Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş, doğru söylüyorsun ben sana hak veriyorum, zaten o arkadaş sana cevap vermeden hemen önce mesajını bende okudum ve forumu oku sorunun cevabı var forumu okumuyormusun gibi şeylri yazacak bence birşey yok.

Forumda nerdeyse divx olayını herkes denemeiş ama deneyenler ya yeni deneyenler ve ben denedim demiş yada eski deneyenlerden tekrar ben 2 aydır 3 aydır kullanıyorum diyen yok.

DEDİĞİN GİBİ BİR ARKADAŞ ÇIKIPTA MESELA HATTA KONUYU AÇAN ARKADAŞ BEN 3 AYDIR YADA NEZAMANDAN BERİ KULLANIYORSA ŞUKADAR ZAMANDIR KULLANIYORUM BİR SORUN OLDU YADA OLMADI DERSE HERKES MİNNETTAR KALIR.

Tabikide hiçkimse deneme tahtası değil ama ben halen daha bu olayı denememilken yada benim gibi birçok kişi halen denememişken bu olayı 3-4 aydır belki daha uzun zamandır kullanan arkadaşlar olduğuna eminim.

Herkese kolay gelsin, eleştiriken lütfen birbirimizi siyasetçi gibi kırmadan eleştirelim, olabilir eğer forumda cevabı varsa okumamışta olabilir, hoşgörülü olarak bunuda yazabiliriz, kırmadan tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tulgacan

Kardeş, doğru söylüyorsun ben sana hak veriyorum, zaten o arkadaş sana cevap vermeden hemen önce mesajını bende okudum ve forumu oku sorunun cevabı var forumu okumuyormusun gibi şeylri yazacak bence birşey yok.

Forumda nerdeyse divx olayını herkes denemeiş ama deneyenler ya yeni deneyenler ve ben denedim demiş yada eski deneyenlerden tekrar ben 2 aydır 3 aydır kullanıyorum diyen yok.

DEDİĞİN GİBİ BİR ARKADAŞ ÇIKIPTA MESELA HATTA KONUYU AÇAN ARKADAŞ BEN 3 AYDIR YADA NEZAMANDAN BERİ KULLANIYORSA ŞUKADAR ZAMANDIR KULLANIYORUM BİR SORUN OLDU YADA OLMADI DERSE HERKES MİNNETTAR KALIR.

Tabikide hiçkimse deneme tahtası değil ama ben halen daha bu olayı denememilken yada benim gibi birçok kişi halen denememişken bu olayı 3-4 aydır belki daha uzun zamandır kullanan arkadaşlar olduğuna eminim.

Herkese kolay gelsin, eleştiriken lütfen birbirimizi siyasetçi gibi kırmadan eleştirelim, olabilir eğer forumda cevabı varsa okumamışta olabilir, hoşgörülü olarak bunuda yazabiliriz, kırmadan tabi...

arkadaşlar siz anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz???

bakın adamlar av de yazmışlar...

sonucunda bunlar bunlar oldu demişler... sizde tecrübe edilmiş bir şeyi bir defa daha tecrübe etmek istiyorsunuz...

buna bence gerek yok... haa!!! illaki duymak istediğniz bu ise bare ben söylelyeyim:

LH3000 serisi var yaklaşık 1 aydır deli gibi 720p film izleniyor halen daha bir sorun yok... teşekkürler...

• Kardeş konuşmalarına ve yazdıklarına dikkat etmelisin, kimseye cevap vermek zorunda değilsin, cevap veriyorsanda milleti küçümseyerek cevap vermememelisin, "okumuyormusunuz görmüyormusunuz anlamıyormusunuz" türünden imalı şeyler yazmamalısın, yazdıkların bu kapıya çıkıyor diye düşünüyorum, eğer soru soran varsa yazacaksan cevabını yazmalı, yoksa yazmamalısın, sen yazmazsan bir yazan illaki çıkar, ama konuyla ilgilenmen sana kimseye kızma hakkı vermez bence, patron sen değilsin kimseye kızamamalısın, çünkü sen hafif kızarken bir vatandaş çıkıp çok ters bir şey yazabilir, yazmana dikkat etmelisin diyorum tekrar, kimsenin kalbi kırılmasın.

