Şimdi Ara

LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
818
Cevap
10
Favori
66.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zuhahahaha puhahahaha disneyonur git kum parkinda oyna kucuk kova kurekde veririm hediye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atalayalper kullanıcısına yanıt
    o thd değeri hoparlörlerin anfi katının değil hatta sonyde asla thd bulamassın asla hiç son ses açmadınki sonyde açsan görecen afedersin ama bir mok bilmiyorsun konuşma oradan sony asla kötü ürün üretmez tamam zamanında üretmiş ama yeni modelelr de asla kötü kullanmaz sony sonydir tartışılmaz konuda burda kapandı sony hakkında kötü konuşanı hiç sevmem haberiniz olsun dinleseniz şu yeni modelleri o zaman konuşun daha burada vıdı vıdı ediyorsunuz al size bir kaç sonynin son çıkan modellerinden video atacağım izleyin https://www.youtube.com/watch?v=ShhduxwrD7Ahttps://www.youtube.com/watch?v=96odkBqYBiMhttps://www.youtube.com/watch?v=IGGLA5WfoiY brasil modeli 1800 w rmshttps://www.youtube.com/watch?v=12jqXbBYUxs malaysia modeli 2200 w rmshttps://www.youtube.com/watch?v=iuM-qrVQJ78 brasil model 1200 w rms
    https://www.youtube.com/watch?v=QqgmU4q_Qy8 malaysia model 1440 w rmshttps://www.youtube.com/watch?v=yGbrm0PurPo

• yeni modeller sony shake serisi
    özelliklerini okuyunuz lütfenhttp://www.sony.com.tr/electronics/hepsi-bir-arada-hi-fi-sistemler/shake-33
    bunlar yeni model 2014 te üretildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disneyonur -- 19 Mayıs 2014; 20:27:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

zuhahahaha puhahahaha disneyonur git kum parkinda oyna kucuk kova kurekde veririm hediye

Abi bi zeka sorunu var neden bulaşıyor sun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 19 Mayıs 2014; 20:58:04 >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Artık bende buna inanmaya başladım.

• Konuyu bugune kadar yazmadan takip etmeye calistim ancak vintage konusunda da bazi fikirler belirtilince ve kendileriyle birebir tanismasam da konularindan ve cihazlarindan net bir sekilde hifiye hakim olduklari anlasilan ustadlar dahi cileden cikinca bir kac satir karalamaya karar verdim.disneyonur arkadasim oncelikle bahsettigin sony muzikseti kendi sinifinda iyi bir cihaz olabilir ancak bahsettigin guc degerleri konusunda bu kadar teknik aciklamaya ragmen israrci olmani anlayamadim,ayrica sifir thd konusunda da aciklamalar gayet net.Kaldi ki bu cihazda detay,sahne,derinlik gibi hifi kriterlerinden ziyade abartilmis bir bass ve yuksek sesten fazla birsey bulunabilecegini dusunmuyorum.Vintage cihazlar icinde ise ciddi anlamda bugune rakip olacak hatta high end diye adlandirilabilecek Technics,Pioneer,Sansui,Accuphase,Mcintosh,Sony gibi cihazlar vardir.Benim su an kullanmakta oldugum 1987 yilina ait Sansui Au-x701 cihazin Thd degeri %0.005 ki bugune ait cihazlar icin bile cok iyi bir deger.Vintage eski muzikle isim yok demissin ama muzigin eskisi yenisi olmaz,tarzim olmamasina ragmen sansui au-x701-Marantz hd88 hoparlorlerimin trance vs gibi muzikleri bugunun bircok cihazindan iyi calabilecegini soyleyebilirim.Tekrar ayni cihaza donecek olursak,bu kadar iddiali konusman plagin agirlik ayari ve terazisi icin gunlerini harcayan,hoparlorlerin yerlesimi icin defalarca hesap kitap yapan,akla gelmedik tweaklerle ugrasip vokalin dudaklarindan cikan fisiltinin pesinde kosan insanlarin emeklerinin bosuna gittigini iddia etmek olur.Ozetlemek gerekirse,hifi bence sinirlari keskin olmayan koskoca bir dunyadir.Oyle vintage cihazlar vardir ki bugun muadillerine onbinlerce dolar dokmen gerekir,oyle modern cihazlar vardir ki dinledigin zaman gozun ondan baskasini gormez hale gelirsin.Kisacasi zevkine saygi duyuyorum,ancak bazi konularda israrci olman gereksiz olmus begendigin tarzi
    her zaman begendigin sistemde dinlemen dilegiyle.

Saygilarimla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneyt1977 -- 19 Mayıs 2014; 22:36:00 >

• Bu akşam Brandium Teknosa da demo olarak bu cihazı koymuşlar konudan hatırlayıp iphone üzerinden dinleyim dedim..

