Şimdi Ara

LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
818
Cevap
10
Favori
66.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Bana göre" kalitesiz olan bir markanın, kalitesiz ve işe yaramaz bir ürünü için sayfalarca yazıp gündemde tutmak biraz abes geldi açıkçası.
  • Ha bu arada,

Önceki sayfalarda istemişti arkadaşlar, ben de dün akşam gezerken yine bu kalitesiz, dandik sistemi görünce arka panel resmini çekeyim dedim.

Fakat resim nasıl yüklenir buraya bilmiyorum
  • boşu boşuna tartışmışsınız :) Bunuda dinledim sony dj shake ide dinledim... lg xboom u arkadaşımın mustakil evinde dinledim kucaladım vs... sony yide magazada dinlemiştim.. ikiside aşagı yukarı aynı cihazlar... Bu tarz cihazlar genelde müstakil evi olupda parti yapan insanlar için çıkarılmış bir ürün... açık havada daha iyi performans veriyor. Bu cihazın evimizdeki hi/fi lar ile karsılastırıcak bir yanı yok... Hi/fi yın yapamadıklarını bu yapar , hi/fi yın yapabildiklerini bu yapamaz. Gücü gerçekten 2500 müdür 3000 midir bilemem ama beyler sesi ciddi yüksek... Cidden yüksek yani önünde dayanamıyorsunuz sesi açtıkça... Basıda beyninize vuruyor... ve uzun süre ısınmadan cortlamadan yüksek seste kullanabiliyorsunuz... Devrilsin düşsün vs birşey olmaz... Başka bir amacı yok zaten cihazın... Yurtdısında bahçede veya evin garajında falan partiler oldukça meşhurdur... Oralarda kullanılıcak sağlam bir cihaz.Odaya salona falan uygun değil... Birde ilgi çekmek amaçlı satış politikası düşünülmeden çıkan cihazlar bunlar... Ara ara firmalar böyle ürünler çıkarıyor.. ama değişik bir cihaz isterdim yani evimdeki koleksiyonuma böyle bir cihazı koymayı amacı için kötü bir alet değil.

edit: benim dinlediğim bu konustugunuzun yeni versiyonu pro modeli daha büyük kolonları ve daha detaylı dj mixi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 23 Eylül 2014; 17:23:51 >

• sametovic S kullanıcısına yanıt
    benim hakkımda sana yorum yap kim dedi neden yapıyorsun ki allahallaa beni küçük düşürmeye çalışlıyorsun ama yapamassın canım boşuna uğraşma
  • Devian kullanıcısına yanıt
    aynen öle dediğin gibi bende lg xboom u dinledim ama sesi 10a kadar açtım vatan pc de açtırmadılar çok çıkıyor diye güzel alet ağır tipi güzel ama basları güzeldi derinden verdi fakat tizleri çok az neden az mid bile az ama basları ise midi tizi bastırıyor ama sony öyle değil sony shake 33 ü diledim bası midi tizi harika çok güzel sesi var ve dengeli ses veriyor tane tane yani detayda iyi sony zaten en iyi marka bundan hiç şüpem yok evimede öyle lg melci sokmam sonyden başka set kullanmıyoırum zaten sonyden aldığım sesi lg de alamadım ama sony nin yanına yaklaşamaz orası ayrı ses kalitesinde sony lg den 10 kat daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disneyonur -- 23 Ekim 2014; 21:44:40 >
  • Gecen bende vatanda baktim, sesi sonuna kadar actim oye abartacak birsey yok ortada cussesine gore zayif bir sesi var.
  • JakX kullanıcısına yanıt
    lg ninmi sonynin mi lg nin ayarını yapmamışsınıdr ama sony daha iyi
  • LG idi sanirim.. Bende sasirdim o cusseden mide titretecek bir bass beklerdim bekledigimden cok daha zayifti. Elimdeki tek 20 cm lik massive marka sub surucuden bir-iki tik otedeydi sadece..
  • kardeşim sonynin pascal serisini şiddetle tavsiye ederim sana . hem daha kalite hemde daha ucuza bulursun ...
  • merhabağlar lg nin yeni hifi sistemi gelmiş lg om5540 330 w rms tek hoparör dinleyen varsa sesi nasıldır lg xboom dan dahamı iyi çalarhttp://www.teknosa.com/urunler/135040381/lg-om5540-hi-fi-ses-sistemi ürün 1300 tl sony gtk x1bt ile aynı fiyatta ama sonynşn ki 500 w rms
  • Itiraf ediyorum sogutozu vatanda bluetooth ile uzaktan son ses dubstep acip vatandaki musterileri korkutup guvenligin kovulmasina sebep olan benim

