Şimdi Ara

LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
10
Favori
66.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konunun bu kadar uzması trajikomik olmuş :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disneyonur

aynen dinlemeden etmeden bence boş konuşmak olmaz dimi lovedream arkadaşım dinlemeden uzaktan yok bu nun sesi kötü de kalitesiz üründe sanki almış yıllardır kullanıyor töbe töbe önce deneyip test edip iyice bir dinleyip sonra konuşsın yani haksızmıyım bence bana göre yeni modeller daha iyi bana göre bana temiz ses temiz ve son derece yüksek bass temiz bir tiz temşz bir mid sesi lazım bunuda sony çok iyi yapıyor yalan değil haa tabi inşallah arkadaşım alırda şu sony shake 7 sistemini de bende dinlemeye giderim hatta gelirse türkiyeye yani istanbuldaki ataşehir brandium avm ye oraya gidip beraber dinlemeye ve denemeye gideceğim merak ettim yeni modelelrin sesi eskilerden dahamı iyi yoksa kötümü o zaman anlarım tabi ses sestir insan kulağının duyabileceği ses 20 hz ile 20khz arası duyar bundan yukarısını duymaz zaten 20khz den fazla ses üreten hoparlör yok icat edilmedi yani olsa bile insan kulağı duymaz köpekler ve kediler duyar en ince sesi önemli olan kaliteli temiz ses alabilmek haa şuda var cihazda dayanıklı uzun yıllar götürecek şekilde kaliteli olmalı.

Evet bende zaten aynen onu diyorum.ben sony,phılıps,kenwood,panasonic gibi markaları kullandım o yüzden bu kadar rahat yorum yapabiliyorum.senin yaşın kaç bilmiyorum ama gerçekten ciddi bir buhran içinde olabilirsin diye düşünüyorum.madem kulağın 20khz'i duymuyor ozaman o öve öve bitiremediğin twiteeter sök gitsin sana zaten bass lazım arada midleri sürersin yeter değilmi?sen sony'nin tizlerini neye göre yorumluyorsun mesela bowers&wilkins nautilus serisine göremi?yada bassları focal jm lab utopia'yaya göremi değerlendiriyorsun?bunlara yakın bir ses sistemi dahi dinlemiş olsan anlatılanları yazılanları anlardın zaten.sen şimdi diyorsunki llovedream arkadaş bunca zamandır dinlediğin o hi-end sistemler hikaye al birtane sony shake keyfine bak bass'ta burada tizde burada yani mesela sony shake ses sistemi focal jm lab'ın 40cm bass sürücülü 260kg ağırlığındaki hoparlöründen daha iyi bass ses üretiyor,yine sony içindeki amfi macintosh'un amfilerinden daha güçlü çıkış sağlıyor bu hi-end cihazlar para tuzağı en iyisini sony yapıyor diyorsun:)seni tebrik ediyorum iyiki bu ülkedeki herkes senin zihniyetinde değil gelişime açık insanlarımız okuyarak araştırarak öğrenen insanlarda var.herkes senin gibi sallasaydı ülkedeki bütün hi-end mağazaları kapanırdı:)sana son bir tavsiye vereyim twiteerlarını 2.2 uF değerinde kondansatörle besle vızır vızır dinlersin sana göre tiz öyle olmalı zaten basslarda camları zıngırdattımı tamamdır,sistem tamamlanmıştır.bu son msjım yazdıklarını yeterince ciddiye alıp cvp verdim ALLAH akıl fikir versin diyorum herkesede sabır diliyorum;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

aynen dinlemeden etmeden bence boş konuşmak olmaz dimi lovedream arkadaşım dinlemeden uzaktan yok bu nun sesi kötü de kalitesiz üründe sanki almış yıllardır kullanıyor töbe töbe önce deneyip test edip iyice bir dinleyip sonra konuşsın yani haksızmıyım bence bana göre yeni modeller daha iyi bana göre bana temiz ses temiz ve son derece yüksek bass temiz bir tiz temşz bir mid sesi lazım bunuda sony çok iyi yapıyor yalan değil haa tabi inşallah arkadaşım alırda şu sony shake 7 sistemini de bende dinlemeye giderim hatta gelirse türkiyeye yani istanbuldaki ataşehir brandium avm ye oraya gidip beraber dinlemeye ve denemeye gideceğim merak ettim yeni modelelrin sesi eskilerden dahamı iyi yoksa kötümü o zaman anlarım tabi ses sestir insan kulağının duyabileceği ses 20 hz ile 20khz arası duyar bundan yukarısını duymaz zaten 20khz den fazla ses üreten hoparlör yok icat edilmedi yani olsa bile insan kulağı duymaz köpekler ve kediler duyar en ince sesi önemli olan kaliteli temiz ses alabilmek haa şuda var cihazda dayanıklı uzun yıllar götürecek şekilde kaliteli olmalı.

