Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • metinardicli benim tv modeli lg2100 lh2100 deil bi bakarmısın tekrar rica etsem net bir acıklama yap yine anlamadığımı düşünüyorsan
  • ya bnim sana sorularım cok burdan yazınca flood yapıo diosun msn adresimi eklermisin veya sen ver ben eklim.

msn adresim : furkan_ozcan@msn.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan332

metinardicli benim tv modeli lg2100 lh2100 deil bi bakarmısın tekrar rica etsem net bir acıklama yap yine anlamadığımı düşünüyorsan

kardeş kusura kalma ben senin tv modelini LH 2100 olarak düşünerek o linki verdim...

ama şöyle bir olayı da aşmış olduk...

Şimdi ben sana, senin TV modelini LH serisi sanarak verdiğim v3,15 linki ile sen downgrade yaptı isen, aynı şekilde aslında LH serisine uyumlu v3,55 yazılımı ile upgrade yapabilmen lazım...

ayrıca TV ye usb den bu dosyayı verdiğinde otomatik olarak güncelleme yapacaktır, şayet yapmıyorsa zaten zorlamanın bir manası yok, yaparsa ne ala...

yani hata olmuş olsaydı zaten en başında olurdu. sorun yok dewam edebilirsin...

• v3.15 ve v3.40 yazılımları arasında ne gibi bir fark oldugunun açıklamasını 6 sayfa içerisinde bulamadım... tv "42lh4000" v3.15 de kalsa da olurmu? bir de v3.5x sürümlü yazılım çıkmış deniliyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkanxp

v3.15 ve v3.40 yazılımları arasında ne gibi bir fark oldugunun açıklamasını 6 sayfa içerisinde bulamadım... tv "42lh4000" v3.15 de kalsa da olurmu? bir de v3.5x sürümlü yazılım çıkmış deniliyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Arkdaşlar v3.15 ile v3.40 arasında gözle görülür açık bir fark yok...

sadece AV forumdan bir kaç kişi TV nin v3.15 ile normalde 10 BIT ile çalışması gerekirken 8 BIT te çalıştığını iddia etmişlerdir...

Ancak bunu net bir biçimde ispat etmemişlerdir. sonuçta kiminin gözü daha seçicidir kimisi değildir...

ancak hepsinin dışında...

şayet bir firma yazılımda bir ÜST versiyonu çıkartıyorsa (v3.15 >> v3.37 >> v3.40 >> v3.48 >> v3.55) demekki belli başlı BUG ları düzeltiyorlardır... sonuçta bu işler için 100 belki de 1000 lerce insan seferber oluyor...

Şu an piyasaya verilen V3.55 indirilebilir durumdadır... uyumlu modeller ve link aşşağıdadır...

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli )

DOWNLOAD LH2000 - LH3000 - LH4000 - LU4000 - LU5000 - LF2500 v3.55

denenmiştir! SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 14 Aralık 2009; 21:05:40 >

• Merhaba arkadaşlar. Ben LG_42SL8500-LCD-TV aldım. USB den sorunsuz şekilde film izleyebiliyorum ve 1 TB lık harddiski sorunsuz görüyor. Altyazılarıda gösteriyor ama bir sorunum var. Mesela ingilizce bir DIVX filmde bazen türkçe ses dosyası oluyor özellikle BBC belgesellerinde türkçesi mp3 şeklinde oluyor. Ben bu türkçe mp3 dosyasını çalıştıramadım. Bilgisayarda film izlerken bu dosyası kolayca seçebiliyorum ve çalabiliyorunm ama tvde kendisinin bulması gerekiyor. Türkçe mp3 dosyasının adı filmle aynı. Acaba neden görmez bu dosyayı başına gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

v3.15 ve v3.40 yazılımları arasında ne gibi bir fark oldugunun açıklamasını 6 sayfa içerisinde bulamadım... tv "42lh4000" v3.15 de kalsa da olurmu? bir de v3.5x sürümlü yazılım çıkmış deniliyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

sadece AV forumdan bir kaç kişi TV nin v3.15 ile normalde 10 BIT ile çalışması gerekirken 8 BIT te çalıştığını iddia etmişlerdir...

Ancak bunu net bir biçimde ispat etmemişlerdir. sonuçta kiminin gözü daha seçicidir kimisi değildir...

şayet bir firma yazılımda bir ÜST versiyonu çıkartıyorsa (v3.15 >> v3.37 >> v3.40 >> v3.48 >> v3.55) demekki belli başlı BUG ları düzeltiyorlardır... sonuçta bu işler için 100 belki de 1000 lerce insan seferber oluyor...

Şu an piyasaya verilen V3.55 indirilebilir durumdadır... uyumlu modeller ve link aşşağıdadır...

LG Türkiye servisini arayıp yeni güncellemenin çıktığını eğer kendim bu işlemi yaparsam garantinin bitip bitmeyeceğini sordum. Aldığım cevap "güncelleme işlemi sadece yetkili servisler tarafından yapılmaktadır, aksi halde cihaz garanti dışı kalır."