Rezalet ötesi bir ses kalitesi var , sadece davul bası ve metalik tiz, ne vokal var ne orta ses, hem tel hem de cihazın EQ ayarlarıyla oynadım.. Bass frekansları sonuna kadar kısmama rağmen boğuk sesi gitmedi ve kasa plastiğinin dandikliğinden çatırdama sesleri geliyor.. Bu yüzden sesini bile çok açamadım sadece kuru gürültü .. Cihaz üzerindeki EQ ayarları bile pek birşey değiştirmiyor Bass Boost gibi bir ayarı vardı onu bile kapamama rağmen ses uğultulu ve boğuktu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

zuhahahaha puhahahaha disneyonur git kum parkinda oyna kucuk kova kurekde veririm hediye

Abi bi zeka sorunu var neden bulaşıyor sun

haklisin ustad kesinlikle haklisin. kendimize yazik ediyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: montana_35

Bu akşam Brandium Teknosa da demo olarak bu cihazı koymuşlar konudan hatırlayıp iphone üzerinden dinleyim dedim..

Rezalet ötesi bir ses kalitesi var , sadece davul bası ve metalik tiz, ne vokal var ne orta ses, hem tel hem de cihazın EQ ayarlarıyla oynadım.. Bass frekansları sonuna kadar kısmama rağmen boğuk sesi gitmedi ve kasa plastiğinin dandikliğinden çatırdama sesleri geliyor.. Bu yüzden sesini bile çok açamadım sadece kuru gürültü .. Cihaz üzerindeki EQ ayarları bile pek birşey değiştirmiyor Bass Boost gibi bir ayarı vardı onu bile kapamama rağmen ses uğultulu ve boğuktu..

Cihazi dinlemedigim icin biraz temkinli yazmistim ama tahmin ettigim gibiymis demekki..

• Ses kalitesi bahane , muhabbet şahane

• atalayalper kullanıcısına yanıt
    tamamda zaten bu ürünler hifi ürünü başka ne ürünü olacak hi end değil zaten hifi bunlar ama sonyde asla bozma yok saka yapmıyorum asla sen boğulma sesini bozma diyorsan ben bozulma sesini son seste cızırtı yapan lara derim ve genelde de odur Sony aslında en iyi marka ama seste daha iyisi yoktur buda benim düşüncemi Sony öyle bir tasarımlar yapıyor ki insanin aklına gelmeyecek tasarımlar Sony essiz benzeri yok çakması yok Sony 1946 yılından beridir

• disneyonur D kullanıcısına yanıt
    19 yaşında, bir ihtimal en fazla meslek lisesi mezunu olabilecek bir kişisin. THD 'ı sadece çızırtı olarak algılıyorsan daha öğrenmen gereken, araştırma yapman gereken çok şey var.
    Hem teknik bilgi hem de kulak eğitimi olarak yolun daha en başındasın ve yolun çooook uzun.
    Birşey bilmediğin için teknik olarak anlatılanları da anlamıyorsun. Sony kötüdür demiyoruz fakat senin bahsettiğin gibi en iyi değildir. Ses kalitesi harika değildir.
    Sen Sony'i gözünde çok büyütmüşsün. Ha belki de Sony'den başka müzik setin olmadığı için gözünde çok büyütmüş olabilirsin. Bu konuda sana hak verebilirim. İnsan gençken elindekinin en iyisi olduğunu zanneder. Fakat biraz etrafına bakın.
    Senin en az iki katın yaşındaki sana yorum yapan insanlar senin Sony dediğin cihazları yılları önce kullanmış ve bu konuda dünya kadar para harcayıp farklı farklı cihazlar denemişlerdir. O yüzden bu insaların yorumlarını biraz otur düşün ve artık saçmalama.

• quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

19 yaşında, bir ihtimal en fazla meslek lisesi mezunu olabilecek bir kişisin. THD 'ı sadece çızırtı olarak algılıyorsan daha öğrenmen gereken, araştırma yapman gereken çok şey var.
    Hem teknik bilgi hem de kulak eğitimi olarak yolun daha en başındasın ve yolun çooook uzun.
    Birşey bilmediğin için teknik olarak anlatılanları da anlamıyorsun. Sony kötüdür demiyoruz fakat senin bahsettiğin gibi en iyi değildir. Ses kalitesi harika değildir.
    Sen Sony'i gözünde çok büyütmüşsün. Ha belki de Sony'den başka müzik setin olmadığı için gözünde çok büyütmüş olabilirsin. Bu konuda sana hak verebilirim. İnsan gençken elindekinin en iyisi olduğunu zanneder. Fakat biraz etrafına bakın.
    Senin en az iki katın yaşındaki sana yorum yapan insanlar senin Sony dediğin cihazları yılları önce kullanmış ve bu konuda dünya kadar para harcayıp farklı farklı cihazlar denemişlerdir. O yüzden bu insaların yorumlarını biraz otur düşün ve artık saçmalama.