Eyvallah 1 aydır kullandığını yazmışsın ama onuda yazarken başına bir kulp takmışsın, zoraki yazmışsın gibi olmuş, ama yinede sağol...

Zaten sanırım hiçkimse yazmasada bu konuyu okuyan herkes bu olayı tüm riski göze alarak deneyecektir buna eminim...

• quote:

Kardeş konuşmalarına ve yazdıklarına dikkat etmelisin, kimseye cevap vermek zorunda değilsin, cevap veriyorsanda milleti küçümseyerek cevap vermememelisin, "okumuyormusunuz görmüyormusunuz anlamıyormusunuz" türünden imalı şeyler yazmamalısın, yazdıkların bu kapıya çıkıyor diye düşünüyorum, eğer soru soran varsa yazacaksan cevabını yazmalı, yoksa yazmamalısın, sen yazmazsan bir yazan illaki çıkar, ama konuyla ilgilenmen sana kimseye kızma hakkı vermez bence, patron sen değilsin kimseye kızamamalısın, çünkü sen hafif kızarken bir vatandaş çıkıp çok ters bir şey yazabilir, yazmana dikkat etmelisin diyorum tekrar, kimsenin kalbi kırılmasın.

Eyvallah 1 aydır kullandığını yazmışsın ama onuda yazarken başına bir kulp takmışsın, zoraki yazmışsın gibi olmuş, ama yinede sağol...

Zaten sanırım hiçkimse yazmasada bu konuyu okuyan herkes bu olayı tüm riski göze alarak deneyecektir buna eminim...

tamam belki bir noktada haklısın ancak benim de haklı olduğum nokta şu;

madem bu marka / model TV yi aldık... madem LG yi tercih ettik elbette bir sebebi var...

sonuçta bugün piyasada usb desteği sunan sadece 2 marka var (sammy ve lg)...

sen şimdi diyorsun ki; (bir düşün)

arkadaşlar ben bu TV yi üretenlerin USB den film desteği VERMEDİĞİNİ bile bile LG tv aldım... şayet yazılımla bu desteği aktif hale getirirsem ne olur?

ya bu kadar MANTIKSIZ bir soru olabilir mi? elbetteki kullanuım prosedürü dışına çıkıldığı için herhangi bir zamanda beklenmedikl bir sorun oluşabilir...

ki bakınız AV forumda elemanların başına gelmiş...

eeee daha niye ısrar ediyorsunuz ki ! bunu anlamadım işte, ve de bu tip alakasız bir soruya takıldım...

sonuç;

isteyen v3,15 e döner ve usb yi aktive eder sonra sonucuna katlanır... istemeyen ise v3,48 vs... yazılımında TV sini garnati kapsamı + güven içinde kullanır...

• quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Kardeş konuşmalarına ve yazdıklarına dikkat etmelisin, kimseye cevap vermek zorunda değilsin, cevap veriyorsanda milleti küçümseyerek cevap vermememelisin, "okumuyormusunuz görmüyormusunuz anlamıyormusunuz" türünden imalı şeyler yazmamalısın, yazdıkların bu kapıya çıkıyor diye düşünüyorum, eğer soru soran varsa yazacaksan cevabını yazmalı, yoksa yazmamalısın, sen yazmazsan bir yazan illaki çıkar, ama konuyla ilgilenmen sana kimseye kızma hakkı vermez bence, patron sen değilsin kimseye kızamamalısın, çünkü sen hafif kızarken bir vatandaş çıkıp çok ters bir şey yazabilir, yazmana dikkat etmelisin diyorum tekrar, kimsenin kalbi kırılmasın.

tamam belki bir noktada haklısın ancak benim de haklı olduğum nokta şu;

madem bu marka / model TV yi aldık... madem LG yi tercih ettik elbette bir sebebi var...

