Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saay

merhaba
    lg m227wd modeli lcd tv-monitör aldım. usb sini aktifleştirmek istiyorum. bu konuda çalışma yapan oldumu. oldu ise buraya yazabilirmi ?

dostum bak burada konu tartışılmakta, Ayrıca AV deki bazı elemanlar bu işi halletmişler... yani çalışıyormuş...

http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/1136129-lg-m227wdp-pz-usb-port.html

http://forum.donanimhaber.com/m_34734762/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: alemden

SLm Fatih. Öncelikle Çok teşekkür ederim. Lg 5000 YAzıyodu. dediğin gibi onu lg 3000 ne çevirdi. Her şey eskisi gibi oldu düzeldi. Benim tv nin menüsüde aynı senin fotoğraftaki gibi. ama benimkinde akıllı sensör ve SRS HD de 0 yazıyor. bu iki kısım ne anlama geliyor. 1 yapsam ne olur. ayrıca dediğim gibi aynı menü ve bu menüden usb aktif hale getirebilirmiyim. yoksa yeni yazılım mı yüklemem gerekir. saygılar.

akıllı sensör ve srs hd ayarlarını ben kendim değiştirdim, yoksa benimkide sıfır şeklinde idi, tv için ne değiştirdi ben pek anlamadım istersen değiştir, usb den film izleme olayını soruyorsan tüm araştırmalarıma rağmen yapamadım, usb den yazılım ise 3,51 yazılımı var onu yükleyebilirsin o da bir işe yaramıyor zaten....
  • ben televizyonu şimdi aldım. orijinal yazılımı 3.55 ama forumun tamamını okudum bi arkadaş 3.15 ve 3.55 arası dönüşüm yapamadığını yazmış. 3.55 den 3.15 e dönmemde sakınca var mı arkadaşlar.
  • neyse cevap vermeyince kimse 3.15 yaptım.şimdi geri 3.55 yapmamda sorun olmaz sanırım.

3.55 yaptım tekrar.şu an gördüğüm fark . usb menüsündeki "etkliği kaldır" sekmesi görünüyor ama inaktif , basılmıyo o sekmeye.bir de resim foto ve videolardaki "sil" sekmesi inaktif oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrebel -- 9 Ocak 2010; 18:35:14 >
  • LG LH4000 televizyona SEAGATE 3.5" 1TB Expansion USB 2.0 Harici Disk bağlayınca televizyon diski görüyor mu?
    LH4000 televizyonumdan mkv izleyebilmek için bu diski almayı düşünüyorum ama televizyonun diski görüp görmeyeceğinden emin olmadığım için alamadım.
  • Teledünya için televizyonun ülke ayarını Finlandiya yaptım ama şimdide usb den mkv izlerken altyazılarda Türkçe karakterler görünmüyor. Bu sorunu çözmek için tavsiyesi olan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dino13 -- 10 Ocak 2010; 15:55:29 >
  • dino 13
    mkv baslat kumandadan kırmızı tusa bas
    acılan bir menu olucak ordaki secenek ler arasında finlandiya var onu tükce bulana kadar ok tusları ile ilerile
    bulunca ok le kapat menuyu

not: acılan menude en ustten 3 secenekte olması lazım zaten 5 secenekli bir menudur
    bu menuden cift dil varsa filmde 2 secenekten istediğin dili de secebilirsin
  • arkadaslar benimde soyle bir sorum var
    1080p film 2 adet denedim 1 hiç oynatmadı 2 film basladı 2 dk sonra takılmalar oldu
    tv modeli LH 2000

sizlerde 1080 p film durumu nasıl

sart değil oynatması aslında ama bazı filmleri malesef 1080 buldugum için syretmek istiyorum
    720p yetiyorda artıyor bile
  • Tesekkurler arkadasim, eve gider gitmez deneyecegim.
    En az 1TB disk almayi dusunuyorum mkv arsivi ve lh4000 den izleyebilmek icin. Hangi marka tavsiye edersiniz? Simdilik Seagate expansion aklima yatti gibi (on bellek 32mb) ama kesin karar veremedim henuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dino13

Tesekkurler arkadasim, eve gider gitmez deneyecegim.
    En az 1TB disk almayi dusunuyorum mkv arsivi ve lh4000 den izleyebilmek icin. Hangi marka tavsiye edersiniz? Simdilik Seagate expansion aklima yatti gibi (on bellek 32mb) ama kesin karar veremedim henuz.

disk konusunu arastırın bence her disk i tanımayabiliyormus
    ben usb memory ile seyrediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ ICEMAN

quote:

Araştırdığım kadarıyla tanıyamama sebebi güç yetersizliği olabiliyormuş. 2,5" lik diskler gücü tvden aldığı için yetersiz gelebiliyormuş. Büyük disklerin adaptörü olduğu için öyle bir sorun olmaz diye umuyorum ama kesin bir bilgim yok.

