Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blaxoul

quote:

Orijinalden alıntı: FOREVERFORYOU

quote:

Orijinalden alıntı: demonizer

quote:

Orijinalden alıntı: yakupduz

TULGACAN TEŞEKKÜR EDERİM NET ANLATIMIN VE RESİMLERİN SAYESİNDE LH4000 TVMİ 3.40 TAN 3,15 E DÜŞÜRDÜM. ARTIK FİLM OYNATIYO.
    PEKİ VERSİYON 3.40 A YÜKSELTMEK İÇİN AYNI YOLUMU TAKİP EDECEM. YANİ ÖNCE YAZILIMI USB YE İNDİRİP Mİ YOKSA TVDEN OTOMATİK YÜKSELİYOMU. TEŞEKKÜR EDERİM

Ben cevap vereyim. Aynı yöntemi uygulaman gerekiyor. Ama ilk önce fabrika ayarlarına çevir. Ondan sonra yazılımı güncelle. sonra kanal ve Tv ayarlarını tekrar yapman gerekecek( kanallar falan filan)

Ben versiyonu 3.15 e indirdikten sonra fabrika ayarlarına geri dön yapmadım usb videoyu aktif hale getirdim ve direk 3.40 a yükselttim. Bi sorun çıkmadı ama sonradan sonraya bi problem çıkar mı acaba?

Bu noktadan sonrası için sorun çıkar mı sorusuna kimsenin net bir cevabı yok malesef. Bir kaç arkadaş avforum'da bazı kişilerin görüntü işlemci yongalarının zarar gördüklerini yazmışlarç ben avforums'da bu post'ları aradım bulamadım. Belki de benim dikkatimden kaçtı bilemiyorum.

Ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. 20-30 tane divx film oynattım 10-15 tane 720p film izledim hiç sorun yaşamadım. Bir tek dün akşam 720p film izledikten sonra tv'da bağladığımız harici diskin dosyaları içinde dolaşırken donma yaşadım. Ne yaptıysam kumanda işe yaramadı. Tv'nin fişini çekip tekrar takmak zorunda kaldım ve sorun kalmadı. Başka da kayda değer bir problemle karşılaşmadım.

Sende mi fabrika ayarlarına dönmeden 3.40 a yükselttin versiyonu? Ben 3.15 e indirince fabrika ayarlarına dönmeden versiyonu 3.40 a yükselttim. Şmdilik bir sorun yok.

• Arkadaşlar LH4010(LH4000 değil yanlış anlaşılma olmasın.Aynı tv ama sonuçta 4010 yazıyor bendekinde) 'da FW 3.40 geldi.Bu 4010 modelini 3.15'e düşürüp tekrar 3.40'a çıkaran arkadaşlar var mı? Bir sorunla karşılaştılar mı?

Teşekkürler.

Arkadaşlar pardon forumda okadar dolaştım ki başım döndü artık.Bir arkadaş 47Lh4010'a uygulamış,sağolsun resimli anlatmış,darısı başımıza.Bilgisayardaki ups'i bağlayıp ben de deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih1201 -- 8 Aralık 2009; 9:50:59 >
  • Meraba,bende 47lh4000 almayı düşünüyorum,100 hz de kırılmalar oluyor demiş LG lh serisi başlığında yazan arkadaşlar,özellikle pc takılıyken 100hz yi kapatamadıklarından film izleyemiyorlarmış kırılmalardan dolayı doğru mu bu,fw ile düzeltildi mi?

2. sorumda aletin görüntü kalitesini beğendiniz mi standart(sd) yayında,çok bulanıklık var mı ayrıca hızlı sahnelerde bulanıklaşma(blur) vs. gibi sorunlar var diyorlar sizin yorumunuz nedir,100 hz fark ettiriyor mu.

Ayrıca açıkladığınız mkv leri oynatma yöntemi yeni çıkan lh4000 lerde de olabiliyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asus535

Arkadaşlar,
    kaptırmış gidiyorsunuz,
    her an, arkadaşlardan birisine V3.40'dan yeni firmware'li bir televizyon geçebilir, V3.15'e indirince de, televizyon kullanılmaz hale gelebilir.
    Ben infrared kumandamla (Dell Axim x51v PPC), V3.40 firmware de bile olsa, tek tuşa basarak servis menüsüne ulaşabiliyorum.
    önceki mesajımı tekrar hatırlatmak isterim:
    http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_4/key_/tm.htm#35828553

Arkadaşlar bu yöntemi kullanıp başaran oldu mu içinizde?

