Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sysinternal

Selamlar,

Bende dün aldım 42lh3000 paneli.. Bu usb mevzusu kafamı karıştırdı herkeste oldugu gibi.USB den açmakta gördüğüm kadarıyla sıkıntı yok, herkes izleyebiliyor.. Garanti dışı kalma durumunu göz ardı edersek.

Fakat şu konu hiç konuşulmamış ; evimdeki bilgisayar p4 2.8 ve 1.75 ram var.ben full hd filmleri bu makinada izleyemiyorum.saniye saniye kesilerek ilerliyor.ama 720 lerde sorun yok.Bu panel benim bilgisayardan daha iyi bir işlemciyemi sahipte bunları açabiliyor ? Yani demek istediğim arka planda işlemciye ne kadar yük biniyor görülemediğinden yakma sorunu ortaya çıkar diye düşünüyorum.720p izlediğimde bile işlemci %80-90 aralıgında gidip geliyor.arkada çalışan 3-5 uygulama varsa hemen takılıyor.Bu halde bunları yaşıyorum.Panelin işlemcisi ne durumdadır acaba ? Bu konuda teknik bilgisi olup izahat yapacak arkadaş var ise çok sevinirim

Saygılar

Teknik veri sunamam ama şu şekilde bir karşılaştırmaya gidebilirim.
    Hali hazırda mkv oynatıcılar var (WD, PCH, EGR) ve bazıları yumruk kadarlar. Yani küçücük aletler bu işi yapıyorlarsa bunun işi yarayan kısmını televizyona monte etmekte pek bir sorun olmaz yani kasasına rahatça sığar. Hali hazırda menüden açılanlar dışında (bu başlıkta incelenenler) official olarak da mkv oynatıcısı olarak duyurulan televizyonlarda da aynı sistem olduğuna göre işlemci yakma sorununun çok olası olmadığını düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonizer -- 19 Kasım 2009; 12:04:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metalok

4 sayfa okudum ama LH3000'de usb'yi kullanan görmedim, göremedim.

o dört sayfayı pek dikkatli okumadığın aşikar:) ben 32lh3000 aldım 3.40 la geldi.sympathy arkadaşımızın dediklerini uygulayarak 3.15 e düşürdüm menüyü aktif hale getirdim hemen ardından 3.40 yükselttim.yaklaşık 5 tane film izledim (hepsi divx, elimde full hd hiç bir şey yok) ne usb de ne de menüde herhangi bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: trenyolu

quote:

o dört sayfayı pek dikkatli okumadığın aşikar:) ben 32lh3000 aldım 3.40 la geldi.sympathy arkadaşımızın dediklerini uygulayarak 3.15 e düşürdüm menüyü aktif hale getirdim hemen ardından 3.40 yükselttim.yaklaşık 5 tane film izledim (hepsi divx, elimde full hd hiç bir şey yok) ne usb de ne de menüde herhangi bir sorun yok

Demek ki gözümden kaçmış...
    Peki menüler Türkçe oluyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trenyolu

quote:

Demek ki gözümden kaçmış...
    Peki menüler Türkçe oluyor mu?

bende versiyon 3.40 iken de türkçe idi.yaptığım işlemler sonrasında da hala türkçe.dostum servis kuruluma geldiğinde bir defaya mahsus olarak tv dilini türkçe seçti.zaten servis gittikten sonra kurcalama şansım oldu.sorun yok.türkçe

• tek bir cümle :serviste çalışan insanların burda forumu takip eden insanlar kadar teknoloji bilgisine sahip olduğunu zanneden arkadaşlar, ya hiç servisle işiniz olmamış ya da gidin bir servise bu alet mkv oynatıyor ya servis usb girişinden izlesek bir sorun olur mu diye bir sorun sonra da burda aldığınız cevapları bizimle paylaşın :))
  • arkadaşlar bu işlemi samsung lcd de yapabilirmıyız
  • Arkadaşlar lg2100 tv aldım ama başaramadım çünkü versiyonu 3.40 3.15 yazılımını bulamadım link verebilirmisiniz acaba
  • arkadaşlar cevap yok mu
  • arkadaşlar bana yardım edebillecek biri yokmu? lh 2000 4 sıfır ile girdiğimiz servis menüsünü karıştırdım sanırım? usb den film izlerken kumandadan durdurma veya ileri geri sarma yapıodu servis menüsünün başka yerlerinede girdim ve sanırım farkında olmadan bişeyler değiştirdimki kumanda ratık usb den film izlerken çalışmıo navigasyok tuşu ile ok yapıosun film başlıo ne durdurmak mümkün nede sarma! tüm uzantıları denedim dat, avi, mpeg, divx hiçbirinde işlemio! o yüzden bana lh 2000 i olan bi arkadaşın servis menüsünün orjınal halini yazması yada fotolarını çekip atması lazım ( kaan2904@hotmail.com) benim aklıma bundan olabileceği gelio başka bilen varsa lütfen yardım bekliorum