sonuçta bugün piyasada usb desteği sunan sadece 2 marka var (sammy ve lg)...

sen şimdi diyorsun ki; (bir düşün)

arkadaşlar ben bu TV yi üretenlerin USB den film desteği VERMEDİĞİNİ bile bile LG tv aldım... şayet yazılımla bu desteği aktif hale getirirsem ne olur?

ya bu kadar MANTIKSIZ bir soru olabilir mi? elbetteki kullanuım prosedürü dışına çıkıldığı için herhangi bir zamanda beklenmedikl bir sorun oluşabilir...

ki bakınız AV forumda elemanların başına gelmiş...

eeee daha niye ısrar ediyorsunuz ki ! bunu anlamadım işte, ve de bu tip alakasız bir soruya takıldım...

sonuç;

isteyen v3,15 e döner ve usb yi aktive eder sonra sonucuna katlanır... istemeyen ise v3,48 vs... yazılımında TV sini garnati kapsamı + güven içinde kullanır...

İyide saygılı kardeşim ne ben nede sorunusunu cevapladığın "Bay Wesley" kullanıcı isimli arkadaş;

"arkadaşlar ben bu TV yi üretenlerin USB den film desteği VERMEDİĞİNİ bile bile LG tv aldım... şayet yazılımla bu desteği aktif hale getirirsem ne olur?"

türünden bir soru sormadıki onunda benimde ve biçok kişininde bunu ilk aktif edenlerden buyana sorun yaşayan varmı yokmu buydu, sen AV forumlarından bahsediyorsun, ingilizce olduğu için okumak istemiyor veya anlamıyor olabilir bazı arkadaşlar orayı, ayrıca ""Bay Wesley" kullanıcı isimli arkadaş birde;

quote:

"Servis işlemleri için ayrılmış usb den her türlü usb özelliğini kullanmak bana biraz mantıksız geliyor."

demiş, evet burda da " metinardicli" kardeşim sana hak veriyorum, eğer servis işlemleri için ayrılmış usb den hertürlü usb özelliğini sürekli kullanmak sana mantıksız geliyorsa kullanmazsın olur biter, ama akabinden sorduğu evet mantıksız ama kullanıpta sorun yaşayan yoksa demkki kullanılabilir türünden sorusuda o mantıksız sorusunu siliyor geçiyor.

Birde zaten modele göre değişiyor bu iş, bu usb sadece servis menüsü değili, o bazı modellerde "SERVICE ONLY" yazıyormuş, yeni modellerde ise açıkça "USB" giriş yazılmış ve ana desteğinde RESİM ve MÜZİK oynatmak zaten var, sadece servis olsaydı bu özellik olmazdı.

Ve ayrıca 2 saat kadar oluyor bu özelliği bende açtım, usb seçeneğine gelince, divx kayıt kodunu seçiyorsunuz ve orda "DIVX(R) İSTEĞE BAĞLI VİDEO" yazıyor, resim müzik gösteriyorda film neen oynatmasınki, zaten bu özelliği koymuşlar bize sadece açması kalıyor, bunu açmayaı beceremeynlere servis arayıp açtırabilirler, çünkü var olan bir özellik zaten bu, yani tv nin duvara montajı gibi birşey, eğer yetenek ve malzemeniz varsa 30tl vermeyip duvara tv nizi siz monte ediyorsunuz ve eğer yapabiliyorsanız video özelliğini siz aktif ediyorsunuz, servise para vermenize gerek kalmıyor.

Zamanla usb den çalışan farklı şeylerde yeni versiyonlara eklenebilir, bunlarda isteğe bağlı olarak açılabilir

Resim müzik video usb den çalışıyor, usb aygıtı taktığınızda belkide zamanla içindeki oyunlarıda oynatabilecek, düşünün 320gb hdd takıyorsunuz full birsürü oyun ve pc nin açabildiği hemen her oyunu açtığını düşünün, hayalgücü olayı, abartmış olmayayım ama neden olmasın.

