Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: necil77

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

32LG2000 uzerinde 3.47 firmware var 3.15 firmwareyi ne yapyıysam bir türlü görmüyor LG_DTV klasörünün içine ekledim 3.15 firmwareyi ekledim elektirigi kesip usb diski taktım tvyi açtım menü options 7 kere 7 yaptım ama yazılımı görmüyor aynı işlemi 3.55 yazılımındada denedim ama bir türlü yazılım gözükmüyor yazılım yükleme ekranı geliyor ama yazılılım bulunamıyor çok denedim ama bir türlü yapamadım yardımcı olabilirmisiniz

DOSTUM DUR!!!!

VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ!!! Allah korumuş, LG tvlerin 3.47 ve 3.48 modellerinde yazılım değiştirilmesi YAPILAMIYOR....

onun için dedim iyiki yapamamışsın... AV de kaç kişi bu yüzden TV sini çöpe attı bilemezsin....

senin için tek yol IRDA bağıntılı bir telefondan LG kumanda yazılımı ile o menüyü aktif hale getirmek....

4. sayfada anlatılmış lütfen okuyunuz....

verdigin bilgi için çok teşekkür ederim bu ırda baglantılı symbian telefonla olurmu yoksa illa pda mı olması gerekiyor

herhangi bir IrDA bağlantısına sahip Symbian telefon telefon işini görür, çünkü çalıştırman gerekli olan yazılım *.sis uzantılı ve Symbian işl.sistemine ihtiyaç duyuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 12 Ocak 2010; 19:36:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: epoxy rıdvan

Arkadaslar bende Vatandan 609 TL'ye LG 23" M237WD Almayı dusunuyom, USB'den oynatma olayını çözen varmı acaba bu cihazda ?

bu linkte zaten msj olarak belirtmiştim... lütfen önce okuyalım, sonra sorumuzu soralım...

saygılar...

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_8/fromTicket_/key_//tm.htm#msglink_36924238
  • bu 3,47 ve 3,48 sürümleri tg ye almadan anlamamız mümknü müi barkod veya seri numarası gibi şelyerle. bi de acaba belli modellerde mi var bu sürümler yoksa her modelde çıkabilir mi. bi de öncesürüm yükseltip sonra düşürmek çözüm olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dino13

quote:

Orijinalden alıntı: DJ ICEMAN

dino 13
    mkv baslat kumandadan kırmızı tusa bas
    acılan bir menu olucak ordaki secenek ler arasında finlandiya var onu tükce bulana kadar ok tusları ile ilerile
    bulunca ok le kapat menuyu

not: acılan menude en ustten 3 secenekte olması lazım zaten 5 secenekli bir menudur
    bu menuden cift dil varsa filmde 2 secenekten istediğin dili de secebilirsin

yaşasın :) oldu :))) teşekkürler dj
    şimdi sıra geldi taşınabilir 1TB hangi harddiski alacağıma karar vermeye

Isınma problemi olmayan verbatin yada en çok satan WD lere bakabilirsin. Aldıktan sonra formatlarken aygıtın varsayılan değerleri yerine tv için uygun olanı yapmalısın. Boş bir flash bellek tak tv ye aç ve kapat flasha ulaşınca çıkar ve bilgisayardan formatlamasını özelliklerinden konrol et. Hd için bu ayarları kullabilirsin en verimli şekilde. Yanlışım olabilir ama benim tv 'ye göre fat 16 olsa gerek.

• 3.47 , 3.48 (mesuliyet benden çıksın) :) dışındaki sürümlerde 3.15 yüklenir sonra istediğin sürüme geri yükseltebilirsin 56 hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrebel -- 14 Ocak 2010; 0:30:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrebel

sürüm ne olursa olsun 3.15 yüklenir sonra istediğin sürüme geri yükseltebilirsin 56 hocam :)

Arkadaşım yanlış ve tehlikeli bilgi veriyorsun. Nasıl becerebiliyorsunuz bu rahatlığı. Onca insan buraları okuyup evinde birşeyler deniyor.http://lgusb.wikispaces.com/#a315 burdan da anlaşılacağı gibi v3.47 ve v3.48 firmwareli tvleri olanlar v3.15 'e dönmesin deniyor. Cihazınız uçar diyorlar. Burda da bilen arkadaşlar bas bas bağırdı. Sen ise fütursuzca ahkam kesebiliyorsun.

