Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkurler dosya icin, ama yine okumadi maalesef. 7xfav yaptigimda hic birsey gelmiyor, 7x7 yapiyorum , upgrade ekrani aciliyor ama maalesef V3.15 ide V 3.55 ide gormuyor hicbirini.

2 adet usb diskte de denedim, ikisinide temiz FAT32 formatladim, LG_DTV klasorunu yarattim, icine dosyalari attim. LCD nin fisini cektim, actim; standbydayken usb diski taktim, herseyi denedim ama nafile, okumuyor melet. 2 gunumu harcadim valla cildiracam.

Ayrica ben servis menusune menu+menu ile girebiliyorum, ok+ok ile degil. Ilginc degil mi bu?

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orijinalden alıntı: captaineso

Benim LCD modeli 32LH2000 ve Firmware 3.09

Menu+Menu yaparak service menu ye girdim buradan tool options 2 ye girerek USB = 1 yaptim. ( V 3.15 te anlatilan gibi Divx=HD ve EMF = Jpeg..... gibi seyler yoktu)

Ve Menude bolumu acildi, Divx, mp3 ve fotograflari goruntuleyebiliyorum. Sadece .mkv dosyalarini oynatamiyorum, hic tanimiyor.

Butun forumu okudum ama cevabini bulamadim. V 3.09 dan V 3.15 e ugrade yapilmasi mumkun mu?

( Denilenlerin hepsini yaptim ama usb den bir turlu V3.15 veya V 3.55.epk dosyalarini gormuyor )

V3.09 dan V3.15 e update etmeyi deneyiniz....

altta V3.15 linki verdim...

quote:

slm arkadaşlar... elimde 32lf2500 model lcd var..
    bütün forumu okudum ve v15 ve v40 ı sürümlerini indirdim..
    v15sürümüyle flshı taktığımda okuma hatası diyor.. v40 ve v55 sürümlerini taktığımda güncellemeye hazır diyor..
    acaba benim indirdiğim v15 sürümünde mi bir hata var..
    lütfen elinde v15 sürümü olan rapide uükleyip yeni bir link koyabilir mi...
    teşekürler...

bu okumama sorununu bende yaşadım, lütfen TV ye taktığınız flash belleğe dikkat ediniz, temiz FAT32 frmatlı olsun, bellek içinde sağa basarak Yeni klasör oluşturunz, adını değiştiriniz sonra (LG_DTV), sonra indirdiğiniz dosyayı bu klasör içine atınız, sonra TVniz kapalı iken flashı takınız, sonra açınız, şayet kendisi alglamaz ise, önceki sayfalardaki talimatları okuyup 7 kez 7 yapınız, bir şekilde algılaması gerekecek....

http://r*apidshare.com/files/337932125/V3.15.00.epk

• @ captaineso;

nayastr isimli arkadaşın da seninkine benzer sorunu vardı, o anlattığım şekilde yapmak suretiyle halletmiş... bir onunla irtibata geç istersen...
  • 3.55 de ne değişti
  • Arkadaslar LG 47'' lh 3000 getirdiler dartyden ürünü bağlayıp gittiler. Onlara usb den film izlendıgını soyledım bunu ayarlarmısınız dedım az ugrastılar ama menuden aradılar resmen usb nerde dıe anladım kı bırseyden anlamıyorlar. Bız yapamıcaz ıstersenız teknık servıs elamanı ya da sıze soylıyen satıs personelı ayarlasın dedı. Pekı garantı konusunda bır sorun olur mu dedım. Bılmıyoruz dedıler . Neyse onlar gıttıkten sonra ıkı tane ok tusuna bastım ama bır sey cıkmadı. Sonra fav olayını yaptım usb ıcınde 3.15 versıyonu bulup kurdu. Sonra ıkı ok tusuna basınca bu sefer cıktı ekran sıfre gırıp dıvx hd yapıp jpeg ve muzık komutunu 1 getırdım ve cıktım.