Dahada ilerleteyim ve küçük bi yazılımla usb den hdd yi seçtiğinizde belkide hdd de kurulu olan WİNDOWS XP veya WİNDOWS VİSTA gibi işletim sistemlerinide usb den açabilecek, bunlar olabilir çokta zor şeyler değil ve yaılımı geliştirdikçe bize bunlar çocuk oyuncağı gibi gelecek tabi yapılırsa, bunlar tamamen kendi düşüncem.

Çok daha farklı şeylerde olabilir, pcmcia çıkışı var kimbilir neler takılır birsürü pcmcia kart var piyasada, 1-2 ufak yazılım desteği ile oraya taktığımız pcmcia wireless kartı tv miz algılayacak ve yine içine yazılım olarak atılmış olan web explorer yardımı ile direkt internete girebiliriz, hatta usb veya pcmcia den takılan bluetooth usb dongle cihazınıda yine yazılımla görebilir, bugün usb den takılan cihazlarda nerdeyse sınır kalmıyor, o yüzden yazılım yapılırca bu cihaza usb den herşeyi eklemek bence mümkün.

O yüzdenki bence bu video olayını abartmamalı ve arkadaşlar korkmadan cesurca bu özelliği aktif edip dahili olarak bluray 1080p FULL HD filmlerin tadına varmalı diyorum.

Metin kardeşim bu konu benimde sürekli takivimde olacak, konuyu açan arkadaşa birkaç tavsiyem olacak, hepimiz lg kullanıcısıyız bununla ilgili...

Herkese iyi forumlar...

• quote:

Kardeş, doğru söylüyorsun ben sana hak veriyorum, zaten o arkadaş sana cevap vermeden hemen önce mesajını bende okudum ve forumu oku sorunun cevabı var forumu okumuyormusun gibi şeylri yazacak bence birşey yok.

................

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Wesley

.............

Bende seni çok sevdim sagol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulgacan -- 2 Aralık 2009; 9:44:37 >
  • Ah şu garantinin çöpe gitmesi sonucu olmasa hemen yapacam bu işlemi ama yapamıyorum. Ben bir de alırken 150TL'ye +3 yıl mediamarkt garantisi aldım.
  • Arkadaşlar konu dağılmış. Konuyla ilgili bir iki şey söyleleyim. Bende 32lg2100 var. Firmware versiyonum 3.40. Film izlerken opsiyon butonuna (kumandanın ileri geri alma butonlarının olduğu yerdeki kırmızı tuş) bastığınızda altyazı geceikmesinü +- 0.5 saniye düzenleme periyotlarıyla 10 saniyelik limit ile istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca altyazının ekrandaki konumunu da düzenleyebiliyorsunuz.

Bir de filmi pause aldıktan sonra uzunca bir süre pause konumunda tutarsanız. Bir süre sonra film kendiliğinden oynamaya başlıyor. Herhalde ufak bir bug bu.

Bununla birlikte görüntüler hala karanlık. Tv nin kontrast, arka ışık vs. ayarları aktif olmuyor film çalarken. Bu konuda ilerleme kaydetmiş arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum. İyi günler dilerim.
  • Bende 47LH4010 var, AKILLI sensor modunda bile acsam karanlikta baslasa usb film menusune irince kendiliginden bi aydinlanma oluyor. Zaten yanlis hatirlamiyorsam film izlerken orta sag taraftaki AV tusuna basinca, SINEMA, OYUN, SPORT VS gibi modlar degisiyor...

Bende fw islemini gece yaptim aksam detayli anlatacagim fotolarla birlikte, simdi PPC den bagliyim fazla ugrasamiyorum...
  • arkadaslar ben de 32lg2100 var sürümünü 3.15 yaptım garanti gidiyormu kesin bir biligisi olan varmı yani granti şartlarında böyle birşey yazıyormu.bir de böle birşey varsa sürümü yükselttiğimizde garanti geliyormu
  • SORU : LG PLAZMA/LCD TV'ME NASIL VİDEO ÇALAR ÖZELLİĞİ KAZANDIRIRIM?