• 3.55 için 3.15e döndükten sonra geri 3.55 olmuyo dedi biri.benimki 3.55 di bi sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrebel -- 14 Ocak 2010; 0:31:25 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

32LG2000 uzerinde 3.47 firmware var 3.15 firmwareyi ne yapyıysam bir türlü görmüyor LG_DTV klasörünün içine ekledim 3.15 firmwareyi ekledim elektirigi kesip usb diski taktım tvyi açtım menü options 7 kere 7 yaptım ama yazılımı görmüyor aynı işlemi 3.55 yazılımındada denedim ama bir türlü yazılım gözükmüyor yazılım yükleme ekranı geliyor ama yazılılım bulunamıyor çok denedim ama bir türlü yapamadım yardımcı olabilirmisiniz

DOSTUM DUR!!!!

VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ!!! Allah korumuş, LG tvlerin 3.47 ve 3.48 modellerinde yazılım değiştirilmesi YAPILAMIYOR....

onun için dedim iyiki yapamamışsın... AV de kaç kişi bu yüzden TV sini çöpe attı bilemezsin....

senin için tek yol IRDA bağıntılı bir telefondan LG kumanda yazılımı ile o menüyü aktif hale getirmek....

verdigin bilgi için çok teşekkür ederim bu ırda baglantılı symbian telefonla olurmu yoksa illa pda mı olması gerekiyor

herhangi bir IrDA bağlantısına sahip Symbian telefon telefon işini görür, çünkü çalıştırman gerekli olan yazılım *.sis uzantılı ve Symbian işl.sistemine ihtiyaç duyuyor...

ilgin için teşekkür ederim bir ricam daha olacak bu gerekli dosyaları indirebilecegim bir link varmı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DOSTUM DUR!!!!

ilgin için teşekkür ederim bir ricam daha olacak bu gerekli dosyaları indirebilecegim bir link varmı

bendede aynı tv den var. 32lg2000 3.51 var üzerinde.. ben ırda dan denedim.. ama olmuyo maalesef..yada ben yapamadım.. inş sen yapabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DOSTUM DUR!!!!

burada

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_4/fromTicket_/key_//tm.htm#35828553

• ARKADAŞLAR BU 3.15 İ NASIL İNDİRECEZ NEREDEN BULACAZ YAAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: XMAN_006

ARKADAŞLAR BU 3.15 İ NASIL İNDİRECEZ NEREDEN BULACAZ YAAA

lütfen zahmet edip forumu okuyunuz, 8 sayfa yazıyı okumak en fazla 20 dakikanızı alır....

saygılar...
  • lh7000 lerde dts ses sorunu ile ilgili bir yama cıkmadı henuz değil mi?
  • MRB arkadaşlar, ben lh4000 aldim 3 hafta önce.bu forumun hemen hemen tamamını okudum. geçen hafta üzerindeki yazılımı (3.40 dan ) 3.15 e çevirdim ve tekrar 3.40 u upgrade ettim forumda bazı yerlerde okuduğum gibi 3.15 i yükledğimde fabrika ayarlarına dönmedin bunun bir sakıncası olabilirmi? tekrar 3.15 e dönüp fabrika ayarlarına dönmeme gerek varmı?şu an 3.40 da mkv dosyalarının çoğunu izleyebiliyorum.

2. sorum ise LG HT904 TA sinema ses sistemi aldım ama usb den film izlerken sesi tv nin kulaklık çıkışından alıp ses sisteminin portable girişine takarak ses alabileceğimi söyledi servis, fakat çıkış sesi açıkcası beni tatmin etmedi(normal tv kanallarından aldığım tv audio sesden daha kötü) başka bir şekilde ses sisteminden net ses alabilirmiyim? şimdided teşekkür ederim
  • Kasım ayında 42LH3000 aldım ve aldıgım gün USB aktif ettim.O günden beri çokca .mkv film izledim ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.Filmleri önce 8GB lik USB bellekten izliyordum.. Daha sonra 3.5 250GB harici disk aldım.Özellikle 3.5 aldımki okuma esnasında enerjiyi almakla yormasın diye USB devresini.Zaten garanti dışı iş yapıyoruz bari buna dikkat edelim diye böyle kullanıyorum..