Bu arada arkadaslar versıyonum 3.40 dı. 3.15 dusurdum. Bu versıyonda oldu bır sorun olmadı su anlık. Olmuyor dıyen arkadaslara sözum
  • USB üzerinden film izlenirken 100hz fonksyonu kullanılabiliyor mu?
  • Arkadaşlar LGLH5020 televizyonumda usb girişten blu ray film izlemek istedim. Ancak görüntüyü çözdü ancak desteklemeyen ses hatası veriyor. Görüntü oynatıyor ancak ses yok. Bluray filmlerin ses çekimi de farklı mı oluyor. (Uzantısı mkv olarak geçiyor.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: t@rik

Arkadaşlar LGLH5020 televizyonumda usb girişten blu ray film izlemek istedim. Ancak görüntüyü çözdü ancak desteklemeyen ses hatası veriyor. Görüntü oynatıyor ancak ses yok. Bluray filmlerin ses çekimi de farklı mı oluyor. (Uzantısı mkv olarak geçiyor.)

DTS sesleri desteklemiyor ondan öyle yazıyor, aac olanları destekliyor ve sorun çıkarmıyor.

Bu arada ben 3D filmde izledim gözlükle, 18,5inc AOC monitörde daha iyi belli oluyordu 3D detaylar. Kıyaslama yapacak olursam.
  • Ya arkadaslar bu lh 3000 ıcın 3.55 versıyonu ıcın lınk verebılır mısınız ? Ama rapıd'den olmasın mumkunse ? Sıtede arıya arıya bı hal oldum artık aynı yazıları okumaktan warsa dırek lınk verıcek bı arkdas ?

Bu arada usb den fılm ıslıyen arkadaslar ıcın optık cıkısı kullanan arkadas war mı aranızda ? Kullanılabılınıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1905

Arkadaslar LG 47'' lh 3000 getirdiler dartyden ürünü bağlayıp gittiler. Onlara usb den film izlendıgını soyledım bunu ayarlarmısınız dedım az ugrastılar ama menuden aradılar resmen usb nerde dıe anladım kı bırseyden anlamıyorlar. Bız yapamıcaz ıstersenız teknık servıs elamanı ya da sıze soylıyen satıs personelı ayarlasın dedı. Pekı garantı konusunda bır sorun olur mu dedım. Bılmıyoruz dedıler . Neyse onlar gıttıkten sonra ıkı tane ok tusuna bastım ama bır sey cıkmadı. Sonra fav olayını yaptım usb ıcınde 3.15 versıyonu bulup kurdu. Sonra ıkı ok tusuna basınca bu sefer cıktı ekran sıfre gırıp dıvx hd yapıp jpeg ve muzık komutunu 1 getırdım ve cıktım.

Bu arada arkadaslar versıyonum 3.40 dı. 3.15 dusurdum. Bu versıyonda oldu bır sorun olmadı su anlık. Olmuyor dıyen arkadaslara sözum

Bu işlem sonrasında Garanti çöpe gidiyor.

• quote:

Ya arkadaslar bu lh 3000 ıcın 3.55 versıyonu ıcın lınk verebılır mısınız ? Ama rapıd'den olmasın mumkunse ? Sıtede arıya arıya bı hal oldum artık aynı yazıları okumaktan warsa dırek lınk verıcek bı arkdas ?

Bu arada usb den fılm ıslıyen arkadaslar ıcın optık cıkısı kullanan arkadas war mı aranızda ? Kullanılabılınıyor mu ?

http://www.mediafire.com/?wo1tyyedgxn

• 3.55 Versiyonun getirdiği yenilikler nelerdir.?

ALINTI

Firmware Hack And Firmware updates LG LH/LF Series
    I dont know if this is allowed here(otherwise remove it)

This Thread is for Enable the usb port to watch mkv and xvid HD.

Be Aware this hack/trick is on your own risk and only for europe LH/LF and some LU models only.

Press menu on remote and go to options but don't press ok, now press 7 times on the fav button now a screen apears with Software update (Expert) download version v03.15.00 and put it on a usb stick now the TV will see the file press ok and it wil downgrade or upgrade to v03.15.00.