CEVAP : AŞŞAĞIDAKİ YAZILANLARI VE RESİMLERİ SIRASIYLA TAKİP EDEREK

RESİMLER CASIO EXILIM İLE ÇEKİLMİŞ, TV DENEMESİ LG 47LH4010'DA YAPILMIŞTIR

1) Öncelikle LCD TV'nizi açın, ardından MENÜ tuşuna basın AYAR MENÜSÜne girin. orda HATA AYIKLAMA bölümüne girin, açılan pencerede LCD TV'nizin versiyonu 3.15 ten başka birşey ise, örneğin v3.24 ise; LCD TV'niz için gerekli olan v3.15 firmwareyi BURADAN indiriniz.(TV v3.15 ise birşey indirmenize gerek yok)

2) Elinize 2-4-8-16-32GB... olan bir usb bellek alın, bilgisayarınıza takın ve bilgisayarıma sağ tıklayın, yönete basın, açılan pencerede depolamaya çift tıklayın, daha sonra disk yönetimi(yerel)'e sağ tıklayın, orda kaç gb ise görmüş olduğunu usb belleğinize sağ tıklayın, biçimlendir diyin, açılan mini pencerede FAT32 yi seçin TAMAM butonuna basın, biçimlensin, biçimlenince yönetten tamam diyip X'dan çıkın.

3) Daha sonra indirmiş olduğunuz winrar/zip dosyasını bulun, sağ tıklayıp klasöre çıkartın, yeni oluşan (LH4000_V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash) türünden olan sarı klasörü açın, içindeki LG_DTV olan sarı klasörü bulun, klasörün içine girmeyin, klasöre sağ tıklayıp göndere gelin ve usb belleğinizin içine gönderin.

4) Kopyalama bitince usb belleği çıkarıp LCD TV'nizin yanına gidin, TV açıksa kapatın, usb belleği arkasına takın, TV'yi tekrar açın, 10 saniye bekleyin, (usb'yi okuyupta otomatik güncelleme penceresi çıkmaz ise kumandadan MENÜ tuşuna basın, OPSİYON MENÜSÜ'nün üstüne gelip 7 kere üzerinde FAV yazan tuşa basın), karşınıza güncelleme penceresi gelecek, OK tuşu ile güncelleyi seçin, %100 olunca TV kapanıp tekrar açılır, açılınca güncellemenin doğru olarak tamamlandığını anlamak için yine MENÜ tuşuna basın AYAR MENÜSÜne girin, orda HATA AYIKLAMA bölümüne girin, açılan pencerede LCD TV'nizin versiyonu 3.15 olmuş ise (ki olmaması imkansız) işlem tamamlanmıştır.

5) Şimdi LCD TV'nizi kapatmadan Menüden çıkın sadece sinyal yok yazısı kalsın, LCD TV'nizin sağ tarafına geçin yandaki butonlardan OK tuşuna basın ve arada saniye zaman bırakmadan kumandadaki OK tuşunada basın, 3-7 saniye arasında bir zamanda ekranda PAROLA seçenei belirecek, oraya PAROLA olarak 4 tane sıfır (0000) yazın, servis seçenekleri çıkacak karşınıza, çıkan menüde bir sürü şey var! AMAN HA! hiçbirini kurcalamayın.

6) Şimdi sadece şunları yapın, kumandadan aşağıya doğru "ToolOption3"ün üstüne gelin, açılan menüde JPEG/MP3 seçeneği "1" olarak seçili ise dokunmayın, DIVX Menüsüne gelin "OFF" konumunu "HD" olarak değiştirin ve RETURN tuşu ile geri çıkın, dediğim gibi başka hiçbirşeye dokunmayın. Burda şeytan sizi kandırmasın, bluuetooth vs bilmemne bisürü şey yazıyor onlarla hiçbir işimiz yok kesinlikle dokunmayın ve diğer menülere girmeyin bile.

