınırım

• Arkadaşlar 32lw4500 servis menüsünü nasil acarim
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.