Şimdi Ara

LG LCD'mi böyle bağlayabilirmiyim (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta anlaşıldığı üzere lcd mi resimdeki gibi bağlamak istiyorum.Böylelikle en yüksek kaliteyi elde edebileceğime inanıyorum.Siz ne dersiniz ?

Düzeltme:Uydu receiverden 2.scart seçilerek dvd görüntüsü alınacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overdose74 -- 21 Ekim 2006; 23:28:46 >

• voxline dvd den çıkışın scart olduğu için, sonradan bağladığın nextten component çıkış alman kaliteyi arttırmaz,
    (her ikiside analog sinyaldir)
    hatta, belki sinyali arada başka bir cihazdan geçirdiğin için az biraz kaybı olabilir.........
    En kısa yol en verimli yoldur............
    ayrıca uydu ve dvd yi ayrı ayrı bağlarsan PIP özelliğinden de faydalanırsın yoksa onuda öldürüyorsun..........
    bence biraz sabret digital çıkışlı yeni ürün hd dvdler ve uydular çıkacak ve ucuzlayacak, ozaman ürünleri yenilersin......
    selamlar
  • Anladım ilginize teşekkürler; şimdi aklıma geldi eğer dvd'yi 21 pinlik scart ile bağlarsam (21pinde LCD TV'im destekliyorsa component RGB bağlantısı yapılabilir)

Böylelikle hem en yüksek kalite, hem PİP & PAP özelliklerinden yararlanılabilir.Gerçi pek kullanacağımı sanmıyorum ama dursun lazım belki olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overdose74 -- 22 Ekim 2006; 0:16:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör mü tv mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.