Düzeltme: Az önce bölgemdeki yetkili servisi aradım. 3.55 güncellemelerinden haberleri yok!

• Metalok ben birde mediamarktan garantiledim 5 yıllık tv 3.40 gelmişti tv 3.15 e düşürdüm sürümü acaba mediamarkttaki garantide gidermi cok sacma yani garantinin gitmesi peki 3.40 a alsak garantinin gidip gitmediğini nerden alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

quote:

quote:

LG Türkiye servisini arayıp yeni güncellemenin çıktığını eğer kendim bu işlemi yaparsam garantinin bitip bitmeyeceğini sordum. Aldığım cevap "güncelleme işlemi sadece yetkili servisler tarafından yapılmaktadır, aksi halde cihaz garanti dışı kalır."

Düzeltme: Az önce bölgemdeki yetkili servisi aradım. 3.55 güncellemelerinden haberleri yok!

hadi yaaaa... ne güldüm haa..

tabiki haberi olmayacaktır... Sonuçta bunu AV forumdan bize dağıtanlar LG nin servisinde çalışan ve bu işlerde görev alan kişilerden başkası değil...

ki haberi olsa bile sana söylemeyebilirler.. sonuçta servis onu senin TV ne yüklemek suretiye paranı alacak...

o yazılım sürümü bir-kaç haftaya gelir TR ye...

rahat olun indirip kullanabilirsiniz... AV forumdaki arkadaşlar tarafından denenmiştir...

• Furkan332 ben de mediamartk'tan +3 yıl garanti aldım. Muhtemelen Mediamarkt'ın garanti şartları yetkili servisin koyduğu şartlar ile aynı doğrultudadır. Bilmiyorum ama tv sürüm değişimlerini not ediyor olabilir.

Metinardicli şu an tv'nin acil sürüm gereksinimi yok, Avforum'daki sürümün resmi sürüm olmadığı belli; LG sitesinde de bu sürümden haber yok, resmi sürüm birkaç hafta sonra TR'ye gelirse servis tarafından (fiyat uygunsa) yaptırırım. Çünkü onlar yapılan bu işlemi kayda alacaklardır. Sonuçta 5 yıllık garantinin çöpe gitmesine değmez diye düşünüyorum.

Ayrıca aşağıdaki mesaj da düşündürücü:

quote:

Orijinalden alıntı: nospoon

arkadaşlar 3.55 i yüklemeyin otomatik yazılım güncelleme açılmıyor, 3.15 i geri yükleyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 16 Aralık 2009; 4:40:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Furkan332 ben de mediamartk'tan +3 yıl garanti aldım. Muhtemelen Mediamarkt'ın garanti şartları yetkili servisin koyduğu şartlar ile aynı doğrultudadır. Bilmiyorum ama tv sürüm değişimlerini not ediyor olabilir.

Metinardicli şu an tv'nin acil sürüm gereksinimi yok, Avforum'daki sürümün resmi sürüm olmadığı belli; LG sitesinde de bu sürümden haber yok, resmi sürüm birkaç hafta sonra TR'ye gelirse servis tarafından (fiyat uygunsa) yaptırırım. Çünkü onlar yapılan bu işlemi kayda alacaklardır. Sonuçta 5 yıllık garantinin çöpe gitmesine değmez diye düşünüyorum.

Ayrıca aşağıdaki mesaj da düşündürücü:

quote:

Orijinalden alıntı: nospoon

arkadaşlar 3.55 i yüklemeyin otomatik yazılım güncelleme açılmıyor, 3.15 i geri yükleyemiyorum.

tamamda sorun nedir anlamadim?

siz sayet v3.15 e gidip USB yi aktif hale getirdi iseniz birdaha oraya donmenize gerek yokki...

Tv nizi v3.55 e yukseltmenizde bir sakinca yok... yani oraya upgrade edince USB ozelligi kapanmayacak!

sonucta AV deki ustadlar tarafindan test edilmis ve onaylanmis...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 16 Aralık 2009; 12:15:18 >

• LG TV Lerede sd yayın izlemek için akıllı mod yokmu? Yani 4:3 yayını 16:9 a çevirirken görüntüyü yatayda daha az genişleterek daha düzgün gösteriyor...
  • metalok garanti şartlarını okudunmu sana verilen kitapcıkta öyle birşey yazıyormu tv nin sürümü değiştirilirse garanti kapsamından çıkar diye
  • quote:

quote:

metinardicli hocam v3.55 sürümde ne gibi farklar va,r artıları varmıdır, siz test ettinizmi.? saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: bycem

quote:

quote:

metinardicli hocam v3.55 sürümde ne gibi farklar va,r artıları varmıdır, siz test ettinizmi.? saygılar..

biz kullanıcıların anlayamayacağı farklar var olabilir (8 bit vs 10 bit gibi) onun haricinde kumanda fonksiyonlarının tam çalışması ile birlikte ekstra bir değişiklik yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 22 Aralık 2009; 21:01:05 >