• arkadaşlar Ben de sırf mkv için samsungdan Lg ye kaydım. bu arada 42LH3000 için SD yayın performansı nasıl ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Lord

arkadaşlar Ben de sırf mkv için samsungdan Lg ye kaydım. bu arada 42LH3000 için SD yayın performansı nasıl ??

çok güzel.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Wesley

quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Lord

arkadaşlar Ben de sırf mkv için samsungdan Lg ye kaydım. bu arada 42LH3000 için SD yayın performansı nasıl ??

çok güzel.....

:D teşekkürler. Aydınlandım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dino13

quote:

Orijinalden alıntı: blaxoul

quote:

Orijinalden alıntı: FOREVERFORYOU

quote:

Orijinalden alıntı: demonizer

quote:

Orijinalden alıntı: yakupduz

TULGACAN TEŞEKKÜR EDERİM NET ANLATIMIN VE RESİMLERİN SAYESİNDE LH4000 TVMİ 3.40 TAN 3,15 E DÜŞÜRDÜM. ARTIK FİLM OYNATIYO.
    PEKİ VERSİYON 3.40 A YÜKSELTMEK İÇİN AYNI YOLUMU TAKİP EDECEM. YANİ ÖNCE YAZILIMI USB YE İNDİRİP Mİ YOKSA TVDEN OTOMATİK YÜKSELİYOMU. TEŞEKKÜR EDERİM

Ben cevap vereyim. Aynı yöntemi uygulaman gerekiyor. Ama ilk önce fabrika ayarlarına çevir. Ondan sonra yazılımı güncelle. sonra kanal ve Tv ayarlarını tekrar yapman gerekecek( kanallar falan filan)

Ben versiyonu 3.15 e indirdikten sonra fabrika ayarlarına geri dön yapmadım usb videoyu aktif hale getirdim ve direk 3.40 a yükselttim. Bi sorun çıkmadı ama sonradan sonraya bi problem çıkar mı acaba?

Bu noktadan sonrası için sorun çıkar mı sorusuna kimsenin net bir cevabı yok malesef. Bir kaç arkadaş avforum'da bazı kişilerin görüntü işlemci yongalarının zarar gördüklerini yazmışlarç ben avforums'da bu post'ları aradım bulamadım. Belki de benim dikkatimden kaçtı bilemiyorum.

Ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. 20-30 tane divx film oynattım 10-15 tane 720p film izledim hiç sorun yaşamadım. Bir tek dün akşam 720p film izledikten sonra tv'da bağladığımız harici diskin dosyaları içinde dolaşırken donma yaşadım. Ne yaptıysam kumanda işe yaramadı. Tv'nin fişini çekip tekrar takmak zorunda kaldım ve sorun kalmadı. Başka da kayda değer bir problemle karşılaşmadım.

Sende mi fabrika ayarlarına dönmeden 3.40 a yükselttin versiyonu? Ben 3.15 e indirince fabrika ayarlarına dönmeden versiyonu 3.40 a yükselttim. Şmdilik bir sorun yok.

Arkadaşlar lg lh4000 tv ye versiyon işlemlerini yaptım fabrika ayarlarına dönmeden 3.40 yükledim 1 divx film 2 tane de mkv uzanltı dizi izledim. şimdi lcd de kanallarda çizgi şeklinde donmalar oluyor. Bu donmalar divx modunu aktif etmeden öncede çok az oluyordu. Şimdi bu donmaların sebebi divx modundan mı kaynaklı yoksa yayından mı yoksa tv ayarlarından mı ?

• Bycem film izlerken donma oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Bycem film izlerken donma oluyor mu?

Filme bakamadım henüz fırsatım olmadı ama akşam bakacağım..
  • quote:

Arkadaşlar lg lh4000 tv ye versiyon işlemlerini yaptım fabrika ayarlarına dönmeden 3.40 yükledim 1 divx film 2 tane de mkv uzanltı dizi izledim. şimdi lcd de kanallarda çizgi şeklinde donmalar oluyor. Bu donmalar divx modunu aktif etmeden öncede çok az oluyordu. Şimdi bu donmaların sebebi divx modundan mı kaynaklı yoksa yayından mı yoksa tv ayarlarından mı ?

