Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolgaustun88

32lh2000 lcd tv'im için v3.15 yükledim ve usb yi aktif ettim. herşey sorunsuz ancakhttp://lgusb.wikispaces.com sitesinden v3.40'ı bir türlü indiremiyorum. indirme yarıda kesiliyor. indiren biri varsa başka bir siteye yükleyebilir mi??

http://r*apidshare.com/files/320845624/V3.55.00.epk buyrun v3.55 tarafımdan test edilmiştir sorunu yoktur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 18 Ocak 2010; 18:09:30 >

• ben zaten v3.55 i indirebildim ancak readme dosyasında 32lh2000 yazmıyordu. o nedenle 3.40 kurmak istiyordum. zaten aldığımda da 3.40 yüklüydü. 32lh2000'de v3.55 kullananların yorumu nasıl acaba? sorun var mı? yada dikkat etmem gereken birşey varmı?
  • quote:

ben zaten v3.55 i indirebildim ancak readme dosyasında 32lh2000 yazmıyordu. o nedenle 3.40 kurmak istiyordum. zaten aldığımda da 3.40 yüklüydü. 32lh2000'de v3.55 kullananların yorumu nasıl acaba? sorun var mı? yada dikkat etmem gereken birşey varmı?

yükleyebilirsin, tarafımca denenmiştir... sorun yok

temiz formatlı usb de oluşturduğun LG_DTV klasörü içine bu indirdiğin dosyayı atıyosun, TV kapalı iken flashı takıyorsun sonrada açılınca otomatik update yapacak kendisi....
  • lg 32 lh 3010 için de aynı yolumu takip etmeliyiz ?
    Yani lg, lh ve lf serileri aynı şekildemi usb kullanımı aktif hale getiriliyor. ?

Ayrıca, LH 3000 serisine bağlayıp film izleyebilmek için tavsiye edebileceğiniz Harici Disk ler hangileri ?
    Alacağımız Harici Disk in TV ye uyumlu olabilmesi için nelere dikkat etmeliyiz ?

Yardımcı olabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulbudak -- 19 Ocak 2010; 11:56:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

ben zaten v3.55 i indirebildim ancak readme dosyasında 32lh2000 yazmıyordu. o nedenle 3.40 kurmak istiyordum. zaten aldığımda da 3.40 yüklüydü. 32lh2000'de v3.55 kullananların yorumu nasıl acaba? sorun var mı? yada dikkat etmem gereken birşey varmı?

yükleyebilirsin, tarafımca denenmiştir... sorun yok

temiz formatlı usb de oluşturduğun LG_DTV klasörü içine bu indirdiğin dosyayı atıyosun, TV kapalı iken flashı takıyorsun sonrada açılınca otomatik update yapacak kendisi....

teşekkürler metinardicli. 3.15 i yüklerken otomatik tanımamıştı 3.55'i direk tanıdı. şu anlık sorun yok. usb'yi deneyeceğim şimdi. 3.15'i kurduğumda uyduda iken ses seviyesi 40'ın üstüne çıkınca cızırtı oluyordu o da kalktı.

• Selam arkadaslar bende dun 2400 tl LG 47''LH 3000 aldım. Forumda tum sayfları okudum hatta bazı 3.15 uyumlu dosyalarda indirdim. Şimdi izmir dartyden yarın gelicek olan ürünüm için usb açtırıcam ama teknık servısıne . Çünkü ürünü alırken yanımda olan usb den film koydular ve bende ordan görüp araştırdım usb oldugunu. Ordakı satıs personellerıde usb den fılm ıslıyebılırsınız dedıler. Eger kendılerı yapmaz ise forumdan indirdiğim bu ismi V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk ile sürümü 3.15 düşürüp filmi isliyebılır mıyım.

1. Bu isimli dosya ile sürümü düşürebılır mıyım yoksa lınk verır mısınız arkadaslar. 47-42 vs lh 3000 serısı modellerı hepsı aynıymıs okudugum kadarıyla ama genede urun yenı geldıgınden dolayı suphede kalıyorum. Lınk verırsenız cok memnun olurum arkadaslar.
    2. Birde şu anlık normal antenden yayını alıyoruz sizce performansı ne olur. Yakında kablolu yayına geçicez ama 2 ayı war daha sayılır merak edıyorum sonuçlarını ?
    3. Bazı versiyonlarda 3.15 surumune dusuremıyormusuz. Forumda okudugum kadarıyla hadi bakalım umarım bize öyle gelmez !:S

• Arkadaşlar
    lg2100 ü mü yoksa lg lh 2000 i mi ya da başka bir modeli mi önerirsiniz?
    Hayırlı akşamlar
  • Benim LCD modeli 32LH2000 ve Firmware 3.09

Menu+Menu yaparak service menu ye girdim buradan tool options 2 ye girerek USB = 1 yaptim. ( V 3.15 te anlatilan gibi Divx=HD ve EMF = Jpeg..... gibi seyler yoktu)

Ve Menude bolumu acildi, Divx, mp3 ve fotograflari goruntuleyebiliyorum. Sadece .mkv dosyalarini oynatamiyorum, hic tanimiyor.