• quote:

arkadaslar benimde soyle bir sorum var
    1080p film 2 adet denedim 1 hiç oynatmadı 2 film basladı 2 dk sonra takılmalar oldu
    tv modeli LH 2000

sizlerde 1080 p film durumu nasıl

sart değil oynatması aslında ama bazı filmleri malesef 1080 buldugum için syretmek istiyorum
    720p yetiyorda artıyor bile

o güzelim TV nizi 1080p filmlerle yormayınız!!!! bakın daha önceki sayfalarda da yazdığım gibi AV deki birkaç kişi fazla 1080p kasmaktan dolayı sorun yaşamışlar TV lerinde...

bu duruma düşmemek için lütfen 720p ile idare ediniz... zaten sizin TV nizde HDReady...

• Şu ana kadar servis ile ilgili bir sorun yaşayan var mı?
  • quote:

dino 13
    mkv baslat kumandadan kırmızı tusa bas
    acılan bir menu olucak ordaki secenek ler arasında finlandiya var onu tükce bulana kadar ok tusları ile ilerile
    bulunca ok le kapat menuyu

not: acılan menude en ustten 3 secenekte olması lazım zaten 5 secenekli bir menudur
    bu menuden cift dil varsa filmde 2 secenekten istediğin dili de secebilirsin

yaşasın :) oldu :))) teşekkürler dj
    şimdi sıra geldi taşınabilir 1TB hangi harddiski alacağıma karar vermeye
  • 32LG2000 uzerinde 3.47 firmware var 3.15 firmwareyi ne yapyıysam bir türlü görmüyor LG_DTV klasörünün içine ekledim 3.15 firmwareyi ekledim elektirigi kesip usb diski taktım tvyi açtım menü options 7 kere 7 yaptım ama yazılımı görmüyor aynı işlemi 3.55 yazılımındada denedim ama bir türlü yazılım gözükmüyor yazılım yükleme ekranı geliyor ama yazılılım bulunamıyor çok denedim ama bir türlü yapamadım yardımcı olabilirmisiniz
  • S.a arkadaşlar bir sorum olcak. Lg tv de usb yi aktif hale getirdikten sonra; usb aracılığyla izlediğimiz tv programını dahili hafızaya kadedebilme özelliği varmı. TAhminime göre ld mühendisleri bu özelliği de tv koymuşlardır ve saklamışladır bir yere. bu konuyu araştıran arkadaşlardan cevap bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necil77

32LG2000 uzerinde 3.47 firmware var 3.15 firmwareyi ne yapyıysam bir türlü görmüyor LG_DTV klasörünün içine ekledim 3.15 firmwareyi ekledim elektirigi kesip usb diski taktım tvyi açtım menü options 7 kere 7 yaptım ama yazılımı görmüyor aynı işlemi 3.55 yazılımındada denedim ama bir türlü yazılım gözükmüyor yazılım yükleme ekranı geliyor ama yazılılım bulunamıyor çok denedim ama bir türlü yapamadım yardımcı olabilirmisiniz

DOSTUM DUR!!!!

VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ!!! Allah korumuş, LG tvlerin 3.47 ve 3.48 modellerinde yazılım değiştirilmesi YAPILAMIYOR....

onun için dedim iyiki yapamamışsın... AV de kaç kişi bu yüzden TV sini çöpe attı bilemezsin....

senin için tek yol IRDA bağıntılı bir telefondan LG kumanda yazılımı ile o menüyü aktif hale getirmek....

4. sayfada anlatılmış lütfen okuyunuz....

• quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orijinalden alıntı: necil77

32LG2000 uzerinde 3.47 firmware var 3.15 firmwareyi ne yapyıysam bir türlü görmüyor LG_DTV klasörünün içine ekledim 3.15 firmwareyi ekledim elektirigi kesip usb diski taktım tvyi açtım menü options 7 kere 7 yaptım ama yazılımı görmüyor aynı işlemi 3.55 yazılımındada denedim ama bir türlü yazılım gözükmüyor yazılım yükleme ekranı geliyor ama yazılılım bulunamıyor çok denedim ama bir türlü yapamadım yardımcı olabilirmisiniz

DOSTUM DUR!!!!

VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ!!! Allah korumuş, LG tvlerin 3.47 ve 3.48 modellerinde yazılım değiştirilmesi YAPILAMIYOR....

onun için dedim iyiki yapamamışsın... AV de kaç kişi bu yüzden TV sini çöpe attı bilemezsin....

senin için tek yol IRDA bağıntılı bir telefondan LG kumanda yazılımı ile o menüyü aktif hale getirmek....

4. sayfada anlatılmış lütfen okuyunuz....

verdigin bilgi için çok teşekkür ederim bu ırda baglantılı symbian telefonla olurmu yoksa illa pda mı olması gerekiyor

• quote:

quote:

ama flash disk 4 gb üstü dosyaları kabul etmiyor :( ntfs - fat32 olayı
  • Arkadaslar bende Vatandan 609 TL'ye LG 23" M237WD Almayı dusunuyom, USB'den oynatma olayını çözen varmı acaba bu cihazda ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.