Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. LG42LH2500 tvm de öncelikle versiyonu 3.15 e düşürdüm, görüntü fotoğraf negatifi gibi oldu.. dedim .ıçtıkk.. neyse işlemleri yaparak usb menüsünü etkinleştirdim, hemen versiyonu yükselttim görüntü arızası sona erdi. çok kullanışlı, biraz çaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarisleee

quote:

Orijinalden alıntı: fatih1201

bende de 32LG2000 var, çok uğraştım olmadı, versiyon 3.51 ancak yükleyebildim.Ayrıca tv nin menü tuşu ve kumanda menü tuşuna basınca başka bir menü çıktı tool 1 diye birşey çıkıyor, ordada hd ayar falan bulamadım....

evet kardeş bendede aynı tv den var ve bende yapamadım.. 1 haftadır uğraşıyorum ben.. ne yaptıysam beceremedim.. irremote ile deneyeceğim şimdi arkadaşın telefonunu vermesini bekliyorum..

Ha gayret şu lg 2000 modelinde de yapabilen olursa helal olsun, aslında olması lazım bence biz yapamiyoruz, lg 2100 modelinden hiç farkı yokki...
  • jv96 lh2000 versiyonunu kurdum çünkü piyasada lg serisinin firmware i yok zaten aynı yazılımlar bi fark yok zaten
  • lg2000 modellerinde versiyonların sonu (bin) şeklinde, diğer versiyonlar ise sonu (epk) şeklinde ve dosya boyutları daha büyük, biz acaba 3.15 versiyonunun sonu bin olan şeklini bulabilirmiyiz.
  • arkadaşlar bu gün geldiler kurdular lg lf2500 ü tv güzel sd yanınlarda korkuyordum okadar da degilmiş perf süper şimdi
    gelleim bu tvde hd fim seytermeye

buna bu usb işin ben aktif edemedim bunu ban detaylı anlatacak bir arkadaş arıyorum
    yada olamzsa ps3 medyacentermi kursak pcye öylemi yapsak diyorum yada drg medyabox gibi bişeymi alsak
  • Selamlar,
    bende LG 42 LH3010 lcd modeli var. Ürün geldiğinde üzerinde 3.40 versionu vardı. Ben onu downgrade ederek 3.15 versiona düşürdüm. Tv ve ve kumandadan menü kombinasyonuyla servis menüsüne geçtim. Lakin gelen menüler;
    1. Adjust Check
    2. ADC Data
    3. Power Off Status
    4. System
    5. Model Number D/L
    6. Test Option
    7. External ADC
    8. Spread Spectrum
    9. Sync Level

Bunların alt menülerinin hiç birinde usb ile ilgili bir seçenek yok. LH 3010 modeli almakla yanlış mı yaptım acaba?Ben alırken 3010 modeli yeni çıkmıştı. 3000 ile fiyatı aynıydı. Almışken yeni çıkan modeli olsun dedim ama sanırım hata yapmışım. Bu modelle ilgili bilgisi olan, yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
  • BUGÜN LG2000 TELEVİZYONUMU, LG LH2000 ŞEKLİNDE MENÜDEN DEĞİŞTİRİP, VERSİYON YÜKLEMEYE ÇALIŞTIM AMA YİNE OLMADI, SADECE TOOL OPSİON 1 SEÇENEĞİ ÇIKIYORDU BURADAKİ TÜM AYARLARI DEĞİŞTİRDİM YİNE OLMUYOR...
  • 42 LH3000 modeli dün migrosta 1600 tl civarı idi. Bence uygun fiyata gibi.1500 civarına alacak arkadaşa 32 sinimi alacak acaba
  • @iyeni30

3010 ile 3000 arasinda hic bir fark yok, ikiside ayni model, tek fark birisinin ayagi yuvarlak digeri köseli.
  • lg 37 5000 içinde yapılabiliyormu burda görmedim yapan yada benim gözümdenmi kaçtı acaba.yapan varsa anlatırsa nasıl yaptığını sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassan01

32LG3000 model tvde de aynı service only-usb giriş var.Onda da izlemek için ne yapabiliriz?

bende yapmak istiyorum ama menü çok farklı birşey yapamadım. Deneyip yapabilen arkadaşlar var mı acaba?
  • Adı geçen modeller

http://lgusb.wikispaces.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih1201

BUGÜN LG2000 TELEVİZYONUMU, LG LH2000 ŞEKLİNDE MENÜDEN DEĞİŞTİRİP, VERSİYON YÜKLEMEYE ÇALIŞTIM AMA YİNE OLMADI, SADECE TOOL OPSİON 1 SEÇENEĞİ ÇIKIYORDU BURADAKİ TÜM AYARLARI DEĞİŞTİRDİM YİNE OLMUYOR...

uzun süredir bende uğraşıyorum lg2000 serisi için.. ama maalesef olmuyor kardeş.. neler denemedimki.. enson arkadaşın telini ödünç alıp irremote programını attım tele.. onunlada denedim.. yine olmuyor.. yabancı forumlarda çeviri yapmadığım forum kalmadı ama lg2000 için ben yaptım diyeni bulamadım.. araştırmaya devam ama benim lg2000 için bir umudum kalmadı maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightt

Selamlar,

çok taze ( 6 saatlik) bir 32LH4010 kullanıcısı olarak. Bahsedilen downgrade ve divx aktif etme olaylarını gerçekleştirdim ve tvyi tekrar 3.40 (orijinal versiyondu) versiyonuna geri yükledim. Sonuç harika. 1080p, 720p mkv, divx filmler ve altyazıları (türkçe karakterlerle birlikte) şahane bi şekilde oynatıyor. Sadece bir eksik var DTS ses çözmüyor. Yani ya AC3 sesli film izliyceksiniz yada DTS filmleri AC3 çevireceksiniz.