Ayrıca lcd yi aldıgım teknosaya tekrar gidip çalışan elemanlara buradaki LCD lerin USB leri aktif, bu garanti dışı yapıyor cihazı bilginiz varmı ? dedim.. Hayır dediler.Hepsi kırmış cihazları ve USB li diye satıyorlar ama yazılım yükleyince garanti dışına çıkacagını bilmeden yapıyorlar bunu.. Bunun üzerine servisiyle görüştüm.Ben aldığımda USB si aktifti, teknosadan böyle verdiler sonrada bunun garanti dışı işlem oldugunu öğrendim sorun olurmu dedim ve bu şekilde aldıysanız biz problemi görmezden geliriz sorun olmaz dediler.Bir nebze rahatladım diyebilirim.Şimdilik sorunum yok.. Çıkmasın kimsedede...

İyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sysinternal

Kasım ayında 42LH3000 aldım ve aldıgım gün USB aktif ettim.O günden beri çokca .mkv film izledim ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.Filmleri önce 8GB lik USB bellekten izliyordum.. Daha sonra 3.5 250GB harici disk aldım.Özellikle 3.5 aldımki okuma esnasında enerjiyi almakla yormasın diye USB devresini.Zaten garanti dışı iş yapıyoruz bari buna dikkat edelim diye böyle kullanıyorum..

Ayrıca lcd yi aldıgım teknosaya tekrar gidip çalışan elemanlara buradaki LCD lerin USB leri aktif, bu garanti dışı yapıyor cihazı bilginiz varmı ? dedim.. Hayır dediler.Hepsi kırmış cihazları ve USB li diye satıyorlar ama yazılım yükleyince garanti dışına çıkacagını bilmeden yapıyorlar bunu.. Bunun üzerine servisiyle görüştüm.Ben aldığımda USB si aktifti, teknosadan böyle verdiler sonrada bunun garanti dışı işlem oldugunu öğrendim sorun olurmu dedim ve bu şekilde aldıysanız biz problemi görmezden geliriz sorun olmaz dediler.Bir nebze rahatladım diyebilirim.Şimdilik sorunum yok.. Çıkmasın kimsedede...

İyi akşamlar

hmmmm, teknosa zaten benim için soru işareti idi... şimdi daha da kötü belledim... sattıkları ürünü bilmiyorlar ilginç.

• Arkadaslar selam ben kendi 47LH4000 TVimde usb video olayini halletmis biri olarak bir arkadasa daha tavsiye ettim ve 2 gun once arkadasa is-bil'den 37LH3000 aldik.

Servis usb si oldugunu bile bile aldik fakat video olayini hallederiz ve halledende var diye hic dikkat etmedik.

Bakmadim fakat arkadasimin soyledigine gore USB isareti olan giris varmis fakat yuvanin icindeki siyah plastik ÇOK KALIN oldugu icin flash bellek yuvaya girmiyormus. FW surumunede henuz bakmadik yenimi eskimi diye...

Bu konuda bilgisi olan varmi, ne yapalim plastigimi kiralim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulgacan -- 18 Ocak 2010; 10:14:17 >
  • 37LH3000 bende de var. Usb bellek biraz sert giriyor doğrudur ama o da yeni olduğu içindir. Kullandıkça sertlik kabolacaktır. Belleği yerleştirirken hafif sağ sol yaparak iterse girecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok
    37LH3000 bende de var. Usb bellek biraz sert giriyor doğrudur ama o da yeni olduğu içindir. Kullandıkça sertlik kabolacaktır. Belleği yerleştirirken hafif sağ sol yaparak iterse girecektir.

Peki kardes sagol bilgi icin, bunu arkadasa iletecegim. Birde av linkleri silinmis sanirim, sende varsa rapide atip 37LH3000 v3.15 linkini bana verirmisin...
  • 32lh2000 lcd tv'im için v3.15 yükledim ve usb yi aktif ettim. herşey sorunsuz ancakhttp://lgusb.wikispaces.com sitesinden v3.40'ı bir türlü indiremiyorum. indirme yarıda kesiliyor. indiren biri varsa başka bir siteye yükleyebilir mi??
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.