Kişisel görüşüm eğer sorunun bu şekilde devam ederse, v3.15'e geri dön film izlemek için açtığımız özellikleri kapat ve tekrardan tv'in sana hangi versiyonda teslim edilmişsse o versiyona geri dönüş yap. Bundan sonra bir yetkili servise tv'ni göster derim. Böyle yaparak servis menüsü ayarlarıyla oynanmış olduğunu kamufle edeilirsin.
  • hangi versiyonlara geçildiği görünüyor sanırım servis menüsünde...
    ben de dün aldığım 37lf2500 tv me gereken işlemi yaptım, inanılmaz memnun kaldım tv den...optik çıkışıyla da ses sistemine bağladım süper oldu. 320gb lik 2.5 hdd ile bütün mp3 leri, fotoları filmleri gördüm. fakat divxlerde altyazı çıkaramadım sanırım dosyayla aynı isim olsa bu sorun çözülür, dvdlerde hiç problemim yok. Fakat bi tane 720p film denedim, seste sorun çıktı "desteklenmeyen ses" yazdı ses alamadım, bunun çözümü var mıdır acaba?
    Bir de en son çıkan firmware 3.40 mıdır? yoksa daha yenisi var ama en iyisi bu mu şuan için?
  • Merhabalar, ben lh2000 de usb portunu açtım versiyon 3.37 ile mkv izliyorum fakat her televizyonu açıp kapayışımda altyazı ayarları sıfırlanıyor(altyazı dili vs). Bu herkeste böyle mi acaba? benim ülke finlandiya seçili teledünya için ondan mı kaynaklanıyor acaba? 3.40 a geçsem düzelir mi? çok büyük sorun değil aslında ama genede merak ettim.

Birde Western Dijital 2.5 inç 320 gb hdd almayı düşünüyorum. LG tvlerde bunu deneyen var mı ?

Herkese Teşekkürler şimdiden

quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

hangi versiyonlara geçildiği görünüyor sanırım servis menüsünde...
    ben de dün aldığım 37lf2500 tv me gereken işlemi yaptım, inanılmaz memnun kaldım tv den...optik çıkışıyla da ses sistemine bağladım süper oldu. 320gb lik 2.5 hdd ile bütün mp3 leri, fotoları filmleri gördüm. fakat divxlerde altyazı çıkaramadım sanırım dosyayla aynı isim olsa bu sorun çözülür, dvdlerde hiç problemim yok. Fakat bi tane 720p film denedim, seste sorun çıktı "desteklenmeyen ses" yazdı ses alamadım, bunun çözümü var mıdır acaba?
    Bir de en son çıkan firmware 3.40 mıdır? yoksa daha yenisi var ama en iyisi bu mu şuan için?

Hocam Desteklenmeyen ses dediyse büyük ihtimal mkv nin ses dosyası DTS formatlıdır. LG tvler DTS leri çözemiyor. benim bildiğim iki çözümü var : Ya PopCorn MKV AudioConverter ile sadece sesinin formatını değiştireceksin (15 dk sürüyormuş), yada DTS yazmayan h264 yazan mkv dosylarını edineceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty89 -- 10 Aralık 2009; 15:13:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bycem

quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Bycem film izlerken donma oluyor mu?

Filme bakamadım henüz fırsatım olmadı ama akşam bakacağım..

Çok şükür çizgi şeklindeki donmalar bu akşam olmadı sorun divx özelliğinden kaynaklanmadığı kablo tv yayınlarında kaynaklandığını tespit ettim. Yayınlar az geldiği için donmalar meydana geliyor.
  • lf 2500 ile söylenen ayarları yaptım ve herhangi bir problem olmadan divx izleyebiliyorum teşekkürler
  • Orijinalden alıntı: ysalor

Birde Western Dijital 2.5 inç 320 gb hdd almayı düşünüyorum. LG tvlerde bunu deneyen var mı ?

Denemedim ama büyük ihtimalle sorun yaşamazsın, yanlız western digital harici disklerinde yani haricinin kendinde sorun yaşayan çok, haberin olsun. Bende almayı düşünüyorum da biraz araştırdım Seagate freeagent de karar kıldım. Toshiba lardanda pek şikayet eden yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orijinalden alıntı: furkan332

tulgucan ben de biliyorum avforum da oldugunu ama lg2100 yok lh2000 var lh2000 nin sürmünü mü yüklücem onu öğrenmek istiorum.

ya dostum senin sırf amacın flood yapmak yemin ediyorum başka niyetin yok!!!

sana kaç kez cvp attım okumuyor musun? anlamadım ne yapıyorsun...