Konuyu anlatan ve linkleri veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Arkadaslarin tvlerinin usblerini actiktan sonra bende dayanamadim ve bugün sonunda sirf su usb özelliginden dolayi 37lh4000 aldim. Isciligi yüzde yüz hosuma gitmesede televizyondan memnun sayilirim. LH4000 i 100hz yüzünden tercih ettim ama sanki pek bir faydasi yok gibi. 90 euro yu bosuna verdim gibi geldi bana:)

asil sorum, altyazilari nasil izliyorsun? benim indirdigim bir cok .mkv filmde altyazi yok, icine netten indirdigim sub dosyasi attim ama otamatik tanimadi. film orjinal altyazili mi riplenmis olmasi lazim yoksa sub dosyasi ile bir sekilde oluyor mu?

Edit: tamam buldum, filmin dosyasinin adi altyazi dosyasi ile ayni olmasi gerekiyormus.

Edit: usb modda resimlere bakarken resimler asiri canli, renkler abarti vaziyette, buna karsi yapilabilecek bir sey var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jv96 -- 30 Aralık 2009; 4:18:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jv96

@iyeni30

3010 ile 3000 arasinda hic bir fark yok, ikiside ayni model, tek fark birisinin ayagi yuvarlak digeri köseli.

Yazılımın desteklediği modellerde 3010 yazmıyor fakat haklı olabilirsin ikisi arasında fark yok. Yine de servis menüsü diğer arkadaşlara çıktığı gibi çıkmıyor bu tv de. İnce bir ayrıntıyı kaçırıyormuşum gibi geliyor sanki. denemeye devam ediyorum. İnşallah usb yi aktif edebilecek bir bölüm bulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Gelgelelim bir sitede okdugum uzere bu cihazda dvb-c girişi de oldugunu ogrendim yani bu ozellik ile teledunya aboneligi almak isteyenler sd ya da hd set up box yani kutu almak yerine conax modul alarak bu cihazda kullanabilecekler.

Arkadaşlar cihazı conax modülle deneyen olursa buraya yazarsa seviniriz

conax modülle denendi sorun yok, biraz geç açıyor bazen kanalları okadar, o kadarı kadı kızında da olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Adı geçen modeller

http://lgusb.wikispaces.com

arkdaşlar konuda biraz karışmalar olmuş, bildiğim kadarı ile müdahale etmek istedim...

resimde verilen modeller ana modellerdir, örneğin LH3000 ile LH 3010 arasında yazılımsal olarak hiçbir fark olmadığı için, donanım listesini yazan kimseler ara modellerin hepsini yazmamışlar...

yani demem o ki; LH3000 için kullanılan yazılım LH 3010 a da kullanılmaktadır.. ben şahsen denedim... 3010 ve 2010 modellerini downgrade ettim hiçbir sorun çıkmadı...

2. sorun ise;

son zamanlarda Piyasaya çıkmış farklı firmware'lar var... bunlar *.epk ile bitmeyip *.bin ile bitmektedir...

AV de de bir arkadaşa aynı sorun olmuştu, lütfen *.bin ile verilmiş firmware ları YÜKLEMEYİNİZ...

Onun haricinde şayet alıntı mesajda verilmiş olan resimde yazılı olan ANA modellerin ilk 2 rakamı sizin TV nize uyuyorsa bu firmware lar ile yükleme yapabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 31 Aralık 2009; 16:32:00 >

• @metinardicli ilgin alakan için teşekkür ederim. Ben dahil burda birçok kişinin senin bilginden faydalandığımız su götürmez gerçektir. İstemeden eksik bilgi komuşsam affola.
  • Menu ve menu değil, OK ve OK tuşlarına basılı tutacaksınız.

ilahi yani

quote:

Orijinalden alıntı: iyeni30

quote:

Orijinalden alıntı: jv96

@iyeni30

Yazılımın desteklediği modellerde 3010 yazmıyor fakat haklı olabilirsin ikisi arasında fark yok. Yine de servis menüsü diğer arkadaşlara çıktığı gibi çıkmıyor bu tv de. İnce bir ayrıntıyı kaçırıyormuşum gibi geliyor sanki. denemeye devam ediyorum. İnşallah usb yi aktif edebilecek bir bölüm bulurum.

• Orijinalden alıntı: Asus535

Menu ve menu değil, OK ve OK tuşlarına basılı tutacaksınız.

ilahi yani

Eyvallah üstad. Zaten ince bir yerde hata yaptığımdan şüphelenip duruyordum. Biraz önce ayarları yaptım. Şimdi keyifle 1 Tb lık harici diskimdeki filmlere kısa bir gezinti düzenliyorum. Teşekkür olarak ne yazsam az gelir. Allah iyiliğini ve sağlığını versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyeni30 -- 3 Ocak 2010; 2:02:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.