7) Şimdi MENÜ'ye girin, USB'ye girin, orda seçeneklerde olan;

Fotoğraf Listesi (vardı)
    Müzik Listesi (vardı)
    Film Listesi (yeni gelen)
    Divx Kayıt Kodu (yeni gelen)
    Etkinliği Kaldırma (yeni gelen)

Menüleri çıkacak, yani bu menüler çıkmış ise işleminiz sorunsuz olarak tamamlanmış demektir. Hadi hayırlı olsun...

EKLEMEK İSTEDİĞİM : Arkadaşlar USB belleğinizden fotoğraf, müzik, divx mpeg avi mkv bluray nerdeyse desteklemediği format kalmıyor diyebilirim, flv oynatmıyor, zaten bizim işimiz MKV ile... MKV oynatması zatne bize yeter, ama onun haricinde DIVX dahil birsürü formatı sorunsuzca ve mükemmel oynattığını deneyerek göreceksiniz.

PEKİ YA USB HDD?

EVET USB HDD DE TAKILIR, YALNIZ 2.5 DİSKİNİZ VAR VE ÇALIŞMADI DİYE ÜZÜLMEYİN, EĞER 2.5 DİSK TAKIYORSANIZ VE SADECE TEK KABLODAN BAĞLIYORSANIZ BİRİ İNCE KABLOLU OLAN 2 UÇLU USB KABLO KULLANMANIZ VEYA ADAPTÖR GİRİŞLİ USB KUTU KULLANMANIZ VEYA ZATEN ADAPTÖRLÜ OLAN 3.5 DİSK KULLANMAZNI GEREKMEKTEDİR. 2.5 USB BELLEK KULLANMAK İSTİYORSANIZ KALIN KABLOLU USB UCU İLE BİRLİKTE İNCE KABLOLU USB UCADA 5VOLT ELEKTRİK BAĞLAMANIZ GEREKLİ, BUNUDA YANINDA LAPTOPUNUZ VARSA ORDAN SAĞLAYABİLİR, MASAÜSTÜ PC VARSA ORDAN SAĞLAYABİLİR YADA PRİZE TAKILAN USB ÇIKIŞLI MP3 ŞARJ ADAPTÖRLERİ VAR ONADA BAĞLAYARAK BU ELEKTİRĞİ SAĞLAYABİLİRSİNİZ, BU 2 UÇLU USB KABLONUN İNCE KABLOLU UCU KISA OLDUĞU İÇİN UZATMAK İÇİN DİŞİ/ERKEK USB KABLODA KULLANMALISINIZ. ANLAMAYAN ARKADAŞ OLURSA BU KONUDAKİ BİLGİMİ PAYLAŞABİLİRİM.

2.5 İNC 160GB, 250GB, 320GB USB DİSK SATMAKTAYIM, KABLOSUDA ÇİFT ÇIKIŞLIDIR VE İÇİNDE EN AZ 150GB BLURAY(.mkv) UZANTILI FİLM BULUNMAKTADIR, BİLGİNİZE, işte 320GB 2.5 DİSKİMDEN FİLMLER

• Tulgacan kardeş iki sorum olacak. ben 37 lh 4000 aldım yeni.. birincisi verdiğini bağlantıda 3.15 versiyonu yok yada ben bulamadım.
    ikincisi usb yi sevis girişinemi yoksa normal yandaki usb girişinemi takıp versiyon güncelleyecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupduz

Tulgacan kardeş iki sorum olacak. ben 37 lh 4000 aldım yeni.. birincisi verdiğini bağlantıda 3.15 versiyonu yok yada ben bulamadım.
    ikincisi usb yi sevis girişinemi yoksa normal yandaki usb girişinemi takıp versiyon güncelleyecez.

1) Selam, hiçbir arkadaş FW ararken modeli yazarak aramasın, yani 37LH4000 yazarak siteden firmware bakmayın yada 32LG5000 yazarakta bakmayın, eğer modeliniz 37LH4000 ise LH4000 yazan 3.15 driverini indirin, modeliniz 37LH5000 ise LG5000 yazan 3.15 driverini indirin, 42LG4000 ise LG4000 yazan 3.15 driveri indirin, tüm örnekler boyutlarda aynı, yani bendeki 47LH4000 ile sendeki 37LH4000 in tek farkı boyut farkı o yüzden LH4000 yazan driveri girdiğin sayfayı çok az bişi aşşağıya kaydırınca göreceksiniz.

