Şimdi Ara

LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
10
Favori
66.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyv. beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açılalı baya olmuş :D hatta 1 sene olmuş diyelim :D bunu alıpta kullanan varmı belki ilerde bende alabilirim ki o zaman fiyatı baya düşmüş olur alan fazla yokta :D
  • ahmetoguz10 kullanıcısına yanıt
    1. Düşmez, düşse de değmez,
    2. Bence alma...

• Lockheed kullanıcısına yanıt
    Niye hocam :D ne güzel işte konum yapmaya gerek kalmaz istediğin yere koy her türlü alt frekans üst frekans duyarsın bence iyi o açıdan ha sesi açamazsın o ayrı sende pc hoparlörü gibi kullanırsın yani açmazsın sesi olur biter :D
  • 1-bence düşer, düşünce de çokta değer
    2-bence kesinlikle al

• FullHD kullanıcısına yanıt
    hahaha :D :D tamam alıcam :D paramı biriktirim :D
  • arkadaşlar bu ürünü bugün bimeks te gördüm inanılmaz birşey , teşhir ürünü ve fiyatı 1600 küsüre düşmüştü , apartman dairesinde oturmasam hemen alacaktım .

yinede almayı düşünüyorum , bu fiyata alınır mı?
  • hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    1600 TL param olsa sadece ses sistemine verecek olsam, ALMAM
  • 25 bin watt demek.öyleyse şundan 2 tane alsak metallicayı eve davet edebiliriz konser versin diye.
  • Merhaba, konuyu canlandırayım, sanırım bu kadar sayfa da bu ürünü alıp, kullanıp yorum yapan pek fazla arkadaşımız yok.

Bu ürünü Eylül 2014 te aldım hala kullanıyorum. Ürünü alma hikayeme gelirsek evimde yaptıracağım bir tadilat dolayısıyla lavabonun asma tavanına minicik bir kolon almak için teknoloji mağazasına gittim :). O sırada Sony Shake dikkatimi çekti. baktım böyle heybetli güzel de duruyor, deneme amaçlı sesini açtırdım, bir tavan kolonu alacakken tamam, bunu alıyorum dedim. Sonra stoktan tüm mağazalara baktılar bu ürün kalmamış bir tek teşhir ürünü var dediler. Tamam kalsın o zaman almıyorum dedim. O sırada bir personel yanıma geldi ve beyefendi bu sistemden daha iyi bir sistem var denemek ister misiniz? dedi, hay hay dedim :) İşte o an, deneme aşamasında dizlerimde bir titreme :) Sony de neymiş ki dedim o an :) Bu sayede LG Xboom almış oldum(Stokta olsaydı Sony bana kaçmıştı). Çokta memnunum. Detaylarını bu işle uğraşan arkadaşlar kadar bilmem ama Sony den oldukça tatmin edici bir sesi var. Yani Sony e bakmazsınız. Sanırım Türkiye de bu şekilde hazır olarak alabileceğimiz en iyi sistem.(Kolon ayrı anfi ayrı alırsanız farklı tabi) Müzikle uğraşan arkadaşlarım ve akrabalarım var. Sistemin çok iyi olduğunu kendileri de söylediler. Ayrıca bu sistemle parti yapmışlığım da vardır. Gayet tatminkar.

Fiyatına gelirsek 3,600 TL idi o güne özel kampanya yapmışlar 3,000 TL ye almıştım. Hiç te pişman değilim :) imkanınız varsa yeriniz de müsaitse alabilirsiniz.

• serhanex S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
    Merak ettim elektrik faturalarında bir artış dikkatinizi çekti mi? Malum 25.000 Watt sözkonusu
  • 180 watt elektrik tüketimi var ama nasıl oluyorsa 25000 watt gücünde. Sanırım pmpo 25000 watt

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanex
    Bu sayede LG Xboom almış oldum(Stokta olsaydı Sony bana kaçmıştı). Çokta memnunum. Detaylarını bu işle uğraşan arkadaşlar kadar bilmem ama Sony den oldukça tatmin edici bir sesi var. Yani Sony e bakmazsınız. Sanırım Türkiye de bu şekilde hazır olarak alabileceğimiz en iyi sistem.(Kolon ayrı anfi ayrı alırsanız farklı tabi) Müzikle uğraşan arkadaşlarım ve akrabalarım var. Sistemin çok iyi olduğunu kendileri de söylediler. Ayrıca bu sistemle parti yapmışlığım da vardır. Gayet tatminkar.

Fiyatına gelirsek 3,600 TL idi o güne özel kampanya yapmışlar 3,000 TL ye almıştım. Hiç te pişman değilim :) imkanınız varsa yeriniz de müsaitse alabilirsiniz.

aha olay bu işte. bitti. tertemiz iş bu. ama diğer türlü bazı konulara girilirse işin rengi değişir...

• serhanex S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :)

aman disneyonur duymasın

(harbi duymasın ama)
  • Evet elektrik faturalarında artış oldu :) kullanıma paralel olarak :)
  • Vallahi eşimin abisi bu işlerle ilgileniyor. Geldiğinde açıklama yapmıştı aslında 25,000 çıkış yok o maximumu olabilecek güç gibisinden diye teknik terimlerle açıklama yaptı ama sanırım 2300 RMS bir de PMPO diye birşey yazıyordu kutusunda, ama ben çok teknik detaylarını bilmiyorum. Ses olarak bakarsanız geçen yine müzik dinleme aşamasında komşumuz da parkta gezerken çaldığın parça güzeldi dedi :) Yani park ile ev mesafesi 50-70 metre arası diyebilirim :) Çok tatmin edici.
  • Aynen hocam detaylarda boğulmadan bazen anı yaşamak lazım :)
  • Disneyonur arkadaşımız SONY ci herhalde :)
  • Bu arada herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.