Butun forumu okudum ama cevabini bulamadim. V 3.09 dan V 3.15 e ugrade yapilmasi mumkun mu?

( Denilenlerin hepsini yaptim ama usb den bir turlu V3.15 veya V 3.55.epk dosyalarini gormuyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captaineso -- 19 Ocak 2010; 23:55:24 >
  • slm arkadaşlar... elimde 32lf2500 model lcd var..
    bütün forumu okudum ve v15 ve v40 ı sürümlerini indirdim..
    v15sürümüyle flshı taktığımda okuma hatası diyor.. v40 ve v55 sürümlerini taktığımda güncellemeye hazır diyor..
    acaba benim indirdiğim v15 sürümünde mi bir hata var..
    lütfen elinde v15 sürümü olan rapide uükleyip yeni bir link koyabilir mi...
    teşekürler...
  • lh2000'de 3.55 kullananlara bir sorum olacaktı. bugün film izlerken 2-3 defa pause yapıp diğer odaya gitmiştim. geri geldiğimde film devam ediyordu. yani kendiliğinden play yapıyor. sizde de var mı böyle bir sorun??
  • quote:

lh2000'de 3.55 kullananlara bir sorum olacaktı. bugün film izlerken 2-3 defa pause yapıp diğer odaya gitmiştim. geri geldiğimde film devam ediyordu. yani kendiliğinden play yapıyor. sizde de var mı böyle bir sorun??

Bendeki 3.40 ta da var aynı durum. Uzun süre pause'da bekletmiyor anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1905

Selam arkadaslar bende dun 2400 tl LG 47''LH 3000 aldım. Forumda tum sayfları okudum hatta bazı 3.15 uyumlu dosyalarda indirdim. Şimdi izmir dartyden yarın gelicek olan ürünüm için usb açtırıcam ama teknık servısıne . Çünkü ürünü alırken yanımda olan usb den film koydular ve bende ordan görüp araştırdım usb oldugunu. Ordakı satıs personellerıde usb den fılm ıslıyebılırsınız dedıler. Eger kendılerı yapmaz ise forumdan indirdiğim bu ismi V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk ile sürümü 3.15 düşürüp filmi isliyebılır mıyım.

1. Bu isimli dosya ile sürümü düşürebılır mıyım yoksa lınk verır mısınız arkadaslar. 47-42 vs lh 3000 serısı modellerı hepsı aynıymıs okudugum kadarıyla ama genede urun yenı geldıgınden dolayı suphede kalıyorum. Lınk verırsenız cok memnun olurum arkadaslar.
    2. Birde şu anlık normal antenden yayını alıyoruz sizce performansı ne olur. Yakında kablolu yayına geçicez ama 2 ayı war daha sayılır merak edıyorum sonuçlarını ?
    3. Bazı versiyonlarda 3.15 surumune dusuremıyormusuz. Forumda okudugum kadarıyla hadi bakalım umarım bize öyle gelmez !:S

1. dosya adı doğru V3.15 in sonu epk ile biten versiyonu ile down-grade yapılabilir... hatta servise para vermenize gerek yok kendinizde yapabilirsiniz...

2. Şahsen normal çubk anten performansını bilmiyorum , denemedim...

3. evet doğru şayet TV niz V3.47 veya V3.48 ise KİİTLİDİR ve V3.15 e düşemez... TEk yol IrDA bağlantılı bir cihaza LG kumanda yazılımıyüklmek ve onunla aktive etmektir...

bunun içinde lütfen 4. sayfadaki anlatımı okuyunuz...

saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: lalezarca

Arkadaşlar
    lg2100 ü mü yoksa lg lh 2000 i mi ya da başka bir modeli mi önerirsiniz?
    Hayırlı akşamlar

LG 2009 LH ise 2008 modellidir...

dış kasaları FARKLI ancak iç yapıları ise AYNIDIR.. her ikiside usb den film-müzik vs... oynatabilir... Bütçenize zevkinize göre tercih yapabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: captaineso

Benim LCD modeli 32LH2000 ve Firmware 3.09

Menu+Menu yaparak service menu ye girdim buradan tool options 2 ye girerek USB = 1 yaptim. ( V 3.15 te anlatilan gibi Divx=HD ve EMF = Jpeg..... gibi seyler yoktu)

Ve Menude bolumu acildi, Divx, mp3 ve fotograflari goruntuleyebiliyorum. Sadece .mkv dosyalarini oynatamiyorum, hic tanimiyor.

Butun forumu okudum ama cevabini bulamadim. V 3.09 dan V 3.15 e ugrade yapilmasi mumkun mu?