Abi cidden söylüyorum bu konuya yaMayin bile kendinizi yiprayiuorsunuz

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Aynen. Zaten artık bu konuya yazmayacağım. Kendi dünyasında yaşasın.
  • cuneyt1977 C kullanıcısına yanıt
    buda benim şevk m bu cihazlar size gore değil bunlar benim gibi GÜM GÜM eden müzikler dinleyen içindir tabi ben sonyden başka marka kullanmak çünkü senelerdir Sony kullanıyorum ve ona karşı guvencim sahada artıyor ne bilim ben sonyi görünce karşımda resmen gözlerim doluyor bu nedir Sony aşkı ama tabi sonyden üst seviye cihazlar var ama piyasa malının en iyisi dır bu doğru benim zevkin sonydir ve bu tip parti sistemlerini seviyorum bunlardan müzik dinlemeyi seviyorum benim istediğim basi tizi midi ve net bir ses son seste bozma yapmayacak oda Sony de var Sony yi neden sevmiyorsunuz anlamadım size ne sorunu oldu onu Çözemedin

• enerji78 kullanıcısına yanıt
    haklisin doğru ama ben sonyden başka set neden almadim sor bakım çünkü diğerlerinin sesi bana farkı geliyor ne bilim sonynin sesine alıştım ondandir diğerleri kotu geliyor bana neyse param olursa inşallah su Sony shake 33 olan müzik setini alicam bakalım su yeni modellerin sesi nasilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disneyonur -- 20 Mayıs 2014; 14:47:39 >
  • disneyonur D kullanıcısına yanıt
    Benim Sony ile ne gibi bir problemim olabilir?Yillardir ben de Sony'nin pek cok cihazini Tv,ps2 ve 3 basta olmak uzere kullandim.Hala daha evimde hifiye tekrar merak sarmaya basladigim yillardan kalma 3.sistem olarak tv'ye baglamayi dusundugum kullandigim ta-fe 370 amfim var.Demek istedigim Sony'nin disinda kalan cihazlari goremiyor olusun,zaten mesajimda belirttigim gibi dinlemek istedigin muzigi begendigin sistemde dinlemen,cihazindan da memnunsan benim acimdan konuyu uzatmaya gerek yok.

• cuneyt1977 C kullanıcısına yanıt
    evet en doğrusu beğendiğiniz cihazda dinledekbdaha mantıklı olur ben memnunum setinden ama tek sikintim hoparlörler ufak büyük almak istiyorum sonynin en sevdiğim hoparlörün var oda Sony SS xb80 xb60 xb6 lx9 d905 bunlar istediğim hoparlörler dır hepside 2x120 w rms dır bende o kadar istiyorum zaten .

• quote:

Orijinalden alıntı: disneyonur

toplamda 4800 w rms güçte hoparlörleri var sony shake 99 un hatta çıktı bile yani 46 cm baslar 2x1200 w rms 25 cm woofer lar 2x900 w rms 10 cm mid ve 2.5 cm tiz ile beraber 2x300 w rms bu değerler hoparlör rms değerleri kullanma kılavuzunda bile belirtmiş ama bunu toplam rms gücünü 4800 w rms yazmışlar ama aslında hoparlöre yapıştırsalar o toplam rms gücünü en azından hoparlörlerin gücünün o olduğunu anlardık ama malesef insanları kandırmaları çok basıit 4800 w rms vermesede en az 2000 yada 3000 w rms güçte amplifier vardır buda demek oluyorki bu tip sistemlerde swich mode anfi ve trafo kullanılıyor amaçları hafif olsun diye bi kartta bir sürü trafo ve kondastöler transistörler mevcuttur hatta bende swich mode adaptör var 12 volt 30 amper eski kalasik bobinli adaptörlerden değil tamamen devreli swich mode adaptör aynısını müzik setlerindede var artık bitti eski trafolar ağır ve boşu boşuna yer kaplayan trafolar bu swich mode trafo ve anfiler hem hafif hemde güçlü ler 700 w elektrik tüketsede bu 2 parmak kalınlıktaki ses cipleri yani pc de programlanmış cipler sayesinde az volt çekip yüksek vatt üretiyorlar mesela örnek vereyim birtane 2 parmak kalınlıkta ses cipi var dimi o cip atıyorum 2x250 w rms güç üretiyor dimi ve o cip atıyorum 50 volt çalışıyor diyelim ve bunada 100 w swich mode trafo koyarsan rahatça 2x250 w rms güç üretir bbu bir örnektir . ama siz yine yök öyle bişey olmaz da swich mode diye birşey yokturda sen birşey bilmiyorsunda bilmemne çok biliyorsanız araştırma yapın ben araştırma yapmadan kesin bişey öğrenmeden ben burada boş konuşmam ve ben elektronikçiye sordumda swich mode trafo varmı diye var tabi dedi ama dedi ponlar klasik bobinli trafolar kadar sağlam olmaz dedi yani atıyorum klasik trafolardan olan müzik setini son seste 1buçuk saat dinlersin swich mode trafo olan bir müzik setinde son seste 1 saat dinlersin demişti çünkü swich mode trafoların çok hassas oldukları kesin kısa devrede gider çabuk bozulur ama klasik trafo öyle değil ama şimdiki nesilde artık klasik trafo yerine swich mode trafo ve swich mode anfiler kullanılıyor hem hafif hemde güçlü hemde az güç tüketiyorlar lütfen bana biri haklı olduğumu söylesin çıldıracam ben sanki cahilim de bir şey bilmiyorum umarım beni haklı bulan vardır lütfen kafanızı çalıştırın yeni sistemleri iyi araştırın lütfen rica ediyorum benim kalbimi kıracak sözler söylerseniz bozuşuruz .