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_5/key_/tm.htm#36013408

bu sana son mesajım...

Ya birader yinemi sen, ya sen burdaki milletle neden uğraşıyorsun, nedir bu yeminler filan, FLOOD filan yapan yok, sen forumu okumuyormusun diyorsun millete ama kendin okumuyorsun, 2 mesaj atmakla yada 1 mesajına cevap alamadı diye 2. meajı atmak FLOOD değildir, flood nedir bilmiyorsan chat sitelerine girip öğrenmen gerek.

Ben haklının yanındayım özellikle kimseyi koruduğum yok.

"furkan332" nin FLOOD yaptığı yok, ama sabırsız olduğuda belli, madem okadar biliyorsun bak adam 3.15 idi aradı verdiniz, şimdi aradığı 3.40. Çok biliyorsan madem adam belki anlamıyor fazla yardımcı olda fw yi bul.

Çok kalp kırıyorsun birader çok, hiç gerek yok buna.

Unutma bugün o yarın sen aynı duruma düşersin...

• quote:

Tulgacan ben de biliyorum avforum da oldugunu ama lg2100 yok lh2000 var lh2000 nin sürmünü mü yüklücem onu öğrenmek istiorum.

LG2100 ün 3.40 fw'sinin tam indirme link elinde olan bilen gören şu arkadaş verebilirmisin, insalık için...
  • Bekliorum 3.40 versiyonun linkini çok teşekkürler sanada tulgacan allah senden razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulgacan

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

tulgucan ben de biliyorum avforum da oldugunu ama lg2100 yok lh2000 var lh2000 nin sürmünü mü yüklücem onu öğrenmek istiorum.

ya dostum senin sırf amacın flood yapmak yemin ediyorum başka niyetin yok!!!

sana kaç kez cvp attım okumuyor musun? anlamadım ne yapıyorsun...

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_5/key_/tm.htm#36013408

bu sana son mesajım...

Ya birader yinemi sen, ya sen burdaki milletle neden uğraşıyorsun, nedir bu yeminler filan, FLOOD filan yapan yok, sen forumu okumuyormusun diyorsun millete ama kendin okumuyorsun, 2 mesaj atmakla yada 1 mesajına cevap alamadı diye 2. meajı atmak FLOOD değildir, flood nedir bilmiyorsan chat sitelerine girip öğrenmen gerek.

Ben haklının yanındayım özellikle kimseyi koruduğum yok.

"furkan332" nin FLOOD yaptığı yok, ama sabırsız olduğuda belli, madem okadar biliyorsun bak adam 3.15 idi aradı verdiniz, şimdi aradığı 3.40. Çok biliyorsan madem adam belki anlamıyor fazla yardımcı olda fw yi bul.

Çok kalp kırıyorsun birader çok, hiç gerek yok buna.

Unutma bugün o yarın sen aynı duruma düşersin...

aslında amacım kimseyi kırmak, rencide etmek, küçük görmek değil...

şimdi olaya birde benim açımdan bakınız;

1. şayet bu arkadaş konunun 1. mesajını okursa o arkadaşın 2100 model tvsine yazılım attığın görebilecek...

2. hadi onu geçtim, okumadığını farz ediyorum; bu arkadaşa gönderdiğim ilk mesaj burada...

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_5/key_/tm.htm#35979013

bu mesajda hangi model TV ler için update işlemi yapılabileceği resim üzerinde gösterdim ve daha da önemlisi ORAYA KOCAMAN BİR LİNK KOYDUM...v3,15 linki...

benim sinirlendiğim nokta işte bu...

arkadaşa iyi niyetimizle yardım etmeye çalışıyorum ancak o benim, mesajına alıntı yaparak yazdığım cevabı bile okumaya üşeniyor...

yani çokmu zor o linke tıklayarak o sayfadan V3,40 ı aratmak... siz söyleyin... arkadaş bunu yapmıyor hemen ordan hızlı cevap'a basıp tekrardan anı şeyi soruyor...

şimdi sen söyle bu flood değilde nedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 14 Aralık 2009; 21:20:13 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.