Now The Service menu works again.
    To acces Servicemenu press ok + ok for 5sec and a pw screen apears pw=0000(this you need to enable usb and xvid-mkv playback), go to option number 3 and set jpeg,mp3 to 1 and divx/xvid to HD.

For in-start (servicemenu)use the menu + menu buttons also 5sec and a pw screen apears pw=0000, Real servicemenu dont use this.

So here is now mkv and xvid enabled on my 37LF2500

Firmware Updates:

V3.15http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.15.zip
    V3.37http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.37.zip
    V3.40http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.40.rar
    V3.47 ?? not found yet
    V3.48 ?? not found yet
    V3.55http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV_v3.55.zip Mirror:http://devil-strike.host22.com/LG_DTV_v3.55.zip (latest Firmware)

Firmware only for this models listed below, dont flash it if your tv is not listed.
    32LF2500 37LF2500 42LF2500
    19LH2000 22LH2000 26LH2000 32LH2000 37LH2000 42LH2000
    32LH3000 37LH3000 42LH3000 47LH3000
    32LH4000 37LH4000 42LH4000 47LH4000
    32LH5000 37LH5000 42LH5000 47LH5000
    32LH7000 37LH7000 42LH7000 47LH7000
    19LU4000 22LU4000 26LU4000
    19LU5000 22LU5000 26LU5000

Dont flash it on CANADA/USA/ASIA/AUSTRALION TV SETS

Wiki: lgusb.wikispaces.com

http://lgusb.wikispaces.com/#firmware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 21 Ocak 2010; 10:22:55 >

• quote:

quote:

Ya arkadaslar bu lh 3000 ıcın 3.55 versıyonu ıcın lınk verebılır mısınız ? Ama rapıd'den olmasın mumkunse ? Sıtede arıya arıya bı hal oldum artık aynı yazıları okumaktan warsa dırek lınk verıcek bı arkdas ?

Saol kardes 3.55 cıkardım versıyonu sımdılık hıc bır sorun yok. Hatta goruntu kalıtesı bence bıraz daha guzel oldu gıbıme geldı psıkolojık mıdır bılemem artık :). Garantı dısına cıkıyor olayı ıse bana usb den fılm ızlenır dedıler. Eger bır arıza cıkarsa satıs personelı bana dedıklerını aynısı teknık servıse ıletırım. Kucuk bır yer degıl darty sonucta usb den fılm ıslenıyor dedıler gerısı benı ılgılendırmez. bu optıcal cıkısı usb den fılm ızlerken kullanabılır mıyıs onu merak edıyorum ? Bılen arkadasımız war mı ?

• quote:

quote:

quote:

Saol kardes 3.55 cıkardım versıyonu sımdılık hıc bır sorun yok. Hatta goruntu kalıtesı bence bıraz daha guzel oldu gıbıme geldı psıkolojık mıdır bılemem artık :). Garantı dısına cıkıyor olayı ıse bana usb den fılm ızlenır dedıler. Eger bır arıza cıkarsa satıs personelı bana dedıklerını aynısı teknık servıse ıletırım. Kucuk bır yer degıl darty sonucta usb den fılm ıslenıyor dedıler gerısı benı ılgılendırmez. bu optıcal cıkısı usb den fılm ızlerken kullanabılır mıyıs onu merak edıyorum ? Bılen arkadasımız war mı ?

o optik çıkış SES çıkışıdır...
    şayet evinizde uygun ses sistemi varsa kullanabilrsiniz... hatta süpper kalite ses alırsınız...