Arkadaşım yeter artık saçmalamayı bırak bunca zaman yeterince komik duruma düştün buna bir son ver artık.sen ne anlıyosun transistörden,chipten,amperden kime neyi anlatıyosun biz bunca sene boşunamı okuduk bukadar yıllık tecrübeyi çöpemi atalım?chip ne transistör ne mosfet ne git önce bir öğren araştır tutturmuşsun bir switch mode burada ahkam kesiyosun cahillikte biryere kadar senin derdin başka sanırım.bugün dünyanın en iyi ses markaları 50-60kg ağırlığında mükemmel yakın 150.000 200.000tl değerine gibi hatta dahada kıymetli ürünler üretiyolar tek amaç kaynağına en yakın şekilde sinyalleri sese çevirmek.ve bunu yaparken en çok önem verdikleri şey amfinin kalbi olan trafonun kalitesi verimi herşey burada yatıyor şu senin hantallıkla suçlayıp dalga geçtiğin ağırlığın asıl sebepleri bu trafolardır emin ol bu trafolardan bir tane karşında görseydin o burada bize yutturmaya çalıştığın sistemlerin içinde kullanılan 3-5dolarlık ucuz malzemelerin reklamını yapmazdın.sen kendi yazdıklarından başka kimsenin yazdığı şeyleri okuyup anlamıyorsun galiba yada son yıllarda tüketici elektroniği furyasıyla açılan elektronik marketlerin şişirmesinden ve afaki reklamlarından fazlasıyla etkilenmişsin sanırım.sony'i seviyorsan git al lg seviyorsan git kulağına neyin sesi hoş geliyorsa git onu al mutlu kal ama burada gelip bu işin prosu yada compedanı gibi yok siz eskide kalmışsınız yok şunlar tarih oldu bunlar antika oldu gibi cahilce şeyler yazdıktan sonra birde kalkıp yok kalbimi kırmayın yok ben bilmeden bişey konuşmam dersen kalbinde kırılır ti'yede alınırsın.burada yazılanları belkide bu işe gönül veren yeni başlamış kardeşlerimiz olabilir,yada nette araştırma yaparken bu konuları gören insanlar olabilir senin hayal dünyada yazdığın fizik ve kanun dışı bilgilerle kimseyi yanıltmaya hakkın yok.burada benim gibi san cvp veren birçok insan oldu sen doğruyu öğrenmeye değil yanlışı bize kabul ettirmeye çalışıyosun youtube gibi sosyal paylaşım sitelerinden ziyade bilimsel veriler alabileceğin kaliteli sitelerde biraz zaman harcasan nedemek istediğimizi anlayacaksın zaten biz senin verdiğin markaların çoğunu kullanıp eskittik yakından tanıyoruz yorumlayabiliyoruz sen peki bizim sana söylediğimiz markalardan hangisinin sesini duydun test ettin kullandın?sana aslında cevapta verilmez ama tesadüfen bu konuyu okuyan olursa kafaları karışmasın diye açıklıyoruz bazı şeyleri eminim cevap yazan diğer arkadaşlarda bundan dolayı bu kadar cevap yazdılar ortadaki yanlışa açıklık getirmek için.eminim bu yazıda bişeyleri değiştirmeyecek beynindeki rms boşluğunu bu yazdıklarımda doldurmayacak !!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam sen bilirsin benden bukadar ben yeni ürünleri insanlara paylaşmaya devam edeceyim ve haber vereceyim sen haklısın hepiniz haklısınız ben bir mok bilmiyorum tamam bitti hadi size iyi günler dilerim ben kendi işime bakayım siz kendi işinize bakın size pahalı olan anfilerle mutluluklar dileyiyle hadi bayy konuyuda kapatıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.