Evet bende zaten aynen onu diyorum.ben sony,phılıps,kenwood,panasonic gibi markaları kullandım o yüzden bu kadar rahat yorum yapabiliyorum.senin yaşın kaç bilmiyorum ama gerçekten ciddi bir buhran içinde olabilirsin diye düşünüyorum.madem kulağın 20khz'i duymuyor ozaman o öve öve bitiremediğin twiteeter sök gitsin sana zaten bass lazım arada midleri sürersin yeter değilmi?sen sony'nin tizlerini neye göre yorumluyorsun mesela bowers&wilkins nautilus serisine göremi?yada bassları focal jm lab utopia'yaya göremi değerlendiriyorsun?bunlara yakın bir ses sistemi dahi dinlemiş olsan anlatılanları yazılanları anlardın zaten.sen şimdi diyorsunki llovedream arkadaş bunca zamandır dinlediğin o hi-end sistemler hikaye al birtane sony shake keyfine bak bass'ta burada tizde burada yani mesela sony shake ses sistemi focal jm lab'ın 40cm bass sürücülü 260kg ağırlığındaki hoparlöründen daha iyi bass ses üretiyor,yine sony içindeki amfi macintosh'un amfilerinden daha güçlü çıkış sağlıyor bu hi-end cihazlar para tuzağı en iyisini sony yapıyor diyorsun:)seni tebrik ediyorum iyiki bu ülkedeki herkes senin zihniyetinde değil gelişime açık insanlarımız okuyarak araştırarak öğrenen insanlarda var.herkes senin gibi sallasaydı ülkedeki bütün hi-end mağazaları kapanırdı:)sana son bir tavsiye vereyim twiteerlarını 2.2 uF değerinde kondansatörle besle vızır vızır dinlersin sana göre tiz öyle olmalı zaten basslarda camları zıngırdattımı tamamdır,sistem tamamlanmıştır.bu son msjım yazdıklarını yeterince ciddiye alıp cvp verdim ALLAH akıl fikir versin diyorum herkesede sabır diliyorum;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tizler gayet güzel ben memnunum da sen biraz agir konuştun gibime geldi vallaha Sony marka bu onerdiklerinden iyi olmaya bilir peki kaç sene götürür hic arıza yapmadan merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disneyonur -- 26 Mayıs 2014; 9:29:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enerji78 kullanıcısına yanıt
    donanım haberde Sony shake 5 için yazmıştı bir arkadaş bende onu dedim

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    buda kapak oldu iste ama tobe tobe terbiyenizi bozmayiniz

• quote:

buda kapak oldu iste ama tobe tobe terbiyenizi bozmayiniz

yobazlık mı akılsızlık mı yapıyorsun anlamadım gitti.

bak bu kadar insan sana doğrusunu izah ettiği halde akılsız inatlığındasın hala. inatcı katırı nasıl yola getirirler bari bunu bilirsin inşallah

• quote:

hahahahahahaaaa sonyden daha kaliteli marka yok olamazda bukadar basit sony en kalitelidir seste sonydir bukadar basit siz ne derseniz deyin umrumda değil sony benim hayatımı değiştirdi asla başka o zıttırık markalara bakmam asla sony benim için çok değerli ister anlayın ister anmalayın beni sonyden asla ayıramassınız asla bunu başaramicaksınız asla asla aslaaaaaaaa.

Sen forum dan birisin belli ama gorecez bakalım yakında çıkar kokusu

• bu gun media markette gordum cep telefonunda bluetooth la baglayip muzik actim extra bassi actim son seside actim yetmedi telefondan bass guclendirmeyide actim o koca hoparlorlerden cikan ciliz sese sasirdim kaldim alip kullanan varmi cok merak ediyorum

• Bu kadar anlamsız bir konu için insanlar ceza aldı. Bence adminler konuyu tamamen silmeli.

• bu gün vialand teknosa mağazasında bluetooth ile telefondan bağlanarak biraz denedim, sesini daha tam açmadan 3500 m2'lik mağaza inledi. bi creative 4+1 im var, komşular dayanamıyor ben bunu alsam eve sokarken görenler denemeden imza toplattırıp beni binadan kovarlar
  • kadircimen88 K kullanıcısına yanıt
    disneyonur ceza alıpta yeni kullanıcı olarak girdiğin hiç belli olmuyor. sen giderken biz geliyorduk. bırak bu işleri.
  • Bugün lg nin DJ sistemini Vatan da gördüm. Woofer ve mid çaplarının yeterli düzeyde olmasıyla dikkatimi çekti. Elemanlardan birisini çağırdım açın bir dinleyelim dedim. Baslı bir parça açtı. Yorurumlarım bu tek parçaya göre olduğundan yeterince test edemedim. Bu arada ilk sayfadaki tartışmaları okudum direkt son sayfaya atladım. Böyle bir sistem bence evde parti vs yapmak için güzel, üç yollu olması da iyi. Bu tek parçada dengeli bir sesi var gibi geldi bana. Ama satın alacak kişi kullanım amacını dikkate alarak tercih yapmalı.
    Müzik için ise ben klasik amfi hoparlör ikilisini tercih ederim. Sayın Erayçeliğin ilk sayfada gösterdiği,bahsettiği cihazlar ayrı bir kategoride gibi. Tabi bahsedilen lambalı vs cihazlar kalite bakımından burada bahsettiğimiz market ürünlerinden bir değil iki değil en az üç gömlek yukarıda benim fikrimce.
    Bu noktada lg için yaptığım dinletiye göre kısaca fikrimi aktarıyorum