• Yahu bu 32lh2000 piyasada yok mu doğru dürüst?
    ne istanbulbilişimde ne bimekste
    diğerleriyse fiyat artışı var
  • bu konuyu okuduktan sonra evdekı 32 lh 3000 de bunu denedım fakat aynı anda ok tusuna basmama rağmen menu gelmedı garantı dısı kalabılırmı kalamazmı durumları ayrıca bır kafa karısıklığına yol acıyor.. bence panelde olupta usb nın kullanılamama durumu olamaz bır ust modelllerınde kullanılıyor yanılımıyorsam da aynı panel gırısler bıle aynı sırasında rısk alıp yapmaya değermı değmezmı asamasındayım
  • Merhaba,cihaz (lf2500) az önce geldi ve servis gider gitmez usb yi aktif hale getirdim (yazılım downgrade-upgrade ile) usb ye film ve alt yazı aynı olacak şekilde usb ye atıyorum, filmi görüyor ama alt yazıyı görmüyor.
    sorun neden olabilir?

ekleme: film oynarken kumandadaki kırmızı tuşa bastığımda "alt yazı dili" seçeneği "kapalı" yazıyor.
    bununla alakalı olabilir mi? bunu nasıl açık ya da Türkçe hale getirebilirim? (ana menudeki "alt yazı dili" nden bahsetmiyorum, film oynarken kırmızı tusa basılınca acılan menude yazandan bahsediyorum.

Ekleme 2: baska film denedim alt yazi sorunsuz calisti. Fontu da gayet iyi. Harika bir ozellik kazandi televizyonum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 22 Ocak 2010; 8:41:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Merhaba,cihaz (lf2500) az önce geldi ve servis gider gitmez usb yi aktif hale getirdim (yazılım downgrade-upgrade ile) usb ye film ve alt yazı aynı olacak şekilde usb ye atıyorum, filmi görüyor ama alt yazıyı görmüyor.
    sorun neden olabilir?

ekleme: film oynarken kumandadaki kırmızı tuşa bastığımda "alt yazı dili" seçeneği "kapalı" yazıyor.
    bununla alakalı olabilir mi? bunu nasıl açık ya da Türkçe hale getirebilirim? (ana menudeki "alt yazı dili" nden bahsetmiyorum, film oynarken kırmızı tusa basılınca acılan menude yazandan bahsediyorum.

Ekleme 2: baska film denedim alt yazi sorunsuz calisti. Fontu da gayet iyi. Harika bir ozellik kazandi televizyonum:)

filmin ismi ile altyazının ismini tamamen aynı yapmanız durumunda sorunsuz çalışacaktır... tabi bu iki dosyanın aynı klasörde olması da gerekli...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Merhaba,cihaz (lf2500) az önce geldi ve servis gider gitmez usb yi aktif hale getirdim (yazılım downgrade-upgrade ile) usb ye film ve alt yazı aynı olacak şekilde usb ye atıyorum, filmi görüyor ama alt yazıyı görmüyor.
    sorun neden olabilir?

filmin ismi ile altyazının ismini tamamen aynı yapmanız durumunda sorunsuz çalışacaktır... tabi bu iki dosyanın aynı klasörde olması da gerekli...

halletim hocam dün, zaten ekleme diye de yazım. ayrı bir klasör içine koyunca oldu. direkt olarak klasörsüz koyunca görmedi.

• arkadaşlar dün 42lg6000 model tv min firmware ini 3.24 ten 3.44 e yükselttim fakat tv nin sesinde acayip bir bozulma oldu baslar midler karışıyo.

internette 3.24 yazılımını aradım fakat bulamadım, tv farbika yazılımını da dönemedi, elinde lg6000 için 3.24 firmware olan var ise lütfen bana yardımcı olsun şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: limp65

arkadaşlar dün 42lg6000 model tv min firmware ini 3.24 ten 3.44 e yükselttim fakat tv nin sesinde acayip bir bozulma oldu baslar midler karışıyo.

internette 3.24 yazılımını aradım fakat bulamadım, tv farbika yazılımını da dönemedi, elinde lg6000 için 3.24 firmware olan var ise lütfen bana yardımcı olsun şimdiden teşekkürler...

ilginç geldi bana... TV niz 3,24 ile gelmiş sizde gidip onu 3,44 yapmışsınız... neden 3,15 e indirmeyi denemediniz acaba?

şimdi 2 seçeneğiniz var; ya 3,15 e geri gitmek, yada 3,55 e çıkmak....

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.