( Denilenlerin hepsini yaptim ama usb den bir turlu V3.15 veya V 3.55.epk dosyalarini gormuyor )

V3.09 dan V3.15 e update etmeyi deneyiniz....

altta V3.15 linki verdim...

quote:

slm arkadaşlar... elimde 32lf2500 model lcd var..
    v15sürümüyle flshı taktığımda okuma hatası diyor.. v40 ve v55 sürümlerini taktığımda güncellemeye hazır diyor..
    teşekürler...

bu okumama sorununu bende yaşadım, lütfen TV ye taktığınız flash belleğe dikkat ediniz, temiz FAT32 frmatlı olsun, bellek içinde sağa basarak Yeni klasör oluşturunz, adını değiştiriniz sonra (LG_DTV), sonra indirdiğiniz dosyayı bu klasör içine atınız, sonra TVniz kapalı iken flashı takınız, sonra açınız, şayet kendisi alglamaz ise, önceki sayfalardaki talimatları okuyup 7 kez 7 yapınız, bir şekilde algılaması gerekecek....

http://r*apidshare.com/files/337932125/V3.15.00.epk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edi1905

Selam arkadaslar bende dun 2400 tl LG 47''LH 3000 aldım. Forumda tum sayfları okudum hatta bazı 3.15 uyumlu dosyalarda indirdim. Şimdi izmir dartyden yarın gelicek olan ürünüm için usb açtırıcam ama teknık servısıne . Çünkü ürünü alırken yanımda olan usb den film koydular ve bende ordan görüp araştırdım usb oldugunu. Ordakı satıs personellerıde usb den fılm ıslıyebılırsınız dedıler. Eger kendılerı yapmaz ise forumdan indirdiğim bu ismi V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk ile sürümü 3.15 düşürüp filmi isliyebılır mıyım.

1. dosya adı doğru V3.15 in sonu epk ile biten versiyonu ile down-grade yapılabilir... hatta servise para vermenize gerek yok kendinizde yapabilirsiniz...

2. Şahsen normal çubk anten performansını bilmiyorum , denemedim...

3. evet doğru şayet TV niz V3.47 veya V3.48 ise KİİTLİDİR ve V3.15 e düşemez... TEk yol IrDA bağlantılı bir cihaza LG kumanda yazılımıyüklmek ve onunla aktive etmektir...

bunun içinde lütfen 4. sayfadaki anlatımı okuyunuz...

saygılar..

eyw kardesım ılgın ve alakan ıcın tessekur edıyorum yarın yanı 20.01.2010 da urunum gelıcek 2400 tl verdık 47'' lh 3000 bakalım nasıl gusel mı. Bundan bır hafta once 40 b 530 samsung almıstım dıs çercevesı guseldı ama ozellık falan yoktu. Onu ıade ettık bunu aldık hadı bakalım hayırlısı. IrDA yontemı ıslemı zor yapabılecegımı sanmıyorum ama versıyosunu 3.47,48 gelmez umarım...

• quote:

quote:

quote:

teşekürler...

bu okumama sorununu bende yaşadım, lütfen TV ye taktığınız flash belleğe dikkat ediniz, temiz FAT32 frmatlı olsun, bellek içinde sağa basarak Yeni klasör oluşturunz, adını değiştiriniz sonra (LG_DTV), sonra indirdiğiniz dosyayı bu klasör içine atınız, sonra TVniz kapalı iken flashı takınız, sonra açınız, şayet kendisi alglamaz ise, önceki sayfalardaki talimatları okuyup 7 kez 7 yapınız, bir şekilde algılaması gerekecek....

dostum cok saol.. yüklediğin linkten indirdim ama yine okuma hatası verdi problem nedir anlamadım...
    suanda v40 yüklü tv de v15 i neden okuyup yüklemiyor anlamadım.. aalt sürüm olduğu için olabilir mi
    ? cünkü v55 i denediğimde okumada hata olmuyor...
    bildğin birseyler varsa yardımını bekliyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: nayastr

quote:

quote:

quote:

teşekürler...

dostum cok saol.. yüklediğin linkten indirdim ama yine okuma hatası verdi problem nedir anlamadım...
    suanda v40 yüklü tv de v15 i neden okuyup yüklemiyor anlamadım.. aalt sürüm olduğu için olabilir mi

burayı okuyup yaptıklarımı aynen yapabilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_4/f_/key_//tm.htm#35719121

• Ben de 42 Lg lf2500 var. Usb menülerini açtım. Mkv oynattım, gayet güzel çalışıyor, kumandadan ileri geri sarma, hız ayarı ve hızlı ileri atlamada var. Ancak WD HD live mkv playerımla oynattığım filmlerin görüntüsünün yanından geçmez. Lg tv nin oynattığı mkv lerinin görüntüsü mat (mkvlerin görüntüsü sd gibi), playerın görüntüsü pek başarılı değil. Gerçek bir görüntü istiyorsanız mutlaka external bir mkv player almanız lazım. Ama alana kadar sizi idare edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shibumix -- 20 Ocak 2010; 9:55:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nayastr

quote:

quote:

quote:

teşekürler...

burayı okuyup yaptıklarımı aynen yapabilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_4/f_/key_//tm.htm#35719121

dostum çok teşekkürler sayende hallettim :)

• 3,47 sürümünde ırda ile de olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.