1)Yüksek sesli müziği seviyorsanız, ses kalitesi kötü olmasın ama orta kalite birşey olsun diyorsanız, iki girişli olun mix vs yapılabilsin basitçe de olsa bir dj deneyimi istiyorum derseniz, bütçeniz dahilinde seçenekler arasında değerlendirebilirsiniz.
    2) Müziği tüm detaylarıyla, sahnesini hissederek her notanın tonun enstrümanın tadına vararak dinlemek isterim diyorsanız bu ürün büyük olasılıkla sizi tatmin etmeyecektir.
    Benim şahsi görüşüm tüketici elektroniğinde ses sistemleriyle ilgili panasonic ve sony önde gelen firmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 14 Haziran 2014; 19:28:12 >

• @fxmaster, topigi bastan asagi bir oku sana zahmet. okumani tavsiye ederim.

• Hadi diyelim bu aleti aldın evde nereye koyacaksın Hanım bunu kapıdan içeri sokmaz bedavaya aldım desem bile bu nasıl bir görselliktir ne biçim bir şekildir.Bu cihaz hakkında yok şöyle ses veriyor yok böyle bas vuruyor diyenler,anca bunda gürültülü müzikler dinlenir.Mesela bir Joel Grare dinle bakalım ne olacak??..
  • Rms bir kenara fiyatı bir kenara trafosu tüketimi bir kenara cihazı bizzat test etme olanağımız oldu.sesi gercekten muhtesemdi üstelik ses seviyesini 10a kadar getirebildim ve dinlediğim alan 100 metrekare gibi bir alandı.bir cok arkadas teknik terimlerden bahsetmiş oyle cok fazla anlamam fakat sesi gayet iyiydi bir ses sistemi olarak.

• meren84 M kullanıcısına yanıt
    cehaletimden soruyorum
    velevki bu parayı denkledim,bu cihazı aldım 25 kw için bina girişinden cihaza özel pab kablomu çetireceğim
    çekilen kablonun cihazla arasına koyacağım sigorta kaç amper olmalı tabi 220 volt şebeke kablo kesitinide rica edeceğim
    kamyon otobüs filan tarzı araçlarda kontak çevrildiğinde ışıklar vs otomatik kapanır bu cihazı kullanırken termosifon mikrodalga kurutma makinası gibi beyaz eşya kapatılıyormu.
    10 sayfayı saatler harcayıp okuyunca cpu su kaynattı.birisi hi fi sistem için thd%1 yazmış .çok değilmi.3055 li DIY amfi denemelerimizde bile %5 filandı sanki proje verileri
    %0.1 ve altı olması gerekmiyormu sistemin hi fi olabilmesi için tabi dinlediğimiz distorsiyon nedir konulu bir kayıt değilse

19 luk arkadaş ta gelecek gördüm yalnız.bu azimle sonsuz makinayı bulur.bir iki kondansatör biraz sargı.siren çıkışlarında kullanılan şok bobinlerinden tavsiye ederim kendisine.off road bölümünde 12 v motorla uygun dişli grubuyla 2 tonluk aracı yürütebileceğini söyleyen biri vardı onu hatırlattı.10 yıl geçti benji button değilse bu arkadaş olmaz

• Benim bukself hoparlörler icin ayak aldim.Acaba ayaklarin borularinin icine kum mu koysam kursunmu doktursem hoperlorler cok guclu ne dersiniz ustalar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

Benim bukself hoparlörler icin ayak aldim.Acaba ayaklarin borularinin icine kum mu koysam kursunmu doktursem hoperlorler cok guclu ne dersiniz ustalar?

• Bu baslikta yazilanlari okuyunca aklima bi ani geldi.
    oto ses sistemlerine merakli bir arkadasi sukru okcunun avrupa 3.su olmus arabasini dinletiye getirdim.
    tabi o arkadas icin ozaman tsw302 ve Motorola piezo tiviterli kabin efsaneydi;neyse gorevle demo cd takti kapilar kapandi cd calmaya basladi gorevli disardan habire sesi aciyo ama daha midbasslar felan caliyo alt frekans yok , arkadas yuzume bakti bumu olm derken birdenbire gozleri kocaman acildi kafasini cevirdi kapi kolu aramaya basladi arabadan sendeleyerek cikti.nerdyse tobe edicekt..Araba daki sistem kac watti hatırlamıyorum ama 24000watt felan degildi yani
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.