• Yaklaşık bir hafta önce aydın bimeksten 32lh2000 modelini aldım. Versiyonu 3.40. Dün evde denedim uyduya takıp gayet güzeldi.
  • slm arkadaslar. bende 32lg2000 var.. tv den ve kumandadan aynı anda ok e basınca sifre yazabileceğim yer falan çıkmadı bende biraz araştırdım ve bunun için versiyonun 3.15 e düşürülmesi gerektiğini öğrendim. fakat ne yaptımda bu olayı gerceklestiremedim. dosyayı fat32 formatlı usb ye LG_DTV klasörü içerisine kopyaladım.. sonra gerekli adımlar.. menu ye bas.. cursor opsiyonda iken 7 kez fav a bas.. 7 deil 70 kez bastım ama tık yok.. av modunda denedim.. anten tv de ..açtım kapatıım.. gücü kestim tekrar açtım.. ama yine olmadı yine olmadı. bu konuda 1 yardım ltf.. tşk ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarisleee

slm arkadaslar. bende 32lg2000 var.. tv den ve kumandadan aynı anda ok e basınca sifre yazabileceğim yer falan çıkmadı bende biraz araştırdım ve bunun için versiyonun 3.15 e düşürülmesi gerektiğini öğrendim. fakat ne yaptımda bu olayı gerceklestiremedim. dosyayı fat32 formatlı usb ye LG_DTV klasörü içerisine kopyaladım.. sonra gerekli adımlar.. menu ye bas.. cursor opsiyonda iken 7 kez fav a bas.. 7 deil 70 kez bastım ama tık yok.. av modunda denedim.. anten tv de ..açtım kapatıım.. gücü kestim tekrar açtım.. ama yine olmadı yine olmadı. bu konuda 1 yardım ltf.. tşk ..

konuyu inceleyebilirsin... aynı durum bizim başımıza da geldi... çözdük tabiki...

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_4/key_/tm.htm#35719121

• quote:

Orijinalden alıntı: Asus535

Önemli birkaç bilgi vereceğim.
    (1) Yeni televizyon alanlar V3.47 veya 3.48 firmware ile geldiyse, 3.15 firmware yüklemeyin, televizyon bozuluyormuş.
    Yazı aynen şöyle ....
    şimdi programı çalıştırın:

enter service menu tuşuna basıp, Axim x51V'nin IR portunu televizyona tutunca servis menüsünün 4 adet 0 soran menüsü karşınızda.
    Hangi firmware kurulu olursa olsun !!!

...

Kolay gelsin. Bu kıyağımı da unutmayın. Bu kadar açıklamayı AVFORUMS'da yazmamışlar.

Kaynak mesajın tamamı >>> http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_4/fromTicket_/key_/tm.htm#35828553

Asus535 hocam öncelikle eline sağlık. Dün İzmir BestBuy 'dan 42LH3000 aldım. Almadan önce bu konudan (emeği geçen herkese teşekkürler) usb'den media oynattığını öğrenerek seçimimi LG 'den yana kullandım. Kenarda yatan Asus P525 Pda telefonuma Novii Remote programı yükledim ve şimdi eve gidip televizyondaki firmware versiyonu değiştirmeden servise menüsüne girebilicem. Bu arada zamanında milyar vererek aldığım asus da bir işe yaradı

Dzltm : Bu arada gerekli program ve yamalar içinde bir link. İhtiyacı olanlar için
    http://www.4shared.com/file/179500356/9a5c8603/LG_for_ServiseMenu_PPC.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 23 Aralık 2009; 12:37:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marmarisleee

slm arkadaslar. bende 32lg2000 var.. tv den ve kumandadan aynı anda ok e basınca sifre yazabileceğim yer falan çıkmadı bende biraz araştırdım ve bunun için versiyonun 3.15 e düşürülmesi gerektiğini öğrendim. fakat ne yaptımda bu olayı gerceklestiremedim. dosyayı fat32 formatlı usb ye LG_DTV klasörü içerisine kopyaladım.. sonra gerekli adımlar.. menu ye bas.. cursor opsiyonda iken 7 kez fav a bas.. 7 deil 70 kez bastım ama tık yok.. av modunda denedim.. anten tv de ..açtım kapatıım.. gücü kestim tekrar açtım.. ama yine olmadı yine olmadı. bu konuda 1 yardım ltf.. tşk ..

konuyu inceleyebilirsin... aynı durum bizim başımıza da geldi... çözdük tabiki...

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_4/key_/tm.htm#35719121

bugün denedim tekrar.. menu sonra cursor opsiyonda iken 7 kez fav.. yine olmadı.. sonra 7 kez 7 tuşuna bastım ve oldu :))) ... bi başka forumdan 3.15 indirdim .. aynı şekilde lg_dtv klasörü içerisine attım.. ama yükleme ekranı geldiğinde 3.15 dosyasını görmüyo.. daha sonra 3.51 için denedim.. ve yüklemeyi kendisi otomatik buldu ve gerçekleştirdi.. forumdaki 3.15 için verilen link ölü .. 3.15 için lin verebilecek arkadaş varmı? tşk

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.