Şimdi Ara

lg led ve panaconic plazma yardım edinn.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kafam çok karışık aklımda aslında LG 37 LE5500 (1900TL civarı) ve LG 42 LE5310 (1900tl civarı) var ama sadece bilgi almak için teknosaya gittim oradada bana panaconic P42G20E (2300 tl civarı) ile plazma olan L42D25E (2200tl civarı) modellerini tavsiye ettiler... lütfen yardımcı olun sizce hangisi yeni evlenecek olan benm için en uygunu... bu arada limtim 2000 tl civarında sizinde tavsiyeleriniz olabilir.... yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler....

• sevgili arkadaşım 2 hafta öncesine kadar bende senin gibiydim araştırdıkça kafam daha çok karışıyordu sonunda çok pahalı olmayan orta seviyede lg 42 le 5500 de karar kıldım ve gittim aldım. eger düşünürsen kesinlikle tavsiye ederim bu tv yi aldığına pişman olmazsın. saygılarımla...
  • Panasonic'in G serisi üst seviye bir plazmadır . Bir üstünde V serisi vardır ... D serisi ise hakkında bir bilgim yok fakat 100 TL fazla verilip G serisi Panasonic almanızı tavsiye ederim , eğer 2 panasonic arasında kaldıysanız ...Plazma konusunda Panasonic bir dünya devidir . Albani üstadın "Panasonicliler" topiğinde yazmış olduğu yorumları okumanız , sizi bilgilendirecektir .
  • kararsızlıkran sıkıldım panasonic 42g20e yi aldım... sonra aradım lg 42 le 5500 ile değiştireyim dedim i.b de dtokta olmadığını sölediler bende madem öyle kalsın vardır bunda bi hayr dedik :D telefondaki bayana ben hd yayında tüh keşke lg ledi alsaydım diyeceksem bekliyeyim stoğa gidince gönderin dedim siz bilirsiniz ama bu modeli aldığınıza pişman olmazsınız dedi.... İnşallah pişman olmam... bi arkadaşımda kullanıyo ve çok memnunmuş.... eğer aranızda panaconic tx 42g20e alan kullanan varsa tecrübe ve tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.... şimdiden teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: theberkant85

kararsızlıkran sıkıldım panasonic 42g20e yi aldım... sonra aradım lg 42 le 5500 ile değiştireyim dedim i.b de dtokta olmadığını sölediler bende madem öyle kalsın vardır bunda bi hayr dedik :D telefondaki bayana ben hd yayında tüh keşke lg ledi alsaydım diyeceksem bekliyeyim stoğa gidince gönderin dedim siz bilirsiniz ama bu modeli aldığınıza pişman olmazsınız dedi.... İnşallah pişman olmam... bi arkadaşımda kullanıyo ve çok memnunmuş.... eğer aranızda panaconic tx 42g20e alan kullanan varsa tecrübe ve tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.... şimdiden teşekkürler....

İyi tv almışsınız hayırlı olsun değiştirmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 22 Eylül 2010; 18:32:43 >

• bu cihazı kullanan kimse var mı?
  • eğer hd yayın kulallnıcaksan kesinlikle lg led derim ama sd yayın ps3 felam içinse plazma alman dah auygun olucaktır.
    syagılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.