Arkadasla bt acik oldugunu farkettik saglam bass olan dubstep muzigi actik sonrasinda aa guzel parca diyip sesi actik ama telden kistik . %50 kadar actik . Sonra tvlere bakarken (muzik caliyor ) baska musteri ses az diye arttirdi bizle ayni anda telden sonladik ve vatan yıkıldı :D guvenlik el atti ama 20 personel toplandi oraya sonrada magaza muduru :D 25000 olduguna inanmiyorum ama saglam bass vurdugu kesin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snipercover kullanıcısına yanıt
    lg xboom un yeni modeli geldi 1 hafta önce bugün gittim media markete denedim inaırn-mısın ses 15 te baslar kulağımı maf etti basıçtan sağır olucaktım resmen gerçektende güölüymüş tizler azdı ama o baslar beni çok şaşırttı resmen lg xboom pro cm9740 2900 w rms ama dehşet bişe yuaaa sony shake 33 ü sildi süpürdü yaa böle bişe olamaz alt frekansları bile verdi şaşırdım öyle bir bas verdiki bir anta insanları duyamadım yani kulaklar gidecekti yani askalsın
  • bu işte biraz zaman geçirdiğim ve çok ağır güçlü sistemlerde müzik dinlediğim için basları hiç şaşırtmadı hatta rezalet boyutuna ve fiyatına göre. ses konusunda böyle sistemlerin hepsi berbat. onlara okadar para vereceğime pro-audio giriş seviyesinde bi ses sistemi dizer xboom dedikleri tenekeyi beton üzerinde yürütürüm
  • Arkadaşlar cihaz 2500tl ye alınır mı ne dersiniz ?
  • mustafadd996 kullanıcısına yanıt
    Parana yazık olur
  • enerji78 kullanıcısına yanıt
    Neden oyle dediniz ve alternatif onerebir misiniz ? Sağolun

• MyAcaKyy kullanıcısına yanıt
    Alternatif önerebilmemiz için biraz bilgi lazım.
    Misal bu aleti ne büyüklükte bir yerde kullanmayı düşünüyorsunuz? Bu alet bahçeye koy, parti yap kıvamında bir alet. Hani adam gibi evde oturup müziğimi dinleyeyim diyebileceğimiz bir alet değil. Ayrıca ahşabı vs o kadar kalitesiz ki sesi azıcık açtığınızda garip bir ses geliyor.

Dediğim gibi ne tarz müzikler dinlersiniz? Kaç m2 bir alanda, hangi cihazlarla kullanacaksınız? Bunları bilmek lazım. Bir de bu iş için ne kadar bütçe ayırdınız? O da önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 27 Kasım 2014; 20:44:02 >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğiniz için teşekkürler, tahminen 200 kisilik bir salonda kına,eğlence gibi etkinliklerde kullanmak için düşünmüştüm, butce o dolaylarda

• Düğün salonu gibi bir ortam ise alınabilir.

Aslında eğlence mekanı gibi yerler için farklı öneriler yapılabilir belki ama bilmediğim bir konu olduğu için bir şey diyemeyeceğim. Genelde bu tarz cihazlar öneren important isimli bir arkadaş vardı, onu bir haberdar edelim belki onun bir önerisi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyAcaKyy

İlgilendiğiniz için teşekkürler, tahminen 200 kisilik bir salonda kına,eğlence gibi etkinliklerde kullanmak için düşünmüştüm, butce o dolaylarda

3500 lira civarına alınacak 2 adet B612D ve 1 adet B1800D yeterli olacaktır. Behringer Lg,Creative,Logitech türevi sistemlere göre daha kaliteli ses sunar ancak Rcf,Electrovoice kalitesi beklemeyin.

http://www.electromiles.com/behringer-eurolive-b612d-1500-watt-2-yollu-aktif-kabin
    http://www.electromiles.com/behringer-eurolive-b1800d-pro-1400-watt-aktif-subbass

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.