• http://forum.donanimhaber.com/m_33719145/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE
    arkadaşlar cevap yok mu
  • quote:

Var dostum burayı okuyabilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_4/tm.htm#35719121
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimkaan

arkadaşlar bana yardım edebillecek biri yokmu? lh 2000 4 sıfır ile girdiğimiz servis menüsünü karıştırdım sanırım? usb den film izlerken kumandadan durdurma veya ileri geri sarma yapıodu servis menüsünün başka yerlerinede girdim ve sanırım farkında olmadan bişeyler değiştirdimki kumanda ratık usb den film izlerken çalışmıo navigasyok tuşu ile ok yapıosun film başlıo ne durdurmak mümkün nede sarma! tüm uzantıları denedim dat, avi, mpeg, divx hiçbirinde işlemio! o yüzden bana lh 2000 i olan bi arkadaşın servis menüsünün orjınal halini yazması yada fotolarını çekip atması lazım ( kaan2904@hotmail.com) benim aklıma bundan olabileceği gelio başka bilen varsa lütfen yardım bekliorum

Fabrika ayarlarına geri yükleyin tv yi.Ayarlar resetlenecektir.

• 42pg6000 lazmadada izlenebiliyormu

dün baktım kuzenin tvye resim ve müzik seçenekleri aktif

bu ayarlarla filmde oynatırmı acaba
  • arkadaşlar 32lg2100 nin yazılımlarını bulabilirmsiniz acil lütfen tv versiyonu 3.40,3.15 yapmak gerekiormus hem 3.40 hem 3.15 yazılımı lazım lütfen yardım... msn adresim : furkan_ozcan@msn.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan332 -- 22 Kasım 2009; 11:00:34 >
  • yokmu yardım edecek arkadaşlarr
  • Bende 42LF2510 var
    Versiyonu 3.15 e düşürdüm. USB yi aktif hale getirdim.. Versiyonu yükseltmeden film izledim. İçerisine 1080P film attım harddiskin. Sonra bi yerden altyazısını buldum. Filmin ismiyle aynı isimle HD ye yükledim. Gayet güzel çalıştı. Divx lerinde altyazısı çalıştı.
    Ancak daha sonra 3.40 versiyona yükselttim. Artık altyazı göremiyorum malesef.
    Fikri olan var mı. Eski versiyona tekrar alsam mı diye düşünüyorum. Zira yeni versiyonun hiçbir artısını göremedim.
  • yardım???
  • arkadaşlar 32lg2100 nin yazılımlarını bulabilirmsiniz acil lütfen tv versiyonu 3.40,3.15 yapmak gerekiormus hem 3.40 hem 3.15 yazılımı lazım lütfen yardım... msn adresim : furkan_ozcan@msn.com

yokmu bir allahın kulu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan332

arkadaşlar 32lg2100 nin yazılımlarını bulabilirmsiniz acil lütfen tv versiyonu 3.40,3.15 yapmak gerekiormus hem 3.40 hem 3.15 yazılımı lazım lütfen yardım... msn adresim : furkan_ozcan@msn.com

yokmu bir allahın kulu?

arkadaşım flood yapıp konuyu kirletiyorsun, adam gibi sor sorunu sonra cevabını bekle...

bu konu takibim altında... elimden geldikçe herkese yardımcı oluyorum...

burada resimde hangi TV serileri için geçerli olduğu verilmiş... Sen alttaki linkten TV için gerekli yazılımı indir sadece...(v3,15)

http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/1012225-usb-port-new-lg-lcd-lh-series-10.html#post10037560

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 24 Kasım 2009; 18:48:02 >

• 42LH3000 için versiyonu 3.24 ten 3.15 e indirip ayarları yaptım ve tekrar 3.40 a yükselttim.. maşallah gül gibi oldu. ne varsa açıyor usb den..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.