Ayrıca güncellemeyi kaçtane usb varsa farketmez birine takıp yapabilirsin, 1 usb varsa ona tak 2 tane varsa herhangibirine tak olayı bitir...

Kolay gelsin...

• selam arkadaşlar ben çok amaçlı kullanacağımdan dolayı lg m237wd serisi monitör tv aldım bu modelde de usb servis girişi var fakat bahsedilen yöntemlerle usb girişini açamadım sadece tv ve kumandadan ok tuşunu aynı anda tuşladığımda bir menü çıkıyor fakat usb girişiyle ilgili değil bu arada versiyon 3.15 bu konuda bilgisi olan ve usb girişini açan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
  • Arkadaşlar film izlerken kırmızı butonla açtığımız opsiyon menüsünde ses dili diye de bir seçenek var. Analadığım kadarıyla bu dvd izlerken ses dosyaları arasında diller arası geçiş yapmak için. Yani sanırım tv miz dvd de oynatabiliyor. Bunu da Usb girişli bir dvd-rom ile gerçekleştirebiliriz tahminime göre. Elinde usb'li dvd-rom olup orjinal bir dvd yi oynatabilecek arkadaşlar bunu deneyim sonuçlarını yazarsa çok memnun olacağım. Teşekkürler. İyi günler.
  • Arkadaşlar bende 37LH3000 tv var. 3.15 firmware ile divx özelliğini açtım ve kullanıyorum.

1- Televizyona bağlanabilen en büyük harici harddisk bayutu ne kadar? KUllanım kılavuzunda 1 TB diyor. Ancak 1,5 TB veya 2 TB kullanann var mı?
    2- Planet Earth full hd'leri oynatmadı, tekrar kodlamak gerekecek herhalde, planet earth'ın türkçe ses dosyasını bulabileceğim bir link biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaxoul

Arkadaşlar film izlerken kırmızı butonla açtığımız opsiyon menüsünde ses dili diye de bir seçenek var. Analadığım kadarıyla bu dvd izlerken ses dosyaları arasında diller arası geçiş yapmak için. Yani sanırım tv miz dvd de oynatabiliyor. Bunu da Usb girişli bir dvd-rom ile gerçekleştirebiliriz tahminime göre. Elinde usb'li dvd-rom olup orjinal bir dvd yi oynatabilecek arkadaşlar bunu deneyim sonuçlarını yazarsa çok memnun olacağım. Teşekkürler. İyi günler.

Dual filmler için geçerli o özellik. DVD oynatma ile alakası yok.
  • arkadaşlar 32lg2100 tvş var ben 3.15 yaptım usb modu actım.Bunu acınca garanti gidiyormu özelliği kapatırsam garanti geri geliyormu u aranti işini anlamadım biri yardımcı olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonizer

quote:

Orijinalden alıntı: blaxoul

Arkadaşlar film izlerken kırmızı butonla açtığımız opsiyon menüsünde ses dili diye de bir seçenek var. Analadığım kadarıyla bu dvd izlerken ses dosyaları arasında diller arası geçiş yapmak için. Yani sanırım tv miz dvd de oynatabiliyor. Bunu da Usb girişli bir dvd-rom ile gerçekleştirebiliriz tahminime göre. Elinde usb'li dvd-rom olup orjinal bir dvd yi oynatabilecek arkadaşlar bunu deneyim sonuçlarını yazarsa çok memnun olacağım. Teşekkürler. İyi günler.

Dual filmler için geçerli o özellik. DVD oynatma ile alakası yok.

Kibarlık sınırları(!) içindeki cevabınız için teşekkürler.

Ben yine de usbli bir dvd rom'u olan arkadaşın dvd oynatmayı denemesinden yanayım. Eğer çalışırsa gerçekten çok işime yarayacak. Şimdiden teşekkürler.

İyi akşamlar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.